- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.441
canım,klomen yumurta çatlatmaya yaramıyor.yumurtaları büyütüyor.ancak en önemli yan etkisi yumurtaların çatlayamayıp,haddinden fazla büyüyüp kist oluşması.geçen ay bende oldu.şimdi 5 cmlik kistim var.bu ay atabilirsem kisti,klomenin yanında incir-havuç kürü yapmak istiyorum.ama ben henüz hiçbir kürde kalıcı olamadım.en çok 2 gün
kızlar morelim cok bozuk sabah yzmıştımya hani dün test negatf cıktı dye testi ilk 5 daka cıkmadı dye bdaha bakmamıştım.az önce banyodaki çöpü atmk için poşti ağzını bağlıcaktım ki bide ne görüm o tes pozitif ellerim ayaklarım nasıl titredi sinirden anlatamam ya.madem pozitif neden adet oldum. hemen randevü aldım hastnden ama yarın öğlen 2 gbi aklım karma karışık
ben de çok şey istiyorum ama olmiiiiiiiiiiiii
Evrimcim 5 dakikadan sonraki testleri dikkate almayın yazıo zaten prospektüslerindedeo nedenle kafaya takma onu bende çok gördüm öle 10 15 dakka sonra çift çizgiyi yinede hayırlısı dielim canım benim
Esra facede seni gördüm kızlar sayesinde ve ekledim :) mesajda attım bakarsın eklersin istersenmucux
tatlım nezman çıktgndan emin değilim işte 5 dk oldu çıktım gttim.hayırlısı tabi cnım
allahtan çok çekmiş arkadaş,çekmese evlenmeden hamile kalacaktı zaar
Evriimmm benimde silik cikti dun bana da testin azizligi gibi geliyo sabah bidaha yapacagim. cift olursa kan veririm.. uaa su testleri ne bicim yapiyolar umitlendiriyolar...markasi neydi seninkinin. benimki bebe time adi
canım,doktor ilgiliyse,yumurta takibi yapıyorsa ve çatlamaz diye riske girmek istemiyorsa iğne yapıyor.iğneden 36 saat sonra garanti çatlıyor.peki canım sonrası çatlatma iğnesi yapmıyolar mı
esracım yarın başka bi markayla yap tatlım e mi. Bebetime en dandik test. inşallah kesinleştiririz hamileliğini
kızlar pazar günü evlilik yıldönümüm
ama o gün eşimin en yakın arkadasının düğünü var baş sadıç olarak bütün günümüz orada geçecek. haliyle o gün kutlama yapamayacağız.
ben c.tesi akşamı kutlamak istiyorum ama hediye almıyorum malesef. çünkü ne alacağımı bilmiyorum onun yerine evde bi yemek hazırlamayı düşünüyorum en romantik ve en özel anlarınızda ne yemekler hazırlıyorsunuz kızlar yardım edin hayatımda ilk defa özel bir gün kutlayacağım ve ilk evlilik yıldönümüm hayatıma giren ilk erkek neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum
BEn benimkine Ahtım vAR Lahmacun söylicem zira benimki alengirli yemeklerle doymuyormuş ...iÇİNE YEşillikleri bastıkmı tamadır diyorrrrrrrrr
Mum ışığında Maç izlediğimizi bilirim
Yani şahsen ve kendi adıma tam bir o...küz bir kocişim olduğu için yardımcı olamayacağım
Ama hakkını yemiyeyim dün benim doğum günümdü pek hoş kolye almış Pasta kURABİYELER fALAN ama iş yemeğe gelince biz kuru pilav , lahmacuncuyuz annemmmmmmm
şakirin yerinde krem peynir simit ve çay eşliğinde denize sıfır pazar kahvaltısı martıların sesi karşında dur yolcu diyen asker aradan geçen ada vapurları oooohhhhhh miiiiissssss
çok teşekkür ederim canım inşallah seneye bebeğimizle kutlarız seneye kutlanacak bir günümüz daha olur oda bebeğimizin doğum günü
geride bırakamam ya bide başkasıyla evlenirse olmaz hiç beğenmedim bu fikri birlikte ölelim onu başkasıyla düşünememevet balık yanına rakı olabilir bide kısır ve közlenmiş biber patlıcan salatası yaptımmı tam onun yemeği başka şeye gerek kalmaz
ya canım gizeme kızma onun çok sınavı varya ondan girememiştir aslında söylemekle doğrumu ettim bilmiyorum ağzımdan kaçırdım desem yeridir gelince nede olsa kendisi söyler
kocam eti seviyo ama ne bileyim daha farklı bişey olsun istiyorum
börek akşam yemeklerinde yemez sadece kahvaltıda yer
ben balığı açık mutfak diye yapmıyorum kokmasın diye ama bir defaya mahsus belki yapabilirim
seninki onu yapıyo en azından benimki onu bile yapmıyo
.Hamileyimmmmmmm kızlar........darısı sizlere......
Bugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss
kızlar morelim cok bozuk sabah yzmıştımya hani dün test negatf cıktı dye testi ilk 5 daka cıkmadı dye bdaha bakmamıştım.az önce banyodaki çöpü atmk için poşti ağzını bağlıcaktım ki bide ne görüm o tes pozitif ellerim ayaklarım nasıl titredi sinirden anlatamam ya.madem pozitif neden adet oldum. hemen randevü aldım hastnden ama yarın öğlen 2 gbi aklım karma karışık
Evriimmm benimde silik cikti dun bana da testin azizligi gibi geliyo sabah bidaha yapacagim. cift olursa kan veririm.. uaa su testleri ne bicim yapiyolar umitlendiriyolar...markasi neydi seninkinin. benimki bebe time adi
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...testleri-almayin-yaniltici-sonuc-veriyor.html
umutlarımın bittiği annnnnnnnnnn
cimcimemm başladın mı ateşini ölçmeye bakalım hı ?
Hamileyimmmmmmm kızlar........darısı sizlere......
Kız az az çok çeşit yap balık yapacaksan defne yaprağı koy içine fırında yap lewrek mesela çok lezzetli oluyo o zaman kokmuyo istersen detaylı tarif ve meze çeşitleri için yarın destek olabilirim :)
Benim Abi'm eşine şöyle Dio ben ölürsem senden önce vasiyetimde yazıcım aids den çok çektim büyüzden ölüyorum diye böylelikle karısıyla kimse ewlenmicekmiş :))
belli mi olur canım.sen gene de sabah yap bi bakalım.demek ki neymiş bundan sonra bebe time alınmayacakmış...http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...testleri-almayin-yaniltici-sonuc-veriyor.html
umutlarımın bittiği annnnnnnnnnn
Allah'ım ya günde 2 iğne yemekten kevgire döndü popişim.kızlarrrrrrrrr bahçesi sulanacak olan varsa geleyim,üstten içiyorum deliklerden fışkırtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?