HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Allah benim kocamı bildiği gibi yapsın arkadaslarına verdiği değerin binde birini bana verse bi tarafından eksilir sanki. aradı şimdi akşam arkadaşının kına gecesine gidecekmiş sanki geline kınayı o yakacak. yemeğe gelemicem ben istersen senide bırakayım arkadaşına dedi ne yaparsan yap ben biyere gitmiyorum dedim kapattım yüzüne telefonu şuan ağlamaktan ne yazdığımı görmüyorum sinirim bzuldu yarında yalnız gitsin düüne yarında ben gitmicem başka programım var dicem bıktım yaa hediye istemiyorumda mübarek adam bi değer ver yaa bi özel olduğumu hissettir ama yok ben zekiyim diye geçinir ama afedersiniz şeye sürülcek akıl yok bu adamda. tamda şuan en zor zamanlarımda kendimi iyi hissettircek bişey yapsa ölür sanki.
neyse yaaa ben çıkıyorum bi duş alayım sinir sinir hep kendime yapıyorum paşamın hiç şeyinde değil

(((( of yaaaaa bu kadarda olmazkiiii (( ağlama nolurrrr ( üzme kendini onlara hiçbişi olmuo hep biz üzüp yıpratıoruz kendimizi erkek milleti kibriy çöpü kadar beyinleriyle kendilerini nimet sanılolarr hiç üzme kendini nolurrr

Cimcimemmm aglama canim kiyamammm. erkekler boyle. evlilik yildonumumuzde gunum vardi benim. aksam diyorum bugun ne gunletden.. dusundu..fdogum gunun degil caganinfa degil.5 dk. dusundu cevabi yine ben verdim..

Ama yok yaaa düşünüorum düşünüorum olmaz bi tuhaflık var cimcime ! Ben hala ısrarlıyım bişi yapıcak bu adam başka türlüsü normall olmuo :S

canım yaaa ağlama lütfeenn
Ne demeli senin bu kozlağa bilmiyorum ki hödüğün en önde gideni flama taşıyanı..
sen üzme kendini ama elbet onun acısını bir şekilde çıkartırsın hatasını anlamasına yardımcı olursun.. hadi ılık bi duş al rahatla kuzum..

ayy benimde canım pizza çekiyo.. tarifini yazamısın esra bende yapayım şimdi :26:

Canim antepte heryer ekmek firini pide yani..ordan aliyorum 4 ekmekluk hamur ustune kasar sos zeytin. sucuk biber misir koyuyorumm. oluyor mis....artik kendim mayalamiyorum. cunku buranin firinlarinin hamurlari tam pizzalikk

nedense ben hala pes etmedim ya..
kocan sürpriz yapacak diyorum:26::26::26:
çok mu optimist düşünüyorum ne

Canim antepte heryer ekmek firini pide yani..ordan aliyorum 4 ekmekluk hamur ustune kasar sos zeytin. sucuk biber misir koyuyorumm. oluyor mis....artik kendim mayalamiyorum. cunku buranin firinlarinin hamurlari tam pizzalikk

ne güzel valla artık herşey de kolaylık sağlıyolar.. çalışan hanımlar içinde en güzeli sağlıklıda.. bende kendim yapıyım bali :)

slm kıslar biraz önce test yaptım silik çıktı
inşallah yaaa size haber vermek istedim hemen.pazartesi yinelicem testi
dua edin nolursunuz

kızlar bi yardımcı olur musunuz? Ben detimin 4.günü doktora gittim,tahlillerime göre pkoyla uyumlu çıkmış sonuçların dedi.Klomen verdi 5 gün sabah akşam olmak üzere günde 2 tane.adetin13.günü gel yumurtalarına bakalım dedi,şimdi burdaki forumda okudum çoğu kişide kist yapmış,tedirgin oldum ben yaaaa poffffff bide klomen kullanırken mik mik e ara vermek gerekiyor mu,doktor bu konuda birşey söylemedi bana

Marttan sonra nisanı da yedik. Umutlar kaldı mayısa. 15 mayıs beklenmeyen adet tarihim inşallah. allahım hayırlısını versin.

inşallah güzel hberler gelir canım,sen klomen falan kullandın mı

Mik mik gununu dr soyluyor diye biliyorum. klomen kist yapabilir ancak catlatma ignesi olacagin icin sorun olmax diye dusunuyorum

Ben de kızlar gibi bu kadar da ö..z olmaz deyip sana bir sürpriz yapacağına inanıyorum
Ağlama lütfen yaa ancak kendimize ediyoruz adamların düşünce kıtlığı devam ediyor hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…