- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.861
ay maşallah kocaman adam olmuş ya la inşallah iyi çıkar sonuçlarınızda. iyi gezmeler olsun size de bol bol çıkarın tatilin keyfini
Ohh bende dakarysda okufummm
Inferfilite bolumunde bulabilirsin benceee. orda olur
Ay teyzeleri onun popisini yer vallaa :)) hersey yolunda cok guzel cikicak testler tatlim icini ferah tut hizla buyuyo melegin bi bakicaksin ki kucaginda zaman cok cabuk geciyo:))
canımbenim bat bugündü dayanamadım dün akşam üstü test yaptım silik cıktı.yarın tekrarlıcam inşallah canım inşallah.
canım 1dk içinde çıktı.inşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.
Allah kurban olsun teyzesi ona.naz yapıyı kerata
inşallah bende o günleri görürüm.hayırlısıyla.
iyi tatiller iyi gezmeler canım.
sizlerin adına sevinçliyim Allah olmayanlarada nasip etsin ben pko ssendromluyum malesef çarşamba günü doktora gidecegim tedaviye başlayacagız hayırlısı 6 yıldır bebişim olmuyor
Teşekkürler teyzecikleri Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor inatçı olacak diyo bende demeyin öyle o ağlar ben ağlarım diyorum :) 3 gün geri idik normalde geç döllenme ama şimdi bi günde öndeyiz :) iyi bakmışım :))
Kız geliyo bebiş ne zaman kan tahlili inş ay çok sewindim ya
Hae masallah, ins hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin canim Allah saglikla bebislerimizi bize bagislasin isteyen herkese nasip etsin ins bu guzel duygulari :)
Canim facede resimerinizi gordum masallah rabbim bozmasin mutlulugunuzu tekrarini nasip etsininsmasallah bizim kuzumuza tabi nazlansin oyle hemen gosterilmez yuz gorumlugu istiyodu demekki
Sagol canım benim senin sonuçlar kaçtı kaçta 1 gibi ihtimal söyledimi doktor :)
inşallah canım kan tahlilinde de görelimde.eşimle kendi annem biliyor birde sizler :)
darısı seninde başına tez zamanda canım.
Iyiyiz canim sen nasilsinnnselam canlarım nasılsınızzz ?
Canim benPazartesi kan vermistim sonuclar saliya cikar demisti hemsire eger kotu cikarsa arariz demislerdi aramadilar, benim adam aramadi hastaneyi henuz .. Pazartesi ben gidicem artik sonuclari almaya merak ediyorum cok ama sadece ultrason sonuclari elimde kan degerleriyle karsilastirilmis yuzdesini bilmiyorum.. Ins guzel cikmistir :))
Senin doktor ne dedi cinsiyeti belli mi ? :)))
Iyiyiz canim sen nasilsinnn
Kizzzzz nerelerdesin yokslugunda ben hamile ksldiiim haberin var miii:)))
Iyiyiz canim sen nasilsinnn
Kizzzzz nerelerdesin yokslugunda ben hamile ksldiiim haberin var miii:)))
bende iyiyim canım,dün klomenim bitti dört gözle ayın 24ünü bekliyorum ne olacak doktor ne diyecek acaba diye,ne sıkıntılı bir dönem bu beklemek ya,rabbim sabrımıda eksik vermiş hiç sabredemiyorum,ben aklıma geleni hemen yapmalıyım ama işte herşey böyle olmuyor maleseffff
canım bana ilacı kullan adetin13. günü gel bakalım yumurtan oluşmuş mu büyümüş mü bakalım dedi,bende merak ediyorum gidince öğreneceğim ama bir sürü gün var daha24 unde. catlamismi diye bakmak icin mi cagirdi. . olsun askim gec olsun guc olmasin. bu ay insallah sevinirsin...
Canim benPazartesi kan vermistim sonuclar saliya cikar demisti hemsire eger kotu cikarsa arariz demislerdi aramadilar, benim adam aramadi hastaneyi henuz .. Pazartesi ben gidicem artik sonuclari almaya merak ediyorum cok ama sadece ultrason sonuclari elimde kan degerleriyle karsilastirilmis yuzdesini bilmiyorum.. Ins guzel cikmistir :))
Senin doktor ne dedi cinsiyeti belli mi ? :)))
Testim de bu telefondan gözükür mu bilmiyorum ama çıplak gözle bayağı net gözukuyo
Testim de bu telefondan gözükür mu bilmiyorum ama çıplak gözle bayağı net gözukuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?