HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sabahtan beri okuldayımmm 2 sınava girdim yorgunluktan parmağım kalkmıyo cuma günü gelsin artıkk bitsin sınavlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet canım kimse yok artık kaldık bir başımıza.sen nasıl oldun

çok şükür canım ben iyiyim artık. ilacımın son günü ondan iyileştim heralde

valla canım ben giriyorum bakıyorum kimseler yok....üstüme almadım hiççç..

alma canım sen üstüne sen hep burdasın gelmeyenlere sözüm

sabahtan beri okuldayımmm 2 sınava girdim yorgunluktan parmağım kalkmıyo cuma günü gelsin artıkk bitsin sınavlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyyyyy kıyamam ben sana yaaaaa hadi az kaldı cumaya bitiyomu artık :26:

ben sabahtan beri burdayım ama yazamıyorum sadece yazılanları okuyabiliyorum kol gibi 210 kalemden oluşan bir teklif vardı önümde onu bitirmeye uğraşıyodum halen dahada bitmiş değil

hihihi kolay gelsin bebeğim

cumaya bitiyo aşkım ama bende bittim bide bok gibi geçiyo ayıptır söylemesi bu haftakiler moralman çok kötüyüm yani amaannn napiyim ama almıyo beynim ders falan

cumaya bitiyo aşkım ama bende bittim bide bok gibi geçiyo ayıptır söylemesi bu haftakiler moralman çok kötüyüm yani amaannn napiyim ama almıyo beynim ders falan

hadi len yeme beni bok gibi geçiyo dediklerin 55-60 dan aşağı gelmiyo yine alırsın iyi bi not

Kizlaarrr test yaptim okuldan gelince 10 dk. sonra cok hayalet gibi ikinci cizgi ciktii. ama coksilik... amagorunuyor... hamilelik testinin bazilari oyle cikiyomus yaaa ..ben ona yordum...sizceeee

bat yarinnn

Son düzenleme:
Kizlaarrr test yaptim okuldan gelince 10 dk. sonra cok hayalet gibi ikinci cizgi ciktii. ama coksilik... amagorunuyor... hamilelik testinin bazilari oyle cikiyomus yaaa ..ben ona yordum...sizceeee

bat yarinnn

anaaaammmm.. kıızzzzz yoksam varmı ne silik çıkmasıda olumlu kii hadi inşallah vardır

bat yarinnn

hamile arkaşlarıma bi sorum var ilişkiden zev alıyormusunuz şuanda.
ben zevk alamıyorum ve sanki rahmimde bişey var içine almıyor

Yaa bu ay banafa oldu zevk alamadim. ilk defa.. hep kuruydum... iliski baslangicinfa...yumurtlamaolmadi diye tahmin ediyorumm

bat yarinnn

Bu çok guzel bir haber cok sevindim evet fotografini koyyyy :)) benim de 15. gunum cok agrim var sanirim yumurtluyoruum..

Bi topik vardi bi marka hep ikinco cizgoyi cikartiyomuss... unuttum adini. o yuzden biraz umutlandim amaa yinede inanmiyorum ikinci cizgime...cunku gorunuyor ama coook silik. yarin bat olmazssa battan 1 gun sonra yine tekrarlarim yesti. yani cumayaaa

kızlar kızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi
sizlere bir sorum olacak inşallah cevap bulabilirim :26: öğlenden bu yana artan kasık ağrım var. bi sağda bi solda. ama sağdaki artmaya başladı. üstelik dik duramıyorum ağrı dahada fazlalaşıyo şimdi duş aldım çıktım ağrım biraz hafifledi ama arada yine bıçak batması gibi batıp geçiyo. neyin nesi ki bu :26:

iyi bişey olabilir o bat ne zaman cicimmmm ?
ben öğrenmeden önce bu sancılar sayesinde anladım gece sabah test yapmıştımm

Koyabilirs foto kpyiim ama goremezssiniz bence.

hahayt göreriz biz akıllım sen koy bak nasıl görüyoz

iyi bişey olabilir o bat ne zaman cicimmmm ?
ben öğrenmeden önce bu sancılar sayesinde anladım gece sabah test yapmıştımm

Sezgiii yum. gunun geldi mi kii

BATıma da var ki.. 28 nisan. 10 gün var neydeyse. :26: yumyum zamanı ama doktor yumyum ağrısı gece olur hissedilmez demişti bana.. yoksa çatlıyom mu belimede vuruyo ağrısı anlamadım gitti :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…