HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay maşallah kocaman adam olmuş ya la inşallah iyi çıkar sonuçlarınızda. iyi gezmeler olsun size de bol bol çıkarın tatilin keyfini

Ohh bende dakarysda okufummm

Inferfilite bolumunde bulabilirsin benceee. orda olur

Ay teyzeleri onun popisini yer vallaa :)) hersey yolunda cok guzel cikicak testler tatlim icini ferah tut hizla buyuyo melegin bi bakicaksin ki kucaginda zaman cok cabuk geciyo:))

Teşekkürler teyzecikleri Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor inatçı olacak diyo bende demeyin öyle o ağlar ben ağlarım diyorum :) 3 gün geri idik normalde geç döllenme ama şimdi bi günde öndeyiz :) iyi bakmışım :))

Kız geliyo bebiş ne zaman kan tahlili inş ay çok sewindim ya

Canim neler olmus yaaa kusum benim uzulme yaaa erkekler iste o ilaclarida icme bakiim bak sana bi isaret gelmis aksam hic aklinda yokken bor senedir gitmiyoken kaynanana gitmek cikti birden demekki icmemen gerekiyo bukadar caba ugras heves bosami sacmalama litfen sanki cocugu kocan icin yapcan o istiyo diye yapcan sanki delirme
naptin ya aksam nasil girdi eve

sizlerin adına sevinçliyim Allah olmayanlarada nasip etsin ben pko ssendromluyum malesef çarşamba günü doktora gidecegim tedaviye başlayacagız hayırlısı 6 yıldır bebişim olmuyor

Canım Rabbim inş en kısa zamanda sanada nasip eder umudunu yitirme Rabbim öyle büyükki hiç ummadığın anda bile verir rızkını

Canim facede resimerinizi gordum masallah rabbim bozmasin mutlulugunuzu tekrarini nasip etsininsmasallah bizim kuzumuza tabi nazlansin oyle hemen gosterilmez yuz gorumlugu istiyodu demekki

Canim facede resimerinizi gordum masallah rabbim bozmasin mutlulugunuzu tekrarini nasip etsininsmasallah bizim kuzumuza tabi nazlansin oyle hemen gosterilmez yuz gorumlugu istiyodu demekki

Sagol canım benim kaç aydır çok yorgun ve halsizlik olduğu için yeni yeni enerji geliyo çok şükür âmin canım inş bi an sizlerede mewlam nasip etsin bebişler :)

Sagol canım benim senin sonuçlar kaçtı kaçta 1 gibi ihtimal söyledimi doktor :)

Canim benPazartesi kan vermistim sonuclar saliya cikar demisti hemsire eger kotu cikarsa arariz demislerdi aramadilar, benim adam aramadi hastaneyi henuz .. Pazartesi ben gidicem artik sonuclari almaya merak ediyorum cok ama sadece ultrason sonuclari elimde kan degerleriyle karsilastirilmis yuzdesini bilmiyorum.. Ins guzel cikmistir :))
Senin doktor ne dedi cinsiyeti belli mi ? :)))

selam canlarım nasılsınızzz ?
Iyiyiz canim sen nasilsinnn

Kizzzzz nerelerdesin yokslugunda ben hamile ksldiiim haberin var miii:)))

Iyiyiz canim sen nasilsinnn

Kizzzzz nerelerdesin yokslugunda ben hamile ksldiiim haberin var miii:)))

bende iyiyim canım,dün klomenim bitti dört gözle ayın 24ünü bekliyorum ne olacak doktor ne diyecek acaba diye,ne sıkıntılı bir dönem bu beklemek ya,rabbim sabrımıda eksik vermiş hiç sabredemiyorum,ben aklıma geleni hemen yapmalıyım ama işte herşey böyle olmuyor maleseffff

Persembe bat gunuyducarsba aksam test cokkkk silik cikti. cuma sabah daha iyi cikti..aksam janverdim battan 1 gun sonra 82 cikti...nasil biraz gec dollenme gibi sankui

24 unde. catlamismi diye bakmak icin mi cagirdi. . olsun askim gec olsun guc olmasin. bu ay insallah sevinirsin...

24 unde. catlamismi diye bakmak icin mi cagirdi. . olsun askim gec olsun guc olmasin. bu ay insallah sevinirsin...
canım bana ilacı kullan adetin13. günü gel bakalım yumurtan oluşmuş mu büyümüş mü bakalım dedi,bende merak ediyorum gidince öğreneceğim ama bir sürü gün var daha

Canım cinsiyet söylemedi zaten inatçı poposunu gösterdi durdu doktora pek bişi soramadım sonuçların zamanı sorcam işte normalde 16 hafta dedi

Iyi akşamlar kızlar.
Yarın bat gunumdu. Sabahtan bir iki damla geldi wc de ve ped koydum. Akşama kadar kahve lekelenme şeklinde oldu.
Gündüz test yapmıştım ve nasılsa çıkmadı deyip çöpe attım. Biraz uyandım kalktım baktım silik ikinci çizgi. Tekrar yaptım bisey yok..
Birkaç saat sonra silik çıkıp da hamile olduğunu ogrenenler testi tekrarlamis miydi acaba'
Ilk kez böyle silik çıktı sonradan da olsa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…