- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.941
günaaaydınnn herkeseeeeee :):) özledimmm siziiii
Kaç gündür giremedim valla ordan oraya gezip duruyorum sınavlar bitti sapıttım yine
hoşgeldin kuş nasılsın miniğimiz nasıl bak çok gezip yorma yiğenimizi
açıklandımı sınav sonuçları
Kızlar bişicik sölicem size 29 haziranda italyaya gidiyorumhayatımda en çok gitmek istediğim yer italya-venedik ve kısmet oldu gerçi sanırım venediğe gidemicem ama olsun italya'da yeter eşimin başkanı olduğu avrupa birliğinin bi projesi vardı farklı ülkelere gittiler şimdi sırada italya var ve eşim düzenlemeleri yapmış benide götürcek inş 17temmuzda evlenme yıldönümümüz ben bunu yıldönümü hediyesi olarak kabul ettim gitti kendi kendime bak cimcime adamın umrunda bile değil evlenme yıldönümüymüş doğum günüymüş ama ben kendi kendime mutlu olmak için o tarihi o ayarlamamış olsa bile o ayarladı diye kendimi kandırıyorum kendi kendimizi mutlu etmenin yollarını bulmamaız lazım
ne güzel :) tatlı polyanna seniAma bende olsam senin gibi düşünür öle kabul ederdim.
Ve biliyomusun bende çok istiyorum venedik'e gitmeyi.. Sen git gez benim yerimede.. Belki birgün bende giderim kim bilir
Inş sanada ve isteyen herkesede nasip olur ve bende inş gidebilirim benim minik kuzucum sürpriz yapıp mayısta gelirse 29haziranda 9haftalık felan olcak belkide doktor gitme diyecek inş aksilik çıkmaz ben hamiş hamiş bebişimle giderim ayy ebn herşeyi mayısta hamile kalcam diye ayarlıyorum innnnşşş olur allahım lütfen lütfen lüüüütttfeeennn olsun
ben bol bol resim çekinip atarım size gitmş kadar olursunuz inş sizde resimlerden
Ben ne dedim sanaaaa hahaha sözünüde unutma sakıngeldim kızlaaarrr. ya dün gece yanlışlıkla aldım içeri onu yani yanlışlıkla derken şöyle
şimdi üst kat komşumun bende bi emaneti vardı onlarda evde değildi sonra onlar geldi arabayı görünce bende kapıya çıktım emanetini vermek için çünkü hemen ulaştırmam gerekiyodu. neyse biz onunla kapıda konuşurken benim kozalak süzülüverdi içeri. tabi bende elaleme reklam olmayalım diye bişey demedim bütün gece bana sarıldı sigara böreği gibi sardı beni nefes alamıyorum git öte yat diyorum yok anam ben üşüyorum diyo kınadaki kızlar ısıtmadımı seni dedim döndüm kıçımı yattım yine. neyse yine geldi bu içmiş belli. bende bişey demedim oralı olmadım sabah kendime kahvaltı hazırlıyodum uyandı geldi acıdım onada hazırladım. sonra ben hazırlandım saçımı düzledim giyindim makyajımı yaptım tam kapıya çıkıyodum geldi kucağına aldı içeri getirdi noluyo len dedim bekle beni gelin alıcıya gitcez dedi benim işim var akşamada düğüne bekleme gelemeyebilirim sen git kendin dedin ben öyle derken arkadasları geldi kapıya neyse arkadasının eşi falan vardı bende gittim ama hiç oralı olmuyorum sürekli telefonla oynuyorum konuşmuyorum onunla bişey soruyo cevap vermiyorum falan. sonra gelin alıcıdan sonra arkadası hadi balık yemeye gidelim dedi körfeze indik. ben yine aç değilim ayaklarındaydım benim kozalağın kuzeni deniz kenarında bi otelde çalışıyo meğersem onu ayarlamışlar masa hazırlanmış biz gidene kadar gül yaprakları kemanlar çiçekler falan tabi bunlar balık restorantında oluyo
benim tabi o ana kadar 5 karış olan suratım o andan itibaren gül tarlasına döndüromantik değilsek o kadarda öküz değiliz heralde dedi bende ah benim ruhsuz kozalağım özür dilerim sana kızdığım için dedim sonra rakı balık yaptık
tabi ordan döndük düğüne gittik ben kot konvers ve deri ceket kombiniyleyim paçoz gibi tam rezillikneyse işte velhasıl kelam kozalağım bana bi buket çiçek alamadı ama gönlümü aldı yinede canım kozalağım benim
şimdi hastaneden aradılar kanda gözükmüyormuş
bazılarında erken belli olmuyor dedi:18:
off ya bu sabah yine test yapmıştım yine pozitif çıkmıştı yaaa
şimdi hastaneden aradılar kanda gözükmüyormuş
bazılarında erken belli olmuyor dedi:18:
off ya bu sabah yine test yapmıştım yine pozitif çıkmıştı yaaa
eee niye böyle oldu kanda idrardan daha erken çıkar sen bu aralar ilaç felan kullanmışmıydın onun etkisimi oldu acaba yada hastanenin laboratuvarında hata var yada test bozuk baka biyerde yaptırma imkanın varmı canım
Aa olur mu öle şey kanda daha çabuk belli olur. değerin kaç çıkmış peki. ?
0,100 dedi
cok sıkıldım yaaa
canım sıkılma yapcak bişey varmı bekle bakalım tabiki özelde olsa laboratuvar sonuçlarının yanlış oma ihtimali var sen bekle cuma tekrar git bakalım varsa haydi halaya yoksa gelsin kırmızılar başlasın çalışmalar moral bozmak yok heel ağlamak zırlamak hiiiçççç yanımıza bile uğrayamaz
Özgecim bak arkadaşımın saatler sonra silik çıkmış sonra hastanede kandan bakıp yok dediler hatta sokturucu ve enfeksiyon için antibiyotik verdiler. Icmedi ve bi hafta sonra falan öğrendi hamileligini. Sende de öyledir belki ama idrarda çıkıp kanda çıkmaması çok ilginç.. Bat ne zamandı??
kusura bakma ama sana salak dicem cimcime tamam üzüldün çok haklısın çok kırıldın ama ne ilacı hemen yaa dünde söyledim sen sırf kocan içinmi yapcan çocuğu sırf o istiyo diyemi istiyosun o ilaçları mümkünse çöpe at evde bile bulundurma şeytan aklına giriyo senin
Ben ne dedim sanaaaa hahaha sözünüde unutma sakınçok sevindim cimcime :) hafta sonunu bende bir öküzlükle geçirdim ama napalım
selam kızlar 28 günde bir adet oluyordum bugun olmam gerekirken olmadım hava değişikliğindendir diye bekliyeceğim ama acaba hamilemiyim diyede aklımdan geçmiyo değil eger hamileyse idrar testi ne zaman cevap verir?normlelde olmadan bi gün evvle kahve akıntım olurdu oda yok agrım var ama asırı değil normal bide halsizlik mevcut sizce napayım ve hamile kalma ihtimalim nedir
not: yumurtlama tarihlerine göre pek ilşkiyede giremedim ama hamile olma ihtimalim olurmu kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?