- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.121
inşallah canım incir krünü bende yapmak istiyorum bakalım bu ay gelirse kırmızılar
ayy cimcime bu ay olsun artık kız hepimizingerek kalmasın kürlere
muhtemelen adet olacaksın. hep böyle gecikmeler oluyor muydu..
canım sana nazar değdi heralde düzelemedin bir türlü geçmiş olsun
yarın için saat 12 ye randevu aldım inşallah herşey yolundadır dua edin kızlaaarrr
yarın için saat 12 ye randevu aldım inşallah herşey yolundadır dua edin kızlaaarrr
tamam canım yapıyorumnesrin benim bat 30 mayıs yaparmısın
inşallh canım bir sorun çıkmaz
sıkıntı yapma tatlım yolundadır herşey hadı hastalığında bitsinde başla çalışmalaraaaa :)
canım bak gör hiç bi sorun çıkmıcak allahın izniyle doktor bile şaşırcak kız korkutup kaçırmışsın iltihapları dicek sen sütü yaptınmı
inşallah öyle olur canım. sütü yapmadım kocam kızdı önce ilaçlarını iç tedavin bitsin yine faydası yok derse doktor o zaman sütü yaparsın hepsini karıştırma hem sen adetten sonra yumurtluyosun sıcak buhar zarar vermezmi daha çok dedi. ondan bırakrım bende yapmadım. yarın doktora gidince yumurtlama dönemimi kesin olarak sorcam bidaha baksın belki değişmiştir günlereğer daha yumurtlamadıysam ki yumurtlamadım diye tahmin ediyorum çünkü akıntım yok henüz o zaman hemen yaparım zaten ilacımda bitti
aslında zararı olmazdı diye düşünüyorum çünkü yenilir içilir bişey değil sadece buhar hem yumurtlama günü şu bu diye risk durumuda yoktu yapsan iyi olurdu ama neyse inş gerek kalmaz bitmiş gitmiştirler zaten birkez subuharı yapmıştın diye hatırlıyorum doğru dimi
slm kızlarrr,gittim iğnemi yaptırdım şimdi bekleme sürecindeyiiiiz
cimcimem ben bugün ilk adım olarak güzel haberler aldım,inşallah sendende güzel haberler alırızya bende zararı olacağını sanmıyodum ama dedimya kocam istemedi bende yapmadım ısrar etsem yapardım ama daha yeni düzeldi aramız ve 4 gündür kavga etmiyoruz hadi onun dediği olsun dedim bu sefer :)) hemde kanamam devam ediyo adetim bugün 7. gün olmasına rağmen kesilmedi ilk kez böyle oldu. ondan pek canım istemedi
evet su buharı yaptım bir defa olmazsa yarın başlarım yapmaya yine.
inşallah canım bizde 2014 ocaktan itibaren evlatlarımızı kucaklamaya başlayalım inşallah :))
hadi bakalım şimdiden gazan mübarek olsun :))
cimcimem ben bugün ilk adım olarak güzel haberler aldım,inşallah sendende güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?