- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.981
Ayy tesekkur ederim canim...sabak cagan sabah ezani uyandi.bende gwc yattim erken kalktim ara ara uyudum.veletin ustunu ortmelten uykuyu. yitirdim. yinede oksuruyor...simdi ayaklarimi uzattim oturuyorum.kiz bacilar varyaa ozluyorum buraya girmessem sizleri ayri ayri yaaa..inanin bi aile olduk. Duygulandim bak simdi.oooyyyy kıyamam kuzuma sen iki canlısın dikkat et yorma kendini fazla gerekirse üst sınıfların öğrencilerinden yardım iste bebeğim yaaa dikkat et
buralardayımmm kuşummm nabeeerr :)
Ayy tesekkur ederim canim...sabak cagan sabah ezani uyandi.bende gwc yattim erken kalktim ara ara uyudum.veletin ustunu ortmelten uykuyu. yitirdim. yinede oksuruyor...simdi ayaklarimi uzattim oturuyorum.kiz bacilar varyaa ozluyorum buraya girmessem sizleri ayri ayri yaaa..inanin bi aile olduk. Duygulandim bak simdi.
Iyidir kusumm.carsamba kan vercem yarin saglik ocaklari kapali.benim 24 nisanda tatil...o zaman yaptiriim diyorum..
Bulanti 8 . Haftafa basliyo genelde 12. Haftaya kadar suruyor...ben bi kere yesil biberin kokusuna bile cikartmistim:)))
jeoclay volkanik kil maskesi
http://jeoclayus............../2013/04/ebru-sall-guzellik-srrn-acklad.html
JeoClay Nasıl Kullanılır ?
Volkanik kil maskesi yüze buhar banyosu yada sıcak suyla yıkanmasından sonra fırca veya el yardımıyla ince bir tabaka halinde göze ve dudak bölgesine sürülmeden uygulanır. Kuru ciltlerde 10-15 dakika, karma ciltlere 15-20 dakika, yağlı ciltlere 20-25 dakika kuruması beklendikten sonra ılık suyla yuvarlak halkalar halinde hafif masaj yaparak yıkanarak temizlenir.
Doğru kullanıldığında,
Yüzü derinlemesine temizler
Cildinize doğal Detoks uygular
Yüzdeki ölü derilerin Peeling etkisiyle atılmasına yardımcı olur
Cildinizin siyah noktalardan arınmasına yardımcı olur
İçeriğinde Neler Var ?
İNSAN VÜCUDUNUN VE CİLDİNİZİN İHTİYAÇ DUYDUĞU TÜM MADDE VE MİNERALLER JEOCLAY İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR. KENDİNİZE VE CİLDİNİZE DEĞER VERİN!
İçeriği: Volkanik Kil(Clay), H2O(Aqua,Su)
Nee alakaaa yaa. gizos senin mesaji almiss.. kabak tadi verdi bu ...her topikteee
Az once facede esimin kuzeni resim koymus hamile, anneside yazmis sizin ne zaman bebek geliyor Burcu ekim sonu, esimin kardesinin kiz arkadasida kasim basiymis.. Bu sekilde ogreniyoru esim benden ne hikmetse sakliyor planliyorlar istiyorlar fln dyor.. Cumartesi gunu mangal yapiyolar, esim sans eseri markete giderken ugruyor merahaba fln diyor yarim saat sonrafn geldi eve.. Esimin babasi avci mangalda geyik var, hic bak Burcuda hamile cagir ya al bhcede pisiyor kokmustur fln diyen yok .. Resmen biz 5. sinif fln muamelesi goruyoruz, yukrida Allah var buyuk onusmiyim ama Allah baa guc verdikce kendim bakicam cocuguma elimden gedigince az gorusturucem bu insanlarla.. Ben iki hafta evde raporluydum yattim, bir kere kapimi calip bir istegin caninin istedigi bisi varmi dyen olmadi ayni bahcede.. Cok afedersiniz esimin kardesikizla tanisali 5 ay oluyor 3 aylik hamile yedi onunde yemedigi arkasinda.. Ama paraya sksinca hemen esime, kanalizayon tikanir esime cati akar esime.. Ne bu be bizimkide suzme salak hala anlamiyor kullanildigini.. Aklima geldikce dahada fazlasi sinirimden titriyorum.. Allah¨im ins hayirli evlat nasip eder bunlari cenesini kapattirir annesini korur..
canımm sakinn ol lütfen insan ayırıyolar besbelli sen kimseyi duyma görme takma göstermessin olur biter üzme kendini.bu kız düşürmemişmiydi bebeğii bu başkamııı anlamadıımmm olayı tamm:44:
Dusurdu ocak basi yilbasindan iki uc gun sonra, nasilsa gene hamile kalmis kasim basi doguruyormus, ustelik 30unda.. 5 aylik iliskide 1 dusuk arti 3 aylik ebelik var yani .. Anasi paraya sksinca ee bu ay iki kira verin onumuzdeki ay vermezsiniz, bizimkide tamam anne, dayinin borca ihtiyaci var para gonderin tamam anne, ama anasi gitsin oteki oglunun hala telefon faturasini odesin her ay dzenli .. Ne zaman kaynanama gitsek iste kiza sunu aldim bu cayi istemisti sunu pisirdim anlasildi nedeni anasini satiyim sanki biz tas dogurucaz onlara.. Ins. ole olur tas gibi durur karsilarinda evladim korur beni..
canımm bu salakları kafana takıp üzülmene değcekmi canını sıktığınla kalcaksın göstermessin onlaa en büyük tepkin ve cezan olur zaten.şimdi bile muhattap olma ya diğer kız onlardan diye yapılırmı bu ayrım 5 ayda nasıl becermiş o kadar şeyi onuda anlamadımm motor heralde bayaa tövbe yarabbim ya.sen kendini ve bebeğini düşün sadece duyma salakları.
Taç-yaprak sıkma canını yaa. Ne yapacaksın işte hem Türk, hem müslüman olmandan yapıyorlar böyle..Aksam aksam sizede yazdim caninizi sktim ama napiyim baska konusucak kimsem yok gercekten .. Allah kimseyi yanlizlikla sinamasin en zoruda bir suru insan icinde yanliz olmak ..
Aksam aksam sizede yazdim caninizi sktim ama napiyim baska konusucak kimsem yok gercekten .. Allah kimseyi yanlizlikla sinamasin en zoruda bir suru insan icinde yanliz olmak ..
ii akşamlar kızlarrrr 1 haftadr giremedmçok özledm topiğimiziiiiii kociş gece vardiyasındaydı bnde bizimkilere geçtim 1 haftadr orda kaldım... şükür buğün eve geldim ama ondada bütün günn işş yaptımm çamaşırlar yığılmış yokluğumda mutfak salon herşey her yerdeydi buğün braz yaptm yarnda yaparm inşallahh... geçmiş sayfaları okumaya da fırsatm olmadı herkes ii ve herşey yolundadr umarım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?