- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.581
dün sabah bi çıktım bidaha giremedim valla özledim çokkk.dün keseyi gördüümmm :)
sonra babamlara gittim gece 12de geldik eve bu sabah erkendi sınavım ve sondu bittii :)
sonra arkadaşımla kumaş almaya gittik bişeyler diktiriyorum yeni geldim eve 2 gündür öldüm valla yorgunluktannnnn
hoşgeldin canıımm :) senden önce geldi haberin aldık kiRabbim kendisini görüp kalbini duymayı nasip etsin.
hamilelik imzanda da yazdığı gibi "Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır."
dinlenmeye özen göster cicim:)
ee şimdi görüş günü ne zaman :)
dün sabah bi çıktım bidaha giremedim valla özledim çokkk.dün keseyi gördüümmm :)
sonra babamlara gittim gece 12de geldik eve bu sabah erkendi sınavım ve sondu bittii :)
sonra arkadaşımla kumaş almaya gittik bişeyler diktiriyorum yeni geldim eve 2 gündür öldüm valla yorgunluktannnnn
canım çok sevindim saglıkla kucagına aldıgın günleri de gör insallahh
hadi gözümüz aydın.keseyi de gördük.maşallah!dün sabah bi çıktım bidaha giremedim valla özledim çokkk.dün keseyi gördüümmm :)
çok gezdim cidden 2 gündürdün giremedim özür dilerim haber veremedim size cimcimeye mesaj attım söylemiş size zaten iyi de yapmış :)
1 mayısta kuşummm inşş inşşşşş :):)
inşş canımm sende adet ol hemen başla çalışmalara inşşş :)
hadi gözümüz aydın.keseyi de gördük.maşallah!
kıss gizmmm şu preseedden ben de alsam mı ki?acep olacağımı vardı senin yoksa o mu işe yaradı?
eşim söylenmesin diye onu bahane ediyorum sıkılıyomuş ama canı falan diye gülüyo garibim o da napsın evde durmayan bi karısı var ahhahaha işçi bayramındaaz otur o zaman çok gezme bebende senin gibi gezginci olur :)) ee senden haber alamayınca kesin cimcime biliyodur diye yüklendik ona bölece öğrendik... :)
hadi bakalım canısı Rabbim sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşatsın sana
kızlar nasılsınızzzcok sükür hafta sonu geldi yaa uzun zamandır calısmamaya alısık bir insan olarak o kadar zor geliyoki sabah 6 da kalkmak anlatamam sizi de özlüyorum zaten off yaaa kafam dagılıyo hiçbişey düsünemiyorum aksam da 10 da uykum geliyo zaten o acıdan seviniyorum sadece korunma sürem de böyle hızlıca gecmiş olucak böylece dün kürtaj olalı 1 ay oldu artık yavas yavas ilk kırmızıları bekliyorum cimcimem bende senin gibi normalde hiç görmek istemedigim kırmızıları dört gözle bekliyorum vee esra bence sen hamilesin kuzum yaa o testi bende duydum güvenilir degil diye ama hamile olanlara da dogru sonucu gösteriyodur heralde hem senin batın gecmedimi kii gelmediler hala sen biran önce baska marka test al ve yap bizi de merakımızdan kurtar bence
ben bilmem canım al bence ama bilemiyorum olcağımı vardı o mu vesile oldu iyi bişey en azından bi zararı yok yani preseed topiğine bi bak benceee
eşim söylenmesin diye onu bahane ediyorum sıkılıyomuş ama canı falan diye gülüyo garibim o da napsın evde durmayan bi karısı var ahhadarısı bir an önce hepinizin başına şekerlerimmmmmm
özlemişmişmiş hadi ordan beehep giriyosun ama bir merhaba bile demeden çıkıyosun. geçen gördüm seni yine aşağıda işin nasıl gidiyo dedim cevap yok.
demek ki artık seni haftasonundan haftasonuna görcez öle miineyse sağlık olsun. çalışmak güzeldir ama bebekim. hem kafanda rahatlamıştır oh ne güzel kırmızılarında gelsin de çalışmalara başla sende artık hayırlısıyla..
inşallah canımm
ayyyy 9 da hemşire gelecek.yusuf yusuf:18: valla oturamıyorum artık,hatta yatakta dönemiyorum bile.daha 4 tane varr:18:
gizemm tebrikler darısı pıt pıtları duymaya canımmm
aaaa bebegim valla işin nasıl gidiyo dedigini görmedim valla çok özlüyorum sizi gercekten bak naptıgınıza bakmadıgım bir gün bile yokhep giriyorum bakıyorum güzel haberler varmı diye ama yazıcak fırsatım olmuyo yemek hazırlarken falan telefondan okuyorum hemen alısana kadar hafta içleri giremiyorum kuzum bi alısıyım uyku düzenimi oturtuyım hafta içi de giricem insallah simdi işi ögreniyorum göze batmıyım diye bütün gün tlfona bakmıyorum hiç insallah calısmaya baslıyorum dedigim gün biran önce gelir simdi kırmızılar gelicek mayısta bi daha gelicek haziran bası baslıcam korunma süremi tam doldurmucam valla banane zaten hemen olmuyo sen nasılsınn bebegim yaaaa
sorma canım ödem oluştu hep.kolonyalı pamuk da koydum fayda etmedi.hemşire limonu daire şeklinde kes,peçeteye koyup gece onla yat dedi.onu deniycem bakalım.şaka maka acıyor artık.akşamları kolonyalı pamuk bas oraya bayaa tut ödem oluyo canım iğnedenn
sorma canım ödem oluştu hep.kolonyalı pamuk da koydum fayda etmedi.hemşire limonu daire şeklinde kes,peçeteye koyup gece onla yat dedi.onu deniycem bakalım.şaka maka acıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?