- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.241
hahayt göreriz biz akıllım sen koy bak nasıl görüyoz
BATıma da var ki.. 28 nisan. 10 gün var neydeyse. :26: yumyum zamanı ama doktor yumyum ağrısı gece olur hissedilmez demişti bana.. yoksa çatlıyom mubelimede vuruyo ağrısı anlamadım gitti :26:
çatlama ağrısı kuşuumm gelsin mikmikleeerr
Eki Görüntüle 688243 Eki Görüntüle 688244 Eki Görüntüle 688245 Eki Görüntüle 688246
kızlar alın size her açıdan fotoo ama çok silik görmeniz için mikroskop yollamam lazımmm
anaam fotolardada hiç görünmüyomuşşş
hadi beee... ümitlendirme beniii... meyilliyim ümitlenmeyeeeeeeeee
Eki Görüntüle 688243 Eki Görüntüle 688244 Eki Görüntüle 688245 Eki Görüntüle 688246
kızlar alın size her açıdan fotoo ama çok silik görmeniz için mikroskop yollamam lazımmm
2 gun sonra bidaha yapiimmm amaaa nasil olur hamile olmam icin bir tane bile belirtim yokk..sadece 1 gogsum. sisti.. oda en son oyle oldugunda adetim. 5 gun gecikmisti ve adet olmustum.subatta.
Hic bi ilac almadim. hafta sonu cok hastaydim esim illa antibiyotige basla dedi.nasilsa umut yok dedi yine icmedim..aamaaa artik bilmiyorum.
Hic bi ilac almadim. hafta sonu cok hastaydim esim illa antibiyotige basla dedi.nasilsa umut yok dedi yine icmedim..aamaaa artik bilmiyorum.
inşallah hamilesindir kaç gün geçti bende sabah yapıcam çok ümitliyim ama adet olcakmısım gibide hissediom bilmiyorum
Yarin adet gunum. daha gecmedi yani..bide adet olacam gibi cok sinirliyim 4-5 gundur. bugun covuklari hasladim cikista 5 dk. gec biraktim siniftan :)) cok cabuk sinirleniyorum. cagan bile nasibini aldi bu sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?