HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ama sen aslinda yum. gununu kacirmistin oyle hatirliyorum..sali keske olsaydi demistik ama olmamisti.. ayin 1 _2 gibi biseydi..

gunaudinnnn...bugun erken gidecegim okula 23 nisan kutlamalari vee sinif susleme etk. varrr

günaydın canım evet 2 sinde yum yum olmustu bızde 29 unda ve 3 unde olmuştu ılıskı aslında 1 inde ve 2 sinde olaydı ıyıydı :)ama kısmet bakalım

Yeliz kesin mi yaa haberi geldi mi

değilmi ben kesin diye biliyorum ama inş kesindir

yaa bisürü hamişimiz var ohh ohhh yandan yandan

hamişler dün yeni bişey daha duydum hamile olma ihtimali olanlar ve hamile olduğunu öğrenenler adaçayını kesinlikle kesmeliymiş hamilelikte kesin ve kesin adaçayı içilmezmiş bilgilerinize...
bide dün aktardan bi arkadaşın söylediği ot karışımını aldım içmeye başladım ama aman aman allahım kimseyi içmek zorunda bırakmasın soğan suyu felan ballı su gibi kalıyo yanında
çakşır kökü suyunuda eşim içmeye başladı oda halinden hiç memnun değil sulandırılmış viks bu ya diyo ağzının acısı geçmemiş bi türlü inş fazla içmemize gerek kalmazda hemen bebişimiz gelir

ayyy kozalaktan böle bi son ne sen beklerdin nede anlattıklarına göre biz beklerdik ama helal olsun adama kozalaklıktan terfiyi hak etti sankim :) nice sağlıklı mutlu arada küs upuzuun yıllar geçirin :)

günaydın kızlar

Günaydın nesnes.. nasılsın canısı.. başladımı çalışmalar.. ne olmuş gittin mi doktora ?

GÜNAYDIN KIZLAR MUTLU BİR HAFTA GEÇİRELİM İNŞALLAH. BU HAFTADA HAMİLELİK HABERLERİ ALALIM O HABERLERİN İÇLERİNDEN BİTANESİ DE BENİM OLSUN
NESNES'İM YELİZ HAMİLE DEĞİL BU ARAD İLAÇLARDAN DOLAYI ATEŞİ ÖLE YÜKSEK ÇIKMIŞ ZATEN KİSTLE UĞRAŞIYODU YA İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY HAMİLE YAPARSIN ONU DA.. BENİ DE BU AY BİTMEDEN YAPMAK NASİP OLUR İNŞALLAH

benim içinde vakit geçmiyor :) :) akşama bizde eşimle sapancaya gidiyoruz bizimde 25 nisanda evlilik yıldönümümğz de :) inş bu yılıda bebeğimle girerim.

ayy ne güzel güzelce gezin eğlenin kafanızı dağıtın sonrada o rahatlıkla inş beebiş gelsin nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere canım

[B]Cimcimee bak gördün mu kendi kendini boşuna uzmussun işte adam kozalak falan değil bildigin romantik işte:)))
[/B]

ayyy kozalaktan böle bi son ne sen beklerdin nede anlattıklarına göre biz beklerdik ama helal olsun adama kozalaklıktan terfiyi hak etti sankim :) nice sağlıklı mutlu arada küs upuzuun yıllar geçirin :)

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun bana destek olduğunuz için bu arada ilaçları iyiki içmemişim kaldığım yerden devam edebilirim artık çalışmalara

ayyy ben onuda hamile yaptım batınıda unuttm var bundada bir hikmet

nesrin hakkını helal et canım ya ama ben onu hamile diye biliyordum hatta hamileleik takvimi yapmıştı 3haftalık yazıodu acaba başkasıylamı karıştırıyorum neyse inş hemen hamiş oluverir bu yanlışlık ona delaletttir inş

nesrinim bu arada hoşgeldin aynı zamanda geçmiş olsun aynı zamanda benim bat 13 mayıs aynı zamanda şu listede silik karakterleri tamamen silermisin takip etmek zor oluyo hala batı şubat mart olanlar var uğradıkları yok

kızlar şimdi çıkmam lazım ablama kahvaltıya gidiyorum osnra görüşürüz yine öpüldünüz si yu letır kis mi

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun bana destek olduğunuz için bu arada ilaçları iyiki içmemişim kaldığım yerden devam edebilirim artık çalışmalara

kusura bakma ama sana salak dicem cimcime tamam üzüldün çok haklısın çok kırıldın ama ne ilacı hemen yaa dünde söyledim sen sırf kocan içinmi yapcan çocuğu sırf o istiyo diyemi istiyosun o ilaçları mümkünse çöpe at evde bile bulundurma şeytan aklına giriyo senin

Kızlar beyaz showda beyaz sertap erenerin şarkısına klip çekmiş izledinizmi ben dun netten izledim ay öldüm gülmekten soytarı adam yaaa izlemediyseniz izlemenizi öneririm

günaydın kıslar sabahtan beri hastanedeyim. kan verdim öğleden sonra alabilcem sonuçları.
o kadar kalabalıktı ki başım ağrıdı.
inşallah kanda da cıkar canlar:18::18:

olsun canım dursun şimdilik batı ögrenegim silerim

Kızlar bişicik sölicem size 29 haziranda italyaya gidiyorumhayatımda en çok gitmek istediğim yer italya-venedik ve kısmet oldu gerçi sanırım venediğe gidemicem ama olsun italya'da yeter eşimin başkanı olduğu avrupa birliğinin bi projesi vardı farklı ülkelere gittiler şimdi sırada italya var ve eşim düzenlemeleri yapmış benide götürcek inş 17temmuzda evlenme yıldönümümüz ben bunu yıldönümü hediyesi olarak kabul ettim gitti kendi kendime bak cimcime adamın umrunda bile değil evlenme yıldönümüymüş doğum günüymüş ama ben kendi kendime mutlu olmak için o tarihi o ayarlamamış olsa bile o ayarladı diye kendimi kandırıyorum kendi kendimizi mutlu etmenin yollarını bulmamaız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…