HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet sevsen bi türlü sevmesen bi türlü ya ben sevmiyorum tanımadıklarımı yanlış anlamasınlar diye. bugünde öyle yaptım hiç oralı olmadım ama çocuk geldi oturdu kucağıma. sonra bende saldım kendimi iyide oldu herkesin ayyyy çok üzüldüüüüümmmmm neyse boşver demesinden sıkılmıştım. yaşın geçiyo yap çocuk diyenlere olmadı diyorum o zamanda aaa boşver daha gençsin diyolar işte o zaman ağızlarının ortasına patlatasım geliyo bitane... inşallah aşılaman hayırlı olur bebeğine kavuşursun arkadasım

Albenili hatunsun vesselamm..cocuklar bile dayanamiyor...cok iyi anne olacagina eminim

deli yaaa güldürdün beni anaç tavuk gibi üstüne yattımmı 6 ay çıkmam dışarı yeterki bebeğim büyüsün

:)))) naptiiin regl bittimi senin. calismalar ne zamannn..gizosss nerelerde k..cini gezdiriyo herhaldw bizimkii

amin inşallah güzel haberler verebilirim sizlerede.İnsanların ağzı torba değilki büzesin neler diyorlar yapsanıa bir tane falan sanki kıyma alıp köfte yapacağım bazen ben beceremedim yerime sen yapar mısın diyesim geliyor öyle diyenlere.Rabbim vermiyor işte yada zamanı var.Evde denerken hamile kalmayı yine bir derece ama dr a sürekli gidip gelmeler başlayınca aşılamaydı ,rahim filmiydi,tüp bebekti(henüz oralara gelmedim ama yaklaştım)herkes tedaviyi biliyor,stres oluyor insan sürekli iğneler falan yorucu.Beklenti daha fazla oluyor tabi ister istemez inşallah cimcime senin tüm bunlara gerek kalmadan kendi kendine olur bebişin.

:)))) naptiiin regl bittimi senin. calismalar ne zamannn..gizosss nerelerde k..cini gezdiriyo herhaldw bizimkii

dün bitmişti ama sabah yine duştan çıktım lekelenme oldu :26: yarın gidiyorum doktora yarın akşam inşallah başlıyorum artık çalışmalara gizem girmiyo galiba midesi bulanmıyoya sinir yaptı kendine

inşallah canım yarın büyük ihtimal rahim filmi çekilecek ama bakalım hele bi gideyimde gerisi Allah ın takdiri

canım doktor rahim filmi çekemez.seni laboratuvara yönlendirir.tabi senin gittiğin sadece bir kadım doğum hastanesi gibi özel bir yerse orda yapabilirler.rahim filmi azcık sıkıntılı oluyor.hazırlıklı git acıya sızıya

ooyyyyy doğum günü çocuğu mutlu yıllar :)))
neden beni aramadııııınnnnnnn görüşeydikkkkk :26:
sağol tatlım.ama ben de nereye gideceğimizi bilmiyordum.kozalak,romantik bir sürpriz yapmış.nereye gideceğimizi bilmediğimden seni aramama imkan yoktu.
hayırlı bir doğum günğ geçirdik,şehitlerimizi ziyaret ettik.bi daha fırsat olur da gelirsek mutlaka haber vericem bebemmm.

Kizzz nerelerdesin cokk ozledim senii.term mi etti bizi dedim..
Ayy ayyy gez bakalim....hadi bakuum maraton baslasin. bende yarin tekrarr kan vercem
ben de seni tatlım.nereye terk edicem,gidecek yerim mi var zaten aynı dertlerden muzdarip,bu kadar kadını arasam bulamam herkesi arkadaşım gibi hissediyorum.hatta bazıları akrabam gibi.like you herkeşleri çok seviyommmm.
inş kistim reglle gidiyordur.yarın doktora gidicem.kist geçmediyse doğum kontrol hapı verecek.çalışmalara gene ara vericem.leeen nası iş bu,bi düzgün çalışamadım yaf

Son düzenleme:
Dogum gunun kutlu olsun sari sekerimmm.. sen naptin ates olcmeye basladin miii...
heee değişiklik olarak bu ay ateş ölçmeye başladım.atraksiyon olsun dedim

Yumuftlama gunum tahminen 16 nisan di. Tesekkur ederim arkadasim
kıss,16 nisandan bugüne yumurta mı kalır?o yumurta şimdiye ya döllenmiştir,rahimde kendine yer arıyordur (inş öyledir) ya da reglini bekliyordur.mik mikle boşuna yorulma.zaten bebiş varsa zorlama...
Anacim cimcimenin cani berkkk...hic aci hissetmez oo...herkes benmiii bebegin kesesini gormeye gidemiyorum. dahaaa...
sanki 1 çocuk doğuran sen değilsin,şeyi kıymetli hatunumuz bizim

Son düzenleme:
Heyaaa ben niye boyleyim..hem utaniyorum hem korkuyorum...off.huyum kurusun..bide doguma girerken sondadan korkmustum..4 hemsireyle takabildiler sondayi. iki kisi bacagimi ayirdi. biri elimi tuttu destek amacli bidi sondayi taktiiii.. :)) problemliyim birazzz

merhaba kızlar ben bir süredir topiğinizi takip ediyordum sonra bir baktım ki hergün girip kontrol ediorum kim ne yapmış test sonuçları nasıl fln diye bağımlı olmuşum ben çok küçük şeyleri bile kafasına takan bir insan olduğum için sizlerin yorumları beni çok rahatlatıyor bende aranıza katılıp arada bir içimi boşaltmak istedim... özellikle cimcime senin yazılarına çok gülüyorum sen çok güçlü bir kadınsın bence rabbim en kısa zamanda bebişine sağlıkla kavuştursun inşallah....off rabbim hepimize yardım etsin ya ben siteyede yeni üye sayılırım pek anlamıorum ama bende BAT ımı yazdırmak istiyorum 6 mayıs zaten bu ayda olmazsa 10 mayısta rahim filmi var

Kocaaamannn hosgeldin diyorummm..iyi yapmissin uye olarak...burda guzel paylasimlar oluyor. sende katil arsmizaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…