- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.901
[B]Cimcimee bak gördün mu kendi kendini boşuna uzmussun işte adam kozalak falan değil bildigin romantik işte:)))
geldim kızlaaarrr. ya dün gece yanlışlıkla aldım içeri onu yani yanlışlıkla derken şöyle
şimdi üst kat komşumun bende bi emaneti vardı onlarda evde değildi sonra onlar geldi arabayı görünce bende kapıya çıktım emanetini vermek için çünkü hemen ulaştırmam gerekiyodu. neyse biz onunla kapıda konuşurken benim kozalak süzülüverdi içeri. tabi bende elaleme reklam olmayalım diye bişey demedim bütün gece bana sarıldı sigara böreği gibi sardı beni nefes alamıyorum git öte yat diyorum yok anam ben üşüyorum diyo kınadaki kızlar ısıtmadımı seni dedim döndüm kıçımı yattım yine. neyse yine geldi bu içmiş belli. bende bişey demedim oralı olmadım sabah kendime kahvaltı hazırlıyodum uyandı geldi acıdım onada hazırladım. sonra ben hazırlandım saçımı düzledim giyindim makyajımı yaptım tam kapıya çıkıyodum geldi kucağına aldı içeri getirdi noluyo len dedim bekle beni gelin alıcıya gitcez dedi benim işim var akşamada düğüne bekleme gelemeyebilirim sen git kendin dedin ben öyle derken arkadasları geldi kapıya neyse arkadasının eşi falan vardı bende gittim ama hiç oralı olmuyorum sürekli telefonla oynuyorum konuşmuyorum onunla bişey soruyo cevap vermiyorum falan. sonra gelin alıcıdan sonra arkadası hadi balık yemeye gidelim dedi körfeze indik. ben yine aç değilim ayaklarındaydım benim kozalağın kuzeni deniz kenarında bi otelde çalışıyo meğersem onu ayarlamışlar masa hazırlanmış biz gidene kadar gül yaprakları kemanlar çiçekler falan tabi bunlar balık restorantında oluyo
benim tabi o ana kadar 5 karış olan suratım o andan itibaren gül tarlasına döndüromantik değilsek o kadarda öküz değiliz heralde dedi bende ah benim ruhsuz kozalağım özür dilerim sana kızdığım için dedim sonra rakı balık yaptık
tabi ordan döndük düğüne gittik ben kot konvers ve deri ceket kombiniyleyim paçoz gibi tam rezillikneyse işte velhasıl kelam kozalağım bana bi buket çiçek alamadı ama gönlümü aldı yinede canım kozalağım benim
nesrin bat bilinmiyor yapar misin gördüm kırmızılari ve sanırım tedavi zamanı geldi..
günaydın kızlar
Nesrin bat bilinmiyor yapar misin gördüm kırmızılari ve sanırım tedavi zamanı geldi..
nesrin sen nerelerdesin yahu bisürü hamişimiz var listemizin üzeri uzadı yoksun ortada özlettin kendini
canım rahatsızlandım yine şimdi iyim adetim bitmek üzere 18 mayıs beklenen gün inşallah kimler hamiş
Evet canım doğru söylüyorsun bu ay biraz kendi kabuğuma çekilmeyi istedim arada girip geçmişi okuyup çıkıyorum ne bilim mutsuzumgeçen aydan çok umutluydumm ama maalesef oturdum Toto'nun üzerine bu ay daha sakinim denediğim birşey yok bebeğim gelirse gelir takmamaya çalışıyorum :
Nesrin bacim sen nerelerdesin ...herhalde adet oldu dedim..senin sancili geciyo yaa.. giremiyo defim..
Nesrin bat bilinmiyor yapar misin gördüm kırmızılari ve sanırım tedavi zamanı geldi..
aynen öle oldu canım bu kez adet olmadan başladı sancım üşüttümmü ne kaç gündür sancı çektim şimdi iyim ama
Cok gecmis olsun bacimmm. birbirimizin adeti nasi oluyo onu bile biliyorizzz goruyosun canim))))
Evet canım
aynen öle oldu canım bu kez adet olmadan başladı sancım üşüttümmü ne kaç gündür sancı çektim şimdi iyim ama
biz bir aile olduk ama görmesekte yan yana olamasakda bacı gibiyiz
Yeliz kesin mi yaa haberi geldi mi
evet canım göründüm yapabilecek bişey yok diyorlar nezamn hamile kalırsam ozman kurtulurmuşumgeçmiş olsun canım benim ya benim sadıcım çocuk için doktora gittiğinde sancılımı adet oluyosun diye sormuş doktor oda evet çok sancılı ağrılı oluyorum demiş ve doktor çocuk için önce bu sancılara çözüm bulcaz demiş tabi sonra naptılar bilmiyorum hiç bayadır görüşmüyorum ama aşılama felan yapılmış olmamış sanırım sen sancı için doktora göründünmü biz önemsemiyoruz normal deyp geçiyoruz ama istersen bi sor doktora
çok şükür diyorum kendi kendime iyiki bu topiğe yazmışım benim kız kardeşim yok hep eksikliğini hissetmişimdir ama allaha şükür rabbim bana bisürü kız kardeş verdi hemde o kız kardeşlerin kaprisleri kıskançlıkları yok birbini çok iyi anlayıp sevinciyle sevinen üzüntüsüyle üzülüp elinden geldiğince yardım eden bisürü kız kardeş ayyy seviyom len sizi
canım elsel yeliz ve esra hamile öteki ayda ben hamiş olcam inşşş istersen şimdiden değiştirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?