HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım klomeni biliorum yumurta büyütüo die benim derdim iğneden sonra o oluşan kistler için ! Geçen ay bendede vardı 4 cm ama doğum kontrolle gitti bu ay yine klomene başladım ve doktorum bu sefer bi ilaç vericek çocuk varsa tutunsun ama yoksada kist olmasın die ! Progestan değil ama

Evrimcim 5 dakikadan sonraki testleri dikkate almayın yazıo zaten prospektüslerindede o nedenle kafaya takma onu bende çok gördüm öle 10 15 dakka sonra çift çizgiyi yinede hayırlısı dielim canım benim

Evrimcim 5 dakikadan sonraki testleri dikkate almayın yazıo zaten prospektüslerindede o nedenle kafaya takma onu bende çok gördüm öle 10 15 dakka sonra çift çizgiyi yinede hayırlısı dielim canım benim

tatlım nezman çıktgndan emin değilim işte 5 dk oldu çıktım gttim.hayırlısı tabi cnım

tatlım nezman çıktgndan emin değilim işte 5 dk oldu çıktım gttim.hayırlısı tabi cnım

Evriimmm benimde silik cikti dun bana da testin azizligi gibi geliyo sabah bidaha yapacagim. cift olursa kan veririm.. uaa su testleri ne bicim yapiyolar umitlendiriyolar...markasi neydi seninkinin. benimki bebe time adi

Son düzenleme:
Benimki bangır bangır müzik çalıo )) walla bizim bebek babadan dolayı yeminle dünyanın en ünlü dj i olcak :) kaçışı yok :))
Çal bebeğim çallll bu gece uzun olucakkk stres at hahahaha

Evriimmm benimde silik cikti dun bana da testin azizligi gibi geliyo sabah bidaha yapacagim. cift olursa kan veririm.. uaa su testleri ne bicim yapiyolar umitlendiriyolar...markasi neydi seninkinin. benimki bebe time adi

esracım yarın başka bi markayla yap tatlım e mi. Bebetime en dandik test. inşallah kesinleştiririz hamileliğini

esracım yarın başka bi markayla yap tatlım e mi. Bebetime en dandik test. inşallah kesinleştiririz hamileliğini

Hadi yaaaa... o zaman hamileee degilim..esim gitmis onfan almis 3 taneee...yarin aksam yaparim o xamannn yeni markaylaa. .helee ben haile hissetmiyorum kendimiii...tuhhhh yaaa

Kız az az çok çeşit yap balık yapacaksan defne yaprağı koy içine fırında yap lewrek mesela çok lezzetli oluyo o zaman kokmuyo istersen detaylı tarif ve meze çeşitleri için yarın destek olabilirim :)

En azından zahmetsiz söyle dışardan kurtul kız :)

Benim Abi'm eşine şöyle Dio ben ölürsem senden önce vasiyetimde yazıcım aids den çok çektim büyüzden ölüyorum diye böylelikle karısıyla kimse ewlenmicekmiş :))

Hamileyimmmmmmm kızlar........darısı sizlere......
.

Kız gözün Aydın sağlıkla hayırlısı işe kucağına Alman dileğiyle

Bugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss

Yuh artık onca sorun olsun ilk seferde tutsun şaka mı

Kimyasal gebelik olmasın ya git canım hemen arkadasımda gecen ay testte gördü doktora gitti ertesi gün düştü ihmal etme sakın

Kız bebetime yanlış veriyormuş hep yarın yapacağın testin markası ne

esracım bende bebetıme yaptım geçen sefer ikiside silikti sonradan çıktı.kan tahlilinde 0 dı.umarım sende öyle olmaz.

Allah'ım ya günde 2 iğne yemekten kevgire döndü popişim.kızlarrrrrrrrr bahçesi sulanacak olan varsa geleyim,üstten içiyorum deliklerden fışkırtıyorum

cimcimemm başladın mı ateşini ölçmeye bakalım hı ?

evet canım sabah ölçtüm 36.6 çıktı ama tablo yapamadım site beni sevmedi

Hamileyimmmmmmm kızlar........darısı sizlere......

maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin :)

aayyy çok sevinirim canım yarın detayları alırım bak abininki iyi fikirmiş bende uygulayayım bari

esroş aklıma ilk sen geldin basıma bu gelince. adetten 2 gün önce yaptığım silik çıkan mıratech. dün yaptığımda pozitif çıkanda fleey li bişeydi galiba ya attım çöpe tam hatrlamyorum. yakında kan testine bile güvenilmicek o dereceye getrdiler

Allah'ım ya günde 2 iğne yemekten kevgire döndü popişim.kızlarrrrrrrrr bahçesi sulanacak olan varsa geleyim,üstten içiyorum deliklerden fışkırtıyorum

hahahaha senin yüzünden kocamdan fırça yedim manyak hatun
bende öyleydim şekerim c.tesi bitti benimkiler çok şükür ama hala yerleri aciiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…