HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

23 Nisan kutlu olsun... Sevinin küçükler, övünün büyükler... 23 Nisan Kutlu Olsunn

günaydın cankuşlar nasılsınız bakalım.. benim gözlerim çok yanıyo sanırım çok uyumaktan.. üzerimdeki giribal enfeksiyonuda hayla atamadım ara ara baş gösteriyo.. bide size ne sorucam adet yumurtlama çatladıktan 14 gün sona mı gerçekleşiyodu ? :26:

Amin canim ins, hakkimizda hayirlisi budur .. Allah buyuk elbet birgun bende evimde kocamla cocugumla huzurlu olabilirim hepsinden uzak hep boyle dua ediyorum Allah onlari bildigi gibi yapsin.. Ben 8 senemi vermisim 16 yasimdan beri 5 senedir evliyim ne evimden ne esimden hep elimden gelenin en iyisi icin cabaladim, sanki bizimki torun degil ne yaparlarsa yapsinlar ama yeterki bizi rhat biraksinlar, kullanmasinlar artik esimi oda napiyim ailem yardim edicem tabiki diyor cikiyor isin icinden.. Allah'im onlari birbirine dusursun bizle ugrasmaya vakitleri olmasin .. Sabah sabah valla gece uyumadim kanepede yattim yatagada gitmedim bizimki fosur fosur uyudu benimde sinirim mideme vurdu kustum durdum.. Soylemedimde esime daha ogrendigimi hic sormuyorda neyin var noldu niye koltukta yattin diye, sabah bisi yokmus gibi ise gitti bende ise geldim iste..

Allahim isteyen hak eden herkesi evlat sahibi yapsin bole 5 gunluk evlilik disi insanlar bile cocuk sahibi olabiliyor, Rabbim dengeyi biliyordur ama elimde degil hakliyken haksiz konumda olmak cok dokunuyor.. Dualarim hep sizinle nolur sizde eksik etmeyin, herseyin hayirlisi diyelim ..

mrb kızlaarrr...beni hatırladınız mı???
çok uzun zaman oldu özledim sizleri nasılsınız?
uğrayamadım buralara k.valide hasta ben hasta...
ee ne var ne yok? var mı gelişmeler?

mrb kızlaarrr...beni hatırladınız mı???
çok uzun zaman oldu özledim sizleri nasılsınız?
uğrayamadım buralara k.valide hasta ben hasta...
ee ne var ne yok? var mı gelişmeler?

şekerim biz öle girip çıkan kişileri hemen unutmuyoruz :) bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım.. ne hastalıkmış ha bi bırakmadı sizi.. gerçi bu sene herkes öyleydi hep hasta hephasta. ben hala çekiyorum ara ara:2:

günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım

günaydın kızzz nasılsın.. nasıl gidiyy ateş ölçümü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…