- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.481
merhaba kızlar bende bebek bekleyenlerdenim bu 6. ayımız ama hala yok
Bugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss
Gunaydiiin yine bebe time ve yine silik cizgiiiii...hic guvenmiyorum. aksama baska markayla yapiiiimmm..
canım sen dediğim gibi başka bi testle daha dene çok güvenme bebetime..
HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİM... RABBİM AMİN DEDİĞİMİZ HER DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
Ne olmuş bizim bu topice yaa kimseler yok.. nazar değdi nazar.
ÖZSER bebeğim değmesin kimse keyfine ne güzel. çıkar tatilinin tadınıbebeğinide gör sonra gel bize anlat sıpayı bizden de selam söle
canım sen dediğim gibi başka bi testle daha dene çok güvenme bebetime..
HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİM... RABBİM AMİN DEDİĞİMİZ HER DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
Ne olmuş bizim bu topice yaa kimseler yok.. nazar değdi nazar.
ÖZSER bebeğim değmesin kimse keyfine ne güzel. çıkar tatilinin tadınıbebeğinide gör sonra gel bize anlat sıpayı bizden de selam söle
A.S. cnm :) yarın bi görim gelir tek tek anlatırım teyzecikleri..
Ay sorma nasıl bekliyorum aksam olsa dıye aksmda yemege gıdecegız bıraz gec donerız ama uyucam kac gun cumartesı aksmda sakarya yolcusuyuz bıraz ufak kacamak ay ıns guzel gecer
yolculuk yapmaktan bıraz korkuyorum ama :S
gunaydin canlarimmmm,cumaniz mubarek dualarimiz kabul olsun insallahhh aminnnnnnnnm
hay şu show tv de çıkan tristar reklamındaki kadını tanıyan varmııııı
Aynen artik dalga geciyorum bebe time la bari afetim gecikmeseydi yaaa.. ne zaman hamilelik denesem gecikiyor...olmuyor..gecen ay deneme olamamisti. gununde geldi..simdi uzuyor. bugun 34. Gun herhaldee
günaydın canım.. AMİN cümlemizin duaları kabul olsun..günaydın kızlaaaaarrrr hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inaşllah....
nasılsınız bakalım
İnşallah vardır canım. bu sefer bebetime doğru gösteriyo olsun
günaydın canım.. AMİN cümlemizin duaları kabul olsun..iyiz sen nasılsın ?
Ay o reklam cikica yoruluyorummmmm yaaa. cok konisuypr. uyuz oluyorum alacak olsam vazgecerim..
banada tanidik geliyorrr. acabaa ben evleniyorum programlarindan bi kiz. miii
günaydın canım.. AMİN cümlemizin duaları kabul olsun..iyiz sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?