HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Cimcimemmm aglama canim kiyamammm. erkekler boyle. evlilik yildonumumuzde gunum vardi benim. aksam diyorum bugun ne gunletden.. dusundu..fdogum gunun degil caganinfa degil.5 dk. dusundu cevabi yine ben verdim..

Ama yok yaaa düşünüorum düşünüorum olmaz bi tuhaflık var cimcime ! Ben hala ısrarlıyım bişi yapıcak bu adam başka türlüsü normall olmuo :S

nedense ben hala pes etmedim ya..
kocan sürpriz yapacak diyorum:26::26::26:
çok mu optimist düşünüyorum ne

Bende ısrarla aynı düşünüorumm

Ben de kızlar gibi bu kadar da ö..z olmaz deyip sana bir sürpriz yapacağına inanıyorum
Ağlama lütfen yaa ancak kendimize ediyoruz adamların düşünce kıtlığı devam ediyor hala..

evet kızlar malesef kocam tam bi öküz. gitti kına yakmaya. kendi düğününe zor gelen adam gitti arkadasının kınasına. bende yarın demezmiyim düğüne ben gitmicem sen kendin git benim işim var diye.
ne hali varsa görsün yoruldum artık herşeyden.
zaten ara verdiğim ilaçlarımıda alacağım az sonra. hiç değilse bu gece rahat bir gece geçireyim rahat uyuyayım çocuk falan istemiyorum bu adamdan çocuk yapılmaz. karısına değer vermeyen çocuğunamı verecek bırak allah aşkına.
5 aydır ara verdiğim antidepresanıma bu akşam kavuşuyorum. gerisi hiç umrumda değil. yine buraya gelir yazarım sizlere sevinirim acınızı paylaşır sevincinize ortak olurum ama ben kendimi listeden çıkarıyorum...
bu arada büyük bi dilim pasta yedim midem bulanmaya başladı bozukmuydu ne

hophoopp ne ilacı o öle be bırakmışken başlama işte yaa.. biz sana kendine etme diyoruz sen ilaçtan bahsediyosun.. otur enine boyuna konuş kocanla sona vazgeç bebek işinden hemen kestirip atma canım yaa..
öle her bulduğunuda yeme bozuk olduğundan değil kimbilir neler yemişsindir ondan bulanmıştır miden..

Kizim deli misinnn ofkeyle kalkan zararla oturur. dur sakin ol....sakin icmee...gec tv ye izlee film izle netten.. oyalan sonra uyursun zatenn...aaa imama kizip oruc bozma denir buna. cancazim benim az sabirrr...

Ya canım Allah aşkına kime zararın yine kendine İçme sakın bak benim için en iyi depresan namaz ve Kuran..
Kalk biraz Kuran oku için ferahlar inan ki.. Yoksa o ilaçlar mahvediyor insanı sakın sakın kullanmaaaa

Mik mik gununu dr soyluyor diye biliyorum. klomen kist yapabilir ancak catlatma ignesi olacagin icin sorun olmax diye dusunuyorum
24ünde gideceğim doktor artık ne zaman çatlatma iğnesi yapar bilmiyorum,klomen kullandıgım sürece ara mı vermem gerekiyor onu soracaktım,gerçi artık bugün son hap olan oldu artık

esracım tebrikler canımmmm çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin.....

ben yine regli oldum 1 haftadır doktora git gel durumundayım geçen ay benim sağlıklı yumurtlamam olmadı ateşimden anlamıştım doktora gidip kanıtlamış oldum bugün reglimin 3.günü klomene başlıycaz pazartesi kısmettttt

herkese merhaba kızlar,

şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaa bir fikir verseniz ya bana :18:

Yumurtalar çatlamazsa kist yapıo doktor zaten onun için gel dio bakıcak çatlıolarsa iğne yapmıcak ama genelde beklemeden boyutları tamamsa iğneyle çatlatıo ben 2 aydır klomen kullanıorum geçen ay bir yumurta çatlamadı onun içinde doğum kontrol hapı verio sonraki adette atıosun temizlenio dert etme yani kist dediğimiz çatlamamış yumurta sen kontrollerini yaptır yumurta takibini yeterli umarım yardımcı olabilmişimdir :)

24ünde gideceğim doktor artık ne zaman çatlatma iğnesi yapar bilmiyorum,klomen kullandıgım sürece ara mı vermem gerekiyor onu soracaktım,gerçi artık bugün son hap olan oldu artık

Hayır canım ara verme gün aşırı devam çalışmalara zaten doktor bakıp sana zaman vericek şu günlerde mutlaka ilişki olsun die

Yumurtluo olabilirsinnn sen çalışmalara devam et durmaa

Cimcimeee yapmaaa alma o lanet haplarıı yaaaa evet git tv iLe kuran oku kitap oku veya başka ne ilgini çekiosa onu yap ama ilaçları alma nolur yaa !! Bu erkeklere mallık doğuştan verilio walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…