HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım ama ilacı hangi gün alıcanı doktor hesaplıo kendin alma doktora sor böle böle die oda aydınlatsın seniii
sen duphastonu 16.17 gün mü almaya başladın?doktora sorarım da şimdi doktora şu ilacı yazar mısınız deyince bozuluyorlar,doktor benim işime karışma gibi bir suratları oluyor.eczaneden alırsam ne bilicem kaçıncı gün olacağını.neyse sorarım herhalde tatlım.

Bi dakka anlamadım sen şimdi yumurta takibi için gittiğinde seni ilacı kullanmaya başlamandan itibaren 3-4 kez görmüo mu o ay içinde ???

8 nisanda adet oldum 13 de klomene başladım 4.5 gün içtim yarım ve duphastonuda salı günü içmeye başlıcam bugün tam 14. Günüm adet itibariyle ve çatlıo yumurtalarım salıya kadar mik mik ve ilaca başlıcam çarşamba günü doktor tekrar bakıcak ( bu 14 gün içinde 4. Kontrolü bu arada ) duruma göre ilişkiye son bir gir yada keyfine göre takıl dicek :)

Klomene başladığım gün dahil 12. Gün başlıcam duphastonu kullanmaya ve evet doktorlar deli oluo şu ilacı yazar mısınız diince :))

Bi dakka anlamadım sen şimdi yumurta takibi için gittiğinde seni ilacı kullanmaya başlamandan itibaren 3-4 kez görmüo mu o ay içinde ???
yumurta takibi yapmıyor ki...yani yapıp yapmadığını bu ay anlıycam tatlım.eski doktor yapmadığı için bıraktım.bu yeni bakalım

Son düzenleme:
Klomen topigine bak istersen canim. yada ebda biliyoduu o gelirse sor

Tesekkur ederim...eee doktor sonuclarin nasilll...
Kizim seni topigin doktoru ilan ediyorum. Kirk bir kere maasalllaaahhh

günaydın kızlar merak etmeyin iyiyim iyiyiz
kalktım kahvaltı hazırlıyom acıktım artık. benim kozalakların efendisi uyuyo daha. ben kahvaltımı edip dışarı çıkıyorum sonra görüşürüz öpüldünüz

günaydın herkese..uzun zamandır giremiyordum.....dün doktora gittik ,bebeğimin hareketlerini gördük çok duygulandım ayrıca erken olmasına rağmen doktor büyük olasılıkla erkek dedi hayırlısı olsun inş.....allah tüm isteyenlere nasip etsin

ne mutlu sana canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sen yumurta takibi die gidiosun ama muayeneye dimi ??? Amma soru sordum bee

Ebda iyi geceler diliorum benim adam geliomuş gelmeden hazırlanıım öpüorum devam ederiz yine )
kıs,dün gece ben de apar topar çıkmak zorunda kaldım.bizim kozalak aniden odaya girdi,basılıyordum az kalsınmalum kendisi tam bir sosyal medya düşmanıdırsonraaa,kendisi odasında çalışıyordu güya.geldi üstüme atladı manyak kozalakoda da ne çalışıyorsa artıkgüya edebiyatçı,anotomi çalışıyordu zaar,aklına düştü.biz 20 gündür ölümüne kankayız da kendisiyle neyse efem, cebren ve hile ile aziz vatanımın en önemli kalesini işgal etmesine izin vermedim tabikendini teslimmmm etmeeee kızımmm,dedim.etmedim.sapık kozalak, bir süreliğine daha zaatım tarafından bertaraf edilmiştir.bugün yarın da regl olursam kurtulucam inş.

Gunaydinnnnn kizlarrrr
günaydın annelerin balı
leeennn,temizlikten sonra bugün de kendini alışverişe mi adadın?akşam nası içeri aldın bare onu yazsaydın.çatlak kiremit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…