HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyi ol canım,hep iyi ol,demekki kendine geliyor yavaş yavaş

evet perdeleri kapattım tv kapalı ışıkları kapattım anahtar kapının üstünde zili bozdum çalmıyo şimdi telide kapattım bende geçtim yatak odasına gelmesini bekliyorum çok merak ediyorum nasıl ulaşacak bana

benimki de kist oldu:2:camış doktor bana hiç öle bişi demedi.11.günü gittim bugün yarın çatlar,mik mik zamanı dedi.ne çatlaması baba gibi duruyor hala yımırta.bakalım bu ay reglin 2.günü gidicem.ayrıca ben gliforda kullanıyordum ama şimdi bıraktım.iştahımı sıfıra indirdi,yemek yiyemiyordum.regl olunca tekrar başlıycam.

Bak mesela bana bi ilaç yazdı salı günü başlıcam kullanmaya bu ilaç bebek varda rahat tutunmasını yoksada kist olmasını engelliomuş yani çatlamayan yumurtaları eritiomuş büyünesini engelleyip ! Kadın acaip tatlı ve ilgili ya ilacın adı duphaston

eneeeee bu arada benim kozalakla evleneli 1 yıl olmuş ilk evlilik yıldönümümü tek başıma kutluyorum ne mes'udum anlatamam
eee eve gelince yıldönümü ile ilgili bişi söylemedi mi?senin küstüğünü bilmiyor mu?hem niye kayınvalidene gittin sen?ya da 1 yıldır nie gtmiyordun da durdun durdun şimdiyi buldun?ilaç içemezsinnnnnnnnnnnnnnnnn sennnn çünkü bebişi çok istediğini biliyorumilaç milaç içme tatlım,2-3 güne yine bal badem olacaksınız nasılsa.

Sölicek bişi bulamıorum

ben atlattım yaa zaten hayatım boyunca hep beklediğim bişeydi eşim tarafından önemsenmek ama bişeyi çok istersen olmazmış benimkide olmuyo işte. tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkar demişler bende şuan evliliğin zevkini çıkarmaya bakıyorum

gelmediki eve görmedim hiç gül cemalini
küstüğümüde haliyle bilmiyo
kayınvalideme aradılar öyle gittim yalnızım dedim biliyolarmış kozalağın kınaya gittiğini
1 yıldır denk gelmediği için gitmiyodum hiçde eksikliğini hissetmedim
içerimmmmmmmmm az sonra alıp uyucam zaten onu içince top atsan duymam ohh çok iyi olcak geçen kimdi kocasını eve almayan bu akşamda ben almıyorum

canım iyi ki söyledin,çok sağol.dur bu ay doktor yazmazsa ben söyleyeyim bareolmazsa da parayla alırım.ne aciiip bu doktorlar yaw.nerdeyse biz birbirimizle paylaşa paylaşa kendi kendimize ilaç yazacak hale geldik.meslek değitirip jinekolog olasım varrrrrrrrrrrrr

En güzelini yapıosun ama şuda varki önemsenmeyi hiç yaşamıcak olmama ihtimalin yüksek bu adamlar bi anda yükselen burçlarının etkisiyle değişip karıcı olabiliolar canım bunun örneklerini çok gördüm

aman benimkinin yükseleni öküz odunluktan öküzlüğe geçecek yine elde var sıfır

intikamın acı olacak anlaşılan.yollarına gül sermeden açma derim.şenlik var ,ayy çok heyecanlı

:)))) sorma cidden biz daha ilgiliyiz birbirimizle ama sen söle doktoruna ama anlamadığım onun sana zaten bunu baştan sölemesi lazımdı :S bak klomene başlıcaz ama sonrasında şunu kullanıcaz falan filan die ! Varya uyuz oluorum şu sırf işimi yapıım gerisi boş düşüncesinde olan doktorlara !!!! Git klomeni 5 gün kullan sonra mik mik yap adet olmazsan gel modundaki doktorlara gıcığım !!! O klomeni veriosunuz insancıklara onlar bi umut içinde kontrol etmiolar yumurtalar alıo başını gidio dozu kişiden kişiye değişio ama onlar sadece gününü değiştirio yok 5. Gün iç. Yok 3. Gün iç arkadaş içde boyutlarına kim bakıcak kocam kafayımı sokucak töbe töbe :))) o nedenle doktor çok çok önemli ciddennn

intikamın acı olacak anlaşılan.yollarına gül sermeden açma derim.şenlik var ,ayy çok heyecanlı

hahahayyttt manyak karı yaaaa
hayır bendekide bi manyaklık acıdan zevk alır hale geldim
yarın sabah 11 de gelip buraya yaşıyorum demezsem amerikan başkanı dahil herkesi harekete geçirin kesin bişii oldu

Canım ama ilacı hangi gün alıcanı doktor hesaplıo kendin alma doktora sor böle böle die oda aydınlatsın seniii

zahmet edip bana söylediği 6 ay klomene devam edicez.regl olursan gel olmuştu.ilk ay kullandım regl oldum gittim.üstüne glifor ekledi,fazla ümit bağlama regl olursan gel dedi.düşünceli yaneben de anladım bu yumurta takibi falan yapmayacak,başka doktora gittim.ama reglin 11.günüydü.yeni doktor da eski ilaçlarını kullanmaya devam et,reglin 2.günü gel dedi.duphastondan bahsetmedi bu doktor da.ancak ben reglin 20.günü kasık ağrım için mecburen tekrar gittim.yumurta çatlamamış,kist olmuş,reglin 2.günü gel dedi.bakalım bu sefer gittiğimi de yumurta takibi yapmayacaksa bu doktoru da değiştiricem.bu doktorların ilgilisi nerden bulunur ki?bıktım ya ondan ona ondan ona.bursa da şeyimi görmeyen doktor kalmıyacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…