- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.701
ben böyle değildim yaşarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum
ya hakikaten bu kadar çok değildi benim temizlik hastalığım ama son 3 ayda azıttı farkındayım bende az önce ablam aradı bi güzel fırçaladı
Ayyyy askimbenim yaaa...senin hislerine cok guveniyorum...banada kiz demistin aklimdaa halaaa canimin ici..
simdi oglen namazindan sonra cimcime.ebda.hulya sezgi.merhabahayat.ekin evrim filozpf nesrin.bebeek.nice33.bebekimsin icin dua ettim sonrada unuttugum olur diye topikteki tum kizlata dedim. kocaaa bi amin deyimnnnnnnn
temizlik yapa yapa kendinden oldunniyi etmişte fırçalamış hoş hangi fırça seni durdurur bilemiyorum ama ..
ben senin gibi temizlik yapsam kocam başının üstünde taşırama maalesef haftada 2 gün yapabiliyorum sadece..
kızlar bende çıkıyorum
bu akşam kocama sürpriz yapacaktım yarın evlilik yıldönümümüz ama yarın müsait olmadığımız için bugünden kutlayacaktık masa hazırlayıp onun sevdiği yemekleri yapmak istiyodum ama sabah acı gerçekle bir kez daha yüzleştim. benim kocam olacak adam malesef hiçbirşeye değmiyor. hiçbişey istemiyorum senden kutlama falan yapmıyoruz özel bişey hazırlarsan yemem sevmediğimi biliyosun hem belli olmaz belki akşam arkadasla buluşurum ben dedi. ben neler düşünmüştüm bugün alışverişe çıkıp en sevdiği şeyleri alacak ve masa hazırlayacaktım sonra başbaşa film seyredecektik su gibi geçen 1 seneyi acısıyla tatlısıyla düşünüp anı tazeleyecektik ama benimki 1 senenin koca bir hiç olduğunu bir kez daha ispatladı. bana zerre kadar değer vermediğini bir kez daha gösterdi sağolsun...
çok moralim bozuk kafamı dağıtmam lazım temizlik yapacağım sonrasında gelirim hepinizi öpüyorum.
emin ol kocam benden daha manyak. işyerini görsen benim evimden temiz
geçen nette gezinirken bir söz okudum biz kadınlar için "Bugün ne giysem?" zor bi soru ama en zoru "Bugün ne pişirsem?",
Evet canlar sayın bakalım menüde neler var? bende fikir edineyim ona göre
Ayyyy askimbenim yaaa...senin hislerine cok guveniyorum...banada kiz demistin aklimdaa halaaa canimin ici..
simdi oglen namazindan sonra cimcime.ebda.hulya sezgi.merhabahayat.ekin evrim filozpf nesrin.bebeek.nice33.bebekimsin icin dua ettim sonrada unuttugum olur diye topikteki tum kizlata dedim. kocaaa bi amin deyimnnnnnnn
Bugün günüm vardı :) mönüm şöyle idi ; )
Zeytinyağlı sarma
Tavuklu kereviz salatası
İçli köfte
Damla çikolatalı kek
Semizotu salatası
Peynirli börek
Mozaik pasta
Bu kadarr :)
hepsinden yediler miharika görünüyo hepsi.. [İçli köfte hariç-pek sevmem de :)] Ellerine sağlık valla
geçen nette gezinirken bir söz okudum biz kadınlar için "Bugün ne giysem?" zor bi soru ama en zoru "Bugün ne pişirsem?",
Evet canlar sayın bakalım menüde neler var? bende fikir edineyim ona göre
Bence kesin akşama sürpriz bişiler yapıcak ... İnanıorumm
tencere kapak olmuşsunuz ya siz
aynen valla bugün ne pişirsem daha zor bi soru
ben neden inanmıyorum acabaaaheee olabilir yine bu akşam toplar çoluk çombalak bütün arkadaslarını eve getirebilir bende sinirden ölürüm heralde
Yok canım yaa bi insan neden durup dururken böle yapsınki kesin sürpriz var kesin nolur akşama 2 dakka girde haber ver neymiş sürpriz
Ya bu arada ben dün akşam 10 da çatlatma iğnemi oldum bugün ve p.tesi mik mik yap dedi doktor inşallahh bu sefer olur
yaaaa yok boşu boşuna benide heyecanlandırma benim kozalak asla sürpriz falan yapmaz öküz partisi genel başkanıdır kendisi odunların en önünde bayrak taşır. o sürpriz yapsın bende tüm sözlerimi geri alır 1 yıl boyunca asla kötü söz söylemem ona
inşallah olur canım :) mayısta sendende alalım müjdeleri :)
Ya bu arada ben dün akşam 10 da çatlatma iğnemi oldum bugün ve p.tesi mik mik yap dedi doktor inşallahh bu sefer olur
hadi bakalım inşallah senden de güzel haberler alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?