HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss

ayy ne kadar guzel yaa,rabbim insallah hsst'e,bana ve bizim gibi bu pko derdiyle ugrasan,onun disinda tum isteyenlere en kisa zamanda hayirli evlat versin insalllaa

Günaydın kızceler nasılsınız bakem :) nihayet Cuma geldi pazartesi salıda tatilim nasılda mutluyum bugünde bi hayırlısı ile bitse yarınde bebişimi görcem :)

Gunaydiiin yine bebe time ve yine silik cizgiiiii...hic guvenmiyorum. aksama baska markayla yapiiiimmm..

canım sen dediğim gibi başka bi testle daha dene çok güvenme bebetime..

HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİM... RABBİM AMİN DEDİĞİMİZ HER DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
Ne olmuş bizim bu topice yaa kimseler yok.. nazar değdi nazar.

ÖZSER bebeğim değmesin kimse keyfine ne güzel. çıkar tatilinin tadını bebeğinide gör sonra gel bize anlat sıpayı bizden de selam söle

A.S. cnm :) yarın bi görim gelir tek tek anlatırım teyzecikleri..
Ay sorma nasıl bekliyorum aksam olsa dıye aksmda yemege gıdecegız bıraz gec donerız ama uyucam kac gun cumartesı aksmda sakarya yolcusuyuz bıraz ufak kacamak ay ıns guzel gecer
yolculuk yapmaktan bıraz korkuyorum ama :S

Aynen artik dalga geciyorum bebe time la bari afetim gecikmeseydi yaaa.. ne zaman hamilelik denesem gecikiyor...olmuyor..gecen ay deneme olamamisti. gununde geldi..simdi uzuyor. bugun 34. Gun herhaldee

doktoruna sor bakalım canım bi zararı olurmuymuş. ona göre için daha rahat eder yolculukta.
gunaydin canlarimmmm,cumaniz mubarek dualarimiz kabul olsun insallahhh aminnnnnnnnm

günaydın canım. nasılsın ? Cümlemizin mübarek olsun inşallah AMİN

günaydın kızlaaaaarrrr hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inaşllah....
nasılsınız bakalım

Aynen artik dalga geciyorum bebe time la bari afetim gecikmeseydi yaaa.. ne zaman hamilelik denesem gecikiyor...olmuyor..gecen ay deneme olamamisti. gununde geldi..simdi uzuyor. bugun 34. Gun herhaldee

İnşallah vardır canım. bu sefer bebetime doğru gösteriyo olsun

günaydın kızlaaaaarrrr hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inaşllah....
nasılsınız bakalım
günaydın canım.. AMİN cümlemizin duaları kabul olsun.. iyiz sen nasılsın ?

İnşallah vardır canım. bu sefer bebetime doğru gösteriyo olsun

Insallsh canim ama dun diger topigi okuyunca tamamen bitti umudum. bide aksama baska marka ile yapacamm o da silik olursa kan verecem..ogleden sonra okula gottigim icin kan daveremiyorum..

Ay o reklam cikica yoruluyorummmmm yaaa. cok konisuypr. uyuz oluyorum alacak olsam vazgecerim..
banada tanidik geliyorrr. acabaa ben evleniyorum programlarindan bi kiz. miii

ayyy valla bilmiyorum ama elime geçirirsem saçını başını çatını patını ayırcam ikiye yahu bir reklam 25 dakika olurmu olursada insan hiç susmadan 25 dakika konuşurmu ağzına tuz ruhu dökesim var

bende iyiyim canım sağolasın. havalarda bi düzelse daha iyi olcam sanki mayısa değil kasıma giriyoruz anasını satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…