HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

neden zormus hiçte zor degil bi kere olucak hemde cok güzel olucakolsun varsın gec catlasın yeter ki döllensin sen elinden geleni yapıyosun tam zamanı gelince allah göndericek bebişlerimizi bizlere hem belki senin zamanın da mayıstadır hiç takma kafana sen çalısmalarını aksatma yeterki içerde neler olup bitiyo hiç bilemiyoruz ki tamamen allahın işi dr cagarmadı beni kii hersey normal hersey yolunda 3 ay korunma süresi dedi öncede hamile kalabilirsin ama tamamen kendini topla bence dedi bende tam tamına 2 ay korunucam martta operasyon oldu nisan gecicek mayıs gecicek haziran kırmızılarını beklemeden baslıcam 1.de calısmaya olmazmı kii senceeee:26:haziranı da gecirip temmuzda baslasam daha iyi sanki dimi kuzucum yahuu

ben 15 tane penisilin olmuştum şişmişti ödemden hep aynı tarafa yaptırma barii
iki tarafı da kaybettim ben tatlım.hatta sağ yanak morardı mı desem siyahladı mı.acayip bir renk aldı.bukalemun gibin oldum.hemşire gelince stresten kıpkırmızıyım,gidince midem bi tuhaflaşıyor sararıyorum,kıçım morumsu siyah.öle işte renkten renge giriyorum bu sıralar korkudan:18:

ya güldürme bak çok yorgunum halim yok
korkma be sinek ısırığı gibi ben kan vere vere damarlarım isyan edip kayboldu

İnşallah canım benim.. vazifemi tamamlayıp Rabbime bıraktım işi bebeğimizin yiyecek rızkı varsa göndersin bize...
valla bebeğim tabi gene beklemenden yana benim düşüncem ama dur bakalım önce bi regl ol sen ona göre düşünürüz bekleyip beklememeni. geç olsun güç olmasın diyerek haziranıda geçebiliriz :)

merhaba canımsın nasılsın bi selam vereyim sana dedim

merhaba canımsın nasılsın bi selam vereyim sana dedim

ayy canımm :) nasıl sevindim anlatamam ... iyim sen nasılsın.. geçenlerde seni takip ettim topicinde korkuttun beni. imzanıda görmeyince daha da korktum
ama sonra anladım ki herşey yolundaymış çok şükür. Nasılsın bakalım bebeğin nasıl.. geçti mi bulantıların ?

şükür canım idare işte iğnelerle götürüyoruz işte bakalım işte, sen nasılsın nasıl gidiyor

aman Allah iyilik versin dikkat et kendine.. napiim canısı bende anne olmaya çalışıyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun her daim Rabbim gönlünlümüzden geçeni nasip etsin iki cihanda yüzümüzü ak eden evlatlar nasip etsin Rabbimden bütün kalbimle diliyor ve istiyorum evlat hasreti ile yanan tüm dileyen ve isteyen herkese tez vakitte meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin işallah Amin Amin Amin bu süreçte sabır bitanecim

AMİN kuzucum.. bizimde tek dileğimiz bu hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, Rabbim sabrını da mükafatını da verecektir inşallah..

AMİN kuzucum.. bizimde tek dileğimiz bu hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, Rabbim sabrını da mükafatını da verecektir inşallah..

Verecek bitanem buna inanıyorum.. bende aynı süreçleri atlattım (beklemenin ne demek oldugunu çok iyi biliyorum ) ama halada atlatıyorum zor bi gebelik zor bi süreç Rabbim yardımcımız olsun

Aynen oyle kuzucum sen yeter ki vazifeni yerine getir gerisi gelicek sonuc muhtesem olucak az kaldi biraz daha sabir :)) tamam o zaman ben bi kirmizilari goriyim de duruma gore karar veririz o zaman :))

ayyyyyyyyy teyze mi oluyorum yane?

Insallah sonucu ben almaya gitmedim...esime sormus dr. kac gun gecti diye o da 3 gun demus...halbuki dundu batim.adam demis yuzde 90 var. 1 hafafta sonra bidaha kan versin demis. yukselise. bakalum..ablam doktor. onu aradim..o da aynisini dedi. git dr ye keseyi gor dedi. ben gidememmmmmm cok korkuyorumm ulrasondannn...kesin alayyy edecen geneeeee kiz varyaaaa
..

kendide gorumus kadin dogumcuya muayene ederken kanamasi olmus. odemli iltihap demekmis...yani iliski. siradinda kanama olanlaraa duyurulurrr

Hahayt içli köfte benim :) şimdi içimde bi köfte war :)

içli köfte olsa osla özser olur içinde köfte varya o bakımdan

o değilde benimkide çiğ köfte istiyo bi hamile kalırsam hergün bişey aşercem ahdım var

Kız aynı şeyi düşündük içli köfte :)))

Ohh hadi gözümüz Aydın şekerim Rabbim guzellıkerle karşılaştırsın sizleri

Kizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82

Wuw güzel hatta Harika

alay etmiycem bu kez,sana bugün her şey serbest

Verecek bitanem buna inanıyorum.. bende aynı süreçleri atlattım (beklemenin ne demek oldugunu çok iyi biliyorum ) ama halada atlatıyorum zor bi gebelik zor bi süreç Rabbim yardımcımız olsun

Rabbim kolaylık versin sanada canım . Sağlıkla kucağına al evladını inşallah.. Allaha emanetsiniz

Aynen oyle kuzucum sen yeter ki vazifeni yerine getir gerisi gelicek sonuc muhtesem olucak az kaldi biraz daha sabir :)) tamam o zaman ben bi kirmizilari goriyim de duruma gore karar veririz o zaman :))

İnşallah bebeğim inşallah.. :) evet öle karar veririz :)

Kizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82
anaaammm ben biliyodum kii hayırlı olsun ohohohh.. Çağana kardeş geliyo ohohohh biz teyze oluyoz ohohohh sıra bize geliyo ohohohh
hadi bakalım hayırlı olsun esracım.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…