- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.741
(((( of yaaaaa bu kadarda olmazkiiii (( ağlama nolurrrr ( üzme kendini onlara hiçbişi olmuo hep biz üzüp yıpratıoruz kendimizi erkek milleti kibriy çöpü kadar beyinleriyle kendilerini nimet sanılolarr hiç üzme kendini nolurrr
Cimcimemmm aglama canim kiyamammm. erkekler boyle. evlilik yildonumumuzde gunum vardi benim. aksam diyorum bugun ne gunletden.. dusundu..fdogum gunun degil caganinfa degil.5 dk. dusundu cevabi yine ben verdim..
Ama yok yaaa düşünüorum düşünüorum olmaz bi tuhaflık var cimcime ! Ben hala ısrarlıyım bişi yapıcak bu adam başka türlüsü normall olmuo :S
canım yaaa ağlama lütfeenn
Ne demeli senin bu kozlağa bilmiyorum ki hödüğün en önde gideni flama taşıyanı..
sen üzme kendini ama elbet onun acısını bir şekilde çıkartırsın hatasını anlamasına yardımcı olursun.. hadi ılık bi duş al rahatla kuzum..
nedense ben hala pes etmedim ya..
kocan sürpriz yapacak diyorum:26::26::26:
çok mu optimist düşünüyorum ne
Bende ısrarla aynı düşünüorumm
Ben de kızlar gibi bu kadar da ö..z olmaz deyip sana bir sürpriz yapacağına inanıyorum
Ağlama lütfen yaa ancak kendimize ediyoruz adamların düşünce kıtlığı devam ediyor hala..
evet kızlar malesef kocam tam bi öküz. gitti kına yakmaya. kendi düğününe zor gelen adam gitti arkadasının kınasına. bende yarın demezmiyim düğüne ben gitmicem sen kendin git benim işim var diye.
ne hali varsa görsün yoruldum artık herşeyden.
zaten ara verdiğim ilaçlarımıda alacağım az sonra. hiç değilse bu gece rahat bir gece geçireyim rahat uyuyayım çocuk falan istemiyorum bu adamdan çocuk yapılmaz. karısına değer vermeyen çocuğunamı verecek bırak allah aşkına.
5 aydır ara verdiğim antidepresanıma bu akşam kavuşuyorum. gerisi hiç umrumda değil. yine buraya gelir yazarım sizlere sevinirim acınızı paylaşır sevincinize ortak olurum ama ben kendimi listeden çıkarıyorum...
bu arada büyük bi dilim pasta yedim midem bulanmaya başladı bozukmuydu ne
evet kızlar malesef kocam tam bi öküz. gitti kına yakmaya. kendi düğününe zor gelen adam gitti arkadasının kınasına. bende yarın demezmiyim düğüne ben gitmicem sen kendin git benim işim var diye.
zaten ara verdiğim ilaçlarımıda alacağım az sonra. hiç değilse bu gece rahat bir gece geçireyim rahat uyuyayım çocuk falan istemiyorum bu adamdan çocuk yapılmaz. karısına değer vermeyen çocuğunamı verecek bırak allah aşkına.
5 aydır ara verdiğim antidepresanıma bu akşam kavuşuyorum. gerisi hiç umrumda değil. yine buraya gelir yazarım sizlere sevinirim acınızı paylaşır sevincinize ortak olurum ama ben kendimi listeden çıkarıyorum...
24ünde gideceğim doktor artık ne zaman çatlatma iğnesi yapar bilmiyorum,klomen kullandıgım sürece ara mı vermem gerekiyor onu soracaktım,gerçi artık bugün son hap olan oldu artıkMik mik gununu dr soyluyor diye biliyorum. klomen kist yapabilir ancak catlatma ignesi olacagin icin sorun olmax diye dusunuyorum
24ünde gideceğim doktor artık ne zaman çatlatma iğnesi yapar bilmiyorum,klomen kullandıgım sürece ara mı vermem gerekiyor onu soracaktım,gerçi artık bugün son hap olan oldu artık
Klomen topigine bak istersen canim. yada ebda biliyoduu o gelirse sor[/Qklomen topiğine baktım ama herkes farklı şeyler yazmış ondan size sorayım dedim,tamam ebdaya sorarım
inşallah güzel hberler gelir canım,sen klomen falan kullandın mı
kızlar bi yardımcı olur musunuz? Ben detimin 4.günü doktora gittim,tahlillerime göre pkoyla uyumlu çıkmış sonuçların dedi.Klomen verdi 5 gün sabah akşam olmak üzere günde 2 tane.adetin13.günü gel yumurtalarına bakalım dedi,şimdi burdaki forumda okudum çoğu kişide kist yapmış,tedirgin oldum ben yaaaa poffffffbide klomen kullanırken mik mik e ara vermek gerekiyor mu,doktor bu konuda birşey söylemedi bana
24ünde gideceğim doktor artık ne zaman çatlatma iğnesi yapar bilmiyorum,klomen kullandıgım sürece ara mı vermem gerekiyor onu soracaktım,gerçi artık bugün son hap olan oldu artık
herkese merhaba kızlar,
şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaabir fikir verseniz ya bana :18:
Yumurtluo olabilirsinnn sen çalışmalara devam et durmaa
teşekkür ederim cevabın için, yumurtalam takibi yapıyorum, bugün de yaptım ama negatif diyor:26:
Klomen kullandım dünde çatlatma iğnesi oldum yumurtalar güzel durumda çarşamba tekrar bakıcak hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?