- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.061
canım doktor rahim filmi çekemez.seni laboratuvara yönlendirir.tabi senin gittiğin sadece bir kadım doğum hastanesi gibi özel bir yerse orda yapabilirler.rahim filmi azcık sıkıntılı oluyor.hazırlıklı git acıya sızıya
Anacim cimcimenin cani berkkk...hic aci hissetmez oo...herkes benmiii bebegin kesesini gormeye gidemiyorum. dahaaa...
sağol tatlım.ama ben de nereye gideceğimizi bilmiyordum.kozalak,romantik bir sürpriz yapmış.nereye gideceğimizi bilmediğimden seni aramama imkan yoktu.
hayırlı bir doğum günğ geçirdik,şehitlerimizi ziyaret ettik.bi daha fırsat olur da gelirsek mutlaka haber vericem bebemmm.
ben de seni tatlım.nereye terk edicem,gidecek yerim mi varzaten aynı dertlerden muzdarip,bu kadar kadını arasam bulamam herkesi arkadaşım gibi hissediyorum.hatta bazıları akrabam gibi.like you herkeşleri çok seviyommmm.
inş kistim reglle gidiyordur.yarın doktora gidicem.kist geçmediyse doğum kontrol hapı verecek.çalışmalara gene ara vericem.leeen nası iş bu,bi düzgün çalışamadım yaf
merhaba kızlar ben bir süredir topiğinizi takip ediyordum sonra bir baktım ki hergün girip kontrol ediorum kim ne yapmış test sonuçları nasıl fln diye bağımlı olmuşum ben çok küçük şeyleri bile kafasına takan bir insan olduğum için sizlerin yorumları beni çok rahatlatıyor bende aranıza katılıp arada bir içimi boşaltmak istedim... özellikle cimcime senin yazılarına çok gülüyorum sen çok güçlü bir kadınsın bence rabbim en kısa zamanda bebişine sağlıkla kavuştursun inşallah....off rabbim hepimize yardım etsin ya ben siteyede yeni üye sayılırım pek anlamıorum ama bende BAT ımı yazdırmak istiyorum 6 mayıs zaten bu ayda olmazsa 10 mayısta rahim filmi var
Heyaaa ben niye boyleyim..hem utaniyorum hem korkuyorum...off.huyum kurusun..bide doguma girerken sondadan korkmustum..4 hemsireyle takabildiler sondayi. iki kisi bacagimi ayirdi. biri elimi tuttu destek amacli bidi sondayi taktiiii.. :)) problemliyim birazzz
Hormmon dedigi adetin 2-3 gunleri yapiliyor kanda bakiliyor...troid degilkızlar birşey sorucam ben daha öncede yazmıştım zaten doktora gittim doktor testlerin olumlu hiçbir şey yok demişti ama en son gittiğim doktor senin asıl önemli olan hormon testlerin yapılmamış dedi moralim çok bozuldu ben aylardır uğraşıyorum salak adam atlamış aradan kaç ay geçti belki hormonlarla ilgili bir sıkıntı var ben aylardır boş yere stres olup zamanı boşa geçiriyorum. bu testlerde nelere bakıyorlar ovülasyon testi kullanıyorum yumurtlama günlerimi buluyorum sanırım onda bir sorun yoktur tiroid tarzı bir rahatsızlığımda yok başka nelere bakılıyor bu testlerde bilginiz var mı ?birde benim en çok korktuğum kan pıhtılaşması sorunu çünkü bir kere kimyasal gebelik oldu (tabi buradan okuduğum kadarıyla) ve benim adetim düzenlidir iki defada 6 şar gün gecikti adetim idrarda çıkmadı kan testide yaptırmamıştım idrarda çıksın diye acaba pıhtılaşma sorunu varda tutunamıyor mu bebek
Hormmon dedigi adetin 2-3 gunleri yapiliyor kanda bakiliyor...troid degil
tsh
lh
fsh
prolaktin gibi ureme ile ilgili hormonlar yani. bide ona baktir eger adet olursan. dr soyler adetn ikinci ucuncu gunu gidetsen suna suna baktir diye.
selam hatunlar.dün il dışındaydık,doğum günümdü de:26: giremedim,ama sizleri özledim.gezdik tozduk.kız cimcimeeeeeee,çanakkaledeydik....hııı önemli haberim,dün regl olur gibin oldum.bugün başladı diyelim.sabah ateş ölçmeye başladım,ama fertiliyfriend de henüz tabloyu düzgün yapamadım.
doğum günün kutlu olsunnnn kuşummmmmmmmmmmmmmmm nice senelereeee
yeni geldim eve esroş ve sevoşşşş k.ıçımı gezdire gezdire bi hal oldum cidden ahahah
pek bi gezenti oldun zaten sen hamilelik sana yaramadı diyim ben sana
seni ihmal etmiyorum ama herkesi aynı anda idare edebiliyorummmm
yarın doktora gideceğim canım inşalla yarın hayırlı haberlerle dönerim şimdilik bi gelişme yok
hele bi et
dur bakalım ben yavaş yavaş kendim olmaya başladım şimdide yarın akşamı zor bekliyom galiba
İnşallah canım . Kendine iyide baktın Rabbim gönlüne göre versin inşallah. İyi haberler bekliyoruz canım benim
ayy şükür kavuşturana ahahha
normale döndün ya bu en büyük lütuf zaten
hele bi et
dur bakalım ben yavaş yavaş kendim olmaya başladım şimdide yarın akşamı zor bekliyom galiba
çok teşekkür ederim hayatım herşey çocuk içindi ama sağlıkta önemli tabi. inşallah hayırlı haberlerle gelip çalışmalara başlarım :))
sorma valla bende bunu bekliyodum 4 x 4 gözle
allahtan normale döndüm yoksa işimzi zordu
evet full başlıyosun çalışmalara '''HERGÜNNN''' !!
ahahahasen gibi yosun tutmadan kurtulurum inşallah
olmaz bişey olmaz evin yosun tutmuyosa sana hiçbişey olmaz
ctesiden beri temizlik yapmıyorum ama nabeeer
sadece süpürge yaptım bugün toz bile almadım
kıyamet yakın o zamann:18:
olabilir
elim ermedi bugün 12 ye kadar uyudum sonra kahvaltı ettim çıktım dışarı akşam geç geldim gelir gelmez yemeğe giriştim sonrası anca süpürmeye yetti zaman. yarın çıakrırım acısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?