- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.821
Kiz sen hemen bi ozele git ksnversene ne duriyosunnn.
desene bir anne adayı daha geliyor çok sevindim canım ya maşallah nisan ayına herkes teker teker döküldücanım dün akşam üstü test yaptım ikinci cizgi silik cıktı.
Benim 10. Haftada cagana erkek bu demisti dr...günaydın herkese..uzun zamandır giremiyordum.....dün doktora gittik ,bebeğimin hareketlerini gördük çok duygulandım ayrıca erken olmasına rağmen doktor büyük olasılıkla erkek dedi hayırlısı olsun inş.....allah tüm isteyenlere nasip etsin
Aferin teslim olma hemen seni ozlesin ki yumurtlama zamaninda ariza cikarmasinnn...oyyy cok hosuma gitti annelerin baliiiii. canim benim hep dua ediyorummmm sana ve kizlaraaakıs,dün gece ben de apar topar çıkmak zorunda kaldım.bizim kozalak aniden odaya girdi,basılıyordum az kalsınmalum kendisi tam bir sosyal medya düşmanıdır sonraaa,kendisi odasında çalışıyordu güya.geldi üstüme atladı manyak kozalak oda da ne çalışıyorsa artık güya edebiyatçı,anotomi çalışıyordu zaar,aklına düştü.biz 20 gündür ölümüne kankayız da kendisiyle neyse efem, cebren ve hile ile aziz vatanımın en önemli kalesini işgal etmesine izin vermedim tabi kendini teslimmmm etmeeee kızımmm,dedim. etmedim.sapık kozalak, bir süreliğine daha zaatım tarafından bertaraf edilmiştir.bugün yarın da regl olursam kurtulucam inş.
günaydın annelerin balı
leeennn,temizlikten sonra bugün de kendini alışverişe mi adadın?akşam nası içeri aldın bare onu yazsaydın.çatlak kiremit
desene bir anne adayı daha geliyor çok sevindim canım ya maşallah nisan ayına herkes teker teker döküldü
esracım, taze anne, sen neler yapıyon bakalım nasıl gidiyor canım
ne mutlu sana canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende ne yapayım işte ilacım dkh 4 tane kaldı onun bitmesini bekliyom bu ay inşallah kistim gitmiştirSen ne alemdesin
haha :) ne yapsın annesinin temizliğini beğenmemiş ilaçlı su dökmüş yere tekrar temizle diyeBende temizlik yaptim. evi sildim supurdum bizimkide yardim etti tabi...mutfak dolaplarini beyaz esyalari sildim..cagan da diyoki..cok yorulduk dimi anne cizgi film bile izleyemedikk diyo..sanku kendicalismis. bugun kendi cezali sabah haliya isedi sipa..sabah cok sIkIsmIs.kendin git dedim..cikardi yetisememis. bi baktim hem miizlaniyor hemdeisiyorr koca kafaliii...
Bebisim sen nasilsinnn
desene bir anne adayı daha geliyor çok sevindim canım ya maşallah nisan ayına herkes teker teker döküldü
teşekkür ederim canım Allah ım sağ salim kucağımıza almaya nasip eder inşallah.
Allah isteyen herkese versin canım.
Meraba kizlarr nasilsiniz??bugun nasil kasiklarim agriyo anlatamam benim kirmizilar yolda sanirim sukurler olsun :))ilac ictim ama daha etkisini gostermedi malesef(
Bende iyiyim.. kasik agrisi cekiyorimm...iyim esram sen nasılsın ? nasıl gidiyo hamilelik
haha :) ne yapsın annesinin temizliğini beğenmemiş ilaçlı su dökmüş yere tekrar temizle diye
Meraba kizlarr nasilsiniz??bugun nasil kasiklarim agriyo anlatamam benim kirmizilar yolda sanirim sukurler olsun :))ilac ictim ama daha etkisini gostermedi malesef(
canım dün akşam üstü test yaptım ikinci cizgi silik cıktı.
Bende iyiyim.. kasik agrisi cekiyorimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?