HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hepinize tünaydın kızlar evde olmak güzel yaşasın 23 nisan esra hani temizlik yapacaktın hala burdasınn

canım bak gör hiç bi sorun çıkmıcak allahın izniyle doktor bile şaşırcak kız korkutup kaçırmışsın iltihapları dicek sen sütü yaptınmı

canım bak gör hiç bi sorun çıkmıcak allahın izniyle doktor bile şaşırcak kız korkutup kaçırmışsın iltihapları dicek sen sütü yaptınmı

inşallah öyle olur canım. sütü yapmadım kocam kızdı önce ilaçlarını iç tedavin bitsin yine faydası yok derse doktor o zaman sütü yaparsın hepsini karıştırma hem sen adetten sonra yumurtluyosun sıcak buhar zarar vermezmi daha çok dedi. ondan bırakrım bende yapmadım. yarın doktora gidince yumurtlama dönemimi kesin olarak sorcam bidaha baksın belki değişmiştir günler eğer daha yumurtlamadıysam ki yumurtlamadım diye tahmin ediyorum çünkü akıntım yok henüz o zaman hemen yaparım zaten ilacımda bitti

aslında zararı olmazdı diye düşünüyorum çünkü yenilir içilir bişey değil sadece buhar hem yumurtlama günü şu bu diye risk durumuda yoktu yapsan iyi olurdu ama neyse inş gerek kalmaz bitmiş gitmiştirler zaten birkez subuharı yapmıştın diye hatırlıyorum doğru dimi

ya bende zararı olacağını sanmıyodum ama dedimya kocam istemedi bende yapmadım ısrar etsem yapardım ama daha yeni düzeldi aramız ve 4 gündür kavga etmiyoruz hadi onun dediği olsun dedim bu sefer :)) hemde kanamam devam ediyo adetim bugün 7. gün olmasına rağmen kesilmedi ilk kez böyle oldu. ondan pek canım istemedi
evet su buharı yaptım bir defa olmazsa yarın başlarım yapmaya yine.

cimcimem ben bugün ilk adım olarak güzel haberler aldım,inşallah sendende güzel haberler alırız

inşallah canım bizde 2014 ocaktan itibaren evlatlarımızı kucaklamaya başlayalım inşallah :))

hadi bakalım şimdiden gazan mübarek olsun :))

inşallah cimcime.Elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri.İnşallah hepimiz annelik duygusunu sağlıklı bebişlerimizle tadarız.Bazen kk okurken biizm gibi çırpınanları 2008-2009-2010 tarihlerinde bir bakıyorum ya altta hamilelik takvimi var yada bebeği olmuş.Nasipppppp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…