HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kılar yuklenmemis sanırım resim.
Sezgim ikincisinde bisey çıkmadı ilkini çöpten aldım silikti.

Eklentiler

• $DSC_0124.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 21
Ama hemen çıkmadı ikinciyi yaptım onda yok bişey bi de sabah gelen fakat şuan kahveye dönen az bi.lekelenme boşuna umitlenmemem gerektiğini söylüyor

Ayy canim telden giriyorum goremiyorum...ikiside silik mi cikti..ben battan once yaptim cook silikti. fotosu var gerilerde sonra battan 1 gun sonra yaptim daha belirgindiii...

selam herkese

foruma girmeyeli güzel haberler gelmiş ne güzel esradan,özgeden,su-sisesindende gelir inşallah.Allah ebdaya,beebeke,bana,hsst,alpgulsune,merhabahayata,sezgiye,cimcimeye,nesrine,ekinciye,heyecanlıya ve aklıma gelmeyen kim varsa özür dileyerek inşallahhhhhhhhhhhh bizlerede nasip etsin sağlıkla hayırlısı ile inşallah.Allahtan başka sığınamız yok o herşei gören bilen hepimize ve eşlerimizede sağlıkla anne baba olmayı nasip etsin inşallah.

selam kızlar..işten ayrıldığım için bir süredir giremiyorum..gündüz hiç vaktim olmuyor..nasılsınız umarım güzel haberler vardır..hamile listesine baktım hepinizin gözü aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah..darısı bekleyen herkesin başına..

Canim bende laboquickle ogrenmistim hamileligimi iyi bi test yanlis sonuc vermiyo insallah sende de dogrudur sonuc heyecanlandim valla insallah hamilesindir sabah gelen lekelenmede kahverengimiydi kirmizi bisey gormedin dimi??bide ikincide de beklettinmi testi hicmi bisey cikmadi telden giriyorum bende goremedim silik cizgiyi (

Aminn canim benim tum dileklerin icin cok icten aminnn insallah hepimiz bu guzel duygulari tadariz hayirlisiyla:))

Hayirlisi olsun canimm kizinla daha fazla vakit geciriyosundur simdi iyi olmus isten ayrilman :)) en kisa zamanda kardesi de gelir insallah hayirlisiyla :)) biz iyiyiz cok guzel haberler aldik nisan ayinda daha da alicaz insallah allah hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu insallah hayirlisiyla sende ozletme kendini fazlaa:))

Ayyu canimm sende gorumuyodunnn. aminn guzel dileklerin icin..
Aaa. neden ayrildin varmiydi boyle dusuncennn...ozlettin kendini

Canim sendebi kayboldun yani...belediyeden anans ettireceltimmm..valla carsamba bi daha test yaptiriim diyorum..

Evet canım doğru söylüyorsun bu ay biraz kendi kabuğuma çekilmeyi istedim arada girip geçmişi okuyup çıkıyorum ne bilim mutsuzum geçen aydan çok umutluydumm ama maalesef oturdum Toto'nun üzerine bu ay daha sakinim denediğim birşey yok bebeğim gelirse gelir takmamaya çalışıyorum :

leeennn,temizlikten sonra bugün de kendini alışverişe mi adadın?akşam nası içeri aldın bare onu yazsaydın.çatlak kiremit

Sizler nasilsiniz ne var ne yok? cimcime nasil oldun hayatim daha iyisindir ins. Gizos sende ins hersey yolundadir kesecigini gormussundur..

Opuldunuz hepiniz, havadisleri anlatin..

geldim kızlaaarrr. ya dün gece yanlışlıkla aldım içeri onu yani yanlışlıkla derken şöyle
şimdi üst kat komşumun bende bi emaneti vardı onlarda evde değildi sonra onlar geldi arabayı görünce bende kapıya çıktım emanetini vermek için çünkü hemen ulaştırmam gerekiyodu. neyse biz onunla kapıda konuşurken benim kozalak süzülüverdi içeri. tabi bende elaleme reklam olmayalım diye bişey demedim bütün gece bana sarıldı sigara böreği gibi sardı beni nefes alamıyorum git öte yat diyorum yok anam ben üşüyorum diyo kınadaki kızlar ısıtmadımı seni dedim döndüm kıçımı yattım yine. neyse yine geldi bu içmiş belli. bende bişey demedim oralı olmadım sabah kendime kahvaltı hazırlıyodum uyandı geldi acıdım onada hazırladım. sonra ben hazırlandım saçımı düzledim giyindim makyajımı yaptım tam kapıya çıkıyodum geldi kucağına aldı içeri getirdi noluyo len dedim bekle beni gelin alıcıya gitcez dedi benim işim var akşamada düğüne bekleme gelemeyebilirim sen git kendin dedin ben öyle derken arkadasları geldi kapıya neyse arkadasının eşi falan vardı bende gittim ama hiç oralı olmuyorum sürekli telefonla oynuyorum konuşmuyorum onunla bişey soruyo cevap vermiyorum falan. sonra gelin alıcıdan sonra arkadası hadi balık yemeye gidelim dedi körfeze indik. ben yine aç değilim ayaklarındaydım benim kozalağın kuzeni deniz kenarında bi otelde çalışıyo meğersem onu ayarlamışlar masa hazırlanmış biz gidene kadar gül yaprakları kemanlar çiçekler falan tabi bunlar balık restorantında oluyo
benim tabi o ana kadar 5 karış olan suratım o andan itibaren gül tarlasına döndü romantik değilsek o kadarda öküz değiliz heralde dedi bende ah benim ruhsuz kozalağım özür dilerim sana kızdığım için dedim sonra rakı balık yaptık
tabi ordan döndük düğüne gittik ben kot konvers ve deri ceket kombiniyleyim paçoz gibi tam rezillik neyse işte velhasıl kelam kozalağım bana bi buket çiçek alamadı ama gönlümü aldı yinede canım kozalağım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…