- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.761
bya bi yardımcı oldun canım,çok teşekkür ederimHayır canım ara verme gün aşırı devam çalışmalara zaten doktor bakıp sana zaman vericek şu günlerde mutlaka ilişki olsun die
bya bi yardımcı oldun canım,çok teşekkür ederim
birşey daha sorabilir miyim.iğneden 36saat sonra ilişki diyormuş sanırım doktor,illa tam olarak 36 saat mi olması lazım,adamın işte oldugu saate denk gelirse kötü olurRica ederim canım benim
birşey daha sorabilir miyim.iğneden 36saat sonra ilişki diyormuş sanırım doktor,illa tam olarak 36 saat mi olması lazım,adamın işte oldugu saate denk gelirse kötü olur
klomene genelde reglin 5.günü başlanıyor.5gün,günde 2 defa alınıyor.klomen kullandığın 5gün boyunca ilişkiye girmemek senin lehine oluyor,hatta bazı doktorlar klomen kullandığın 5gün ve klomenden sonra bir 3-5 gün (döngüne bağlı)daha ilişki yok diyor.sebebi ise rahmin dinlenmesini istiyorlar.çünkü bu süreden sonra 10gün boyunca mik mik tavsiye ediyor.zaten sana 13.gün gel dediğine göre 13 te daha çatlamamış olacak.yani 13 ten öncekiler zevkine oliiiiikızlar bi yardımcı olur musunuz? Ben detimin 4.günü doktora gittim,tahlillerime göre pkoyla uyumlu çıkmış sonuçların dedi.Klomen verdi 5 gün sabah akşam olmak üzere günde 2 tane.adetin13.günü gel yumurtalarına bakalım dedi,şimdi burdaki forumda okudum çoğu kişide kist yapmış,tedirgin oldum ben yaaaa poffffffbide klomen kullanırken mik mik e ara vermek gerekiyor mu,doktor bu konuda birşey söylemedi bana
HCG ilacı (yumurta çatlatma iğnesi) uygulandıktan ortalama 36 saat sonra (bir buçuk gün sonra) yumurtla çatlaması yani yumurtlama (ovulasyon) olayı meydana gelir.Yumurtlama (folikül çatlaması) yumurta çatlatma iğnesi uygulandıktan 36 saat sonra olacağı için ilk ilişki bu saate yakın zamanda önerilir. Yumurta çatlatma ilacının yapıldığı gün ilişki önerilmez. İlk ilişkiden sonra birer gün ara ile bir iki kez daha ilişki önerilir.birşey daha sorabilir miyim.iğneden 36saat sonra ilişki diyormuş sanırım doktor,illa tam olarak 36 saat mi olması lazım,adamın işte oldugu saate denk gelirse kötü olur
klomene genelde reglin 5.günü başlanıyor.5gün,günde 2 defa alınıyor.klomen kullandığın 5gün boyunca ilişkiye girmemek senin lehine oluyor,hatta bazı doktorlar klomen kullandığın 5gün ve klomenden sonra bir 3-5 gün (döngüne bağlı)daha ilişki yok diyor.sebebi ise rahmin dinlenmesini istiyorlar.çünkü bu süreden sonra 10gün boyunca mik mik tavsiye ediyor.zaten sana 13.gün gel dediğine göre 13 te daha çatlamamış olacak.yani 13 ten öncekiler zevkine oliiiii
ama sen klomen kullanırken mik mik olduysa da bi sakıncası yok ama yararı da yok.ben klomen kullanıldığı sürece mik mik e ara verilmesinden yanayım.zaten reglde anca bitmiş oluyor ben de.
allah iyiliğini versin çok güldüm cnaım yaaaklomene genelde reglin 5.günü başlanıyor.5gün,günde 2 defa alınıyor.klomen kullandığın 5gün boyunca ilişkiye girmemek senin lehine oluyor,hatta bazı doktorlar klomen kullandığın 5gün ve klomenden sonra bir 3-5 gün (döngüne bağlı)daha ilişki yok diyor.sebebi ise rahmin dinlenmesini istiyorlar.çünkü bu süreden sonra 10gün boyunca mik mik tavsiye ediyor.zaten sana 13.gün gel dediğine göre 13 te daha çatlamamış olacak.yani 13 ten öncekiler zevkine oliiiii
ama sen klomen kullanırken mik mik olduysa da bi sakıncası yok ama yararı da yok.ben klomen kullanıldığı sürece mik mik e ara verilmesinden yanayım.zaten reglde anca bitmiş oluyor ben de.
1 senedir ilk defa kaynanama gittim çok değişik bi duygu
Nasıl ya neden gittin ??? En son ilaç içip uyuycam dedin ne oldu o arada ??? Gecenin bu saati senden bişi çıkar mı die bekliodum wallah
iyi doktormuş senin doktorun canım yaaa,nerde bu doktorGeçen ay sabah akşam tam almıştım klomeni ve fazla büyüdü yumoşlarım bu ay sabah akşam yarım aldım ve 5. Gün baktığında akşamkibi içme dedi aslında benim doktor sğper kadın klomen sırasındada bakıo iç bitsin gel demio o sıradada takip edip duruma göre yeterli dio :)
ne bilim ben gittim işte. abim almaya geldi bende gittim. oturduk çay içtik sonra geldim
ilaç içemedim yani.
bende bişii çıkarcam şimdi ama ağzımdan çıkcak midem çok fena yineaçlıktan herhal
iyi doktormuş senin doktorun canım yaaa,nerde bu doktor
cimcimemm nasılsın?
Geldi mi seninki kınadan ?
önceleri gök gürültülü sağnak yağışlıydım ama şimdi parçalı bulutluyum
yok gelmedi daha aman aramadım bile banane ne zaman gelirse gelsin. kaynanam sordu nerde diye kına yakmaya gitti dedim
eneeeee bu arada benim kozalakla evleneli 1 yıl olmuş ilk evlilik yıldönümümü tek başıma kutluyorum ne mes'udum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?