- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.641
canım tebrik ederim ayy çok sevindimmmm çağana kardeş geliyor desene artıkkkInsallah sonucu ben almaya gitmedim...esime sormus dr. kac gun gecti diye o da 3 gun demus...halbuki dundu batim.adam demis yuzde 90 var. 1 hafafta sonra bidaha kan versin demis. yukselise. bakalum..ablam doktor. onu aradim..o da aynisini dedi. git dr ye keseyi gor dedi. ben gidememmmmmm cok korkuyorumm ulrasondannn...kesin alayyy edecen geneeeee kiz varyaaaa
..
kendide gorumus kadin dogumcuya muayene ederken kanamasi olmus. odemli iltihap demekmis...yani iliski. siradinda kanama olanlaraa duyurulurrr
allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul eder inş ama hamilelerin duası kabul olurmuş bundan sonra daha çok dua vazifesi seni bekliyorayrıca ismimle hitap etmende bi hoşuma gitti ayy teşekkür ederim
Esraaaa ayyy çooooooooooooooooookkkkkk sevindimmmmmm şükür yarabbbim tek tek haberleri alıoruz sıra bizlere gelio inşallahhhhh çokkkk mutlu oldummm yaaaa inan içim kıpır kıpır oldu resmen mutluluktan içim kabardııı kucağınada almayı nasip etsin Allahımmmm canım benimmmm :))
Ayyy kizlarrr cok saolun. amsa dunfen beri sag kasigim agriyor. endiseleniyotummm
Esraaaaaa gözün aydın canımmmmmm Rabbim çağan`ına hayırlı güzel bir bacı nasip etsin insalahhhhKizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82
kızlar nasılsınızzzcok sükür hafta sonu geldi yaa uzun zamandır calısmamaya alısık bir insan olarak o kadar zor geliyoki sabah 6 da kalkmak anlatamam sizi de özlüyorum zaten off yaaa kafam dagılıyo hiçbişey düsünemiyorum aksam da 10 da uykum geliyo zaten o acıdan seviniyorum sadece korunma sürem de böyle hızlıca gecmiş olucak böylece dün kürtaj olalı 1 ay oldu artık yavas yavas ilk kırmızıları bekliyorum cimcimem bende senin gibi normalde hiç görmek istemedigim kırmızıları dört gözle bekliyorum vee esra bence sen hamilesin kuzum yaa o testi bende duydum güvenilir degil diye ama hamile olanlara da dogru sonucu gösteriyodur heralde hem senin batın gecmedimi kii gelmediler hala sen biran önce baska marka test al ve yap bizi de merakımızdan kurtar bence
günaydın cnaım hoşgeldingünaydin bayanlar ben actım siz kactınız
günaydın cnaım hoşgeldin
Ahhh canim beenimmmmmmm....kardesim gibi gordim seni bende...kurban olurumm yaaa....aynen sendede ben oyle olmustum esime mujdelemistim....kusuum senin hcg sonuclarin neydii..
Sag kasigim sizliyor
Coku yoruldum naptim. veliler sinifimi yikadilar hep ayaktaydim pztsi de sinif suslenecekkk..
zehra dun foto koymustum silikti. bebetime oldugu icin guvenmemistimm..
günaaaydınnnnnnnnnnn
günaydınnn gizooooş hoş geldin.Nasılsın?Nasıl gidiyr hamişlik,netim yoktu ancak yazıyorum.Gözün aydın keseyi görmüşsün,darısı kal seslerini duymaya inşallahgünaaaydınnnnnnnnnnn
darısı bize inşallah,bizlerede dua edinhoşbulduk canım eeeeee bu ay topik dolmuş hamişle cok sevindim canım yaaa
darısı bize inşallah,bizlerede dua edin
Dis gebelige taltim bende.. o kadar okudum ki...ee cimcime de aklima geliyor...simdi kizcagizi daha iyi anladim..tam anlayamamm tabi de...bu seferde acabalar basladi..keske cahil olaydim. caganda hic bilmiyodum dusunmuyodum o yuzdennn..kanda bile baktirmadim o zaman
Kizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?