- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.461
evet canım sabah ölçtüm 36.6 çıktı ama tablo yapamadım site beni sevmedi
maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin :)
aayyy çok sevinirim canım yarın detayları alırımbak abininki iyi fikirmiş bende uygulayayım bari
esracım bende bebetıme yaptım geçen sefer ikiside silikti sonradan çıktı.kan tahlilinde 0 dı.umarım sende öyle olmaz.
Tmm canım eşimin patronu eşi ile geldi bize o zaman balıklı rakılı bir sofra kurdum hatırlamıyorum ama 15 çeşit vardı herhalde buradan çok mutlu ayrıldılar eşi giderken sizide bekleriz ama ben böyle yemekler yapamam artık hazır söyleriz dedi :)
Kız az az çok çeşit yap balık yapacaksan defne yaprağı koy içine fırında yap lewrek mesela çok lezzetli oluyo o zaman kokmuyo istersen detaylı tarif ve meze çeşitleri için yarın destek olabilirim :)
En azından zahmetsiz söyle dışardan kurtul kız :)
Benim Abi'm eşine şöyle Dio ben ölürsem senden önce vasiyetimde yazıcım aids den çok çektim büyüzden ölüyorum diye böylelikle karısıyla kimse ewlenmicekmiş :))
.
Kız gözün Aydın sağlıkla hayırlısı işe kucağına Alman dileğiyle
Yuh artık onca sorun olsun ilk seferde tutsun şaka mı
Kimyasal gebelik olmasın ya git canım hemen arkadasımda gecen ay testte gördü doktora gitti ertesi gün düştüihmal etme sakın
Kız bebetime yanlış veriyormuş hep yarın yapacağın testin markası ne
Kızlar bu akşam ilkkez genital bölge ağda yaptırdım hala çok acıyo yanıyo zonkluyo ve öyle çok utandım kive yine 25 senedir ilkkez french manikur yaptırdım ileri derecede tırnak yiyordumda bitti dişimdeki sorundan tırnak yiyemez oldum kaşımı bıyığımı aldırdım ve bide kırık fön çektirdim hawam yerine geldi valla
Kızlar bu akşam ilkkez genital bölge ağda yaptırdım hala çok acıyo yanıyo zonkluyo ve öyle çok utandım kive yine 25 senedir ilkkez french manikur yaptırdım ileri derecede tırnak yiyordumda bitti dişimdeki sorundan tırnak yiyemez oldum kaşımı bıyığımı aldırdım ve bide kırık fön çektirdim hawam yerine geldi valla
acımdan ben ne dediğimi biliyor muyum anacımhahahahasenin yüzünden kocamdan fırça yedim manyak hatun
bende öyleydim şekerim c.tesi bitti benimkiler çok şükür ama hala yerleri aciiiiii
oohh misler gibi oldun desene. ben sir ağda yaptırıyorum evlenmeden 6 ay önce başlamıştım o zamanlar ayda 2 defa yaptırıyodum şimdi 45 günde bir yaptırıyorum faydası oldutırnak yemeyi sen bide bana sor tırnak diye bişey kalmadı bende kanıyo artık dipleri:26:
acımdan ben ne dediğimi biliyor muyum anacım
kız deli misin insan arkadaşına yaptırır mı hiç?kız,senin yüzüne bakınca şeyini hatırlıyordur.bence bi daha görüşme onla.ilgiyi alakayı kesne acımıştır orası ilk evlendiğim zaman balayın gtcez dye aldırmıştım hem acı hem utanç anam ağladı kuaförde arkdsımdı utanmam dye dşündüm ama olmuyo.ondan sonra lazere gittim o daha kötü acıyo ama en azından byere kadar
hee benimkilerde botokslu gibilerbenim kalçalarım taş gibi oldular dokunamıyorum valla
iyi bi ben yemiyomuşum ya.yiyebildgim kadar erityrum ya tırnaklrı.her sefernde yemcem mankür yapçam dyorum olmuyo
kız deli misin insan arkadaşına yaptırır mı hiç?kız,senin yüzüne bakınca şeyini hatırlıyordur.bence bi daha görüşme onla.ilgiyi alakayı kestanımadığına yaptır ki bi daha seni nerde görecek
aaayyy çok sevinirim kocamı şaşırtmak istiyorum hiç güvenmiyo bana meze konusunda ve haklıda ben hiç anlamam
şüpelendim aslında bişilerden intrnetten araştrdım test pozitf olup adet görenlern çoğu kimyasal geblik gecrmiş tam olarak nasıl bişi bilmiyorum yarın aklımda olan tüm soruları sorcam doktora.çünkü gebelik belirtim çok vardı şimdi hepsi gitti.
cinekoloklara hep açıyoz ama yinede bişey olmamış gibi gidiyozz o nasıl olcak
ohhh mis gibi olmussunnnn
oohh misler gibi oldun desene. ben sir ağda yaptırıyorum evlenmeden 6 ay önce başlamıştım o zamanlar ayda 2 defa yaptırıyodum şimdi 45 günde bir yaptırıyorum faydası oldutırnak yemeyi sen bide bana sor tırnak diye bişey kalmadı bende kanıyo artık dipleri:26:
ne acımıştır orası ilk evlendiğim zaman balayın gtcez dye aldırmıştım hem acı hem utanç anam ağladı kuaförde arkdsımdı utanmam dye dşündüm ama olmuyo.ondan sonra lazere gittim o daha kötü acıyo ama en azından byere kadar
iyi bi ben yemiyomuşum ya.yiyebildgim kadar erityrum ya tırnaklrı.her sefernde yemcem mankür yapçam dyorum olmuyo
aynen arkadasların tırnaklarına özeniyorum manikürlü falan bende yine tırnak yok düğünümdede yoktu zaten
cinekoloklara hep açıyoz ama yinede bişey olmamış gibi gidiyozz o nasıl olcak
:) şaşırsın tabi hem ilk sene nasıl kutlanırsa öyle gider demi
:))))))))) ay çok güldüm Allah iyiliğini versin :)))) bende takipteyimya doktorum p. Tesi yokmuş ve benide p. Tesi görmesi lazım yumurtalara mutlak bakması gerek ve dediki başka bir arkadaşım bakar o günlük dedim mümkün değil meltem hanımım beni öldür daha iyi sana alışana kadar ömrümden ömür gitti kocama bile bu kadar rahat açamıorum bi başkası asla olmaz :))) güldü tamam dedi bakalım ne çare bulucak :)))
Ay inş benimde azalır canım. Tırnaklarımı öyle yiyordum ki 3 ayda normale uzadı kız
Bendede yoktu kıznişandada takma tırnak vardı
Cinekoloklar öyle bakmıyor ki kız göz ucuyla sokuyo ultrasonu bu öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?