HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya benim hemen cıktı saatler sonra cıkmadı kiii
ama bugün tekrar test alıcam.yarın sabah ilk idrarda bakcam tekrar.
inşallah canım benimde haftaya belliolur.

Maşallahh çok sevindimm çookkk ben biliodum yahu adamın o kadar öküz olmıcanıı hep böle gülsün yüzünüz inşallah canım

Naber Kizlar, nasilsiniz..

Masallah mart kedileri gibi calistiniz bu ay guzel haberlerimiz var ne guzel :)) Allah hepimize bebislerimizi sevmek naip etsin..
Benimde ikili test sonuclarim cikti, doktorun sonuclardan cok memnun cok guzel sonuclar dedi ohhh ohhh cok mutluyum.. Bebisin irkide Beyaz irki cikmis benim adamda ahhh bu iyi olmus diyor dalga geciyor

gözünn aydın canımmmm :):)

ya bişey sorcam benim midem bulanmıyo hiçbişey yok neden böyle yaa bi terslik olmasınn:44:

ya bişey sorcam benim midem bulanmıyo hiçbişey yok neden böyle yaa bi terslik olmasınn:44:

Canim cok erken daha 9 - 12 haftalar arasi basladi benim bulanti 10-11 hafta biraz kotuydum ama cok sukur ole dayanamicak gibi degildi, kusmadan cok bole miden yaniyor sanki kuru kuru ogurme gidi oldu azcik aci su geliyordu azima duruluyordu bulanti.. Hem herkeste olcak diye bisi yok vitamin hapi kullan mutlaka folik asitle birlikte komplex olandan almistim ben bebek planlama ve ilk uc ay gebelikleri icin..

Kis kesecigi gordun mu nasilsi kontrolun, hadi ins az kaldi haftaya kalpatisinida duyarsin Allah'in izniyle.. :)))

Son düzenleme:

folik asit kullanıyorum canımmm..
hamile olduğumu unutuyorum bakıyorum herkes kusuyo falan filan bende neden bişey yok diyorum
keseeyi gördüm canımmm 1 mayısta kalp atışı için gidicem duyarım inşş öyle iştee :)

Kiss bende 2 mayis cinsiyet icin gidicem ins bebis gosterir.. :)))
Allah herkese nasip etsin ins cok heyecanli testi keseydi kalp atisi, ikili test cinsiyet hep yeni bir bekleyis yeni bir heyecan. Allah saglikli bebisler verir ins..

Kiss bende 2 mayis cinsiyet icin gidicem ins bebis gosterir.. :)))
Allah herkese nasip etsin ins cok heyecanli testi keseydi kalp atisi, ikili test cinsiyet hep yeni bir bekleyis yeni bir heyecan. Allah saglikli bebisler verir ins..

ayy valla bşey beklemiceğimiz bi dönemi olcakmı bu hamileliğin hep bişileri bekler moddayım ooh diyemedim daha hiç

Ben geldimm sabahtan beri ayaktayim kutlamaa.sinif susleme bas agrisi hepsi ayni andaaa hic cekilmedi..esim yemek haxirliyo saolsun.halime acidiii..

ya benim hemen cıktı saatler sonra cıkmadı kiii
ama bugün tekrar test alıcam.yarın sabah ilk idrarda bakcam tekrar.
inşallah canım benimde haftaya belliolur.
Aaa kanda nnegatif mii...markasi ne testininnn
Cagan da beyaz irk ti..benim gibi kara bi kizdannnn

Gizooss nerelerdesin askolsunnn...

Annnaaaa kendi. ikonumu yeni gorduuummm. mutlu oldum..cunku hala stresteyim ya yoksa diyeee

Ben geldimm sabahtan beri ayaktayim kutlamaa.sinif susleme bas agrisi hepsi ayni andaaa hic cekilmedi..esim yemek haxirliyo saolsun.halime acidiii..

oooyyyy kıyamam kuzuma sen iki canlısın dikkat et yorma kendini fazla gerekirse üst sınıfların öğrencilerinden yardım iste bebeğim yaaa dikkat et

canlarım şimdi ben yeni bi bluz aldım yıkayıp giycem. o bluzun cinsinde kumaşlarda yıkanacak bluzlarımda var. buraya kadar herşey iyi güzel ama bide acil yıkanması gereken keten bir pantolon var:44: ben şimdi bu polyester cinsi bluzlarımlan keten pantolonu bir arada yıkayabilirmiyim ??
NOT: bluzlar lacivert ve siyah ağırlıklı üstünde beyaz benekler var.

ben cevabımı aldım kızlar keten kumaş makineye atılmıyomuş çekme yapabilirmiş. Huyunu suyunu bilmediğin kumaşı da makineye atmıycakmışsın.. yani SONUÇ elde yıka sık kurula hafifçe ütüle ama ben genede risk alcam keten hariç hepsini maknaya atçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…