- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.781
iyi ol canım,hep iyi ol,demekki kendine geliyor yavaş yavaş
benimki de kist oldu:2:camış doktor bana hiç öle bişi demedi.11.günü gittim bugün yarın çatlar,mik mik zamanı dedi.ne çatlaması baba gibi duruyor hala yımırta.bakalım bu ay reglin 2.günü gidicem.ayrıca ben gliforda kullanıyordum ama şimdi bıraktım.iştahımı sıfıra indirdi,yemek yiyemiyordum.regl olunca tekrar başlıycam.Geçen ay sabah akşam tam almıştım klomeni ve fazla büyüdü yumoşlarım bu ay sabah akşam yarım aldım ve 5. Gün baktığında akşamkibi içme dedi aslında benim doktor sğper kadın klomen sırasındada bakıo iç bitsin gel demio o sıradada takip edip duruma göre yeterli dio :)
benimki de kist oldu:2:camış doktor bana hiç öle bişi demedi.11.günü gittim bugün yarın çatlar,mik mik zamanı dedi.ne çatlaması baba gibi duruyor hala yımırta.bakalım bu ay reglin 2.günü gidicem.ayrıca ben gliforda kullanıyordum ama şimdi bıraktım.iştahımı sıfıra indirdi,yemek yiyemiyordum.regl olunca tekrar başlıycam.
eee eve gelince yıldönümü ile ilgili bişi söylemedi mi?senin küstüğünü bilmiyor mu?hem niye kayınvalidene gittin sen?ya da 1 yıldır nie gtmiyordun da durdun durdun şimdiyi buldun?ilaç içemezsinnnnnnnnnnnnnnnnn sennnn çünkü bebişi çok istediğini biliyorumeneeeee bu arada benim kozalakla evleneli 1 yıl olmuş ilk evlilik yıldönümümü tek başıma kutluyorum ne mes'udum anlatamam
Sölicek bişi bulamıorum
eee eve gelince yıldönümü ile ilgili bişi söylemedi mi?senin küstüğünü bilmiyor mu?hem niye kayınvalidene gittin sen?ya da 1 yıldır nie gtmiyordun da durdun durdun şimdiyi buldun?ilaç içemezsinnnnnnnnnnnnnnnnn sennnn çünkü bebişi çok istediğini biliyorumilaç milaç içme tatlım,2-3 güne yine bal badem olacaksınız nasılsa.
canım iyi ki söyledin,çok sağol.dur bu ay doktor yazmazsa ben söyleyeyim bareBak mesela bana bi ilaç yazdı salı günü başlıcam kullanmaya bu ilaç bebek varda rahat tutunmasını yoksada kist olmasını engelliomuş yani çatlamayan yumurtaları eritiomuş büyünesini engelleyip ! Kadın acaip tatlı ve ilgili ya ilacın adı duphaston
ben atlattım yaa zaten hayatım boyunca hep beklediğim bişeydi eşim tarafından önemsenmek ama bişeyi çok istersen olmazmış benimkide olmuyo işte. tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkar demişler bende şuan evliliğin zevkini çıkarmaya bakıyorum
En güzelini yapıosun ama şuda varki önemsenmeyi hiç yaşamıcak olmama ihtimalin yüksek bu adamlar bi anda yükselen burçlarının etkisiyle değişip karıcı olabiliolar canım bunun örneklerini çok gördüm
intikamın acı olacak anlaşılan.yollarına gül sermeden açma derim.evet perdeleri kapattım tv kapalı ışıkları kapattım anahtar kapının üstünde zili bozdum çalmıyo şimdi telide kapattım bende geçtim yatak odasına gelmesini bekliyorum çok merak ediyorum nasıl ulaşacak bana
canım iyi ki söyledin,çok sağol.dur bu ay doktor yazmazsa ben söyleyeyim bareolmazsa da parayla alırım.ne aciiip bu doktorlar yaw.nerdeyse biz birbirimizle paylaşa paylaşa kendi kendimize ilaç yazacak hale geldik.meslek değitirip jinekolog olasım varrrrrrrrrrrrr
kıs gene seninkinin yükseleni öküzmüş,çoğunun kendisi öküzaman benimkinin yükseleni öküz odunluktan öküzlüğe geçecek yine elde var sıfır
intikamın acı olacak anlaşılan.yollarına gül sermeden açma derim.şenlik var ,ayy çok heyecanlı
kıs gene seninkinin yükseleni öküzmüş,çoğunun kendisi öküzyükselenleri de olsa olsa camış olur
canım iyi ki söyledin,çok sağol.dur bu ay doktor yazmazsa ben söyleyeyim bareolmazsa da parayla alırım.ne aciiip bu doktorlar yaw.nerdeyse biz birbirimizle paylaşa paylaşa kendi kendimize ilaç yazacak hale geldik.meslek değitirip jinekolog olasım varrrrrrrrrrrrr
kıs gene seninkinin yükseleni öküzmüş,çoğunun kendisi öküzyükselenleri de olsa olsa camış olur
zahmet edip bana söylediği 6 ay klomene devam edicez.regl olursan gel olmuştu.ilk ay kullandım regl oldum gittim.üstüne glifor ekledi,fazla ümit bağlama regl olursan gel dedi.düşünceli yane:)))) sorma cidden biz daha ilgiliyiz birbirimizle ama sen söle doktoruna ama anlamadığım onun sana zaten bunu baştan sölemesi lazımdı :S bak klomene başlıcaz ama sonrasında şunu kullanıcaz falan filan die ! Varya uyuz oluorum şu sırf işimi yapıım gerisi boş düşüncesinde olan doktorlara !!!! Git klomeni 5 gün kullan sonra mik mik yap adet olmazsan gel modundaki doktorlara gıcığım !!! O klomeni veriosunuz insancıklara onlar bi umut içinde kontrol etmiolar yumurtalar alıo başını gidio dozu kişiden kişiye değişio ama onlar sadece gününü değiştirio yok 5. Gün iç. Yok 3. Gün iç arkadaş içde boyutlarına kim bakıcak kocam kafayımı sokucak töbe töbe :))) o nedenle doktor çok çok önemli ciddennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?