- 30 Kasım 2012
- 1.827
- 112
- 373
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.681
kızlar bende çıkıyorum
bu akşam kocama sürpriz yapacaktım yarın evlilik yıldönümümüz ama yarın müsait olmadığımız için bugünden kutlayacaktık masa hazırlayıp onun sevdiği yemekleri yapmak istiyodum ama sabah acı gerçekle bir kez daha yüzleştim. benim kocam olacak adam malesef hiçbirşeye değmiyor. hiçbişey istemiyorum senden kutlama falan yapmıyoruz özel bişey hazırlarsan yemem sevmediğimi biliyosun hem belli olmaz belki akşam arkadasla buluşurum ben dedi. ben neler düşünmüştüm bugün alışverişe çıkıp en sevdiği şeyleri alacak ve masa hazırlayacaktım sonra başbaşa film seyredecektik su gibi geçen 1 seneyi acısıyla tatlısıyla düşünüp anı tazeleyecektik ama benimki 1 senenin koca bir hiç olduğunu bir kez daha ispatladı. bana zerre kadar değer vermediğini bir kez daha gösterdi sağolsun...
çok moralim bozuk kafamı dağıtmam lazım temizlik yapacağım sonrasında gelirim hepinizi öpüyorum.
bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz oluyor demiycem.şanstan bize böyle acayipleri denk gelmiş.biz ne kadar önem versek o kadar kaçıyorlar.bebeğim,önemseme boşver.seninki özel günleri önemsemeyen tiplerden demek.benimki de özel günlerde çok verimlidir maşallah!ama bak,saçmasapan bişiye küsünce de 3-4 gün burnumdan getirir,yalvarttırır.ben de ona sinir oluyorum.yani hepsinde var bir arıza şekerim.kızlar bende çıkıyorum
bu akşam kocama sürpriz yapacaktım yarın evlilik yıldönümümüz ama yarın müsait olmadığımız için bugünden kutlayacaktık masa hazırlayıp onun sevdiği yemekleri yapmak istiyodum ama sabah acı gerçekle bir kez daha yüzleştim. benim kocam olacak adam malesef hiçbirşeye değmiyor. hiçbişey istemiyorum senden kutlama falan yapmıyoruz özel bişey hazırlarsan yemem sevmediğimi biliyosun hem belli olmaz belki akşam arkadasla buluşurum ben dedi. ben neler düşünmüştüm bugün alışverişe çıkıp en sevdiği şeyleri alacak ve masa hazırlayacaktım sonra başbaşa film seyredecektik su gibi geçen 1 seneyi acısıyla tatlısıyla düşünüp anı tazeleyecektik ama benimki 1 senenin koca bir hiç olduğunu bir kez daha ispatladı. bana zerre kadar değer vermediğini bir kez daha gösterdi sağolsun...
çok moralim bozuk kafamı dağıtmam lazım temizlik yapacağım sonrasında gelirim hepinizi öpüyorum.
dış gebelikte sonuçlar düşük değil aksine yüksek oluyo canım senin öyle olmaz korkma. kasıklarında ağrı varmı sırtına vuruyomu. uyuytmayan kasık ağrım vardı benim. hem dur bakalım daha yenisin doktora gitmeden sakın kendini üzme. dikkat et kendine sonra pişman olursun boşuna üzülmüşüm diuye :)))
o değilde benim rüyalar çıkmaya başladı yaaa sabah rüyamda gizemi gördüm esra ile ebda hamile diye mesaj atmıştı bana. ben gece giremedim foruma günüm vardı az önce uyanınca girdim ve hamile olduğunu gördüm sıra ebdada inşallah
Aminn tatlim amin bende oyle diyorum yeterki saglikli olsun da varsin 2 sene sonra olsun umutla bekleriz biz yeterki kucagimiza aldigimizi gorelim:))tabii insan isteyince en kisa zamanda olsun istiyo ama iste allah bilir ne zaman olmasi gerektigini biz cok aci bi sekilde ogrendik bunu tek duam allah kimseye boyle acilar gostermesin hayirli zamanda gondersin bebeklerimizi:))benimde bugun 33.gun bakalim ne zaman gelicek kirmizilar su an hicbi belirtim yok gelicek gibi degil ama(zaten kendimi bildim bileli duzensiz adet gorurdum ben son 5 aydir duzenliydi insallah duzenim bozulmaz yine:))
aminnnnnnnn canım ağzına sağlık çok teşekkür ederiz duaların içinAyyyy askimbenim yaaa...senin hislerine cok guveniyorum...banada kiz demistin aklimdaa halaaa canimin ici..
simdi oglen namazindan sonra cimcime.ebda.hulya sezgi.merhabahayat.ekin evrim filozpf nesrin.bebeek.nice33.bebekimsin icin dua ettim sonrada unuttugum olur diye topikteki tum kizlata dedim. kocaaa bi amin deyimnnnnnnn
iyiyim canım nolsu işte koşturmaca sınavlarım bitti evde olmanın tadını çıkarıyorum :)
sen nasılsınnn :)
hoşbulduk şekeriimmm iyiyim valla gayet bişey hissetmiyorum midem bulanmıyo başım dönmüyo neden olmuyo acaba bişeymi var diye düşünmekten delirmek dışında iyi sayılırım :):)
gizoşum böyle şeyler düşünüpte kendini strese sokma,allah korusun yolunda gitmeyen birşeyler olsa mutlaka bir sinyal gelirdi,ben henüz yaşamadım ama mide bulantıları için erken sanki,kendine dert etme,inşallah en yakın zamanda hsst,cimcime,ben ve diğer arkadaşlarda aranıza katılırız
Ayyyy askimbenim yaaa...senin hislerine cok guveniyorum...banada kiz demistin aklimdaa halaaa canimin ici..
simdi oglen namazindan sonra cimcime.ebda.hulya sezgi.merhabahayat.ekin evrim filozpf nesrin.bebeek.nice33.bebekimsin icin dua ettim sonrada unuttugum olur diye topikteki tum kizlata dedim. kocaaa bi amin deyimnnnnnnn
Ayyyy askimbenim yaaa...senin hislerine cok guveniyorum...banada kiz demistin aklimdaa halaaa canimin ici..
slm kızlar ne yapıyorsuz nasılsınız....
Pazartesi folik asit aliim bari. dimi kiz gizem..
bu ne odunluk yarabbim ya sende artık şımartma şunu sana ne kadar kıymet değer verip önemsiyosa sende onun kadar değer ver ona.
benim arkadaşımında eşi öyleydiii
kız deli oluyordu..
sonra öğrendi ki anası olacak cadı dolduruyordu
şimdi anne ile görüşmeyi kestiler adam romantik bir manyak oldu resmen
bu arada senin koca böyle yaparak aksine bir sürpriz hazırlıyor olmasın
belki rol kesmiştir sana
bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz oluyor demiycem.şanstan bize böyle acayipleri denk gelmiş.biz ne kadar önem versek o kadar kaçıyorlar.bebeğim,önemseme boşver.seninki özel günleri önemsemeyen tiplerden demek.benimki de özel günlerde çok verimlidir maşallah!ama bak,saçmasapan bişiye küsünce de 3-4 gün burnumdan getirir,yalvarttırır.ben de ona sinir oluyorum.yani hepsinde var bir arıza şekerim.
belki senin kozalak yediği fırçadan sonra akşama bi çiçek,bi hediyeyle gelir.kazma değil ya gönül koyduğunu anlamıştır.akşama bişeyler yapabilir yani.ama yapmazsa da tavrını koy.belki zamanla onun önemsemediği bazı şeylerin senin için ne kadar önemli olduğunu anlar:44:
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm
deşarj oldum geldim bugünkü terapim bitti çok şükür bu sefer biraz fazla abarttım sanırım ellerim delinmiş
hoşgeldiiinnn..Senin kozalağın yaptığını okudum. Çok şapşal oluyo bu adamlar yaa.. salla gitsin takma hiç. zaten sen onun huyunu biliyosun.. nasılsa akşama canımcicim diye dolanır..
bende bi terapi alayım sıkıntıdan ama benimkisi.. işten çıktım geldim şimdi eve canım hem temizlik yapmak istiyo hem istemiyo.. yemekte yapcam ama naapcam ? :26:
hoşbuldum canım evet benim kozalak tam bi kurtlu kozalak çıktı eşek herif ama umrumda değil akşama yemek yapmıyorum banane gelirsede hani arkadasınla buluşacaktın dicem.
ben şimdi bitirdim işte süpürge vileda toz alma derken kendimi duvarları silerken buldum sonra hadi başlamışken kapılarıda sileyim dedim ordan camlara geçtim wc lavabo falan derken bi baktım benim temzilik malzemem kalmamış
duvarları cifle camlarıda sirkeyle sildim artık yapacak bişey yok yarın alırım eksikleri
en iyisi ders olsun ona da!!
Allahım senin bu temizlik nasıl bir temizlik hiç mi kendine acımazsın sencanım çekti şimdi camlar hariç olarak bende bi girişeyim temizliğe.. arada gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?