- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.881
evet görünüyor yarın sen ilk idrar ile yap kesinleşsin canımKılar yuklenmemis sanırım resim.
Sezgim ikincisinde bisey çıkmadı ilkini çöpten aldım silikti.
Kılar yuklenmemis sanırım resim.
Sezgim ikincisinde bisey çıkmadı ilkini çöpten aldım silikti.
Iyi akşamlar kızlar.
Yarın bat gunumdu. Sabahtan bir iki damla geldi wc de ve ped koydum. Akşama kadar kahve lekelenme şeklinde oldu.
Gündüz test yapmıştım ve nasılsa çıkmadı deyip çöpe attım. Biraz uyandım kalktım baktım silik ikinci çizgi. Tekrar yaptım bisey yok..
Birkaç saat sonra silik çıkıp da hamile olduğunu ogrenenler testi tekrarlamis miydi acaba'
Ilk kez böyle silik çıktı sonradan da olsa((
Ama hemen çıkmadı ikinciyi yaptım onda yok bişey bi de sabah gelen fakat şuan kahveye dönen az bi.lekelenme boşuna umitlenmemem gerektiğini söylüyor
Esracim başta bisey yoktu attım çöpe sonra aklıma geldi 1-2 saat sonra baktım silik pembe. Yine yaptım bisey yok olsa onda da çıkardı de mi
Laboquick canim
Esracim başta bisey yoktu attım çöpe sonra aklıma geldi 1-2 saat sonra baktım silik pembe. Yine yaptım bisey yok olsa onda da çıkardı de mi(
Laboquick canim
selam herkese
foruma girmeyeli güzel haberler gelmiş ne güzel esradan,özgeden,su-sisesindende gelir inşallah.Allah ebdaya,beebeke,bana,hsst,alpgulsune,merhabahayata,sezgiye,cimcimeye,nesrine,ekinciye,heyecanlıya ve aklıma gelmeyen kim varsa özür dileyerek inşallahhhhhhhhhhhh bizlerede nasip etsin sağlıkla hayırlısı ile inşallah.Allahtan başka sığınamız yok o herşei gören bilen hepimize ve eşlerimizede sağlıkla anne baba olmayı nasip etsin inşallah.
selam kızlar..işten ayrıldığım için bir süredir giremiyorum..gündüz hiç vaktim olmuyor..nasılsınız umarım güzel haberler vardır..hamile listesine baktım hepinizin gözü aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah..darısı bekleyen herkesin başına..
Ayyu canimm sende gorumuyodunnn. aminn guzel dileklerin icin..selam herkese
foruma girmeyeli güzel haberler gelmiş ne güzel esradan,özgeden,su-sisesindende gelir inşallah.Allah ebdaya,beebeke,bana,hsst,alpgulsune,merhabahayata,sezgiye,cimcimeye,nesrine,ekinciye,heyecanlıya ve aklıma gelmeyen kim varsa özür dileyerek inşallahhhhhhhhhhhh bizlerede nasip etsin sağlıkla hayırlısı ile inşallah.Allahtan başka sığınamız yok o herşei gören bilen hepimize ve eşlerimizede sağlıkla anne baba olmayı nasip etsin inşallah.
Aaa. neden ayrildin varmiydi boyle dusuncennn...ozlettin kendiniselam kızlar..işten ayrıldığım için bir süredir giremiyorum..gündüz hiç vaktim olmuyor..nasılsınız umarım güzel haberler vardır..hamile listesine baktım hepinizin gözü aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah..darısı bekleyen herkesin başına..
Canıııımmmmmmmmmmmmmmm çokluk sevindimmmm Allah I'm hayırlı gebelik hayırlı evlat ve hayırlımkolay doğum nasip etsinnnn darısı tüm isteyenlerin başına tabisiiii benim de:)Hulyacimmm cok tesekkur ederim...namazlardan sonra hep hayirlisi dedim...sizler icinde. dua ettim edecegim de..
Canıııımmmmmmmmmmmmmmm çokluk sevindimmmm Allah I'm hayırlı gebelik hayırlı evlat ve hayırlımkolay doğum nasip etsinnnn darısı tüm isteyenlerin başına tabisiiii benim de:)
Canim sendebi kayboldun yani...belediyeden anans ettireceltimmm..valla carsamba bi daha test yaptiriim diyorum..
leeennn,temizlikten sonra bugün de kendini alışverişe mi adadın?akşam nası içeri aldın bare onu yazsaydın.çatlak kiremit
Sizler nasilsiniz ne var ne yok? cimcime nasil oldun hayatim daha iyisindir ins. Gizos sende ins hersey yolundadir kesecigini gormussundur..
Opuldunuz hepiniz, havadisleri anlatin..
Canim neler olmus yaaa kusum benim uzulme yaaa erkekler iste o ilaclarida icme bakiim bak sana bi isaret gelmis aksam hic aklinda yokken bor senedir gitmiyoken kaynanana gitmek cikti birden demekki icmemen gerekiyo bukadar caba ugras heves bosami sacmalama litfen sanki cocugu kocan icin yapcan o istiyo diye yapcan sanki delirme
naptin ya aksam nasil girdi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?