HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar birşey sorucam ben daha öncede yazmıştım zaten doktora gittim doktor testlerin olumlu hiçbir şey yok demişti ama en son gittiğim doktor senin asıl önemli olan hormon testlerin yapılmamış dedi moralim çok bozuldu ben aylardır uğraşıyorum salak adam atlamış aradan kaç ay geçti belki hormonlarla ilgili bir sıkıntı var ben aylardır boş yere stres olup zamanı boşa geçiriyorum. bu testlerde nelere bakıyorlar ovülasyon testi kullanıyorum yumurtlama günlerimi buluyorum sanırım onda bir sorun yoktur tiroid tarzı bir rahatsızlığımda yok başka nelere bakılıyor bu testlerde bilginiz var mı ?birde benim en çok korktuğum kan pıhtılaşması sorunu çünkü bir kere kimyasal gebelik oldu (tabi buradan okuduğum kadarıyla) ve benim adetim düzenlidir iki defada 6 şar gün gecikti adetim idrarda çıkmadı kan testide yaptırmamıştım idrarda çıksın diye acaba pıhtılaşma sorunu varda tutunamıyor mu bebek

yarın gitmem lazımdı kozalağa gitcem yarın dedim bana insan arıyo kendi gelemicek yollarda başına bişey gelmesin diyo amcasını aradı oda izmire gidiyomuş şimdi arkadasıyla akrısını ayarlamış ebeveynlerim olarak onlar gelcek oldu olcak beslenmede as boynuma dedim bende ama bi yandanda sevindim tesr bşii olursa yanımda insan olsun iyi oldu ama çaktırmıyorum yüz vermeye gelmez sonra tepeme çıkar

Anacim cimcimenin cani berkkk...hic aci hissetmez oo...herkes benmiii bebegin kesesini gormeye gidemiyorum. dahaaa...

hee sorma valla canımın kıymeti yok hiç hem ikizleri normal doğurcam ahdım var

oh maşallah dua ile kutladınız yani bide bize bak rakı içtik ruhumuz ayyaş bana bak çalışmalara ara falan vereyim deme paralarım seni kızan gibi kızan mayısta bizde hamiş olcazkiiiii kist gittikiiiiii

hoşgeldin canım inşallah filme gerek kalmaz :)

ay çok ruhsuzum ben yaaa geçen hafta pantolonun düğmesini bağlayamadım habire açtım doktorlara bi ara toplamasammı dediydim hadi oğlum göster amcalara derlerya erkeklere bende hadi kızım göster teyzelere misali sallana sallana gezesim geldi zaten bi güzel kurcalandım 10 gün vajinal krem kullandım onun enjektörünüde soktum içine çift şeritli yol gibi oldu kapıyı tıklatan asfaltta kayar gibi giriyo içeri
bide bugün depilasyona gittim ooohhhhh kaymak gibi oldu

Hormmon dedigi adetin 2-3 gunleri yapiliyor kanda bakiliyor...troid degil

tsh
lh
fsh
prolaktin gibi ureme ile ilgili hormonlar yani. bide ona baktir eger adet olursan. dr soyler adetn ikinci ucuncu gunu gidetsen suna suna baktir diye.

Hormmon dedigi adetin 2-3 gunleri yapiliyor kanda bakiliyor...troid degil

tsh
lh
fsh
prolaktin gibi ureme ile ilgili hormonlar yani. bide ona baktir eger adet olursan. dr soyler adetn ikinci ucuncu gunu gidetsen suna suna baktir diye.

ben zaten ilk gittiğimde adetin 3. günü gitmiştim bide bana adet döneminde gelmene gerek yoktu demişti manyak... bu ay adetimin 3. günü gidicem yaptırmaya da yine de aklıma takıldı bir sorayım dedim zaten dediğim gibi mayısta dananın kuyruğu kopacak adet gelirse rahim filmi var tam 1 sene olacak zaten rabbim çok bekletmesin inşallah

doğum günün kutlu olsunnnn kuşummmmmmmmmmmmmmmm nice senelereeee

yeni geldim eve esroş ve sevoşşşş k.ıçımı gezdire gezdire bi hal oldum cidden ahahah

Esracım gözün Aydın ben sana demiştim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Geçmişi okuyamıyorum sadece senin hamile olduğunu anladım ne var ne yok nasılsın

İnşallah canım . Kendine iyide baktın Rabbim gönlüne göre versin inşallah. İyi haberler bekliyoruz canım benim

çok teşekkür ederim hayatım herşey çocuk içindi ama sağlıkta önemli tabi. inşallah hayırlı haberlerle gelip çalışmalara başlarım :))

ayy şükür kavuşturana ahahha
normale döndün ya bu en büyük lütuf zaten

sorma valla bende bunu bekliyodum 4 x 4 gözle
allahtan normale döndüm yoksa işimzi zordu

hele bi et
dur bakalım ben yavaş yavaş kendim olmaya başladım şimdide yarın akşamı zor bekliyom galiba

evet full başlıyosun çalışmalara '''HERGÜNNN''' !!

ben sabah çıktım kıyafet provam vardı sonra ananeme gttim biraz önce geldim işte kıyafet aldım yine deli gibiyim bu konudaa almak istemiyorum ama bi bakıyorum almışımm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…