HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sünnet kıyafeti
ne kıyafeti olcak kot tişört tunik bşyler işte

leeeen bebek kıyafeti sandım ne alay ediyon
olsun al ama fazla alma ilk 4 aylık olana kadar giyebileceğin şeyler al sonrasını zamanı geldikçe alırsın. hatta biraz bol al normaldede giyersin.

aaaahhhhh ahh banadao günler nasip olacakmı acebaaa

hoşgelmişsiniz canıım dinlen dinlen yap işleri yorma kendini :) nasılsın bakalım yiğenimiz nasıl var mı onunla ilgili havadis :) burda herkes iyi çalışmalar yapan var beklemede olan var..

buğünde bitiremedm işlerii... bahar temizliğine başladımm ama yavaş yavaş yapıom iştee.. hemen acıkıorum yoruluorm bebiş büyüyooo çok şükür bi yaramazlık yok. sende haberler nasıl cnmm yeni bat n zamn???

günaydın canlarımmmmm nasılsınız ben bugün tatil dönüşü muhteşemim çok şükür :)
doktorda gidecekler doktorda bekleyenler cimcimeee, merhabahayatt ve daha bir sürü güzel haber bekleyen arkadaslarım melekler buguün yanınızda olsun gülen yüzlerle uça uça mutlu haberlerle gelin
bebiş bekleyenler melekler sizlerin ve benimde yanımızda olsun karnımıza bir bebiş kondursunlar :)

Son düzenleme:
amiiiiin canimm,sen iki gundur yoktun,hasta falan degilsin insallah

yok canım allaha şükür katır gibiyim hiiiç bişeyim yok dün tataildim ohhh mis gibi pazarteside burdaydımda yetiştirmem gereken teklifler vardı onları hazırlamaya uğraşıyodum yetiştiremeseydim tatil yapamazdım hep okudum ama çok yazamadım dünde fırsat buldukça eşimden girdim okudum ama yazamadım tabi

e iyi bskalim, sagda iki tane yum yum olmus ama sol bombodss,catlatma ignesi yazdi igneyi gobek altindan kendim curacKmism yauw,ama ben vuramam saglik ocagina gidip yaptiririm

olsun tatlım bırak yarım kalsın ağırdan yapınca hemen bitmez zaten işler. :) ohohh Allah sanada bebişinede sağlık versin bende haberler inşallah iyi olur. bu aya ateş ölçme yöntemini denedim. bakalım bu sefer olur inşallah Rabbiminde izniyle. Bat belli değil gibi 28i aslında ama 4 gün filnda atabilir.. inşallah 9 ay atarda emelime kavuşurum
günaydın kızlar

GÜNAYDIN CANLAR NASILSINIZ BAKALIM.. DÜN TATİLDİNİZ TABİ KİMİLERİNİZ AMA BİZ YİNE ÇALIŞIYODUK..

e
iyi bskalim, sagda iki tane yum yum olmus ama sol bombodss,catlatma ignesi yazdi igneyi gobek altindan kendim curacKmism yauw,ama ben vuramam saglik ocagina gidip yaptiririm

canım kendi kendine çatlama durumunu göremedimide yazdı iğneyi neyse inş olur bu ay canım iğneyi eczanede felanda yaptırabilirsin heralde kendin yapcan dediğine göre eczanedede yaparlar
buarada gözün aydın ilk adım olarak güzel haberler bunlar

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaarrr nasılsınız bakalım
ben yarın gideceğim doktora yarına kaldı inşallah yarın hayırlı haberlerle geleceğim bide bugün soğan suyu içmeye başladım inşallah faydasını görürüm

herkese günaydıın bugun de tatilim şimdi temizliğimi bitirdim. kapı silecektim bi nete kızlara bakiim dedim.. birazdan sağlık ocağına gideceğim kan vercemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…