- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.541
tenk yuuu veri maç canım.dualar karşılıklı.inşş rabbim hiçbirimize yokluğunu aratmasın,herkese istediği zamanda sağlıklı evlatlar versin.ağlama kıyamam canım listeden okudum isimlerinizi merak etme
temizlik bitti zaar.fallar burçlar ve tarotlarrrrrrrrr...dolaşmaktasın
du ben bi küreme bakiim ne görücem?
görüyorummmmm,görüyorummmmm,görüyorummmmmmm.
tüh yaw bağlantı gitti göremiyorum
tekrar bağlantı kurulursa san diyecekleriiiiimmm varrr hanımmmmmm
fertilityfriend i yaptım.ama daha regl olmadım.beklemedeyim.biraz bakındım.
termometreyi alırım biraz sonra.yorumlamayı ,o kırmızı çizgiyi filan anlayamadım.ama zamanla kaparım herhal.
yxliz bu işlerden anlıyorr.bilenlere danışırım artık.kırmızı görmem lazımmm öncelikle.
eee hani fasulyeydi?çocuğun da aklını karıştırdınız.fasulye mi mercimek mi üzüm mü?kız benim canım şimdi içli köfte çekti.içli köfte olsun mu????canım yarın gorucem mercımegı :) bu arada annemler hep uzum dıye sevıyor adı uzum
sureklı arayınca uzum nasıl dıye soruyorlar :)
eee tamam işte.doğru yapmışsın.koyvercen tabe.biz de öyle yapıyoruz.koyveriyoruz koyveriyoruz emmee olmiiiiiiiiiii:2:saka canım saka :) ben bu ay koyverdim gitti zaten napim :) gelirse gelir amannn cok sıkıntı ettim artık
eee hani fasulyeydi?çocuğun da aklını karıştırdınız.fasulye mi mercimek mi üzüm mü?kız benim canım şimdi içli köfte çekti.içli köfte olsun mu????
eee tamam işte.doğru yapmışsın.koyvercen tabe.biz de öyle yapıyoruz.koyveriyoruz koyveriyoruz emmee olmiiiiiiiiiii:2:
takipteyim,sen nere ben orabeni mi takip ediyosun pislikkkk
napim bacım heryerden medet umar oldum senin küre 3g ilemi bağlanıyo niye gitti bağlantı en heyecanlı yerinde
regl gününde başla ateşini ölçmeye sonra gerekli izahatlar ateşini ölçtüğün gün konunun ilk mesajında yeşil alanda yazıyo sayfanı kopyalayıp konu sahibine özel mesaj at listeye eklesin ordan takip ediyor herkes ve bilgisi olanlar yorumluyor bende daha yorum sürecine geçemedim yxliz ve perikızı anlıyo bide bunu deneyelim belki bu sefer tutar
beni mi takip ediyosun pislikkkk
napim bacım heryerden medet umar oldum senin küre 3g ilemi bağlanıyo niye gitti bağlantı en heyecanlı yerinde
regl gününde başla ateşini ölçmeye sonra gerekli izahatlar ateşini ölçtüğün gün konunun ilk mesajında yeşil alanda yazıyo sayfanı kopyalayıp konu sahibine özel mesaj at listeye eklesin ordan takip ediyor herkes ve bilgisi olanlar yorumluyor bende daha yorum sürecine geçemedim yxliz ve perikızı anlıyo bide bunu deneyelim belki bu sefer tutar
takipteyim,sen nere ben ora
bağlantı kopuyo işte şekerim.arada çekmiyoooo.
du pencere yaklaşiiim belki orda çeker
kııızzz banada tarif edin bende şimdiden liste oluşturayımda adet olduktan sonrasına olayı accık kapmış olayım deneme olsun bana annadivirin baalıımmm
cimcime okadar kurandan sonra bide benmi fal baktırsamki ne dersin
termometre almaya gidiyorum şekerler.gizemin preesedinden sonra şimdi ateş ölçmek moda oldu,bilginize.
sonra vay ben duymadım,yok ben bilmiyordum demeyin.
reglle beraber başlıyoruzzzzzzzz
çatal tak tepesine çatal
ay şekerim ateş ölçme yöntemi varya orda gördüm bende başladım işte tablo oluşturdum bu ay denemediğim bi o kaldı onuda deneyeyim yine bişey olmazsa alternatif tıp bu konuda çaresiz derim artık
herşeyin yeri ayrı dermişim
kıs öylesine yazdım ben ama bana bakılmadı daha sanırım bakılmayacak. bana kabaran bişey yokmuş heralde
ne münasebet,burda ben ve kürem dururken kime baktıracaksın bakem senkııızzz banada tarif edin bende şimdiden liste oluşturayımda adet olduktan sonrasına olayı accık kapmış olayım deneme olsun bana annadivirin baalıımmm
cimcime okadar kurandan sonra bide benmi fal baktırsamki ne dersin
cimcime bi site daha buldum konusştum yine bu sefer online konuştum numaramı vermedim:)) dünkü kadar olmasada bisürü para istediler yine macun kapsül bilmemne verceklermiş he dedim bende:))))
ne münasebet,burda ben ve kürem dururken kime baktıracaksın bakem sen
lüzum yok ben bakarım...falına yane4 çekiyor benim küre.ama canım beklemen lazım.bağlantı gitti
dikkat etde cam macunu göndermesinlerben macunumu hazırladım bugün ani bi kararla soğpan suyundan vazgeçip bçt yaptım bide yedim ohh mis ( allam ya reppim bu ooohh miss dilime dolandı sloganım oldu resmen allam beni affet süpaneke dinimiz amin )
ebda gelipte falıma bakana kadar ben bi namaz kılayım (töbe töbe çarpılacam şimdi)
neyse bol bol dua ediyim akşam kaynanama gitcem eşimle en son konuşmam işe yaradı heralde bu sefer nerdeyse iki haftadır gitmiyoruz kayınvalideciğime hatta gidelim dememe rağmen gitmeyelim dedi eşim bugünde yine ben gidelim dedim yoksa gidelim felan dediği yok aman nazar değmesin maşallahhh 41buçuk kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?