HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok canım yapmadm daha dün adet gnümdü olmadaım.akşam yapçam inşallh hayırlı sonuç alırım
Kız ateş ölçme konusunda birisinin 3 saat sonra silik çıkmış sonra 2 gün sonra pozitif direkt çıkmış
Yapsanaaaaaa umut oldu onu görünce sen aklıma geldin valla bence yap çıkarrrrr

Kız ateş ölçme konusunda birisinin 3 saat sonra silik çıkmış sonra 2 gün sonra pozitif direkt çıkmış
Yapsanaaaaaa umut oldu onu görünce sen aklıma geldin valla bence yap çıkarrrrr

çok saol canım..birazdan dışarı çıkıcam alırım inşallah hamileyimdir. ufaktan bile 2 çizginin gözle görülür şekilde oldgunu görsem hmen kan testne koşarım valla

Son düzenleme:
kızlar cok soru soruyrum ama bişi daha sorcam. benim yumurtalıklarımda sorun olmadan doktor klomen vermişti.ben o ilaçtan bi tane tek içmemiştim yere düştü dye etkisi olmuştr demi çünkü yumurtalama zamanında çok şiddetli ağrı çekmiştim. bide klomen adti kist yaptıgı için mi geçiktirir.yada kist yapmassa gebelik oluşmassa adet olur muyum?

ya yakının kremleride var istersen onu sürebilirsin

Klomeni gününde ve saatinde (12 saatte 1) almalısın canım. Adet gecikmesi yapabiliyomuş. Bu arada çoğul gebelik için mi içtin klomeni? Sorun yokken içince kist olma durumu artıyo.Kiste dönüşürse adet oluyosun ama sadece silince peçeteye gelecek kadar. Eğer böyle bişi başına gelirse direk dr.a git. Ben yaşadım

ama dha adetmin üzernden 1 gün geçti ne kadar gec yaparsam ona göre sonuç alırım. ya bi hamile olsam suan ilk yasinimi okucam kurana yeni gectim sayılır. nede güzel olur ama

Allahım ya senide göbüşünüde yerim maşşalla. cok tatlı olmuş tshirt..

ınsallah vardır ve kuran okuamaya gecmenı bu durum ıle ılk yasınını okursun canım rabbım dualarını cabanı kabul etsın

ayrıca tesekkur ederız en kısa zamanda sızlerıde boyle fotolarda gormek ıstıyoruz

selam kızlaarrr.. bu kız neden oynayıp geldi diyeceksiniz.. içimden bir ses diyo ki bu hafta çook güzel haberler alacağız.. ee nasılsınız bakalımmm ohh ohh yandan yandann :118:

yok canım ya çoğul gebelik için içermyim hiç.hatta çoğul gebeliğe etkisi oldugunu duyunca korttum biraz ilacı içtkten snra öğrendim öle oldugunu. hamile olmassm zaten hemen giderim ihmal etmem yani

yxlizz tebrik ederim canım senide

ahh belim ağrıyor yan simitlerim ağrıyor
ağzım sulanıyo benim sürekli yaa
Allah ım inşallah hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…