HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oooyyyy kıyamam kuzuma sen iki canlısın dikkat et yorma kendini fazla gerekirse üst sınıfların öğrencilerinden yardım iste bebeğim yaaa dikkat et
Ayy tesekkur ederim canim...sabak cagan sabah ezani uyandi.bende gwc yattim erken kalktim ara ara uyudum.veletin ustunu ortmelten uykuyu. yitirdim. yinede oksuruyor...simdi ayaklarimi uzattim oturuyorum.kiz bacilar varyaa ozluyorum buraya girmessem sizleri ayri ayri yaaa..inanin bi aile olduk. Duygulandim bak simdi.
buralardayımmm kuşummm nabeeerr :)

Iyidir kusumm.carsamba kan vercem yarin saglik ocaklari kapali.benim 24 nisanda tatil...o zaman yaptiriim diyorum..

artmıştır şimdiye ohooooo :):)
bana biraz önce ilkk defa bi öğürtü geldi sevindim resmen hahaha

Nee alakaaa yaa. gizos senin mesaji almiss.. kabak tadi verdi bu ...her topikteee

Az once facede esimin kuzeni resim koymus hamile, anneside yazmis sizin ne zaman bebek geliyor Burcu ekim sonu, esimin kardesinin kiz arkadasida kasim basiymis.. Bu sekilde ogreniyoru esim benden ne hikmetse sakliyor planliyorlar istiyorlar fln dyor.. Cumartesi gunu mangal yapiyolar, esim sans eseri markete giderken ugruyor merahaba fln diyor yarim saat sonrafn geldi eve.. Esimin babasi avci mangalda geyik var, hic bak Burcuda hamile cagir ya al bhcede pisiyor kokmustur fln diyen yok .. Resmen biz 5. sinif fln muamelesi goruyoruz, yukrida Allah var buyuk onusmiyim ama Allah baa guc verdikce kendim bakicam cocuguma elimden gedigince az gorusturucem bu insanlarla.. Ben iki hafta evde raporluydum yattim, bir kere kapimi calip bir istegin caninin istedigi bisi varmi dyen olmadi ayni bahcede.. Cok afedersiniz esimin kardesikizla tanisali 5 ay oluyor 3 aylik hamile yedi onunde yemedigi arkasinda.. Ama paraya sksinca hemen esime, kanalizayon tikanir esime cati akar esime.. Ne bu be bizimkide suzme salak hala anlamiyor kullanildigini.. Aklima geldikce dahada fazlasi sinirimden titriyorum.. Allah¨im ins hayirli evlat nasip eder bunlari cenesini kapattirir annesini korur..

canımm sakinn ol lütfen insan ayırıyolar besbelli sen kimseyi duyma görme takma göstermessin olur biter üzme kendini.bu kız düşürmemişmiydi bebeğii bu başkamııı anlamadıımmm olayı tamm:44:

kızlar 28 günde bir adet olan ben hala adet olamadım yarın test alsam cok erkenmi olur? normalde bugun adet olmam lazımdı belirtisi bile yok agrım vardı ama iyiyim simdi akıntım bile yok anlamadımm

canımm sakinn ol lütfen insan ayırıyolar besbelli sen kimseyi duyma görme takma göstermessin olur biter üzme kendini.bu kız düşürmemişmiydi bebeğii bu başkamııı anlamadıımmm olayı tamm:44:

Dusurdu ocak basi yilbasindan iki uc gun sonra, nasilsa gene hamile kalmis kasim basi doguruyormus, ustelik 30unda.. 5 aylik iliskide 1 dusuk arti 3 aylik ebelik var yani .. Anasi paraya sksinca ee bu ay iki kira verin onumuzdeki ay vermezsiniz, bizimkide tamam anne, dayinin borca ihtiyaci var para gonderin tamam anne, ama anasi gitsin oteki oglunun hala telefon faturasini odesin her ay dzenli .. Ne zaman kaynanama gitsek iste kiza sunu aldim bu cayi istemisti sunu pisirdim anlasildi nedeni anasini satiyim sanki biz tas dogurucaz onlara.. Ins. ole olur tas gibi durur karsilarinda evladim korur beni..

Bende saf gibi her ultrasondan doktor donusu eve gelmeden oraya gidiyom bebek gosterme sanki cok umurlarinda, aaa guzelmis deyip birakiyolar kadi masaya bende ne biliyim o heyecanla fark etmiyorumki ilgisizliklerini ama aklim dak etmeye basladi..

Son düzenleme:

canımm bu salakları kafana takıp üzülmene değcekmi canını sıktığınla kalcaksın göstermessin onlaa en büyük tepkin ve cezan olur zaten.şimdi bile muhattap olma ya diğer kız onlardan diye yapılırmı bu ayrım 5 ayda nasıl becermiş o kadar şeyi onuda anlamadımm motor heralde bayaa tövbe yarabbim ya.sen kendini ve bebeğini düşün sadece duyma salakları.

Gostermicem demekle bitse keske esimle cok sorun yasicaz.. Hafta sonu ciddi ciddi diyor bana kiz olurda annemin ismini verelim diyor dedim oldu benim annem olucak ikisininde ismini veiriz diyor. Dedim sen daha annemin ismini soyleyemiyon cocuk otomatikmen senin anannin ismini kullansin istiyorsun dedim, ayrica Ivana Betul kulaga sence ne kadar os eliyor dimi dedim.. Kimdi ikisi akran olcalar ayni okula gitcekler, hafta sonlari en azinda hele yaz zamani bahceye cikarsam benim adam illa bisi bulucak edicek cocuklar birlikte buyusun oynasin diye elinden geleni ardina koymucak, ep istermis kardesiyle kendi cocuklarinin birlikte buyumesini.. Ben daha soylemedim esime ogrendigimi ilmiyor saniyor ma ona ole agir bir laf sokucamki birdaha bisi saklasinda goriyim ..

Elimde degil valla sirf bu insanlara olan sinirimden yoksa cocuk dogucak olanda mahsun bisi ama anasi belli danasi belli ..

Aksam aksam sizede yazdim caninizi sktim ama napiyim baska konusucak kimsem yok gercekten .. Allah kimseyi yanlizlikla sinamasin en zoruda bir suru insan icinde yanliz olmak ..

Son düzenleme:
Kızlarrr sanırım ilk defa kendime uygun bi topik buldum benide eklermisiniz BAT ım 29 nisan yumurtalık takibi yaptırıyorum klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum15inde dualarla bekliyorum ve hep hayırlısını istiyorum.Benimle aynı durumu yaşayan insanları burada görmek çok iyi geldi bana.

ii akşamlar kızlarrrr 1 haftadr giremedm çok özledm topiğimiziiiiii kociş gece vardiyasındaydı bnde bizimkilere geçtim 1 haftadr orda kaldım... şükür buğün eve geldim ama ondada bütün günn işş yaptımm çamaşırlar yığılmış yokluğumda mutfak salon herşey her yerdeydi buğün braz yaptm yarnda yaparm inşallahh... geçmiş sayfaları okumaya da fırsatm olmadı herkes ii ve herşey yolundadr umarım kızlarrr

günaydın canlarım bebişlerinizin 23 nisanı kutlu olsun :)
bende istiyorum artık içimde atan birşeyler olsun yaa Allahım hayırlısıyla ver meleklerimizi sağlıkla..
denemeler tüm hızıyla sürüyor bekleyiş devam ediyor 9 mayıs bat 16 gün sonra yani bu ay her gün oluyor hemen hemen fire yok 25 26 en verimli günler diyor hayırlısı artık kızlar yaa 31 günde adet görüyorum artık yumurtlama günü filan herşey karıştı kafamda..
hakkımızda hayırlısı artık dua edip beklemek en iyisi..

Aksam aksam sizede yazdim caninizi sktim ama napiyim baska konusucak kimsem yok gercekten .. Allah kimseyi yanlizlikla sinamasin en zoruda bir suru insan icinde yanliz olmak ..
Taç-yaprak sıkma canını yaa. Ne yapacaksın işte hem Türk, hem müslüman olmandan yapıyorlar böyle..
Yabancılarda bir kuyruk acisi bırakmışız zamanında..
Allah büyük boşver sen kendini de bebeğini de üzme.. Burada en büyük suçlu kocan aslında seni almış gelmiş sahip çıkması gerekirken, savunması gerekirken böyle uzmelerine izin vermesi.. Allahım ona akıl fikir, ailesine de seninle uğraşmayı birakacak bir mesele versin.
..

canım benim sıkma canını yaa bizim canımızın sıkılmasının ne mühimi var senin canın bu denli sıkkınken.. Takmamaya çalış sen. hayırlısyla evladın bi doğsun inşallah o dediklerinin hiçbirini yaşamaz daha rahat daha güzel bir yaşantı sürersiniz..

hoşgelmişsiniz canıım dinlen dinlen yap işleri yorma kendini :) nasılsın bakalım yiğenimiz nasıl var mı onunla ilgili havadis :) burda herkes iyi çalışmalar yapan var beklemede olan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…