- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.801
daha karpuz kesecedikkkkben gidiyom yaa uykum geldi öptüm yaladım yuttum kızlar sizi
kibbayyyyyy
sen duphastonu 16.17 gün mü almaya başladın?doktora sorarım da şimdi doktora şu ilacı yazar mısınız deyince bozuluyorlar,doktor benim işime karışma gibi bir suratları oluyor.eczaneden alırsam ne bilicem kaçıncı gün olacağını.neyse sorarım herhalde tatlım.Canım ama ilacı hangi gün alıcanı doktor hesaplıokendin alma doktora sor böle böle die oda aydınlatsın seniii
ben gidiyom yaa uykum geldi öptüm yaladım yuttum kızlar sizi
kibbayyyyyy
zahmet edip bana söylediği 6 ay klomene devam edicez.regl olursan gel olmuştu.ilk ay kullandım regl oldum gittim.üstüne glifor ekledi,fazla ümit bağlama regl olursan gel dedi.düşünceli yaneben de anladım bu yumurta takibi falan yapmayacak,başka doktora gittim.ama reglin 11.günüydü.yeni doktor da eski ilaçlarını kullanmaya devam et,reglin 2.günü gel dedi.duphastondan bahsetmedi bu doktor da.ancak ben reglin 20.günü kasık ağrım için mecburen tekrar gittim.yumurta çatlamamış,kist olmuş,reglin 2.günü gel dedi.bakalım bu sefer gittiğimi de yumurta takibi yapmayacaksa bu doktoru da değiştiricem.bu doktorların ilgilisi nerden bulunur ki?bıktım ya ondan ona ondan ona.bursa da şeyimi görmeyen doktor kalmıyacak bu gidişle
sen duphastonu 16.17 gün mü almaya başladın?doktora sorarım da şimdi doktora şu ilacı yazar mısınız deyince bozuluyorlar,doktor benim işime karışma gibi bir suratları oluyor.eczaneden alırsam ne bilicem kaçıncı gün olacağını.neyse sorarım herhalde tatlım.
sen duphastonu 16.17 gün mü almaya başladın?doktora sorarım da şimdi doktora şu ilacı yazar mısınız deyince bozuluyorlar,doktor benim işime karışma gibi bir suratları oluyor.eczaneden alırsam ne bilicem kaçıncı gün olacağını.neyse sorarım herhalde tatlım.
yumurta takibi yapmıyor ki...yani yapıp yapmadığını bu ay anlıycam tatlım.eski doktor yapmadığı için bıraktım.bu yeni bakalımBi dakka anlamadım sen şimdi yumurta takibi için gittiğinde seni ilacı kullanmaya başlamandan itibaren 3-4 kez görmüo mu o ay içinde ???
yumurta takibi yapmıyor ki...yani yapıp yapmadığını bu ay anlıycam tatlım.
Klomen topigine bak istersen canim. yada ebda biliyoduu o gelirse sor
Tesekkur ederim...eee doktor sonuclarin nasilll...esracım tebrikler canımmmm çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin.....
ben yine regli oldum 1 haftadır doktora git gel durumundayım geçen ay benim sağlıklı yumurtlamam olmadı ateşimden anlamıştım doktora gidip kanıtlamış oldum bugün reglimin 3.günü klomene başlıycaz pazartesi kısmettttt
Kizim seni topigin doktoru ilan ediyorum. Kirk bir kere maasalllaaahhhklomene genelde reglin 5.günü başlanıyor.5gün,günde 2 defa alınıyor.klomen kullandığın 5gün boyunca ilişkiye girmemek senin lehine oluyor,hatta bazı doktorlar klomen kullandığın 5gün ve klomenden sonra bir 3-5 gün (döngüne bağlı)daha ilişki yok diyor.sebebi ise rahmin dinlenmesini istiyorlar.çünkü bu süreden sonra 10gün boyunca mik mik tavsiye ediyor.zaten sana 13.gün gel dediğine göre 13 te daha çatlamamış olacak.yani 13 ten öncekiler zevkine oliiiii
ama sen klomen kullanırken mik mik olduysa da bi sakıncası yok ama yararı da yok.ben klomen kullanıldığı sürece mik mik e ara verilmesinden yanayım.zaten reglde anca bitmiş oluyor ben de.
En uykycu topik bizimkiymiss. ben gece 3 te yattim 8.30 da kslktim. bu nasi hamilelik. hic uykum yokkk
günaydın canım.bebeklerimiz sağlıklı olsunda uyku olmayı versin.
benimde hiç uykum yok.
tünaydın canımmm
günaydın herkese..uzun zamandır giremiyordum.....dün doktora gittik ,bebeğimin hareketlerini gördük çok duygulandım ayrıca erken olmasına rağmen doktor büyük olasılıkla erkek dedi hayırlısı olsun inş.....allah tüm isteyenlere nasip etsin
Sen yumurta takibi die gidiosun ama muayeneye dimi ??? Amma soru sordum bee
kıs,dün gece ben de apar topar çıkmak zorunda kaldım.bizim kozalak aniden odaya girdi,basılıyordum az kalsınEbda iyi geceler diliorum benim adam geliomuş gelmeden hazırlanıım öpüorum devam ederiz yine)
günaydın annelerin balıGunaydinnnnn kizlarrrr
leeennn,temizlikten sonra bugün de kendini alışverişe mi adadın?akşam nası içeri aldın bare onu yazsaydın.çatlak kiremitgünaydın kızlar merak etmeyin iyiyim iyiyiz
kalktım kahvaltı hazırlıyom acıktım artık. benim kozalakların efendisi uyuyo daha. ben kahvaltımı edip dışarı çıkıyorum sonra görüşürüz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?