HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çatlama ağrısı kuşuumm gelsin mikmikleeerr

kızlar alın size her açıdan fotoo ama çok silik görmeniz için mikroskop yollamam lazımmm

anaam fotolardada hiç görünmüyomuşşş

Son düzenleme:
2 gun sonra bidaha yapiimmm amaaa nasil olur hamile olmam icin bir tane bile belirtim yokk..sadece 1 gogsum. sisti.. oda en son oyle oldugunda adetim. 5 gun gecikmisti ve adet olmustum.subatta.

esroş bu ay ilaç falan kullandınmı ağrı kesici olsun antibiyotik olsun tylol hot olsun:26:
ya hevesini kırmak istemem elbette inşallah hamilesindir ama ben grip olmuştum biay. o zaman yaptığım bütün testler böyle çıktı tabi ilaç kullanmıştım ama seninki biraz daha net sanki.
inşallah gelmez kırmızılar yarın ve çağan oğluşumuza bide kız kardeş gelir

Hic bi ilac almadim. hafta sonu cok hastaydim esim illa antibiyotige basla dedi.nasilsa umut yok dedi yine icmedim..aamaaa artik bilmiyorum.

Hic bi ilac almadim. hafta sonu cok hastaydim esim illa antibiyotige basla dedi.nasilsa umut yok dedi yine icmedim..aamaaa artik bilmiyorum.

canım benim yaaa inşallah hamişsindiiiir
belki geç döllenmedir kıs ondan net çıkmamıştır yarın daha net çıkar

inşallah hamilesindir kaç gün geçti bende sabah yapıcam çok ümitliyim ama adet olcakmısım gibide hissediom bilmiyorum

Yarin adet gunum. daha gecmedi yani..bide adet olacam gibi cok sinirliyim 4-5 gundur. bugun covuklari hasladim cikista 5 dk. gec biraktim siniftan :)) cok cabuk sinirleniyorum. cagan bile nasibini aldi bu sinirden

ya kızlar bişey dicem :18:

bugün su sipariş etmiştim salak adam getirmiş kapıya bırakmış hiç zile basmadı bende ta akşam üzeri çöpe çıkarken farkettim baya olmuş geleli su neyse eşimde gece geç gelcem beni bekleme demişti o suyu içeri alcak insan yoktu ben taşıdım ama hemen 10 adım falan anca taşıdım. taşırken bacak aramda bi kasılma oldu şuan bacaklarımın arası ta yukarı mahalleye yakın kısımları et kesmiş gibi ağrıyo bi sorun olmaz dimiii çok korktum yaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…