- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.521
amin kızlar allah kabul eder inş kendim için ayrı bide sizler için ayrı okudum hep ilk sayfaya bakmak sonradan aklıma geldi tanıdığım bildiğim bütün isimleri okudum ordan ama gerçek isimlerinizi aklımda tutamadığım ve biçoğunuda bilmediğim için burdaki isimlerinizle dua ettim merak etmeyin o dualar gideceği yere gidip ulaşmıştır inş.
Aynen artik dalga geciyorum bebe time la bari afetim gecikmeseydi yaaa.. ne zaman hamilelik denesem gecikiyor...olmuyor..gecen ay deneme olamamisti. gununde geldi..simdi uzuyor. bugun 34. Gun herhaldee
amin kızlar allah kabul eder inş kendim için ayrı bide sizler için ayrı okudum hep ilk sayfaya bakmak sonradan aklıma geldi tanıdığım bildiğim bütün isimleri okudum ordan ama gerçek isimlerinizi aklımda tutamadığım ve biçoğunuda bilmediğim için burdaki isimlerinizle dua ettim merak etmeyin o dualar gideceği yere gidip ulaşmıştır inş.
kızlar kuran okuyorum isim isim dua etmek istiyorum unuttuklarım varsa eklermisiniz
hamişler
katelya, elsel, gizem, özser, bisoluk
hamiş olacak olanalar:)
esra,cimcime, merhabahayat, sezzgi, tazebahar, ebda, alpgulsun, armin, evrim, ruzgarozge,nesrin ve tabiki ben:)
çoooooooooookkk sıkıldııııııııııımmmmmmm
canım yuregıne saglık :) teesekkur ederım rabbım dualarımızı kabul etsın ıns
canım yuregıne saglık :) teesekkur ederım rabbım dualarımızı kabul etsın ıns
ayyy sormaaa bende deli gibi sıkıldım bi evime gitsemde yarım kalan temizliğimi bitirsem sorma çarşamba temizlik yapmıştım ya cumarteside misafir çağırcaktım benim mutfak lavabosu temizlik ve misafiri birarada duyunca yine cozuttu alttan akıttı mutfak perperişan oldu offf offf
çoooooooooookkk sıkıldııııııııııımmmmmmm
parana kıy da düzgün bi test al pinti şey! boşu boşuna heveslendirme insanı.meraktan çatladık burda.kendini düşünmüyorsan bizi düşün bare.Gunaydiiin yine bebe time ve yine silik cizgiiiii...hic guvenmiyorum. aksama baska markayla yapiiiimmm..
biz eğlenceden göbek atıyoruzzzzzzzzzzz,sen de gel.............çoooooooooookkk sıkıldııııııııııımmmmmmm
Cimcimee ates olcmeye adet olunca mi baslaniyorrr... bende olcegecim bu ay...gecen ayda olctum ama kacirdim cogu kez. 35.4 35.8 arasi cikiyodu benim. kiz sogukkanli bi insanda degilim ama:)))
ben de pek özendim,ben de eksik kalmiiim.hemen kendime bir digital termometre alıyorum.ay bende eksik kalmıyım bende başlıyım ateş ölçmeye önümüzdeki ay dur sen şu tarlusal bitsinde pazartesiden başlıyım garanti olsun
ayyyy tablolara hiç dayanamam.beni de ekleyiver şekerim.gereği neyse yapıcamyaptım canım baksana tabloyu koydum bile
senin gibi bir temizlik manyağından başka ne beklenirdi ki?ağzına acı biber sürecek halin yok tabe,anca tuz ruhu dökersinayyy valla bilmiyorum ama elime geçirirsem saçını başını çatını patını ayırcam ikiye yahu bir reklam 25 dakika olurmu olursada insan hiç susmadan 25 dakika konuşurmu ağzına tuz ruhu dökesim var
bende iyiyim canım sağolasın. havalarda bi düzelse daha iyi olcam sanki mayısa değil kasıma giriyoruz anasını satim
temizlik bitti mi
uzun zamandır yapmıyon bak haa
biz eğlenceden göbek atıyoruzzzzzzzzzzz,sen de gel.............yok yokkk vazgeçtim.sen git iki oda süpür,vileda yap,halı sil falan filan.antidepresanların bunlar senin
ben de pek özendim,ben de eksik kalmiiim.hemen kendime bir digital termometre alıyorum.
ayyyy tablolara hiç dayanamam.beni de ekleyiver şekerim.gereği neyse yapıcam
senin gibi bir temizlik manyağından başka ne beklenirdi ki?ağzına acı biber sürecek halin yok tabe,anca tuz ruhu dökersin
kızlar kuran okuyorum isim isim dua etmek istiyorum unuttuklarım varsa eklermisiniz
hamişler
katelya, elsel, gizem, özser, bisoluk
hamiş olacak olanalar:)
esra,cimcime, merhabahayat, sezzgi, tazebahar, ebda, alpgulsun, armin, evrim, ruzgarozge,nesrin ve tabiki ben:)
askkk olsun cok agladım sımdı :S :S ben neredeyım :s
özser canım nasılsın mercimek nasıl kuzucuk
ağlama kıyamam canım listeden okudum isimlerinizi merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?