HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hoşgeldin canıımm :) senden önce geldi haberin aldık ki Rabbim kendisini görüp kalbini duymayı nasip etsin.
hamilelik imzanda da yazdığı gibi "Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır."
dinlenmeye özen göster cicim:)
ee şimdi görüş günü ne zaman :)

çok gezdim cidden 2 gündür dün giremedim özür dilerim haber veremedim size cimcimeye mesaj attım söylemiş size zaten iyi de yapmış :)
1 mayısta kuşummm inşş inşşşşş :):)

canım çok sevindim saglıkla kucagına aldıgın günleri de gör insallahh

kızlar nasılsınızzz cok sükür hafta sonu geldi yaa uzun zamandır calısmamaya alısık bir insan olarak o kadar zor geliyoki sabah 6 da kalkmak anlatamam sizi de özlüyorum zaten off yaaa kafam dagılıyo hiçbişey düsünemiyorum aksam da 10 da uykum geliyo zaten o acıdan seviniyorum sadece korunma sürem de böyle hızlıca gecmiş olucak böylece dün kürtaj olalı 1 ay oldu artık yavas yavas ilk kırmızıları bekliyorum cimcimem bende senin gibi normalde hiç görmek istemedigim kırmızıları dört gözle bekliyorumvee esra bence sen hamilesin kuzum yaa o testi bende duydum güvenilir degil diye ama hamile olanlara da dogru sonucu gösteriyodur heralde hem senin batın gecmedimi kii gelmediler hala sen biran önce baska marka test al ve yap bizi de merakımızdan kurtar bence

hadi gözümüz aydın.keseyi de gördük.maşallah!
kıss gizmmm şu preseedden ben de alsam mı ki?acep olacağımı vardı senin yoksa o mu işe yaradı?

çok gezdim cidden 2 gündür dün giremedim özür dilerim haber veremedim size cimcimeye mesaj attım söylemiş size zaten iyi de yapmış :)
1 mayısta kuşummm inşş inşşşşş :):)

haha işçi bayramında az otur o zaman çok gezme bebende senin gibi gezginci olur :)) ee senden haber alamayınca kesin cimcime biliyodur diye yüklendik ona bölece öğrendik... :)
hadi bakalım canısı Rabbim sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşatsın sana

hadi gözümüz aydın.keseyi de gördük.maşallah!
kıss gizmmm şu preseedden ben de alsam mı ki?acep olacağımı vardı senin yoksa o mu işe yaradı?

ben bilmem canım al bence ama bilemiyorum olcağımı vardı o mu vesile oldu iyi bişey en azından bi zararı yok yani preseed topiğine bi bak benceee
eşim söylenmesin diye onu bahane ediyorum sıkılıyomuş ama canı falan diye gülüyo garibim o da napsın evde durmayan bi karısı var ahhadarısı bir an önce hepinizin başına şekerlerimmmmmm

özlemişmişmiş hadi ordan bee hep giriyosun ama bir merhaba bile demeden çıkıyosun. geçen gördüm seni yine aşağıda işin nasıl gidiyo dedim cevap yok.
demek ki artık seni haftasonundan haftasonuna görcez öle mii neyse sağlık olsun. çalışmak güzeldir ama bebekim. hem kafanda rahatlamıştır oh ne güzel kırmızılarında gelsin de çalışmalara başla sende artık hayırlısıyla..

AMİİNN canım bol bol dua et bizler içinde :)

ayyyy 9 da hemşire gelecek.yusuf yusuf:18: valla oturamıyorum artık,hatta yatakta dönemiyorum bile.daha 4 tane varr:18:

aaaa bebegim valla işin nasıl gidiyo dedigini görmedim valla çok özlüyorum sizi gercekten bak naptıgınıza bakmadıgım bir gün bile yok hep giriyorum bakıyorum güzel haberler varmı diye ama yazıcak fırsatım olmuyo yemek hazırlarken falan telefondan okuyorum hemenalısana kadar hafta içleri giremiyorum kuzum bi alısıyım uyku düzenimi oturtuyım hafta içi de giricem insallah simdi işi ögreniyorum göze batmıyım diye bütün gün tlfona bakmıyorum hiçinsallah calısmaya baslıyorum dedigim gün biran önce gelir simdi kırmızılar gelicek mayısta bi daha gelicek haziran bası baslıcam korunma süremi tam doldurmucam valla banane zaten hemen olmuyo sen nasılsınn bebegim yaaaa

Demek ki arada kaynamış gitmiş benim yazım. peki o zaman çabuk alış çabucak oturt işlerini düzenini bekletme daha fazla bizi :) hemen olmuyo diye başlalyım diye tutturma bak regl ol bi bakalım doktor çağırdıysa git regl bittikten sonra yine git. doktor tamam başla derse başla bende iyiyim canım nasıl olayım. yumurtluyorum ama sanki henüz çatlamıyorum.. ağrılarım oluyo ama çatladı mı bilmiyorum.. "evli mutlu çocuklu" kervanına katılmak istiyorum ama zor gibi.. Rabbim fazla aratmadan verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…