HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

temizlik yapa yapa kendinden oldunn iyi etmişte fırçalamış hoş hangi fırça seni durdurur bilemiyorum ama ..
ben senin gibi temizlik yapsam kocam başının üstünde taşır ama maalesef haftada 2 gün yapabiliyorum sadece..

Ayy esraa Allah kabul etsin niyetine sağlık canım benimmm benide unutmamışşş duygulandım

emin ol kocam benden daha manyak. işyerini görsen benim evimden temiz

geçen nette gezinirken bir söz okudum biz kadınlar için "Bugün ne giysem?" zor bi soru ama en zoru "Bugün ne pişirsem?" ,

Evet canlar sayın bakalım menüde neler var? bende fikir edineyim ona göre

Bence kesin akşama sürpriz bişiler yapıcak ... İnanıorumm

geçen nette gezinirken bir söz okudum biz kadınlar için "Bugün ne giysem?" zor bi soru ama en zoru "Bugün ne pişirsem?" ,

Bugün günüm vardı :) mönüm şöyle idi ; )
Zeytinyağlı sarma
Tavuklu kereviz salatası
İçli köfte
Damla çikolatalı kek
Semizotu salatası
Peynirli börek
Mozaik pasta
Bu kadarr :)

Amiiiinn canım Rabbim dualarını kabul etsin, bebeğiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Bugün günüm vardı :) mönüm şöyle idi ; )
Zeytinyağlı sarma
Tavuklu kereviz salatası
İçli köfte
Damla çikolatalı kek
Semizotu salatası
Peynirli börek
Mozaik pasta
Bu kadarr :)

hepsinden yediler mi harika görünüyo hepsi.. [İçli köfte hariç-pek sevmem de :)] Ellerine sağlık valla

aynen valla bugün ne pişirsem daha zor bi soru

Bence kesin akşama sürpriz bişiler yapıcak ... İnanıorumm

ben neden inanmıyorum acabaaa heee olabilir yine bu akşam toplar çoluk çombalak bütün arkadaslarını eve getirebilir bende sinirden ölürüm heralde

tencere kapak olmuşsunuz ya siz

aynen valla bugün ne pişirsem daha zor bi soru

ben neden inanmıyorum acabaaa heee olabilir yine bu akşam toplar çoluk çombalak bütün arkadaslarını eve getirebilir bende sinirden ölürüm heralde

Yok canım yaa bi insan neden durup dururken böle yapsınki kesin sürpriz var kesin nolur akşama 2 dakka girde haber ver neymiş sürpriz

Ya bu arada ben dün akşam 10 da çatlatma iğnemi oldum bugün ve p.tesi mik mik yap dedi doktor inşallahh bu sefer olur

Yok canım yaa bi insan neden durup dururken böle yapsınki kesin sürpriz var kesin nolur akşama 2 dakka girde haber ver neymiş sürpriz

yaaaa yok boşu boşuna benide heyecanlandırma benim kozalak asla sürpriz falan yapmaz öküz partisi genel başkanıdır kendisi odunların en önünde bayrak taşır. o sürpriz yapsın bende tüm sözlerimi geri alır 1 yıl boyunca asla kötü söz söylemem ona

Söz müü walla heycanlandırmıorum ama ne kadar öküz olursa olsun estağfurullah tövbe altında bişi var bununnn bak gör kızımm akşama bişiler varrr hissediorummm ya tamam çok büyük şeler olmas belki ama bişiler varrr

inşallah olur canım :) mayısta sendende alalım müjdeleri :)

İnşallah cimcime yaa artık son noktada gibi hissediorum etrafımda herkes çatır çatır hamile kaldı büyüklerim bile Allah hayırlısıyla büyüttürsün tabi bebelerini ama sanki benim olmıcakmış gibi hisleniorum umudumu yitirmedim nerdeyse 2.5 senedir ama artık tükenmeye başlıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…