HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

[B]Cimcimee bak gördün mu kendi kendini boşuna uzmussun işte adam kozalak falan değil bildigin romantik işte:)))

Kızlar bu arada beklemedeyim sabah ateşimi olctum yine son 3 gündür dususteydi 36.7-36.6-36.6-36.4- bugün 36.6 çıktı umitlendim test yaptım tertemiz her zamanki gibi
Dün sabah wc de bir iki damla vardi lekelenme sonra kahveyle şimdi kahveye devam ama peceteye silince. Anlamadigim dünkü kandan sonra kesin devami gelir dedim gelmedi ama eli kulaginda olsa gerek [/B]

ee ama sende daha bide çiçek istiyosun ah biz kadınlar hevesimi kırmasa yeetrdi derken şimdi bi çiçek almadı diyorsun adam masaya gülleri kemanı hazırlamış daha ne çiçekte eksik oluversin çok kızdım bende topicdeki diğer arkadaşlar gibi bukadar öküzlük yapıp seni üzmesine öyle yapmasa iyiydi ama bak demekki senin yorulmanı istememiş sana kıyamamış neyse artık bizde tebrik edebiliriz heralde tekrar tekrar nice mutlu senelere

günaydın kızlar

nesrin sen nerelerdesin yahu bisürü hamişimiz var listemizin üzeri uzadı yoksun ortada özlettin kendini

Nesrin bat bilinmiyor yapar misin gördüm kırmızılari ve sanırım tedavi zamanı geldi..

canım sıkma canını mayısta inş bizde listenin üst sıralarına taşıncaz o sevimli ikonumuzla birlikte

Ama sen aslinda yum. gununu kacirmistin oyle hatirliyorum..sali keske olsaydi demistik ama olmamisti.. ayin 1 _2 gibi biseydi..

gunaudinnnn...bugun erken gidecegim okula 23 nisan kutlamalari vee sinif susleme etk. varrr

Nesrin bacim sen nerelerdesin ...herhalde adet oldu dedim..senin sancili geciyo yaa.. giremiyo defim..

Son düzenleme:
aynen öle oldu canım bu kez adet olmadan başladı sancım üşüttümmü ne kaç gündür sancı çektim şimdi iyim ama

biz bir aile olduk ama görmesekte yan yana olamasakda bacı gibiyiz

geçmiş olsun canım benim ya benim sadıcım çocuk için doktora gittiğinde sancılımı adet oluyosun diye sormuş doktor oda evet çok sancılı ağrılı oluyorum demiş ve doktor çocuk için önce bu sancılara çözüm bulcaz demiş tabi sonra naptılar bilmiyorum hiç bayadır görüşmüyorum ama aşılama felan yapılmış olmamış sanırım sen sancı için doktora göründünmü biz önemsemiyoruz normal deyp geçiyoruz ama istersen bi sor doktora

çok şükür diyorum kendi kendime iyiki bu topiğe yazmışım benim kız kardeşim yok hep eksikliğini hissetmişimdir ama allaha şükür rabbim bana bisürü kız kardeş verdi hemde o kız kardeşlerin kaprisleri kıskançlıkları yok birbini çok iyi anlayıp sevinciyle sevinen üzüntüsüyle üzülüp elinden geldiğince yardım eden bisürü kız kardeş ayyy seviyom len sizi

evet canım göründüm yapabilecek bişey yok diyorlar nezamn hamile kalırsam ozman kurtulurmuşum
canım elsel yeliz ve esra hamile öteki ayda ben hamiş olcam inşşş istersen şimdiden değiştirebilirsin

vallahamı çok sevindim ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…