HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

nesrin gelsede listeyi bi düzenlese artık ya bisürü hamiş ikonunu hakeden anne adayımız var içimizde esra elsel yeliz listemizin üst sıraları uzasın değiştirsinde aslında gizemde yapabiliyor sanırım

canım tebrik ederim ayy çok sevindimmmm çağana kardeş geliyor desene artıkkk

allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul eder inş ama hamilelerin duası kabul olurmuş bundan sonra daha çok dua vazifesi seni bekliyor ayrıca ismimle hitap etmende bi hoşuma gitti ayy teşekkür ederim

Ayyy kizlarrr cok saolun. amsa dunfen beri sag kasigim agriyor. endiseleniyotummm

bugün itibariyle soğanımın sonuncu gününde bulunmaktayım kızlar ilacımda yarın bitcek inş biran önce adet olurumda başlarım çalışmalara mayısta bende hemile ikonunu hakederim

kızlar bişey sorcam eşim keçiboynuzu içiyordu ya perşembe sabah içmeyi unutmuş akşamınada keçiboynuzu almayı unutmuş yani perşembe sabah perşembe akşam ve cuma sabah içmedi ve cuma son günüydü napsakki o günleri tamamlamak için bugünde devammı etsekki sabah akşam içmeye bide ben tarlusalı akşam içmeyi unutmuşum bişey olurmuki

canımmm o kırmızılar ne değerliymiş meğersem çok iyi anladım ben :)))

hem üzülme bak 1 ayın geçmiş bile doktor bana hemen hamile kalabilirsin dediği halde ben 3. aya girdim daha gelmedi bebeğim. zaman su gibi geçiyor merak etme senin içinde geçecek ve hamilelik müjdesiyle geleceksin buraya. hem bak şimdi havalar ısınıyor çıkıp gezersin daha çabuk geçer zaman :))

günaydın herkeseeeee.Esradan haber gelmiş hdi hayırlıs olsun.Esracığım gözün aydın,rabbi kucağunada almayı nasibetsin.Halay çektiniz mi kaçrdım mı ben.

7 nisan 34.82
9 nisan 106.40
12 nisan 366.1
18 nisan 5061

ayrıca ağrı bende hala oluyo sordum çok normalmiş canımmmm ayaklarını kaldırıp yukarı öyle dinlen geçiyo :)

of canım yaaa saçmalama keyfini çıkar şu günlerin dış gebelik falan düşünme sakın. beni aklına kötü getirme mayısta oda hamile kalacak diye dua et bebeğim:) iyi düşün iyi olsun :)

Kizlarrr geldimmmm. sonuc 81.82

pehhh şuna bak bide yok çok hastayım yok mik mik olmadı yok çağan uyumadı yok adam hasta yok öğrenciler yordu
hadi len ordan tek atışta hedefi vurmuşunuz işte 12 den

canım yaaaa çokk sevindimmmmmmm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…