HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ne güzel :) tatlı polyanna seni ama bende olsam senin gibi düşünür öle kabul ederdim.
ve biliyomusun bende çok istiyorum venedik'e gitmeyi.. sen git gez benim yerimede.. belki birgün bende giderim kim bilir

ne güzel :) tatlı polyanna seni Ama bende olsam senin gibi düşünür öle kabul ederdim.
Ve biliyomusun bende çok istiyorum venedik'e gitmeyi.. Sen git gez benim yerimede.. Belki birgün bende giderim kim bilir

Inş sanada ve isteyen herkesede nasip olur ve bende inş gidebilirim benim minik kuzucum sürpriz yapıp mayısta gelirse 29haziranda 9haftalık felan olcak belkide doktor gitme diyecek inş aksilik çıkmaz ben hamiş hamiş bebişimle giderim ayy ebn herşeyi mayısta hamile kalcam diye ayarlıyorum innnnşşş olur allahım lütfen lütfen lüüüütttfeeennn olsun
ben bol bol resim çekinip atarım size gitmş kadar olursunuz inş sizde resimlerden

inşallah canım Rabbim kabul etsin dualarını hamiş taze anne olarak bebeğine italyayı gezdir :)

Ben ne dedim sanaaaa hahaha sözünüde unutma sakın çok sevindim cimcime :) hafta sonunu bende bir öküzlükle geçirdim ama napalım

Hosgeldin canım yokluğunda ben seni hamile yaptım listede bile hamilesin sen haberin yok sa haberin olsun hamişsin değilsende bu ay olcan demekki biz öyle karar verdik

şimdi hastaneden aradılar kanda gözükmüyormuş
bazılarında erken belli olmuyor dedi:18:
off ya bu sabah yine test yapmıştım yine pozitif çıkmıştı yaaa

şimdi hastaneden aradılar kanda gözükmüyormuş
bazılarında erken belli olmuyor dedi:18:
off ya bu sabah yine test yapmıştım yine pozitif çıkmıştı yaaa

eee niye böyle oldu kanda idrardan daha erken çıkar sen bu aralar ilaç felan kullanmışmıydın onun etkisimi oldu acaba yada hastanenin laboratuvarında hata var yada test bozuk baka biyerde yaptırma imkanın varmı canım

iki ayrı markanın testini yaptım bugün eve giderken yeniden test alıcam.
bazen böyle oluyor falan filan dedi cuma tekrar gelin olmazsa dedi.
özel hastane acaba tahlilleri yalnış mı.

0,100 dedi
cok sıkıldım yaaa

canım sıkılma yapcak bişey varmı bekle bakalım tabiki özelde olsa laboratuvar sonuçlarının yanlış oma ihtimali var sen bekle cuma tekrar git bakalım varsa haydi halaya yoksa gelsin kırmızılar başlasın çalışmalar moral bozmak yok heel ağlamak zırlamak hiiiçççç yanımıza bile uğrayamaz

öyle de canım insan terettütte kalıyor.
özel hastanede yalnış cıkma oranı daha yüksek zaten ya bakalım beklicem.

Özgecim bak arkadaşımın saatler sonra silik çıkmış sonra hastanede kandan bakıp yok dediler hatta sokturucu ve enfeksiyon için antibiyotik verdiler. Icmedi ve bi hafta sonra falan öğrendi hamileligini. Sende de öyledir belki ama idrarda çıkıp kanda çıkmaması çok ilginç.. Bat ne zamandı??

selam kızlar 28 günde bir adet oluyordum bugun olmam gerekirken olmadım hava değişikliğindendir diye bekliyeceğim ama acaba hamilemiyim diyede aklımdan geçmiyo değil eger hamileyse idrar testi ne zaman cevap verir?normlelde olmadan bi gün evvle kahve akıntım olurdu oda yok agrım var ama asırı değil normal bide halsizlik mevcut sizce napayım ve hamile kalma ihtimalim nedir

not: yumurtlama tarihlerine göre pek ilşkiyede giremedim ama hamile olma ihtimalim olurmu kiii

hayatım ben o istiyo diye istemiyorumki ben ondan daha fazla çocuk istiyorum çünkü o olsada olur olmasada olur yeterki tadımız bozulmasın diyo çarşamba doktora gitcem o güne kadar içmicem sonrası allah kerim

Ben ne dedim sanaaaa hahaha sözünüde unutma sakın çok sevindim cimcime :) hafta sonunu bende bir öküzlükle geçirdim ama napalım

evet unutmuyorum sözümü canım çok sağol. biz çok güzel bi pazar geçirdik her anlamda sürprizden sonra çok eğlendik hatta gece saat 2 falandı gülerek yattık sabah gülerek uyandık gözümden yaş geldi gülmekten maşallah 2. yılımıza girdiğimiz ilk gün gibi geçer inşallah hergünümüz

bugün bekle yarın test yap canım geç döllenme falan varsa hemen çıkmayabilir. yarınki teste göre tekrar değerlendiririz durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…