- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.101
canım öyle birşey demedi bekleyelim kendi çatlar diye,iğne yazıyorum göbeğinin altından yaparsın dedi ben nasıl ypacksam,1 gibi alıp sağlık ocagına gideceğim inşllah orda yaparlarcanım kendi kendine çatlama durumunu göremedimide yazdı iğneyi neyse inş olur bu ay canım iğneyi eczanede felanda yaptırabilirsin heralde kendin yapcan dediğine göre eczanedede yaparlar
buarada gözün aydın ilk adım olarak güzel haberler bunlar
herkese günaydıın bugun de tatilim şimdi temizliğimi bitirdim. kapı silecektim bi nete kızlara bakiim dedim.. birazdan sağlık ocağına gideceğim kan vercemmmm
canım sana nazar değdi heralde düzelemedin bir türlü geçmiş olsunnezle öksürük oldum ayy heryerim dökülüyor
Esracım gözün Aydın ben sana demiştim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Geçmişi okuyamıyorum sadece senin hamile olduğunu anladım ne var ne yok nasılsın
canım öyle birşey demedi bekleyelim kendi çatlar diye,iğne yazıyorum göbeğinin altından yaparsın dedi ben nasıl ypacksam,1 gibi alıp sağlık ocagına gideceğim inşllah orda yaparlar
merhaba kızlar merak ediyorum gerçekten bu yıl hepimiz mutlu sona ulaşakmıyız diye.2014 te doğsun bebişlerimiz ama bu yıl bizimle olsunlar inşallah.
merhaba kızlar
yeni bir ay yeni umutlar gg den pre-seed,ovu ve gebelik testleri sipariş ettimhadi bakalım hayırlısı
canım tebrik ediyorum,sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah değerler de güzel çıkacak
soğan suyuna başladım o kadarda kötü değilmiş tadı
kötü değil bende içebiliyordum... hatta alışkanlık yapmıştı. 15 günlük kür bitince boşluğa düştümm..
2 kürü yaptım adete10 gün kala 8 gün yapıp idrar testince çift çiz. yi görünce bıraktım
kızlar gene adet olamadım ama akıntı gördüm kahvemsi acaba adetmi olcam ama gram agrı yok yarında olmassam artık dr.a gidicem dayanamıyorum olsunda bende rahata ereyim yaa off
ya ben şimdi anlamadım 15 gün iç sonra adete 10 gün kala tekrar başla diyo ben 15 gün içersem adetime 7 gün kalıyo hiç ara vermedenmi devam etcem yoksa o adeti geçirip bir sonraki adettemi başlıcam onu geçtim bir sonraki adeti beklersem çok ara vermiş olcam o zaman başka bi kür yapmam gerekecekmi :44:
hayııırrr.
ilk kür: 15 gün yapacaksın.. hamile kalöazssan üzerinden bir adet geçecek. o adeti olduktan sonra diğer adete 10 gün kala başlayacaksın.
hamile kalırsan ikinci kür olamıyor yani..
ben ilk kürü. 22 şubattab başladım... 15 gün içtim. 17 mart regl oldum.... sonra 18 nisan bat günümdü .. nisanın 8 ine tekrar ikinci küre başlamıştım
pekiiiii anladım şimdi inşallah ikinciye gerek kalmaz :)
bu ay da olmazsa gelecek sefere bende soğan kürü ve incir kürü yapmayı düşünüyorumumarım gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?