HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kzılar ben geç yumurtluyorum biliyomusunuz ? bugün döngümün 23. günü ve benim hala yumurtalarım çatlamadı. böle olanlarınız var mı ?? nolcak şimdi böle. ben geç yumurtlasamda bu ay hamile kalma olasılığı çok mu düşük

maşallah ama sende kaşınıyosun be anacın ne güzel uzaklaşmışken gitme işte ıuzak dur evinde huzurunu kaçırcak bişey olursa yine sen üzülcen

ama şimdi gidellim hadi demesem bu seferde ben demesm senin aklına hiç annemlere gitmek gelmiyo bilmemne tantanası olcak bikaç gün sonra o yüzden hazır benimde moralim iyiyken gidelim bitsin bu haftaki görevimizi ifa etmiş olalım hem bide mutfak lavabom aşağı akıyo ya evde yemek memek yapamam mecbur lavaboyla ya babamın ya benim ilgilenmem gerekiyo benim kocam sağolsun kıçını kaldırıp bişeye el atana kadar ben 10 kere yapmış olurum

ben direk hiç yumurtlamadığım daha dpğrusu el beebk gül bebek bakıp büyütemediğim için bilemicem şekerim

kızlar ben geldimmm

bu sabah bebe time la yine test yaptım düne göre koyu bide eşim gelirken miratech almışş onda da silik çıktı.. akşam namazından sonra kan vereceğimm

tek olan bebetime marka... diğeri miratech.. ikisi de mimli markaaa... bakalım artık

aynı durum evriminde başına gelmişti ondan korkuyorumm

Son düzenleme:

ben bu ay hiç çift çizgi görmedim ovulasyon testimdee.. 15 tane falan yaptım hepsi silik. sonra mik mikide bıraktım zaten

adet döngüm 32 günnnnnn ama ben erken yumurtluyorum geçen ay 15. gün çift çıkmıştıı..

Son düzenleme:
kız yaptım vallahi anam ben hemen bi termometre alıyım eve giderkene heves ettim başliim hemende ama benim akıntı makıntı accık sıkıntılı neyse hallederik heralde
ayyy sorma kız benim termometre yalan oldu.kozalakla pazara gittik.gelme ben hallederim bişi almıycam zati dedim,anlamadı.neymiş pazarcılar alenen asılıyormuş kadınlara.neyse efemm gittik.organik bişeyler satan bi tezgah var.ben de hemen hemen her hafta ordan bişeyler ala ala tanıdık olduğum bi adam var.yanından geçerken adam baktı,bişi alıcam sandı.ben de gayriihtiyari iyiakşamlar deyip kozalağın kolunda geçtim.amannnn allahımmm!ben gerçekten tam bi malım.kıskanç kozalak,elin pazarcısıyla bu ne samimiyet diye bir başladı,gözlerinden alev fışkırttııııı:18: tabi sonrasında ben termometre alıcam diyemedim.desem,biliyorum,o termometreyi yuttururum sana diyecekhiç ses çıkarmadan eve geldim.neyse unuttu.anacım allahtan yımırta gününde değiliz
kıs ne fark eder.geç çatlasın,güç çatlamasın.geç döllenme olur.yeterki çatlasın ve döllensin.hiçbişey fark etmez.sadece bebişin kaç gün geç döllendiyse o kadar gün geç doğmuş olurrrr....
kızlar ben geldimmm

bu sabah bebe time la yine test yaptım düne göre koyu bide eşim gelirken miratech almışş onda da silik çıktı.. akşam namazından sonra kan vereceğimm
anlaşıldı şekerim,sen test almayı beceremiyeceksin.dandirik marka bulmak da ailece üstünüze yok dimek kiakşama kan yaptır da şu dandik test maceramız sonuçlansın. neyse, benim hala ümidimmm varrrrr

adama diyorum kalk gidelim test yaptıralım amaaaan yarın yaptırırız diyorr. bence yok diyor.. çünkü iki marka da dandik dedim.. ondan... bide uykudan kalkmışş hiç bişey yapası yok adamın eğer çok istiyosan gidelim dedi bende naz yapıyorum.. bu erkekler ne acayippp.. b

ayy geçte çatlasa sıkıntı olmazmı yeterki döllensin diyosun öle mi :) ay hadi inşallahh geç olur da güç olmaz canımsın sağoll

nazın tuzun sırası mı allaseeennn topikçe biz kocandan meraklıyız yane.ben yarına kadar bekleyemem.hadi hadi kalkın gidin siz,akşama haber bekliyoruz biz. halaya durucam daha
ayy geçte çatlasa sıkıntı olmazmı yeterki döllensin diyosun öle mi :) ay hadi inşallahh geç olur da güç olmaz canımsın sağoll
erken de geç de çatlasa hiçbir şey fark etmez canım.erken çatlar da bebiş tutunursa, bebişin şu alttaki hamilelik takvimlerindeki muhtemel doğacak tarihten önce gelir,geç döllenirse o yazan tarihten geç doğar,o kadar.hiç bir önemi yok yani.

canım,topikçe ateş ölçmeye geçiyoruz.başkan olarak da seni atadık.haberin var mı yar yar haberin var mııııı?

bir dolma bu kadar iğrenç yapılır.tuz atmayı unutmuşum yenmiyorrrr.üffff yımırtlamayı da beceremiyorum zaten.ne olacak benim bu durumlar:44:

Gelin kızlar, başımızın üstünde yeriniz var, herkes yardımcı olur sizeee, bende olurum müsait oldukça...

bende bir rahatsızlık belirtisi olursa diye endişelenmiştim. endişe etmeden son güne kadar çalışmalara devam ozaman

dün sabah bi çıktım bidaha giremedim valla özledim çokkk.dün keseyi gördüümmm :)
sonra babamlara gittim gece 12de geldik eve bu sabah erkendi sınavım ve sondu bittii :)
sonra arkadaşımla kumaş almaya gittik bişeyler diktiriyorum yeni geldim eve 2 gündür öldüm valla yorgunluktannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…