- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.841
Kızlar nasılsınız biz Sakarya karasuya geldik dünden beri gezmece modumdayız :) 4 günlük tatilin tadı çıkıyo
Burada dün 2 li test için gittik bebişimiz kocaman olmuş 6 cm artık teyzecikleri. Ama bir keçi bir keçi inadı sormayın gitsin 15 dk poposunu seyrettik :) dönmedi bi türlü artık doktor bi kahvaltıya yollucaz sizi sonra bakalım falan dedi neyse o zaman teşrif etti ölçtü doktor ensesi burnu kanda verdik Perşembe günü çıkacak sonuçlarımız inş iyi çıkar sonuçlarımız
arkadaşlar selam biz test yaptırdık eşim gelmeden yazabilirsem hemen yazayım bilgisi olan bana yazsın
absitinens 5 gün
volüm 3 cc
likefikasyon 30 dk
renk krem
ph 7,21
mmdeki sperm sayısı 22,4 milyon
tüm sperm sayısı 67,2 milyon
class A (hızlı düz hareket) % 30
class B (yavaş düz hareket) %10
class C (hareket var ama düz değil) %10
Clas D (hareketsiz) %50
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
mikroskopi 5-6 lökosit görüldü
evet tamda bende ona bakıyordum hareketlilik tam sizde sınırda kalmış bak canım eşine muhakkak keçiboynuzu kürünü yap onun çok faydası oluyor bizim hareketlilik :%71 yani üstünde o ilaç ne yapıyormuşçok teşekkür ederim cevapladığın için bizede tam sınırda kalmışsın dedi proxeed plus verdi 1 ay sonra tekrar çağıracakmış ama internette bakıyorum class A ve B toplamda % 50 olmalıymış hareketsiz %50 diyo bizimki
Ohh bende dakarysda okufummmKızlar nasılsınız biz Sakarya karasuya geldik dünden beri gezmece modumdayız :) 4 günlük tatilin tadı çıkıyo
Burada dün 2 li test için gittik bebişimiz kocaman olmuş 6 cm artık teyzecikleri. Ama bir keçi bir keçi inadı sormayın gitsin 15 dk poposunu seyrettik :) dönmedi bi türlü artık doktor bi kahvaltıya yollucaz sizi sonra bakalım falan dedi neyse o zaman teşrif etti ölçtü doktor ensesi burnu kanda verdik Perşembe günü çıkacak sonuçlarımız inş iyi çıkar sonuçlarımız
arkadaşlar selam biz test yaptırdık eşim gelmeden yazabilirsem hemen yazayım bilgisi olan bana yazsın
absitinens 5 gün
volüm 3 cc
likefikasyon 30 dk
renk krem
ph 7,21
Clas D (hareketsiz) %50
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
Bende geliyo diye dusundum kuzum agrim falan yoktu cunku hic cok seviniyorum :)))canıımm iyim ben sen nasılsın ? inşallah geliyodur yoksa bu ağrı öle herzaman olmaz :))
Demisdi canim yaaYakindir bebisim adetinin gelmesi aksama yada yarin olursun...sonrada ver elini calusmaaa...gerci 3 ay korunma olacak dedmismiydi senin dr.
Kızlar nasılsınız biz Sakarya karasuya geldik dünden beri gezmece modumdayız :) 4 günlük tatilin tadı çıkıyo
canım aynı sorun bizdede var peki 6 yıl tedavi görmedin misizlerin adına sevinçliyim Allah olmayanlarada nasip etsin ben pko ssendromluyum malesef çarşamba günü doktora gidecegim tedaviye başlayacagız hayırlısı 6 yıldır bebişim olmuyor
canım senin BAT yarın mı silik çizgi var diye bişey okudum ama :) annelik yolunda ilk adımını atıyomusun yoksa sende :)
Kız hemen mi silik çıktı yoksa zaman geçincemi ay inş vardır ve sağlıkla kucağına almayı masıp eder mevlam
canımbenim bat bugündü dayanamadım dün akşam üstü test yaptım silik cıktı.yarın tekrarlıcam inşallah canım inşallah.
canım 1dk içinde çıktı.inşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.
Allah kurban olsun teyzesi ona.naz yapıyı kerata
inşallah bende o günleri görürüm.hayırlısıyla.
iyi tatiller iyi gezmeler canım.
hadi hayırlısı yarın halay var desene :)))
catlaksin sen yaaintikamın acı olacak anlaşılan.yollarına gül sermeden açma derim.şenlik var ,ayy çok heyecanlı
zahmet edip bana söylediği 6 ay klomene devam edicez.regl olursan gel olmuştu.ilk ay kullandım regl oldum gittim.üstüne glifor ekledi,fazla ümit bağlama regl olursan gel dedi.düşünceli yaneben de anladım bu yumurta takibi falan yapmayacak,başka doktora gittim.ama reglin 11.günüydü.yeni doktor da eski ilaçlarını kullanmaya devam et,reglin 2.günü gel dedi.duphastondan bahsetmedi bu doktor da.ancak ben reglin 20.günü kasık ağrım için mecburen tekrar gittim.yumurta çatlamamış,kist olmuş,reglin 2.günü gel dedi.bakalım bu sefer gittiğimi de yumurta takibi yapmayacaksa bu doktoru da değiştiricem.bu doktorların ilgilisi nerden bulunur ki?bıktım ya ondan ona ondan ona.bursa da şeyimi görmeyen doktor kalmıyacak bu gidişle
sen duphastonu 16.17 gün mü almaya başladın?doktora sorarım da şimdi doktora şu ilacı yazar mısınız deyince bozuluyorlar,doktor benim işime karışma gibi bir suratları oluyor.eczaneden alırsam ne bilicem kaçıncı gün olacağını.neyse sorarım herhalde tatlım.
absitinens 5 gün
volüm 3 cc
likefikasyon 30 dk
renk krem
ph 7,21
Clas D (hareketsiz) %50
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
inşallah canım kan tahlilinde de görelimde.eşimle kendi annem biliyor birde sizler :)
darısı seninde başına tez zamanda canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?