- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.081
ben sabah çıktım kıyafet provam vardı sonra ananeme gttim biraz önce geldim işte kıyafet aldım yine deli gibiyim bu konudaa almak istemiyorum ama bi bakıyorum almışımm:44:
ne kıyafeti len:44:
sünnet kıyafeti
ne kıyafeti olcak kot tişört tunik bşyler işte
hoşgelmişsiniz canıımdinlen dinlen yap işleri yorma kendini :) nasılsın bakalım yiğenimiz nasıl var mı onunla ilgili havadis :) burda herkes iyi çalışmalar yapan var beklemede olan var..
canlaaaaar gunaydin,doktoru bekliyorum,dua edin bana guzel seyler duyalim yum yumlar hakkindaaa
günaydın canım inş sende cimcimede çoooookkkk güzel haberlerle koşa koşa mutluluktan zıplaya zıplaya gelirsiniz
gunaydin nesnes,nasilsin?
amiiiiin canimm,sen iki gundur yoktun,hasta falan degilsin insallah
iyi bskalim, sagda iki tane yum yum olmus ama sol bombodss,catlatma ignesi yazdi igneyi gobek altindan kendim curacKmism yauw,ama ben vuramam saglik ocagina gidip yaptiririmyok canım allaha şükür katır gibiyim hiiiç bişeyim yok dün tataildim ohhh mis gibi pazarteside burdaydımda yetiştirmem gereken teklifler vardı onları hazırlamaya uğraşıyodum yetiştiremeseydim tatil yapamazdım hep okudum ama çok yazamadım dünde fırsat buldukça eşimden girdim okudum ama yazamadım tabi
olsun tatlım bırak yarım kalsın ağırdan yapınca hemen bitmez zaten işler. :) ohohh Allah sanada bebişinede sağlık versinbuğünde bitiremedm işlerii... bahar temizliğine başladımm ama yavaş yavaş yapıom iştee.. hemen acıkıorum yoruluormbebiş büyüyooo çok şükür bi yaramazlık yok. sende haberler nasıl cnmm yeni bat n zamn???
günaydın kızlar
nezle öksürük oldum ayy heryerim dökülüyor
e
iyi bskalim, sagda iki tane yum yum olmus ama sol bombodss,catlatma ignesi yazdi igneyi gobek altindan kendim curacKmism yauw,ama ben vuramam saglik ocagina gidip yaptiririm
geçmiş olsun yahu bi iyileşemdin bi silkelen at şu hastalıkları barikat kur kendi etrafına gelemesinler dikkat et kendine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?