- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.561
maşallah ama sende kaşınıyosun be anacın ne güzel uzaklaşmışken gitme işte ıuzak dur evinde huzurunu kaçırcak bişey olursa yine sen üzülcen
kzılar ben geç yumurtluyorum biliyomusunuz ?bugün döngümün 23. günü ve benim hala yumurtalarım çatlamadı. böle olanlarınız var mı ?? nolcak şimdi böle. ben geç yumurtlasamda bu ay hamile kalma olasılığı çok mu düşük
kızlar ben geldimmm
bu sabah bebe time la yine test yaptım düne göre koyu bide eşim gelirken miratech almışş onda da silik çıktı.. akşam namazından sonra kan vereceğimm
Eki Görüntüle 690016 Eki Görüntüle 690017
tek olan bebetime marka... diğeri miratech.. ikisi de mimli markaaa...bakalım artık
kzılar ben geç yumurtluyorum biliyomusunuz ?bugün döngümün 23. günü ve benim hala yumurtalarım çatlamadı. böle olanlarınız var mı ?? nolcak şimdi böle. ben geç yumurtlasamda bu ay hamile kalma olasılığı çok mu düşük
ben bu ay hiç çift çizgi görmedim ovulasyon testimdee.. 15 tane falan yaptım hepsi silik. sonra mik mikide bıraktım zaten
canım bekliyoruz hadi haberleriniEki Görüntüle 690016 Eki Görüntüle 690017
tek olan bebetime marka... diğeri miratech.. ikisi de mimli markaaa...bakalım artık
aynı durum evriminde başına gelmişti ondan korkuyorumm
ayyy sorma kız benim termometre yalan oldu.kozalakla pazara gittik.gelme ben hallederim bişi almıycam zati dedim,anlamadı.neymiş pazarcılar alenen asılıyormuş kadınlara.neyse efemm gittik.organik bişeyler satan bi tezgah var.ben de hemen hemen her hafta ordan bişeyler ala ala tanıdık olduğum bi adam var.yanından geçerken adam baktı,bişi alıcam sandı.ben de gayriihtiyari iyiakşamlar deyip kozalağın kolunda geçtim.amannnn allahımmm!ben gerçekten tam bi malımkız yaptım vallahi anam ben hemen bi termometre alıyım eve giderkene heves ettim başliim hemende ama benim akıntı makıntı accık sıkıntılı neyse hallederik heralde
kıs ne fark eder.geç çatlasın,güç çatlamasın.geç döllenme olur.yeterki çatlasın ve döllensin.hiçbişey fark etmez.sadece bebişin kaç gün geç döllendiyse o kadar gün geç doğmuş olurrrr....kzılar ben geç yumurtluyorum biliyomusunuz ?bugün döngümün 23. günü ve benim hala yumurtalarım çatlamadı. böle olanlarınız var mı ?? nolcak şimdi böle. ben geç yumurtlasamda bu ay hamile kalma olasılığı çok mu düşük
anlaşıldı şekerim,sen test almayı beceremiyeceksin.dandirik marka bulmak da ailece üstünüze yok dimek kikızlar ben geldimmm
bu sabah bebe time la yine test yaptım düne göre koyu bide eşim gelirken miratech almışş onda da silik çıktı.. akşam namazından sonra kan vereceğimm
kıs ne fark eder.geç çatlasın,güç çatlamasın.geç döllenme olur.yeterki çatlasın ve döllensin.hiçbişey fark etmez.sadece bebişin kaç gün geç döllendiyse o kadar gün geç doğmuş olurrrr....
nazın tuzun sırası mı allaseeennnadama diyorum kalk gidelim test yaptıralım amaaaan yarın yaptırırız diyorr. bence yok diyor.. çünkü iki marka da dandik dedim.. ondan... bide uykudan kalkmışş hiç bişey yapası yok adamın eğer çok istiyosan gidelim dedi bende naz yapıyorum.. bu erkekler ne acayippp.. b
erken de geç de çatlasa hiçbir şey fark etmez canım.erken çatlar da bebiş tutunursa, bebişin şu alttaki hamilelik takvimlerindeki muhtemel doğacak tarihten önce gelir,geç döllenirse o yazan tarihten geç doğar,o kadar.hiç bir önemi yok yani.ayy geçte çatlasa sıkıntı olmazmı yeterki döllensin diyosun öle mi :) ay hadi inşallahh geç olur da güç olmaz canımsın sağoll
erken de geç de çatlasa hiçbir şey fark etmez canım.erken çatlar da bebiş tutunursa, bebişin şu alttaki hamilelik takvimlerindeki muhtemel doğacak tarihten önce gelir,geç döllenirse o yazan tarihten geç doğar,o kadar.hiç bir önemi yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?