HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım öyle birşey demedi bekleyelim kendi çatlar diye,iğne yazıyorum göbeğinin altından yaparsın dedi ben nasıl ypacksam,1 gibi alıp sağlık ocagına gideceğim inşllah orda yaparlar

Esracım gözün Aydın ben sana demiştim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Geçmişi okuyamıyorum sadece senin hamile olduğunu anladım ne var ne yok nasılsın

iyim canımm.. ben senden sonra öğrendim benim muhteml doğum 22 aralık... sen adetten kaç gün önce yaptırdın bu testlerii anacımm..:44::44:

canım öyle birşey demedi bekleyelim kendi çatlar diye,iğne yazıyorum göbeğinin altından yaparsın dedi ben nasıl ypacksam,1 gibi alıp sağlık ocagına gideceğim inşllah orda yaparlar

aslında hazır halde verilen bir iğne ama bende yapamadım.hemde iğne saatim gece 12 idi.Hastaneye gittik eşimle 3 tl ye yaptılar.bu evlerde kendi kendine insülin iğnesi yapanlar kalayca yapabilir onun gibi bir şey ama bendede cesaret yoktu eşimdede.

merhaba kızlar merak ediyorum gerçekten bu yıl hepimiz mutlu sona ulaşakmıyız diye.2014 te doğsun bebişlerimiz ama bu yıl bizimle olsunlar inşallah.

inşallah canım bizde 2014 ocaktan itibaren evlatlarımızı kucaklamaya başlayalım inşallah :))

merhaba kızlar
yeni bir ay yeni umutlar gg den pre-seed,ovu ve gebelik testleri sipariş ettimhadi bakalım hayırlısı

hadi bakalım şimdiden gazan mübarek olsun :))

kızlar gene adet olamadım ama akıntı gördüm kahvemsi acaba adetmi olcam ama gram agrı yok yarında olmassam artık dr.a gidicem dayanamıyorum olsunda bende rahata ereyim yaa off

ya ben şimdi anlamadım 15 gün iç sonra adete 10 gün kala tekrar başla diyo ben 15 gün içersem adetime 7 gün kalıyo hiç ara vermedenmi devam etcem yoksa o adeti geçirip bir sonraki adettemi başlıcam onu geçtim bir sonraki adeti beklersem çok ara vermiş olcam o zaman başka bi kür yapmam gerekecekmi :44:

hayııırrr.
ilk kür: 15 gün yapacaksın.. hamile kalöazssan üzerinden bir adet geçecek. o adeti olduktan sonra diğer adete 10 gün kala başlayacaksın.

hamile kalırsan ikinci kür olamıyor yani..

ben ilk kürü. 22 şubattab başladım... 15 gün içtim. 17 mart regl oldum.... sonra 18 nisan bat günümdü .. nisanın 8 ine tekrar ikinci küre başlamıştım

pekiiiii anladım şimdi inşallah ikinciye gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…