- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.201
Kız ateş ölçme konusunda birisinin 3 saat sonra silik çıkmış sonra 2 gün sonra pozitif direkt çıkmışyok canım yapmadm daha dün adet gnümdü olmadaım.akşam yapçam inşallh hayırlı sonuç alırım
Kız ateş ölçme konusunda birisinin 3 saat sonra silik çıkmış sonra 2 gün sonra pozitif direkt çıkmış
Yapsanaaaaaa umut oldu onu görünce sen aklıma geldin valla bence yap çıkarrrrr
ya yakının kremleride var istersen onu sürebilirsinbel sırt bacak ağrı olan bölgeye yapışıyo ben zaten belime yapıştırcamda kasıkları sıcak tutmak lazımmış onları nasıl sıcak tutcam dün bimde özel günler için kasık pedi görmüştüm sıcak tutması için 8 saat etkili yazıyodu keşke alsaydım 3-5 tane
sıcak su torbası işimi görür heralde
kızlar cok soru soruyrum ama bişi daha sorcam. benim yumurtalıklarımda sorun olmadan doktor klomen vermişti.ben o ilaçtan bi tane tek içmemiştim yere düştü dye etkisi olmuştr demi çünkü yumurtalama zamanında çok şiddetli ağrı çekmiştim. bide klomen adti kist yaptıgı için mi geçiktirir.yada kist yapmassa gebelik oluşmassa adet olur muyum?
ama dha adetmin üzernden 1 gün geçtine kadar gec yaparsam ona göre sonuç alırım. ya bi hamile olsam suan ilk yasinimi okucam kurana yeni gectim sayılır. nede güzel olur ama
Allahım ya senide göbüşünüde yerimmaşşalla. cok tatlı olmuş tshirt..
çok teşekkür ederim canım benim seni çok iyi anlıyorum bende benim için halaylar çekilirken bir türlü inanamıyordum kalp atışını duymadan inanmam diyordum. Rabbim o günleride göstersin inşallah.
Yxlizz hamile misin kız geçen bir yerde yazmistin
Klomeni gününde ve saatinde (12 saatte 1) almalısın canım. Adet gecikmesi yapabiliyomuş. Bu arada çoğul gebelik için mi içtin klomeni? Sorun yokken içince kist olma durumu artıyo.Kiste dönüşürse adet oluyosun ama sadece silince peçeteye gelecek kadar. Eğer böyle bişi başına gelirse direk dr.a git. Ben yaşadım
yxlizz tebrik ederim canım senideKlomeni gününde ve saatinde (12 saatte 1) almalısın canım. Adet gecikmesi yapabiliyomuş. Bu arada çoğul gebelik için mi içtin klomeni? Sorun yokken içince kist olma durumu artıyo.Kiste dönüşürse adet oluyosun ama sadece silince peçeteye gelecek kadar. Eğer böyle bişi başına gelirse direk dr.a git. Ben yaşadım
ınsallah vardır ve kuran okuamaya gecmenı bu durum ıle ılk yasınını okursun canım rabbım dualarını cabanı kabul etsın
ayrıca tesekkur ederız en kısa zamanda sızlerıde boyle fotolarda gormek ıstıyoruz
Aldık bir haber elsel den Sezgiii inşallah herkes dökülür birer birer:)))
yxlizz tebrik ederim canım senide
canım altta 3 haftalık diyor da ondanDur hayatım Pazara çekcez o halayı...
ahh belim ağrıyor yan simitlerim ağrıyor
ağzım sulanıyo benim sürekli yaa
Allah ım inşallah hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?