HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim arkadaşımında eşi öyleydiii
kız deli oluyordu..
sonra öğrendi ki anası olacak cadı dolduruyordu
şimdi anne ile görüşmeyi kestiler adam romantik bir manyak oldu resmen

bu arada senin koca böyle yaparak aksine bir sürpriz hazırlıyor olmasın
belki rol kesmiştir sana

Son düzenleme:
bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz oluyor demiycem.şanstan bize böyle acayipleri denk gelmiş.biz ne kadar önem versek o kadar kaçıyorlar.bebeğim,önemseme boşver.seninki özel günleri önemsemeyen tiplerden demek.benimki de özel günlerde çok verimlidir maşallah!ama bak,saçmasapan bişiye küsünce de 3-4 gün burnumdan getirir,yalvarttırır.ben de ona sinir oluyorum.yani hepsinde var bir arıza şekerim.
belki senin kozalak yediği fırçadan sonra akşama bi çiçek,bi hediyeyle gelir.kazma değil ya gönül koyduğunu anlamıştır.akşama bişeyler yapabilir yani.ama yapmazsa da tavrını koy.belki zamanla onun önemsemediği bazı şeylerin senin için ne kadar önemli olduğunu anlar:44:

Ayyyy askimbenim yaaa...senin hislerine cok guveniyorum...banada kiz demistin aklimdaa halaaa canimin ici..

simdi oglen namazindan sonra cimcime.ebda.hulya sezgi.merhabahayat.ekin evrim filozpf nesrin.bebeek.nice33.bebekimsin icin dua ettim sonrada unuttugum olur diye topikteki tum kizlata dedim. kocaaa bi amin deyimnnnnnnn

Canim. senin bebek daha buyuktu kurtaj oldugunda. ondan daha da gec gelir. cimcimeninkinden bence.

aminnnnnnnn canım ağzına sağlık çok teşekkür ederiz duaların için

aaaaaaaaaaaaaaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım,allah rzı olsun rabbim dualarını kabul etsin inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Allah razı olsun canım...
seninde bebişini sana ve eşine bağışlasın inşallah

bu ne odunluk yarabbim ya sende artık şımartma şunu sana ne kadar kıymet değer verip önemsiyosa sende onun kadar değer ver ona.

amaaaan banane be umrumda değil akşama yemekde yapmadım oh canıma değsin gelsinde kuru ekmek yesin çokta tın

benimki anasıyla görüşmüyo onun dolduracağını sanmıyorum ama kendi aklından bişey programlıcak kadar zeki değil sorsan çok zekiyim der ama kafası benim kadar bile çalışmıyo

kendisi bilir şekerim gelmezse yine peşimde dolanır şebeklik yapar ama bu sefer çok kırıldım kolay kolay affetmem

canım benim senin kızın olacak gibi geliyo bana hep ebdanın oğlu olacak ama :))
amiiiiiinnnnn rabbim dualarını kabul etsin inşallah :)

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm
deşarj oldum geldim bugünkü terapim bitti çok şükür bu sefer biraz fazla abarttım sanırım ellerim delinmiş

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm
deşarj oldum geldim bugünkü terapim bitti çok şükür bu sefer biraz fazla abarttım sanırım ellerim delinmiş

hoşgeldiiinnn.. Senin kozalağın yaptığını okudum. Çok şapşal oluyo bu adamlar yaa.. salla gitsin takma hiç. zaten sen onun huyunu biliyosun.. nasılsa akşama canımcicim diye dolanır..
bende bi terapi alayım sıkıntıdan ama benimkisi.. işten çıktım geldim şimdi eve canım hem temizlik yapmak istiyo hem istemiyo.. yemekte yapcam ama naapcam ? :26:

hoşbuldum canım evet benim kozalak tam bi kurtlu kozalak çıktı eşek herif ama umrumda değil akşama yemek yapmıyorum banane gelirsede hani arkadasınla buluşacaktın dicem.
ben şimdi bitirdim işte süpürge vileda toz alma derken kendimi duvarları silerken buldum sonra hadi başlamışken kapılarıda sileyim dedim ordan camlara geçtim wc lavabo falan derken bi baktım benim temzilik malzemem kalmamış
duvarları cifle camlarıda sirkeyle sildim artık yapacak bişey yok yarın alırım eksikleri

en iyisi ders olsun ona da!!

Allahım senin bu temizlik nasıl bir temizlik hiç mi kendine acımazsın sen canım çekti şimdi camlar hariç olarak bende bi girişeyim temizliğe.. arada gelirim

en iyisi ders olsun ona da!!

Allahım senin bu temizlik nasıl bir temizlik hiç mi kendine acımazsın sen canım çekti şimdi camlar hariç olarak bende bi girişeyim temizliğe.. arada gelirim

ben böyle değildim yaşarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum

ya hakikaten bu kadar çok değildi benim temizlik hastalığım ama son 3 ayda azıttı farkındayım bende az önce ablam aradı bi güzel fırçaladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…