HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yemin ederim razıyım ya kafamı kaldıramiyim herşey koksun ne uslu bebe len bu anlamıyorum hiçbişey inanamıyorum hala sırf bu yüzden yemin ederim psikolojim bozuldu

yaa midem neden bulanmıyo düşünmekten böyle durgunum ben oof valla çıldırcam ya napsam acebaa klozete sokcam kafamı kusarım o zaman
canım neden bu kadar çok kafaya takıyorsun ki bizim okulda da 13 haftalık hamile bir arkadaş var ona sordum senin nasıl belirtilerin oldu nler yaşadın diye sadece bat tarihin de beli ağrıöış başka hiç bir belirti yaşamadım dedi ben her zaman soruyorum miden falan bulanmıyo mu diye yok diyor yani doktara gidip muane olmazsa hamile olduğumu ben bile bilmeyeceğim diyor yani bunlar yaşanıyo ne güzel işte bu kadar kafana takma

ayy ne biliyim canımm ya valla delircek safhaya geldim bazılarıda kaşınıyosun heralde diyo hayır sadece hissetmek istiyorum hiçbişey hissetmiyorum yemin ederim çok değişikk.bu da insanı ister istemez tedirgin ediyo.kişiden kişiye değişiyomuş belki hiç olmicak ama ben çok pimpirikiyim uyku uyuyamıyorum inan :/

yemin ederim razıyım ya kafamı kaldıramiyim herşey koksun ne uslu bebe len bu anlamıyorum hiçbişey inanamıyorum hala sırf bu yüzden yemin ederim psikolojim bozuldu

canım benim yaaa yapma böyle kendine zarar veriyorsun. dur bakalım daha çok erken. ikinci randevun ne zaman doktorda o zaman git söyle midem bulanmıyo bulandırın lütfen de

geçen gün bi öğürdüm aha dedim geliiiyy sevindim o kadarmış başka bişey yok

ben hamile olmadığım halde her gnüm öğürmeyle geçiyo hamile kalınca bulantı falan istemiyorum bebeğim sağlıklı olsunda bulantı olmasada olur

o değilde galiba evden taşınacağız. taşınma telaşıyla bir ay daha geri gitmese bari benim planlar

Selam kızlar ne var ne yok ? Cimcime doktora gidicektin ? Bende bugün gittim kadına ilişki olmadı diince gözleri yerinden fırladı dedim onada tedavi istemiorum gelmicem bundan sonra ! Kendi haline bırakıcam die ! Oda en azından yumurtalrının çatladığını ve normal yollardan gebe kalacağını bilioruz buda güzel dedi :) hayırlısı bakalım ! Boşuna çatlatıp o acıları çekiorum adam yokki karşımda alın bendende bi öküz = seevgili kocam

kan vermeye gidemedim kızlar cuma günü sabah yada cumartesi adanaya gidecem ablamda gelecek doktor kendisi birlikte gideceğiz..

çağan için gittiğim kadın doğumcum özel muayene hanesi vardı bende oraya gidiyodum. sonra bi tıp merkezine geçmiş.. orayaı aradım .. adını söyledim.. o emekli oldu dediler.. çok moralim bozulduuu. yaaa. çok iyi dr du..emekli olacak yaştada değildi yalan mı söylediler acaba. çünkü 1988 de mezun olmus..nası emekli olur anlamıyorum. şimdi bide dr araştırmam lazımm

bu arada acilde bhcg ye bakıyolar mı biliyomusunuz..yada devlet hastanesi var yan tarafımızda. dr randevusu almadan acaba hcg bakarlar mı.

anaaa niye ilişki olmadı kızzzzzzzz. küs müsün

geçen gün bi öğürdüm aha dedim geliiiyy sevindim o kadarmış başka bişey yok

Canim miden bulanmiyorsa ne mutlu sana bak bende toplasan 5 kere fln kusmusumdur ama bole ogurme istegi oluyor bos bos oguruyor gegiriyon azcik sari su tukuruyon geciyor ki benim 9-11 hafta arasi oldu sadece .. Simdi azcik gobisim var sanki cok yemek yemisim gibi onun disinda hic bir belirti agri sizi yok.. Hep uyumak istiyorum orasi ayri ben oldum olasi severim uyurum her yerde .. O yuzden skma canini ne guzel iste zaten asiri bulanti vitamin eksikliginden kaynaklaniyormus ozellikle B vitaminleri eksikliginden hormonlar yukselirken bunye dengeleyemedigi icin bulanti yapiyormus. Bak 12+1 den beri cok sukur biseyim yok benim .. bugun 14+0 olduk 15. haftaya giriyoruz cok sukur ..

yaa midem neden bulanmıyo düşünmekten böyle durgunum ben oof valla çıldırcam ya napsam acebaa klozete sokcam kafamı kusarım o zaman

kız sen manyak mısınn.. bi başlarsa varyaaaaaa görürsün gününü dur hele dedim sanaa 8 haftalıktan 12 haftalıka kadar oluyor bulantı. 8. de başlar yaniii şanslıysan hiç başlamaz....

canım ben yarın gidiyorum randevumu yarın 12 ye aldım kocam yalnız gitmeme izin vermedi arkadasıyla gönderiyo arkadasının eşide hamile Allahtan aynı doktora gidiyoruz arka arkaya aldık randevuları yarın belli olacak benim son durum...
siz niye kavga ettiniz yaaaa :26:

canım burda devlette bakılmıyo acilde ama orda bakarlarmı bilmem kıs yan taraftaysa git hemen 2 dk soruver

üşengeçlikten napacağımı bilemedim. hiç sevmiyorum hastanelrii allah eksiliğini de göstermesin tabiii.. ablam cumartesi birlikte gideriz deyince gidesim de gelmedi...

Uyuzluk parayla değilya sinir etti beni geçen hafta ! Hep gözü yaşlıydım bende otomatikman istemiorum geçti gitti zaten günler topu topu 3 kere ilişki olucaktı onuda beceremedik ! AYI sinir edio beni

kıyamam yaaa olsun hayırlısı buymuş canım benim :26:

üşengeçlikten napacağımı bilemedim. hiç sevmiyorum hastanelrii allah eksiliğini de göstermesin tabiii.. ablam cumartesi birlikte gideriz deyince gidesim de gelmedi...

o zaman gitme kuzum dediğin gibi allah hastaneye düşürmesin ama yokluğunuda aratmasın. bekle o zaman ablanla gidersiniz yok illa merak ettim dersen ara acili soruver bakılıyomu diye

lütfen cicim ne o öyle gitmedikelri kocakarı yapmadıkları kür kalmamış aaa üzerime alınıyorum bak ne varki altı üstü iki gün çörek otu yedim ben sonra vazgeçip soğana başladım onu bitirdim şimdi başka bi ot karışımına geçtim dualarımı okuyorum eime keçiboynuzu suyu içiriyorum yanındada vitaminleri ve çakşırkökü suyu ayy fazlamı oldu ne

maşallah yaa inş bende memnun olurum doktorumdan son gittiğimde doktorla muhabbet bile ettik inş öyle devam eder buarad benim ballı kocam yine dört ayak üzerinde öğrencilerinden biri kadın doğumcu çıktı dur ben bi öğreniyim samimi oluyumda seni ona götürüyüm diyo uyuz ismine baktım araştırma görevlisiymiş hemde özelde değil tıpta ee eşimin öğrencisi olunca muhakkak ilgilenir ama araştıma görevlileri muayene ediyomu bileniniz varmı????????

kızım piskopatmısın nesin ne güzel işte seninki uslu zahmetsiz bimiyomusun annesini bekletmedn yavrucak erkenden ben burdayım dedi şimdide uslu uslu bekliyo merak etme o doğsun seni kendinden öyle bi haberdar etcekki allahım yaa azcık daha dursaydı karnımda diceksin bid ene var biliyomusunuz anne hamileyken neyi çok yerse yada neden nefret ederse bebek onları sever yada sevmezmiş şahsen tecribeyle sabit annem hamileyken neden nefret ettiyse ben onları yiyemem

ay esraaaaa ne meraksız hatunsun maşallah ne sabır var kız sende pes yani buarada ben doğumevinin aciline yaptırmıştım bikeresinde günüm geçeli 2gün olmasına rağmen 15gün geçti demiştim nolur yapın die dil döktüm yaptılardı ama normalde yapıolar doğum evlerinde ama devlet hastanesi acilde yaparmı bilmiyorum muhtemelen yapması lazım gıcık birine denk gelirsende benim yaptığım gibi çok hastayım ölüyorum iğne olcam antibiyotik alcam hamile olma ihtimalim var işyerimdende izin vermediler gündüz gelemedim felan de acındır yaparlar

acilde bakıyolar canımm öyle biliyorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…