- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.221
bu foruma bi haller oldu yaaaaa kimseler yok hamile kalan kaçıyo galiba
evet canım kimse yok artık kaldık bir başımıza.sen nasıl oldun
valla canım ben giriyorum bakıyorum kimseler yok....üstüme almadım hiççç..
sabahtan beri okuldayımmm 2 sınava girdim yorgunluktan parmağım kalkmıyo cuma günü gelsin artıkk bitsin sınavlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sabahtan beri burdayım ama yazamıyorum sadece yazılanları okuyabiliyorum kol gibi 210 kalemden oluşan bir teklif vardı önümde onu bitirmeye uğraşıyodum halen dahada bitmiş değil
çok şükür canım ben iyiyim artık. ilacımın son günü ondan iyileştim heralde
alma canım sen üstüne sen hep burdasın gelmeyenlere sözüm
oyyyyy kıyamam ben sana yaaaaa hadi az kaldı cumaya bitiyomu artık :26:
hihihikolay gelsin bebeğim
cumaya bitiyo aşkım ama bende bittim bide bok gibi geçiyo ayıptır söylemesi bu haftakiler moralman çok kötüyüm yani amaannn napiyim ama almıyo beynim ders falan
hadi len yeme beni bok gibi geçiyo dediklerin 55-60 dan aşağı gelmiyo yine alırsın iyi bi not
Kizlaarrr test yaptim okuldan gelince 10 dk. sonra cok hayalet gibi ikinci cizgi ciktii. ama coksilik... amagorunuyor... hamilelik testinin bazilari oyle cikiyomus yaaa ..ben ona yordum...sizceeee
bat yarinnn
Kizlaarrr test yaptim okuldan gelince 10 dk. sonra cok hayalet gibi ikinci cizgi ciktii. ama coksilik... amagorunuyor... hamilelik testinin bazilari oyle cikiyomus yaaa ..ben ona yordum...sizceeee
bat yarinnn
bat yarinnn
hamile arkaşlarıma bi sorum var ilişkiden zev alıyormusunuz şuanda.
ben zevk alamıyorum ve sanki rahmimde bişey var içine almıyor
bat yarinnn
anaaaammmm..kıızzzzz yoksam varmı ne silik çıkmasıda olumlu kii hadi inşallah vardır
kızlar kızlar gelem miyanağnızdan öpem mi
sizlere bir sorum olacak inşallah cevap bulabilirim :26: öğlenden bu yana artan kasık ağrım var. bi sağda bi solda. ama sağdaki artmaya başladı. üstelik dik duramıyorum ağrı dahada fazlalaşıyoşimdi duş aldım çıktım ağrım biraz hafifledi ama arada yine bıçak batması gibi batıp geçiyo. neyin nesi ki bu :26:
Koyabilirs foto kpyiim ama goremezssiniz bence.
Koyabilirs foto kpyiim ama goremezssiniz bence.
iyi bişey olabilir o bat ne zaman cicimmmm ?
ben öğrenmeden önce bu sancılar sayesinde anladım gece sabah test yapmıştımm
Sezgiii yum. gunun geldi mi kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?