- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.921
Ama sen aslinda yum. gununu kacirmistin oyle hatirliyorum..sali keske olsaydi demistik ama olmamisti.. ayin 1 _2 gibi biseydi..
gunaudinnnn...bugun erken gidecegim okula 23 nisan kutlamalari vee sinif susleme etk. varrr
Yeliz kesin mi yaa haberi geldi mi
evet canım göründüm yapabilecek bişey yok diyorlar nezamn hamile kalırsam ozman kurtulurmuşum
ozaman inş tez vakitte hamiş oluverirsinde dertler sıkınrılar hep beraber giderler gelmemek üzere
vallahamı çok sevindim ayy
geldim kızlaaarrr. ya dün gece yanlışlıkla aldım içeri onu yani yanlışlıkla derken şöyle
şimdi üst kat komşumun bende bi emaneti vardı onlarda evde değildi sonra onlar geldi arabayı görünce bende kapıya çıktım emanetini vermek için çünkü hemen ulaştırmam gerekiyodu. neyse biz onunla kapıda konuşurken benim kozalak süzülüverdi içeri. tabi bende elaleme reklam olmayalım diye bişey demedim bütün gece bana sarıldı sigara böreği gibi sardı beni nefes alamıyorum git öte yat diyorum yok anam ben üşüyorum diyo kınadaki kızlar ısıtmadımı seni dedim döndüm kıçımı yattım yine. neyse yine geldi bu içmiş belli. bende bişey demedim oralı olmadım sabah kendime kahvaltı hazırlıyodum uyandı geldi acıdım onada hazırladım. sonra ben hazırlandım saçımı düzledim giyindim makyajımı yaptım tam kapıya çıkıyodum geldi kucağına aldı içeri getirdi noluyo len dedim bekle beni gelin alıcıya gitcez dedi benim işim var akşamada düğüne bekleme gelemeyebilirim sen git kendin dedin ben öyle derken arkadasları geldi kapıya neyse arkadasının eşi falan vardı bende gittim ama hiç oralı olmuyorum sürekli telefonla oynuyorum konuşmuyorum onunla bişey soruyo cevap vermiyorum falan. sonra gelin alıcıdan sonra arkadası hadi balık yemeye gidelim dedi körfeze indik. ben yine aç değilim ayaklarındaydım benim kozalağın kuzeni deniz kenarında bi otelde çalışıyo meğersem onu ayarlamışlar masa hazırlanmış biz gidene kadar gül yaprakları kemanlar çiçekler falan tabi bunlar balık restorantında oluyo
benim tabi o ana kadar 5 karış olan suratım o andan itibaren gül tarlasına döndüromantik değilsek o kadarda öküz değiliz heralde dedi bende ah benim ruhsuz kozalağım özür dilerim sana kızdığım için dedim sonra rakı balık yaptık
tabi ordan döndük düğüne gittik ben kot konvers ve deri ceket kombiniyleyim paçoz gibi tam rezillikneyse işte velhasıl kelam kozalağım bana bi buket çiçek alamadı ama gönlümü aldı yinede canım kozalağım benim
günaydın kızlar
yok canım gitmedim geçen ay gittigimd eiğne vermişti sancılanırsan yaptır dedi bende gitmedim
çok uykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrr gözümü açamıyorum napcam yaaaa
benim içinde vakit geçmiyor :) :) akşama bizde eşimle sapancaya gidiyoruz bizimde 25 nisanda evlilik yıldönümümğz de :) inş bu yılıda bebeğimle girerim.
[B]Cimcimee bak gördün mu kendi kendini boşuna uzmussun işte adam kozalak falan değil bildigin romantik işte:)))
[/B]
ee ama sende daha bide çiçek istiyosun ah biz kadınlar hevesimi kırmasa yeetrdi derken şimdi bi çiçek almadı diyorsunadam masaya gülleri kemanı hazırlamış daha ne çiçekte eksik oluversin çok kızdım bende topicdeki diğer arkadaşlar gibi bukadar öküzlük yapıp seni üzmesine öyle yapmasa iyiydi ama bak demekki senin yorulmanı istememiş sana kıyamamış neyse artık bizde tebrik edebiliriz heralde tekrar tekrar nice mutlu senelere
ayyy kozalaktan böle bi son ne sen beklerdin nede anlattıklarına göre biz beklerdik ama helal olsun adama kozalaklıktan terfiyi hak etti sankim :) nice sağlıklı mutlu arada küs upuzuun yıllar geçirin :)
ayyy ben onuda hamile yaptım batınıda unuttm var bundada bir hikmet
çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun bana destek olduğunuz için bu arada ilaçları iyiki içmemişim kaldığım yerden devam edebilirim artık çalışmalara
nesrinim bu arada hoşgeldin aynı zamanda geçmiş olsun aynı zamanda benim bat 13 mayıs aynı zamanda şu listede silik karakterleri tamamen silermisin takip etmek zor oluyo hala batı şubat mart olanlar var uğradıkları yok
hoşbulduk canım aynı zamnada siliyorum aynı zamanda düzeldiyorum canım
kızlar şimdi çıkmam lazım ablama kahvaltıya gidiyorum osnra görüşürüz yine öpüldünüz si yu letır kis mi
olsun canım dursun şimdilik batı ögrenegim silerimnesrin hakkını helal et canım ya ama ben onu hamile diye biliyordum hatta hamileleik takvimi yapmıştı 3haftalık yazıodu acaba başkasıylamı karıştırıyorum neyse inş hemen hamiş oluverir bu yanlışlık ona delaletttir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?