HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Benim 10. Haftada cagana erkek bu demisti dr...
Aferin teslim olma hemen seni ozlesin ki yumurtlama zamaninda ariza cikarmasinnn...oyyy cok hosuma gitti annelerin baliiiii. canim benim hep dua ediyorummmm sana ve kizlaraaa
desene bir anne adayı daha geliyor çok sevindim canım ya maşallah nisan ayına herkes teker teker döküldü

Sen ne alemdesin

esracım, taze anne, sen neler yapıyon bakalım nasıl gidiyor canım

Bende temizlik yaptim. evi sildim supurdum bizimkide yardim etti tabi...mutfak dolaplarini beyaz esyalari sildim..cagan da diyoki..cok yorulduk dimi anne cizgi film bile izleyemedikk diyo..sanku kendicalismis. bugun kendi cezali sabah haliya isedi sipa..sabah cok sIkIsmIs.kendin git dedim..cikardi yetisememis. bi baktim hem miizlaniyor hemdeisiyorr koca kafaliii...

haha :) ne yapsın annesinin temizliğini beğenmemiş ilaçlı su dökmüş yere tekrar temizle diye

Meraba kizlarr nasilsiniz??bugun nasil kasiklarim agriyo anlatamam benim kirmizilar yolda sanirim sukurler olsun :))ilac ictim ama daha etkisini gostermedi malesef (

Meraba kizlarr nasilsiniz??bugun nasil kasiklarim agriyo anlatamam benim kirmizilar yolda sanirim sukurler olsun :))ilac ictim ama daha etkisini gostermedi malesef (

Yakindir bebisim adetinin gelmesi aksama yada yarin olursun...sonrada ver elini calusmaaa...gerci 3 ay korunma olacak dedmismiydi senin dr.

arkadaşlar selam biz test yaptırdık eşim gelmeden yazabilirsem hemen yazayım bilgisi olan bana yazsın
absitinens 5 gün
volüm 3 cc
likefikasyon 30 dk
renk krem
ph 7,21
mmdeki sperm sayısı 22,4 milyon
tüm sperm sayısı 67,2 milyon
class A (hızlı düz hareket) % 30
class B (yavaş düz hareket) %10
class C (hareket var ama düz değil) %10
Clas D (hareketsiz) %50
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
mikroskopi 5-6 lökosit görüldü

Kızlar nasılsınız biz Sakarya karasuya geldik dünden beri gezmece modumdayız :) 4 günlük tatilin tadı çıkıyo

Burada dün 2 li test için gittik bebişimiz kocaman olmuş 6 cm artık teyzecikleri. Ama bir keçi bir keçi inadı sormayın gitsin 15 dk poposunu seyrettik :) dönmedi bi türlü artık doktor bi kahvaltıya yollucaz sizi sonra bakalım falan dedi neyse o zaman teşrif etti ölçtü doktor ensesi burnu kanda verdik Perşembe günü çıkacak sonuçlarımız inş iyi çıkar sonuçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…