HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cimcimem ben bugün ilk adım olarak güzel haberler aldım,inşallah sendende güzel haberler alırız

inşallah canım yarın 12 de randevumu aldım gelir gelmez yazarım yine

evet yaaa onları okudukça bende diyorum biz rahatken onlar çile çekmiş şimdi biz çekiyoruz onlar rahatlar. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

cimcime benimde düşük sonrası ilk adetim her zamankinden uzun sürmüştü.

benim bu ikinci adetim ama canım. ilk adetimi martta gördüm acaba çok ilaç kullandım adet öncesi ve hala kullanmaya devam ediyorum onlar yüzündenmi olduki böyle normalde 5 günde biterdi:26:

aman iyi yapmışın boşver zaten artık doktor kontrolünde olcağın için yumurtalanıda takip edersin doktoruna gitte bi bak duruma ona göre yaparsın yada yapmazsın canım
maşallah de kı..nı kaşı nazar değmesin bidaha hiç kavga etmeyin inş

ya biraz acıdı,sürekli kan vermekten artık iğne korkum oluştu,çok fena yanii bakamıyorum konuşup dikkatimi başka şeye vermeye çalışıyorum

ayyy bi orama batmadı iğne inşallah batmaz ama bende dediğin gbi alıştım artık iğneye

kaşıdım kaşıdım
inşallah iltihap diye bişey kalmamıştır yaaaa doktorumdan çok memnunum çok rahatlatıyo her seferinde bu seferde öyle olsun diye dua ediyorum

dört gözle bekliyoruz inşallah güzel haberlerini canım

evet kullandıklarından olabilir.Pek bilemiyorum çünkü ben yalnızca yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandım bugüne kadar.Kür falanda yapmadım hiç.Bazen okuyorum yapmadıkları kür ,gitmedikleri koca karı kalmamıs olmayınca olmamıs.Allah yazdıysa alnıma evde boş beklemiyorum doktora gidiyorum.Olacaksa olur.

dört gözle bekliyoruz inşallah güzel haberlerini canım

inşallah canım bi üzgün geliyorum bi sevinçli geliyorum geçen üzgün geldim bu sefer sevinçli gelirim inşallah

canım bende bişey bilmiyorum aslında sadece iltihap için antibiyotik kullandım çatlatma iğnesi falan hiçbişey kullanmadım gerek yoktu kullanmama çünkü. ilk defa soğan kürüne başladım onunda iltihap sökücü etkisi varmış o yüzden kullandım yoksa çok şeye niyetlendim ama hiç devamını getiremedim

kızlar birşey soracağım doktorun verdiği çatlatma iğnesinin adı ovitrelle,bu iğneyi vurdurunca yumurta kesin çatlıyor mu,bilginiz var mı,forumu okuyorum kafam karıstı herkes farklı yazmış

kızlar birşey soracağım doktorun verdiği çatlatma iğnesinin adı ovitrelle,bu iğneyi vurdurunca yumurta kesin çatlıyor mu,bilginiz var mı,forumu okuyorum kafam karıstı herkes farklı yazmış

valla canım benim bilgim yok ama o kişiden kişiye değişir sanıyorum. çünkü düşününce bir aspirin bile bazılarını iyileştirirken bazılarına etki bile etmiyor :26:
tekrar ne zaman gideceksin doktora doktor bişey demedimi

herhangi şekilde aldıgımız ağrı kesici bile etkileyebilir bazen.Doktorun seni yönlendirir zaten.

eğer adet olursam 2. yada3. günü,adet olmazsamda adet olmadım diye gel dedi,gel çatlamış mı çatlamamış mı tekrar bakalım demedi

yaa midem neden bulanmıyo düşünmekten böyle durgunum ben oof valla çıldırcam ya napsam acebaa klozete sokcam kafamı kusarım o zaman

hahahaha manyak karı yaaa

kızım mideni bulandırıp napcan ben inşallah midem bulanmaz diye dua ediyorum ilkinde çok bulandı hala tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum ama bu sefer inşallah hiçbişey bulandırmaz

annem bana hamileyken su bile kokmuş midesi bulanmış hep içerken sende öyle olda gör gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…