- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.661
of canım yaaa saçmalama keyfini çıkar şu günlerin dış gebelik falan düşünme sakın. beni aklına kötü getirme mayısta oda hamile kalacak diye dua et bebeğim:) iyi düşün iyi olsun :)
pehhh şuna bak bide yok çok hastayım yok mik mik olmadı yok çağan uyumadı yok adam hasta yok öğrenciler yordu
hadi len ordan tek atışta hedefi vurmuşunuz işte 12 den
canım yaaaa çokk sevindimmmmmmm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebegim seni aklima kotu. getirmiyorum...ama benimde mi boyle olur demekten alsmiyorum kendimi...inan hep dualarimdasin. isim isim dua ediyorum..baksana gizeminkine gore disuk biraz sonuclarr..
canımmm o kırmızılar ne değerliymiş meğersem çok iyi anladım ben :)))
hem üzülme bak 1 ayın geçmiş bile doktor bana hemen hamile kalabilirsin dediği halde ben 3. aya girdim daha gelmedi bebeğim. zaman su gibi geçiyor merak etme senin içinde geçecek ve hamilelik müjdesiyle geleceksin buraya. hem bak şimdi havalar ısınıyor çıkıp gezersin daha çabuk geçer zaman :))
Bebegim seni aklima kotu. getirmiyorum...ama benimde mi boyle olur demekten alsmiyorum kendimi...inan hep dualarimdasin. isim isim dua ediyorum..baksana gizeminkine gore disuk biraz sonuclarr..
Gercekten bazen ne kadar da degerli olabiliyomus kuzum kirmizilar su an bende cok iyi anladim :)) gercekten de 1 ayim gecmis bile kaldi 2 ay:)) insallah bebislerimiz bizi cok bekletmeden saglikla gelirler bu sefer :))sende tedavini oldun simdi daha guzel olucak daha cabuk gelicek bebisin onemli olan birdaha bi aci deneyim yasamadan kucagimiza alalim insallah olmayinca umutla bekliyoruz da olup kaybedince cok aci oluyo allahim bi daha gostermesin hepimize saglikli bebiscikler nasip etsin insallahhhh:))
ben 32 gün sonra adet olmuştum canım senin daha gelmedi sanırım ama sabret gelir yakında. vallaha sağlıklı olmayacaksa ben 2 sene beklemeye razıyım tabiki hakkımızda yazılanı allah bilir ama dediğin gibi tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum o acıyı yaşayamam bu sefer bu kadar çabuk atlatamam rabbim hepimize en hayırlı zamanda versin inşallah.
dün eşimin işyerine gittim ordaki çalaışan öğretmen bayanın biri benimle aşağı yukarı aynı zamanda evlenmiş eşiyle akrabalarmış teyze çocukları sanırım ilk bebeği düşük olmuş ikinci 6-7 ay önce dış gebelik oldu şimdi 4 aylık hamileymiş dün öğrendim onun adına sevindim inş bu sefer kucağıa alır aynı acıyı tekrar yaşamaz diye ama kendi adıma üzüldüm ya bikere bile hamile kalamadım ama rabbim baan vercek inş ilk seferinde kucağıma almayı nasip etcek ozmanı bekliyo
ben 32 gün sonra adet olmuştum canım senin daha gelmedi sanırım ama sabret gelir yakında. vallaha sağlıklı olmayacaksa ben 2 sene beklemeye razıyım tabiki hakkımızda yazılanı allah bilir ama dediğin gibi tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum o acıyı yaşayamam bu sefer bu kadar çabuk atlatamam rabbim hepimize en hayırlı zamanda versin inşallah.
cimcimeeeee 2sene beklemeye razıyım felan deme tamam ne demek istediğini çok iyi anlıyoruz ama rabbimin hazinesi çok geniş isteyin veriyim diyor o yüzden sen tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı beebk diye dua et
Aminn tatlim amin bende oyle diyorum yeterki saglikli olsun da varsin 2 sene sonra olsun umutla bekleriz biz yeterki kucagimiza aldigimizi gorelim:))tabii insan isteyince en kisa zamanda olsun istiyo ama iste allah bilir ne zaman olmasi gerektigini biz cok aci bi sekilde ogrendik bunu tek duam allah kimseye boyle acilar gostermesin hayirli zamanda gondersin bebeklerimizi:))benimde bugun 33.gun bakalim ne zaman gelicek kirmizilar su an hicbi belirtim yok gelicek gibi degil ama(zaten kendimi bildim bileli duzensiz adet gorurdum ben son 5 aydir duzenliydi insallah duzenim bozulmaz yine:))
canım öyle düşünme lütfen. sende aynı şeyi yaşasan çokmu mutlu olacaktın sanki. bırak bizim gibi acı yaşayacaksan hiç yaşama daha iyi. rabbim hayırlı zamanda verecek sanada. sen tevekkül et. hamile olup sonra kaybetmek daha kötü emin ol.
günaydın canım ne yapıyorsun
günaydınnn gizooooş hoş geldin.Nasılsın?Nasıl gidiyr hamişlik,netim yoktu ancak yazıyorum.Gözün aydın keseyi görmüşsün,darısı kal seslerini duymaya inşallah
kızlar bende çıkıyorum
bu akşam kocama sürpriz yapacaktım yarın evlilik yıldönümümüz ama yarın müsait olmadığımız için bugünden kutlayacaktık masa hazırlayıp onun sevdiği yemekleri yapmak istiyodum ama sabah acı gerçekle bir kez daha yüzleştim. benim kocam olacak adam malesef hiçbirşeye değmiyor. hiçbişey istemiyorum senden kutlama falan yapmıyoruz özel bişey hazırlarsan yemem sevmediğimi biliyosun hem belli olmaz belki akşam arkadasla buluşurum ben dedi. ben neler düşünmüştüm bugün alışverişe çıkıp en sevdiği şeyleri alacak ve masa hazırlayacaktım sonra başbaşa film seyredecektik su gibi geçen 1 seneyi acısıyla tatlısıyla düşünüp anı tazeleyecektik ama benimki 1 senenin koca bir hiç olduğunu bir kez daha ispatladı. bana zerre kadar değer vermediğini bir kez daha gösterdi sağolsun...
çok moralim bozuk kafamı dağıtmam lazım temizlik yapacağım sonrasında gelirim hepinizi öpüyorum.
ciddimisin ya ?
şaka gibi nasıl söylebiliyo bunları Allah akıl fikir versin senin kocana.sen ne dedin öyle diyince etseydin ağzına ay sinirlerim bozuldu resmen
sen hiçbişeye değmezsin zaten ama ben senden bi hediye bi sürpriz beklemiyorum sadece beni önemsediğini hissettir senede 1 defa bile olsa bunu yap biyerin düşmez eksilmezsinde dedim sonra kapıyı suratına kapatıp üstünden kilitledim sonrada gidip yattım uyudum hiçbişey olmamış gibi.
kızım alıştım ben artık kardan adam olur benimkinden adam olmaz
canım elbette en kısa zamanda istiyorum bende ama Allah bilir sağlıklısını ve hayırlısını. ben aynı şeyi yaşamak istemedğimden bahsediyorum bu yüzden böyle diyorum.
40-45 günü bulur demişti bana doktorum birde kürtaj olan arkadaslarımdan duyduğum kadarıyla adetler 3-5 gün geri gidebiliyormuş ama ben ilkini 32 gün sonra oldum ikinciside şuan normale döndü yani 25 güne geri döndüm. normal düzene çabuk döndüm ben dilerim sende en kısa zamanda normal düzenine geri dönersin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?