HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Tmm canım eşimin patronu eşi ile geldi bize o zaman balıklı rakılı bir sofra kurdum hatırlamıyorum ama 15 çeşit vardı herhalde buradan çok mutlu ayrıldılar eşi giderken sizide bekleriz ama ben böyle yemekler yapamam artık hazır söyleriz dedi :)

esracım bende bebetıme yaptım geçen sefer ikiside silikti sonradan çıktı.kan tahlilinde 0 dı.umarım sende öyle olmaz.

yaa ben hep ne dedim dün hep bu markanın dandikliğini bilmeden testin azizliğidir kesin dedimmmm dimii. içime doğdu sanki. anacım içime doğan test değilde bebiş olsa ne vardı tühh yaaa ee ovl. testide çift değildi kızlar acaba kist mi oluşacak adetimde gelmedi çünküüü.. en son şubatta öyle olmuştum 5 gün gecikti...sonra 7 gün hep kavrengi kanama oldu...bu ayda mı öyle olacak yaaaaaaa

aaayyy çok sevinirim kocamı şaşırtmak istiyorum hiç güvenmiyo bana meze konusunda ve haklıda ben hiç anlamam

şüpelendim aslında bişilerden intrnetten araştrdım test pozitf olup adet görenlern çoğu kimyasal geblik gecrmiş tam olarak nasıl bişi bilmiyorum yarın aklımda olan tüm soruları sorcam doktora.çünkü gebelik belirtim çok vardı şimdi hepsi gitti.

Kızlar bu akşam ilkkez genital bölge ağda yaptırdım hala çok acıyo yanıyo zonkluyo ve öyle çok utandım ki ve yine 25 senedir ilkkez french manikur yaptırdım ileri derecede tırnak yiyordumda bitti dişimdeki sorundan tırnak yiyemez oldum kaşımı bıyığımı aldırdım ve bide kırık fön çektirdim hawam yerine geldi valla

ohhh mis gibi olmussunnnn

oohh misler gibi oldun desene. ben sir ağda yaptırıyorum evlenmeden 6 ay önce başlamıştım o zamanlar ayda 2 defa yaptırıyodum şimdi 45 günde bir yaptırıyorum faydası oldu tırnak yemeyi sen bide bana sor tırnak diye bişey kalmadı bende kanıyo artık dipleri:26:

ne acımıştır orası ilk evlendiğim zaman balayın gtcez dye aldırmıştım hem acı hem utanç anam ağladı kuaförde arkdsımdı utanmam dye dşündüm ama olmuyo.ondan sonra lazere gittim o daha kötü acıyo ama en azından byere kadar

iyi bi ben yemiyomuşum ya.yiyebildgim kadar erityrum ya tırnaklrı.her sefernde yemcem mankür yapçam dyorum olmuyo

kız deli misin insan arkadaşına yaptırır mı hiç?kız,senin yüzüne bakınca şeyini hatırlıyordur.bence bi daha görüşme onla.ilgiyi alakayı kes tanımadığına yaptır ki bi daha seni nerde görecek

cinekoloklara hep açıyoz ama yinede bişey olmamış gibi gidiyozz o nasıl olcak

aaayyy çok sevinirim kocamı şaşırtmak istiyorum hiç güvenmiyo bana meze konusunda ve haklıda ben hiç anlamam

:) şaşırsın tabi hem ilk sene nasıl kutlanırsa öyle gider demi

Kimyasal gebelik neredeyse ewli her kadının basına geliyo canım eğer öyleyse bile kötü birşey değil inş yrn ii haberlerle gelirsin

:))))))))) ay çok güldüm Allah iyiliğini versin :)))) bende takipteyimya doktorum p. Tesi yokmuş ve benide p. Tesi görmesi lazım yumurtalara mutlak bakması gerek ve dediki başka bir arkadaşım bakar o günlük dedim mümkün değil meltem hanımım beni öldür daha iyi sana alışana kadar ömrümden ömür gitti kocama bile bu kadar rahat açamıorum bi başkası asla olmaz :))) güldü tamam dedi bakalım ne çare bulucak :)))

ohhh mis gibi olmussunnnn

Sorma canım cillop :)

Ay inş benimde azalır canım. Tırnaklarımı öyle yiyordum ki 3 ayda normale uzadı kız

Bende lazere gittim %70 80 bitmişti hamilelikte geri geldi hepsi ee normal hormonlar bozuldu ama onca para acı boşa gitti

iyi bi ben yemiyomuşum ya.yiyebildgim kadar erityrum ya tırnaklrı.her sefernde yemcem mankür yapçam dyorum olmuyo

Bende dişlerim sorun olmasa uzatamazdım ki

aynen arkadasların tırnaklarına özeniyorum manikürlü falan bende yine tırnak yok düğünümdede yoktu zaten

Bendede yoktu kız nişandada takma tırnak vardı

Cinekoloklar öyle bakmıyor ki kız göz ucuyla sokuyo ultrasonu bu öyle mi

:) şaşırsın tabi hem ilk sene nasıl kutlanırsa öyle gider demi

öyle valla şekerim o kendi yontulmuyo ben yontayım bari...

valla ben alıştım artık bide kürtaj olunca 1 ay pantolonumu bağlayamadım hergün açmaktan

azalır canım başka bişey sürme ama hep git aldır o zaman azalıyo
valla beni geçen bi güzel elle muayene etti sonra yetmedi ultrasonla baktı kürtajda çok utanmıştım ama şimdi alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…