- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.041
hayır esracım ilk değil 3. bu biri tuttu ama düştü.
rabbim çocuk isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah..her kadının tatması gereken bi duygu çok ta özel..
üzülme desemde nasıl üzüldüğünü insanın iyi bilenlerdenim birde insan dısarıya karsı güçlü görünmeye çalışınca sürekli olmadık bir anda patlıyor.boğazı düğümleniyor.İnşallahhhhhhhhh yüce Allahım nerde varsa evlat hasreti ile yanıp tutuşan tez zamanda sağlıkla nasip etsin.Bu imtihanımızdan başarı ile çıkalım isyan etmeden.En kötüsüde kalabalıkların içinde çoluk çocugu olanların sevsennnnnn ay yazık bununda çocugu olsa diyorlar içlerinden eminim buna.Sevmesen çocukları kıskanıyor derler vallahi şaşırdım artık.Bir şey söyleseler hemen ağlamaklı oluyorum konusamıyorum bende.Bu arada dün aşılama yapıldı banada.Allahım benimde herkesinde yardımcısı olsun inşallah.
Albenili hatunsun vesselamm..cocuklar bile dayanamiyor...cok iyi anne olacagina eminim
evet sevsen bi türlü sevmesen bi türlü ya ben sevmiyorum tanımadıklarımı yanlış anlamasınlar diye. bugünde öyle yaptım hiç oralı olmadım ama çocuk geldi oturdu kucağıma. sonra bende saldım kendimi iyide oldu herkesin ayyyy çok üzüldüüüüümmmmm neyse boşver demesinden sıkılmıştım. yaşın geçiyo yap çocuk diyenlere olmadı diyorum o zamanda aaa boşver daha gençsin diyolar işte o zaman ağızlarının ortasına patlatasım geliyo bitane... inşallah aşılaman hayırlı olur bebeğine kavuşursun arkadasım
deli yaaa güldürdün benianaç tavuk gibi üstüne yattımmı 6 ay çıkmam dışarı yeterki bebeğim büyüsün
evet sevsen bi türlü sevmesen bi türlü ya ben sevmiyorum tanımadıklarımı yanlış anlamasınlar diye. bugünde öyle yaptım hiç oralı olmadım ama çocuk geldi oturdu kucağıma. sonra bende saldım kendimi iyide oldu herkesin ayyyy çok üzüldüüüüümmmmm neyse boşver demesinden sıkılmıştım. yaşın geçiyo yap çocuk diyenlere olmadı diyorum o zamanda aaa boşver daha gençsin diyolar işte o zaman ağızlarının ortasına patlatasım geliyo bitane... inşallah aşılaman hayırlı olur bebeğine kavuşursun arkadasım
deli yaaa güldürdün benianaç tavuk gibi üstüne yattımmı 6 ay çıkmam dışarı yeterki bebeğim büyüsün
:)))) naptiiin regl bittimi senin. calismalar ne zamannn..gizosss nerelerde k..cini gezdiriyo herhaldw bizimkii
amin inşallah güzel haberler verebilirim sizlerede.İnsanların ağzı torba değilki büzesin neler diyorlar yapsanıa bir tane falan sanki kıyma alıp köfte yapacağım bazen ben beceremedim yerime sen yapar mısın diyesim geliyor öyle diyenlere.Rabbim vermiyor işte yada zamanı var.Evde denerken hamile kalmayı yine bir derece ama dr a sürekli gidip gelmeler başlayınca aşılamaydı ,rahim filmiydi,tüp bebekti(henüz oralara gelmedim ama yaklaştım)herkes tedaviyi biliyor,stres oluyor insan sürekli iğneler falan yorucu.Beklenti daha fazla oluyor tabi ister istemez inşallah cimcime senin tüm bunlara gerek kalmadan kendi kendine olur bebişin.
canım doktor rahim filmi çekemez.seni laboratuvara yönlendirir.tabi senin gittiğin sadece bir kadım doğum hastanesi gibi özel bir yerse orda yapabilirler.rahim filmi azcık sıkıntılı oluyor.hazırlıklı git acıya sızıyadün bitmişti ama sabah yine duştan çıktım lekelenme oldu :26: yarın gidiyorum doktora yarın akşam inşallah başlıyorum artık çalışmalaragizem girmiyo galiba midesi bulanmıyoya sinir yaptı kendine
inşallah canım yarın büyük ihtimal rahim filmi çekilecek ama bakalım hele bi gideyimde gerisi Allah ın takdiri
bilemeyiz ki canım.yumurtlama gününü söylemen lazım.yumurtlamandan 3 gün geçtiyse ok dir.devam etme.ama yumurtlamadıysan......
sağol tatlım.ama ben de nereye gideceğimizi bilmiyordum.kozalak,romantik bir sürpriz yapmış.nereye gideceğimizi bilmediğimden seni aramama imkan yoktu.ooyyyyy doğum günü çocuğu mutlu yıllar :)))
neden beni aramadııııınnnnnnn görüşeydikkkkk :26:
ben de seni tatlım.nereye terk edicem,gidecek yerim mi varKizzz nerelerdesin cokk ozledim senii.term mi etti bizi dedim..
Ayy ayyy gez bakalim....hadi bakuum maraton baslasin. bende yarin tekrarr kan vercem
Bugunde yap bitsin. benim yum zamani 4 nisandi riske atmiimbide 6 sinda olsun dedim. sanirim o oldu dollenme.
heee değişiklik olarak bu ay ateş ölçmeye başladım.atraksiyon olsun dedimDogum gunun kutlu olsun sari sekerimmm.. sen naptin ates olcmeye basladin miii...
kıss,16 nisandan bugüne yumurta mı kalır?o yumurta şimdiye ya döllenmiştir,rahimde kendine yer arıyordur (inş öyledir) ya da reglini bekliyordur.mik mikle boşuna yorulma.zaten bebiş varsa zorlama...Yumuftlama gunum tahminen 16 nisan di. Tesekkur ederim arkadasim
sanki 1 çocuk doğuran sen değilsin,şeyi kıymetli hatunumuz bizimAnacim cimcimenin cani berkkk...hic aci hissetmez oo...herkes benmiii bebegin kesesini gormeye gidemiyorum. dahaaa...
Canim bu oglen de yaptim 28 gunde bir regli oluyorum bat 1 mayis umadim tutar
merhaba kızlar ben bir süredir topiğinizi takip ediyordum sonra bir baktım ki hergün girip kontrol ediorum kim ne yapmış test sonuçları nasıl fln diye bağımlı olmuşum ben çok küçük şeyleri bile kafasına takan bir insan olduğum için sizlerin yorumları beni çok rahatlatıyor bende aranıza katılıp arada bir içimi boşaltmak istedim... özellikle cimcime senin yazılarına çok gülüyorum sen çok güçlü bir kadınsın bence rabbim en kısa zamanda bebişine sağlıkla kavuştursun inşallah....off rabbim hepimize yardım etsin ya ben siteyede yeni üye sayılırım pek anlamıorum ama bende BAT ımı yazdırmak istiyorum 6 mayıs zaten bu ayda olmazsa 10 mayısta rahim filmi var
Kocaaamannn hosgeldin diyorummm..iyi yapmissin uye olarak...burda guzel paylasimlar oluyor. sende katil arsmizaa
Iyi yapmissin artik bekleye gec..ovl.testi kullaniyomuydun...
Ovl testi kullanmadim ates olctum daha once hep 35 kusurdu atesim 16 sindan beri 36 kusur oldu umarim tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?