- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.021
nasıl olsun sondaja geçti benim ateş 36ya kadar düştü bakalım çıkacakmı
Selam hatun kızı hatunlar ve hatunları olasıcalar
bilemeyiz ki canım.yumurtlama gününü söylemen lazım.yumurtlamandan 3 gün geçtiyse ok dir.devam etme.ama yumurtlamadıysan......Kizlaaarr bugun reglimin 20. gunu mik mik devam etsin mi çok yoruldum
Sagol canim, valla kolay gelicekte su icimdeki skntlardan bir kurtulsam ..
Kizzz nerelerdesin cokk ozledim senii.term mi etti bizi dedim..selam hatunlar.dün il dışındaydık,doğum günümdü de:26: giremedim,ama sizleri özledim.gezdik tozduk.kız cimcimeeeeeee,çanakkaledeydik....hııı önemli haberim,dün regl olur gibin oldum.bugün başladı diyelim.sabah ateş ölçmeye başladım,ama fertiliyfriend de henüz tabloyu düzgün yapamadım.
Kizlaaarr bugun reglimin 20. gunu mik mik devam etsin mi çok yoruldum
HosgeldinnKızlarrr sanırım ilk defa kendime uygun bi topik buldum benide eklermisiniz BAT ım 29 nisan yumurtalık takibi yaptırıyorum klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum15inde dualarla bekliyorum ve hep hayırlısını istiyorum.Benimle aynı durumu yaşayan insanları burada görmek çok iyi geldi bana.
Kizlar benim moralim cidden cok bozuk, sizde okuyun bir akil verin ..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/615546-bebegim-yanlizligim.html
selam hatunlar.dün il dışındaydık,doğum günümdü de:26: giremedim,ama sizleri özledim.gezdik tozduk.kız cimcimeeeeeee,çanakkaledeydik....hııı önemli haberim,dün regl olur gibin oldum.bugün başladı diyelim.sabah ateş ölçmeye başladım,ama fertiliyfriend de henüz tabloyu düzgün yapamadım.
kızlar yaaaa
bugün kuaföre gittim kuaförde sıra vardı bekleyeyim dedim acelem yoktu.
sonra oturdum tam karşıma genç bi kadın geldi oturdu kucağında oğlu vardı çocuk daha 1-1,5 yaşlarında falandır.
ayyyy o nasıl bi çocuktur ya rabbim.
annesinin kucağından indi bana koştu kucağıma geldi bide kafasını yasladı göğsüme herkes şok oldu.
çocuk normalde kimselere gitmezmiz yabancı bilirmiş ama bana geldi anneside şaşırdı
oğlum gelsene bana ablayı yorma diyo yok çocuk annesi öyle dedikçe daha çok yaslıyo başını.
o an ağlamaya başladım hem güldüm sevincimden hemde ağladım
annesi şaşırdı kuaförüm biliyodu yaşadığımı
bak bu bi işaret demekki sende hamile kalacaksın en kısa zamanda bebekleri çektiğine göre sıra sende dedi
ama çok üzüldüm kadında üzüldü duyunca ama hala gözümün önüne geliyo o çocuğun hareketi
canım benim yaaaRabbim sana da bizede hepimize nasip edecek inşallah.. Kuaförünün dediği gibi belkide çekmiştir kız bu ay hamile kalacaksındır. inşallah rabbim gönlüne göre versin
inşallah canım yaaa ama çok kötü oldum bian sanki hiç çocuğum olmıcakmış gibi geldi
kızlar yaaaa
bugün kuaföre gittim kuaförde sıra vardı bekleyeyim dedim acelem yoktu.
sonra oturdum tam karşıma genç bi kadın geldi oturdu kucağında oğlu vardı çocuk daha 1-1,5 yaşlarında falandır.
ayyyy o nasıl bi çocuktur ya rabbim.
annesinin kucağından indi bana koştu kucağıma geldi bide kafasını yasladı göğsüme herkes şok oldu.
çocuk normalde kimselere gitmezmiz yabancı bilirmiş ama bana geldi anneside şaşırdı
oğlum gelsene bana ablayı yorma diyo yok çocuk annesi öyle dedikçe daha çok yaslıyo başını.
o an ağlamaya başladım hem güldüm sevincimden hemde ağladım
annesi şaşırdı kuaförüm biliyodu yaşadığımı
bak bu bi işaret demekki sende hamile kalacaksın en kısa zamanda bebekleri çektiğine göre sıra sende dedi
ama çok üzüldüm kadında üzüldü duyunca ama hala gözümün önüne geliyo o çocuğun hareketi
üzülme desemde nasıl üzüldüğünü insanın iyi bilenlerdenim birde insan dısarıya karsı güçlü görünmeye çalışınca sürekli olmadık bir anda patlıyor.boğazı düğümleniyor.İnşallahhhhhhhhh yüce Allahım nerde varsa evlat hasreti ile yanıp tutuşan tez zamanda sağlıkla nasip etsin.Bu imtihanımızdan başarı ile çıkalım isyan etmeden.En kötüsüde kalabalıkların içinde çoluk çocugu olanların sevsennnnnn ay yazık bununda çocugu olsa diyorlar içlerinden eminim buna.Sevmesen çocukları kıskanıyor derler vallahi şaşırdım artık.Bir şey söyleseler hemen ağlamaklı oluyorum konusamıyorum bende.Bu arada dün aşılama yapıldı banada.Allahım benimde herkesinde yardımcısı olsun inşallah.
Aaa cok sevindim asilaman insallah iyi sonuclanir canim...ilk defa mi asilama yapildi...
rabbim çocuk isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah..her kadının tatması gereken bi duygu çok ta özel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?