HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Cimcimee ates olcmeye adet olunca mi baslaniyorrr... bende olcegecim bu ay...gecen ayda olctum ama kacirdim cogu kez. 35.4 35.8 arasi cikiyodu benim. kiz sogukkanli bi insanda degilim ama:)))

ay bende eksik kalmıyım bende başlıyım ateş ölçmeye önümüzdeki ay dur sen şu tarlusal bitsinde pazartesiden başlıyım garanti olsun

doktoruna sor bakalım canım bi zararı olurmuymuş. ona göre için daha rahat eder yolculukta.

günaydın canım. nasılsın ? Cümlemizin mübarek olsun inşallah AMİN

canım sakarya surası aslında ben gunde enaz 3 saat yolculuk yapıyorum sakaryaya gıtmek daha yakında daha once yaptıgımız kazadan dolayı korkum ıns kazasız gıder gelırız esım falanda cok ıstıorg ıtmek

bende iyiyim canım sağolasın. havalarda bi düzelse daha iyi olcam sanki mayısa değil kasıma giriyoruz anasını satim

al benden de okadar yaa .. bu havalar yüzünden iyileşemedim gitti boğazımda hep bi yanma ağrı var geçmiyo
nisan serin olurdu da bu kadar olmazdı sanki kışın özetini yaşıyoruz. havalar ısınsa da yansak sıcaktan

Cimcimee ates olcmeye adet olunca mi baslaniyorrr... bende olcegecim bu ay...gecen ayda olctum ama kacirdim cogu kez. 35.4 35.8 arasi cikiyodu benim. kiz sogukkanli bi insanda degilim ama:)))

ay bende eksik kalmıyım bende başlıyım ateş ölçmeye önümüzdeki ay dur sen şu tarlusal bitsinde pazartesiden başlıyım garanti olsun

evet kızlar adetin ilk günü en geç sabat 8 de yataktan kalkmadan dil altından ölçüyosunuz

hayırlısıyla sağlıkla kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah canım. hiç korkma lütfen bolbol dua ile çık yol Allaha emanetsiniz inşallah..

evet kızlar adetin ilk günü en geç sabat 8 de yataktan kalkmadan dil altından ölçüyosunuz

kız siteyi oluşturamadın mı hala ? periye diyeydin oluştursaydı

yaptım canım baksana tabloyu koydum bile

kızlar kuran okuyorum isim isim dua etmek istiyorum unuttuklarım varsa eklermisiniz
hamişler
katelya, elsel, gizem, özser, bisoluk
hamiş olacak olanalar:)
esra,cimcime, merhabahayat, sezzgi, tazebahar, ebda, alpgulsun, armin, evrim, ruzgarozge,nesrin ve tabiki ben:)

Allah kabul etsin canım.. Dularımızı şu mübarek günde kabul etsin. hepimize nasip etsin
asıl ismimi biliyosun ama demi.. genede iletiyim ona göre et bebem :) İREM :)
tacyaprak var bide

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım.
Dualarımız kabul olunur tez zamanda inşallah.

canım bende oldu kimyasal gbelik hamilelikle aynı belirtileri yaşıyorsun test anında pozitif çıkıyor ve battan 5 gün sonra adet oldum adet olduğum gün baktırdığım da kan değerim 16 dı

kızlar benim 2 gündür yemekten sonra midem bulanıyor hafif ama.
kasık batmalarım var bide bugün oturup kalkerken rahimden bişey kopuyo gibi ağrı saplandı aşağı mahalleye.
sizede oluyor mu

Aşk olsun beni hiç hatırlataniz yok
Neyse sağlık olsun...

Aa olur mu tatlım hiç öle. insan düşününce aklına gelmez ondan öle oldu.. yoksa daha eklenecekler pek çok yani..

Hsstt kıızz... bak
su_sisesi, nice33, Bebeekk sen en iyisi ilk sayfada ki listeye bak ona göre et
kızlar bizim unuttuklarımız illaki olur. zaten hsst'te hatırlatın unuttuklarımı demiş. sizlerde hatırlatın

Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah canım
ismimi biliyorsun niyet önemli aslında isimler zaten belli kimler için okunduğu
bide beebeek var

beni de unutmaaa bu arada benim adım da nuran şekerim şimdiden allah razı olsun duaların kabul olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…