HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çoookkkkkkkkkkkk sevindim tatlım.Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin.kutlama mı var ne yapıyorsunuz?eşin ne dedi,ne yaptı?
veeeee bizler için de duanı eksik etme

Esim napacak kadin dogcuya ne gerek var direkt kalp duymaya gideriz muayeneyede gerek kalmaz diyor...ilk sonucu almaya giderken hadi gidelimde senin negatif sonucu alalim doyodu. arabada bi baktim sirtararak geliyo anladim hemen...amaa caganda aglamistim bunda bi duygusuzlastim hic beklemiyodum biliyosun....ovl. testleri hep siliktiii...esimde o yuzden hep umitsizdi. sanirim. simdi diyorr bosa yapmissin hergun testi diyorrr

Battan 1 gun sonrasi icin nasil degerler. resetlendim su ann...senin degerler nasildi hatirliyo musunn

Ayyy canim benimmm gercekyende ansizin geliyomus bu bebeklerr

Ayy cok sevindim canim yaa cagana kardes geliyo biz de birkez daha teyze oluyoruz saglikla kucagina al insallah :))
Saol bebisiiim...senide bu ay bekliyorizzz adetini ol....
yaa bide bi kere ilişki oldu olmaz diyodun. Rabbim'in işine karışılmaz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

Bir kez olan bu ay degildi. ovulasyona kadar cift cizgi goremesemde gun asiri yaptik...en son 6 nisanda son buldu. bat 18 nisandi..biraltim artik kafam goturmuyodu okuldan yorgun gel cagani uyut mik mik saat 1 oluyodu. esim 6 da gidiyor. ben desen 11 fe uyurum..onun icin yum. haftasi bitince. biraktim..bata 5 gun kalaya kadar diyodum sma yapamadim bunyeme agir geldi:))) ama olmus tum herseye ragmennn.

bide ben herkese uyku uyku uyku dedim hep en onemli belirti diye. bende uyku diye bisey yok bu seferr.. ondanda beklemedim hep...hic uyanik kalmadigim ksdar uyanik ksliyorumm

İnsallah canim darisi hepimizin basina:))her hamilelikte belirtiler farkli olabiliyomus ya ondandir tatlim yaa hicbi belirti olmayabilirmis belirtiler gec baslayabilirmis ama onemli olan sonuc belki de senin belirtilerde anca baslicaktir ayy bu ay super oldu valla daha 11 gun var nisanin bitmesine insallah daha birsuru boyle guzel haberler aliriz :))

Bu ay cok ugurlu geldiii...mart kara mart olmustu...insallah diger kizlarda patir patir dokulur.. namazdam sonra inanin dualarimdasinizzz...her vakitte edemesemde aklima geldikce dua ediyorum bizim topikin ve isteyen herkes icin. hayirlisii olsun hepimiz icinn

gözün aydın canım çok sevindim.senin idrar testi negatifmiydi.

Esroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyyyy Allahıma bin şükürler olsunnnnn nasıll sevindim kocama sarıldım esra hamileymiş diye o kim diyo
içim içime sığmıyo yaaaaaa mükemmel bi haber buu nasıl sevindimmm anlatammaaammmmm

heyecandan soğan topiğiine yazmışım ya ahahahhaha

Son düzenleme:

Ahhh canim beenimmmmmmm....kardesim gibi gordim seni bende...kurban olurumm yaaa....aynen sendede ben oyle olmustum esime mujdelemistim....kusuum senin hcg sonuclarin neydii..
Sag kasigim sizliyor
Coku yoruldum naptim. veliler sinifimi yikadilar hep ayaktaydim pztsi de sinif suslenecekkk..
zehra dun foto koymustum silikti. bebetime oldugu icin guvenmemistimm..

Son düzenleme:
Dis gebelige taltim bende.. o kadar okudum ki...ee cimcime de aklima geliyor...simdi kizcagizi daha iyi anladim..tam anlayamamm tabi de...bu seferde acabalar basladi..keske cahil olaydim. caganda hic bilmiyodum dusunmuyodum o yuzdennn..kanda bile baktirmadim o zaman

Tatlım demekki testlere güvenmemeli lazım gerçi senin deger benim doktorumun dediğine göre 10 günlük falan bu şartlarda 6 Nisan'da yaptığın son ilişkide olmuş olabilir benim bat günü 91 idi değerim :) olmaz olmaz deme hiç :) ay çok güzel inş SAĞLIKLI olsun öncelikle sonrada kız :) bir oğlu bir kızı varmış diye Ferhat göçerden şarkı söyleriz

Benim içimdeki can yine 8 de acıktım diye tepinip uyandırdı hafta sonu uykusu özledim ya geride dalamıyorum tekrar

esroş kuzum gözünaydın inş hiç bi sorun olmadan hiç bi sıkıntı yaşamadan ikinci kuzunuda kucağına alırsın rabbim sana eşine minik çağanına bağışlasın inş oyy bizim ufak delikanlımız abimi olcak şimdi negüzel
bizlerede nasip et yarabbim....

özser ne iş uyuyamadınmı kuşum senin minikte napsın annesini özlüyo canı sıkılıyo sen uyuyunca uyanda beraber vakit geçirin istiyo

Hulyacimmm cok tesekkur ederim...namazlardan sonra hep hayirlisi dedim...sizler icinde. dua ettim edecegim de..

Hulyacimmm cok tesekkur ederim...namazlardan sonra hep hayirlisi dedim...sizler icinde. dua ettim edecegim de..

allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul eder inş ama hamilelerin duası kabul olurmuş bundan sonra daha çok dua vazifesi seni bekliyor ayrıca ismimle hitap etmende bi hoşuma gitti ayy teşekkür ederim

Kizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82

Esraaaa ayyy çooooooooooooooooookkkkkk sevindimmmmmm şükür yarabbbim tek tek haberleri alıoruz sıra bizlere gelio inşallahhhhh çokkkk mutlu oldummm yaaaa inan içim kıpır kıpır oldu resmen mutluluktan içim kabardııı kucağınada almayı nasip etsin Allahımmmm canım benimmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…