HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin kızlar allah kabul eder inş kendim için ayrı bide sizler için ayrı okudum hep ilk sayfaya bakmak sonradan aklıma geldi tanıdığım bildiğim bütün isimleri okudum ordan ama gerçek isimlerinizi aklımda tutamadığım ve biçoğunuda bilmediğim için burdaki isimlerinizle dua ettim merak etmeyin o dualar gideceği yere gidip ulaşmıştır inş.

Allah razı olsun, kabul etsin inşallah canım ağzına sağlık..

Aynen artik dalga geciyorum bebe time la bari afetim gecikmeseydi yaaa.. ne zaman hamilelik denesem gecikiyor...olmuyor..gecen ay deneme olamamisti. gununde geldi..simdi uzuyor. bugun 34. Gun herhaldee

canım başka bi testle yaptınmı yada kan testi falan.

Allah kabul etsin canım niyetin önemli o kişileri düşünerek dua ettin rabbim kabul eder onları bende öyle dua ediyorum herkesin ismi akılda kalmıyo malesef.

canım yuregıne saglık :) teesekkur ederım rabbım dualarımızı kabul etsın ıns

çoooooooooookkk sıkıldııııııııııımmmmmmm

ayyy sormaaa bende deli gibi sıkıldım bi evime gitsemde yarım kalan temizliğimi bitirsem sorma çarşamba temizlik yapmıştım ya cumarteside misafir çağırcaktım benim mutfak lavabosu temizlik ve misafiri birarada duyunca yine cozuttu alttan akıttı mutfak perperişan oldu offf offf

canım yuregıne saglık :) teesekkur ederım rabbım dualarımızı kabul etsın ıns

bende eve gidince temizlik yapcam. eşim yok zaten.
ama belim ağrıyor yaa

Cimcimee ates olcmeye adet olunca mi baslaniyorrr... bende olcegecim bu ay...gecen ayda olctum ama kacirdim cogu kez. 35.4 35.8 arasi cikiyodu benim. kiz sogukkanli bi insanda degilim ama:)))

ay bende eksik kalmıyım bende başlıyım ateş ölçmeye önümüzdeki ay dur sen şu tarlusal bitsinde pazartesiden başlıyım garanti olsun
ben de pek özendim,ben de eksik kalmiiim.hemen kendime bir digital termometre alıyorum.
yaptım canım baksana tabloyu koydum bile
ayyyy tablolara hiç dayanamam.beni de ekleyiver şekerim.gereği neyse yapıcam
senin gibi bir temizlik manyağından başka ne beklenirdi ki?ağzına acı biber sürecek halin yok tabe,anca tuz ruhu dökersin

temizlik bitti mi
uzun zamandır yapmıyon bak haa

evet canım şimdi tekrar dolaştım odaları gözümden kaçan yer varmı diye ama yok anam silinecek yer kalmamış

biz eğlenceden göbek atıyoruzzzzzzzzzzz,sen de gel............. yok yokkk vazgeçtim.sen git iki oda süpür,vileda yap,halı sil falan filan.antidepresanların bunlar senin

aha bak hatırlattın halıda leke görmüştüm gidip sileyim bari

adetin ilk günü başlayıp hergün aynı saatte ki sabah 8 en geç ateşini ölçeceksin şekerim
hahahahahahaaaa manyak karı yaaa yüne sırıttırdın beni acı biberin etkisi geçer ama tuz ruhu taaaaaaaaaaaaaa ruhunun inceliklerine kadar işler

askkk olsun cok agladım sımdı :S :S ben neredeyım :s

merhaba kizlar,
ben birkaç gün önce baslamistim aranizda yazmaya, bu ay ilk denememiz demistim, hatirlayanlar bilir.
yeni basladigimiz için doktorum ates ölçümü yap demisti, ates tablom da söyleydi:

6. gün 36,8/ 7-36,4/ 8-36,6/ 9-37,3/ 10-36,4/ 11-36,4/ 12-36,6/ 13-36,4/ 14-36,8/ 15-36,6/ 16-37,0/ 17-37,0/ 18-36,9/ 19-36,9/ 20-36,9/ 21-36,8/ 22-36,8/ 23-36,9/ 24-36,8/ 25-37,0

15. gün sonrasi yükselme olmustu, bir güzel çalismistik.
bugün de adet döngümün 25. günü ve atesim 2 derece (onda birlik 2 derece tabii, yani 0,2) artti. bugün sabah da günlük kosumu yaptim (normalde haftada 1 pazar günü yapiyoruz esimle ama bugün de içimden geldi kostum). kosu mu etkili oldu bilmem..
adet sancisi da birkaç gündür devamli vardi. malesef biraz evvel pembe kahverengi bir akinti geldi, hemen arkasindan sileyim dedim toplu igne basi (1 mm. diyelim) kadar da kan gördüm. adetim de pazartesiydi aslinda, 28 günde bir görüyorum çünkü...
yani pozitif bakarsak 3 gün daha az umut beslemis olduk... ilk deneme bile olsa insan ümitleniyor... adet olunacagi gün ates yükseldigini bilsem hesaba katar ümitlenmezdim... hiç üzülmedim desem kocaman bir yalan olur... böyle iste. bugün de cuma, herseyde bir hayir vardir degil mi?

temizlik bitti zaar.fallar burçlar ve tarotlarrrrrrrrr...dolaşmaktasın
du ben bi küreme bakiim ne görücem?
görüyorummmmm,görüyorummmmm,görüyorummmmmmm.
tüh yaw bağlantı gitti göremiyorum
tekrar bağlantı kurulursa san diyecekleriiiiimmm varrr hanımmmmmm

fertilityfriend i yaptım.ama daha regl olmadım.beklemedeyim.biraz bakındım.
termometreyi alırım biraz sonra.yorumlamayı ,o kırmızı çizgiyi filan anlayamadım.ama zamanla kaparım herhal.
yxliz bu işlerden anlıyorr.bilenlere danışırım artık.kırmızı görmem lazımmm öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…