- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.621
çoookkkkkkkkkkkk sevindim tatlım.Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin.kutlama mı var ne yapıyorsunuz? eşin ne dedi,ne yaptı?
veeeee bizler için de duanı eksik etme
Hahayt içli köfte benim :) şimdi içimde bi köfte war :)
Kız aynı şeyi düşündük içli köfte :)))
Ohh hadi gözümüz Aydın şekerim Rabbim guzellıkerle karşılaştırsın sizleri
Wuw güzel hatta Harika
Rabbim kolaylık versin sanada canım . Sağlıkla kucağına al evladını inşallah.. Allaha emanetsiniz
İnşallah bebeğim inşallah.. :) evet öle karar veririz :)
anaaammm ben biliyodum kiihayırlı olsun ohohohh.. Çağana kardeş geliyo ohohohh biz teyze oluyoz ohohohh sıra bize geliyo ohohohh
hadi bakalım hayırlı olsun esracım.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Kizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82
Ayyy canim benimmm gercekyende ansizin geliyomus bu bebeklerr
Saol bebisiiim...senide bu ay bekliyorizzz adetini ol....Ayy cok sevindim canim yaa cagana kardes geliyo biz de birkez daha teyze oluyoruz saglikla kucagina al insallah :))
yaa bide bi kere ilişki oldu olmaz diyodun.Rabbim'in işine karışılmaz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Saol bebisiiim...senide bu ay bekliyorizzz adetini ol....
Bir kez olan bu ay degildi. ovulasyona kadar cift cizgi goremesemde gun asiri yaptik...en son 6 nisanda son buldu. bat 18 nisandi..biraltim artik kafam goturmuyodu okuldan yorgun gel cagani uyut mik mik saat 1 oluyodu. esim 6 da gidiyor. ben desen 11 fe uyurum..onun icin yum. haftasi bitince. biraktim..bata 5 gun kalaya kadar diyodum sma yapamadim bunyeme agir geldi:))) ama olmus tum herseye ragmennn.
bide ben herkese uyku uyku uyku dedim hep en onemli belirti diye. bende uyku diye bisey yok bu seferr.. ondanda beklemedim hep...hic uyanik kalmadigim ksdar uyanik ksliyorumm
İnsallah canim darisi hepimizin basina:))her hamilelikte belirtiler farkli olabiliyomus ya ondandir tatlim yaa hicbi belirti olmayabilirmis belirtiler gec baslayabilirmis ama onemli olan sonuc belki de senin belirtilerde anca baslicaktir ayy bu ay super oldu valla daha 11 gun var nisanin bitmesine insallah daha birsuru boyle guzel haberler aliriz :))
Bu ay cok ugurlu geldiii...mart kara mart olmustu...insallah diger kizlarda patir patir dokulur.. namazdam sonra inanin dualarimdasinizzz...her vakitte edemesemde aklima geldikce dua ediyorum bizim topikin ve isteyen herkes icin. hayirlisii olsun hepimiz icinn
Esroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyyyy Allahıma bin şükürler olsunnnnn nasıll sevindim kocama sarıldım esra hamileymiş diye o kim diyo
içim içime sığmıyo yaaaaaa mükemmel bi haber buu nasıl sevindimmm anlatammaaammmmm
heyecandan soğan topiğiine yazmışım ya ahahahhaha
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Esim napacak kadin dogcuya ne gerek var direkt kalp duymaya gideriz muayeneyede gerek kalmaz diyor...ilk sonucu almaya giderken hadi gidelimde senin negatif sonucu alalim doyodu. arabada bi baktim sirtararak geliyo anladim hemen...amaa caganda aglamistim bunda bi duygusuzlastim hic beklemiyodum biliyosun....ovl. testleri hep siliktiii...esimde o yuzden hep umitsizdi. sanirim. simdi diyorr bosa yapmissin hergun testi diyorrr
Battan 1 gun sonrasi icin nasil degerler. resetlendim su ann...senin degerler nasildi hatirliyo musunn
esroş kuzum gözünaydın inş hiç bi sorun olmadan hiç bi sıkıntı yaşamadan ikinci kuzunuda kucağına alırsın rabbim sana eşine minik çağanına bağışlasın inş oyy bizim ufak delikanlımız abimi olcak şimdi negüzel
bizlerede nasip et yarabbim....
Hulyacimmm cok tesekkur ederim...namazlardan sonra hep hayirlisi dedim...sizler icinde. dua ettim edecegim de..
Kizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?