HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay maşallah kocaman adam olmuş ya la inşallah iyi çıkar sonuçlarınızda. iyi gezmeler olsun size de bol bol çıkarın tatilin keyfini

:122::122::122::122::122::122::122::122: Canım sıkılıyo yaaa... Birazdan benim herif gelir işten..
zaten kimse de yok ortalıkta... :111::111::86::86:
neyse ben de çıkayım kocam pc başında görmesin beni :76: öpüyorum hepinizi bi ara gene gelirim beni özleyin anacım baaayyy :79::76:

arkadaşlar selam biz test yaptırdık eşim gelmeden yazabilirsem hemen yazayım bilgisi olan bana yazsın
absitinens 5 gün
volüm 3 cc
likefikasyon 30 dk
renk krem
ph 7,21
mmdeki sperm sayısı 22,4 milyon
tüm sperm sayısı 67,2 milyon
class A (hızlı düz hareket) % 30
class B (yavaş düz hareket) %10
class C (hareket var ama düz değil) %10
Clas D (hareketsiz) %50
normal sperm %96
baş anomalisi %2
kuyruk anomalisi %2
mikroskopi 5-6 lökosit görüldü

canım benim eşimde ayın 8 inde yaptırmıştı onunki ile karşılaştırıyorum
mesala renginin opak gri olması lazım refaransa göre
bizimkininclass A (hızlı düz hareket) % 31,1
class B (yavaş düz hareket) %24,4
class C (hareket var ama düz değil) %15,6
Clas D (hareketsiz) %28.9
doktor normal demişti buna hatta eşimdw çift taraflı varikoselde çıktı ama ona şuan amaliyat demedi
bu değerlere göre

çok teşekkür ederim cevapladığın için bizede tam sınırda kalmışsın dedi proxeed plus verdi 1 ay sonra tekrar çağıracakmış ama internette bakıyorum class A ve B toplamda % 50 olmalıymış hareketsiz %50 diyo bizimki

evet tamda bende ona bakıyordum hareketlilik tam sizde sınırda kalmış bak canım eşine muhakkak keçiboynuzu kürünü yap onun çok faydası oluyor bizim hareketlilik :%71 yani üstünde o ilaç ne yapıyormuş

Son düzenleme:
çok hassas bu aralar benimki şuanda yapamam da hem ilaç hem keçiboynuzu ağır gelirmiş öyle diyo ama ben bi yolunu bulurum teşekkür ederim tekrar

Ohh bende dakarysda okufummm

Inferfilite bolumunde bulabilirsin benceee. orda olur

canıımm iyim ben sen nasılsın ? inşallah geliyodur yoksa bu ağrı öle herzaman olmaz :))
Bende geliyo diye dusundum kuzum agrim falan yoktu cunku hic cok seviniyorum :)))
Yakindir bebisim adetinin gelmesi aksama yada yarin olursun...sonrada ver elini calusmaaa...gerci 3 ay korunma olacak dedmismiydi senin dr.
Demisdi canim yaa(olsun ama bu ay gelsin kirmizilarda kalicak 2 ay 1 ay gecti bile :))) haziran basi basliycam calismaya :))

Ay teyzeleri onun popisini yer vallaa :)) hersey yolunda cok guzel cikicak testler tatlim icini ferah tut hizla buyuyo melegin bi bakicaksin ki kucaginda zaman cok cabuk geciyo:))

sizlerin adına sevinçliyim Allah olmayanlarada nasip etsin ben pko ssendromluyum malesef çarşamba günü doktora gidecegim tedaviye başlayacagız hayırlısı 6 yıldır bebişim olmuyor

canım senin BAT yarın mı silik çizgi var diye bişey okudum ama :) annelik yolunda ilk adımını atıyomusun yoksa sende :)

canımbenim bat bugündü dayanamadım dün akşam üstü test yaptım silik cıktı.yarın tekrarlıcam inşallah canım inşallah.

Kız hemen mi silik çıktı yoksa zaman geçincemi ay inş vardır ve sağlıkla kucağına almayı masıp eder mevlam

canım 1dk içinde çıktı.inşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.

Allah kurban olsun teyzesi ona.naz yapıyı kerata
inşallah bende o günleri görürüm.hayırlısıyla.
iyi tatiller iyi gezmeler canım.

hadi hayırlısı yarın halay var desene :)))

Nasilsniz kizlar varmi guzel haberler ? Bu hafta is yerinde cok yogundu hic girmeye firsatim olmadi ( Havalarda isindi cok sukur 10-14 derece gunes acti bizde dun ve bugun kocisle nehir kenarinda yuruyuse ciktik sonra gittik alisverise yeni yazlik tayt fln aldim boyle pantolan gibi beli fln lastikli rahat gozukuyorlar gobisim cikmaya basladi :))

Sizler nasilsiniz ne var ne yok? cimcime nasil oldun hayatim daha iyisindir ins. Gizos sende ins hersey yolundadir kesecigini gormussundur..

Opuldunuz hepiniz, havadisleri anlatin..

Hae masallah , ins hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin canim Allah saglikla bebislerimizi bize bagislasin isteyen herkese nasip etsin ins bu guzel duygulari :)

intikamın acı olacak anlaşılan.yollarına gül sermeden açma derim.şenlik var ,ayy çok heyecanlı
catlaksin sen yaa

Kizciklar benim bu ay 3.ayim olcak klomende, duphastondq kullandim ben 2kez malum bende doktor magduruyum bildigim kadariyla anlatiim doktor kontrolden sonra gec adet oluyorum deyince klomen verdi bana ilk etapta bu klomende en gec adetin 5.gunu kullanilmaya baslaniyormus ben ilk kullanmaya basladigim ay adetimin 6.gunu gitmistim doktora en gec 5.gun baslanilir ama sen basla bakalim bugun dedi sonra sanirim adetin 15.gunu komtrole cagirdi neyse ben 18.gunmu ne baska doktora gittim bakti catlamis yumurtan dedi duphaston verdi gebelik olursa dusukten korur olmazsa adet olmani saglar dedi daha once veren doktorda adetin gunu gecer olmazsan kullan demisti herneyse duphaston bittikten 5gun sonra adet oldum 2.gunu kontrole gittim yumurtam vardi o yizden klomeni gunde bir kullan dedi haftada bir hatta bazen daha sik gittim benim yumurtalardan bi cacik olmadi surekli kontrole gitmekte isyerinde sorun olunca doktorda sabretcez beklicez yada adet olcan biran once ve ilacin dozunu artircaz dedi neyse tarlusala basladim bugun son gunum adet olcam ins ve adetin 2.gunu klomene baslicam 14.gun kontrole gitcem yani klomenden sonra herzaman igne yapmiyolar yeterli buyukluge ulasmis ve catlamamissa igne veriyo sanirim iliski yasagina gelince ilk doktor iliskide yasak felan yok dedi simdiki doktorum adetliykenki kontroldenyumurta gorunce adetten bikac gun sonra iliski yok dedi kontrole gore iliski demisti sanirim bukadar benim bildiklerim sorcaginiz varsa sorabilirsiniz sekerler yakinda sertifika alcam ben kadin dogum hakkinda haa bide bende pko varmis

canim bizde yaptidik benim esimin hizli hareketli %7 yavas hareketli %45 yani a+b %52 cikti toplami en az %50 olmasi gerekiyomus ama hizli hareketli orani daha yuksek olmaliymis
Ml'deki sperm sayisi bazi yerlerde 20milyon bazi yerlerde 40milyon olmali deniliyor ama doktor bize 20milyon olmali demisti bizimki 54milyon cikti vitamin ilaci verdi doktor anomali dedigi sey bozukluk demekmis sizinki gayet iyi cikmis biz hizi artirmak icin keci boynuzu yaptik 1hafta bitti bide simdi caksir koku suyu aldik onu iccek sende ne yap et icir keci boynuzunu sayida haraketlilikte sinirda cikmis cunku bide renk bizimde opakti onuda sorun doktora

inşallah canım kan tahlilinde de görelimde.eşimle kendi annem biliyor birde sizler :)
darısı seninde başına tez zamanda canım.

kuzuuu sendemi ayyyy ne guzel ins kandada pozitif degerini gorursun sonra baslasin tatli telaslar nisan bereketini rabbim mayistada nasip etsin ins
Bizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…