- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.161
hahahaha manyak karı yaaa
kızım mideni bulandırıp napcan ben inşallah midem bulanmaz diye dua ediyorum ilkinde çok bulandı hala tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum ama bu sefer inşallah hiçbişey bulandırmaz
annem bana hamileyken su bile kokmuş midesi bulanmış hep içerken sende öyle olda gör gününü
canım neden bu kadar çok kafaya takıyorsun ki bizim okulda da 13 haftalık hamile bir arkadaş var ona sordum senin nasıl belirtilerin oldu nler yaşadın diye sadece bat tarihin de beli ağrıöış başka hiç bir belirti yaşamadım dedi ben her zaman soruyorum miden falan bulanmıyo mu diye yok diyor yani doktara gidip muane olmazsa hamile olduğumu ben bile bilmeyeceğim diyor yani bunlar yaşanıyo ne güzel işte bu kadar kafana takmayaa midem neden bulanmıyo düşünmekten böyle durgunum ben oof valla çıldırcam ya napsam acebaa klozete sokcam kafamı kusarım o zaman
canım neden bu kadar çok kafaya takıyorsun ki bizim okulda da 13 haftalık hamile bir arkadaş var ona sordum senin nasıl belirtilerin oldu nler yaşadın diye sadece bat tarihin de beli ağrıöış başka hiç bir belirti yaşamadım dedi ben her zaman soruyorum miden falan bulanmıyo mu diye yok diyor yani doktara gidip muane olmazsa hamile olduğumu ben bile bilmeyeceğim diyor yani bunlar yaşanıyo ne güzel işte bu kadar kafana takma
yemin ederim razıyım ya kafamı kaldıramiyim herşey koksun ne uslu bebe len bu anlamıyorum hiçbişey inanamıyorum hala sırf bu yüzden yemin ederim psikolojim bozuldu
ayy ne biliyim canımm ya valla delircek safhaya geldim bazılarıda kaşınıyosun heralde diyo hayır sadece hissetmek istiyorum hiçbişey hissetmiyorum yemin ederim çok değişikk.bu da insanı ister istemez tedirgin ediyo.kişiden kişiye değişiyomuş belki hiç olmicak ama ben çok pimpirikiyim uyku uyuyamıyorum inan :/
canım benim yaaa yapma böyle kendine zarar veriyorsun. dur bakalım daha çok erken. ikinci randevun ne zaman doktorda o zaman git söyle midem bulanmıyo bulandırın lütfen de
1 mayısta kuşumm diyim dimi bencedeee
de tabi ayol ne var psikolojik olarak etkilesin seni
geçen gün bi öğürdüm aha dedim geliiiyy sevindim o kadarmış başka bişey yok
Selam kızlar ne var ne yok ? Cimcime doktora gidicektin ? Bende bugün gittim kadına ilişki olmadı diince gözleri yerinden fırladıdedim onada tedavi istemiorum gelmicem bundan sonra ! Kendi haline bırakıcam die ! Oda en azından yumurtalrının çatladığını ve normal yollardan gebe kalacağını bilioruz buda güzel dedi :) hayırlısı bakalım ! Boşuna çatlatıp o acıları çekiorum adam yokki karşımda alın bendende bi öküz = seevgili kocam
geçen gün bi öğürdüm aha dedim geliiiyy sevindim o kadarmış başka bişey yok
yaa midem neden bulanmıyo düşünmekten böyle durgunum ben oof valla çıldırcam ya napsam acebaa klozete sokcam kafamı kusarım o zaman
Selam kızlar ne var ne yok ? Cimcime doktora gidicektin ? Bende bugün gittim kadına ilişki olmadı diince gözleri yerinden fırladıdedim onada tedavi istemiorum gelmicem bundan sonra ! Kendi haline bırakıcam die ! Oda en azından yumurtalrının çatladığını ve normal yollardan gebe kalacağını bilioruz buda güzel dedi :) hayırlısı bakalım ! Boşuna çatlatıp o acıları çekiorum adam yokki karşımda alın bendende bi öküz = seevgili kocam
kan vermeye gidemedim kızlar cuma günü sabah yada cumartesi adanaya gidecem ablamda gelecek doktor kendisi birlikte gideceğiz..
çağan için gittiğim kadın doğumcum özel muayene hanesi vardı bende oraya gidiyodum. sonra bi tıp merkezine geçmiş.. orayaı aradım .. adını söyledim.. o emekli oldu dediler.. çok moralim bozulduuu. yaaa. çok iyi dr du..emekli olacak yaştada değildi yalan mı söylediler acaba. çünkü 1988 de mezun olmus..nası emekli olur anlamıyorum. şimdi bide dr araştırmam lazımm
bu arada acilde bhcg ye bakıyolar mı biliyomusunuz..yada devlet hastanesi var yan tarafımızda. dr randevusu almadan acaba hcg bakarlar mı.
anaaa niye ilişki olmadı kızzzzzzzz. küs müsün
canım ben yarın gidiyorum randevumu yarın 12 ye aldım kocam yalnız gitmeme izin vermedi arkadasıyla gönderiyo arkadasının eşide hamile Allahtan aynı doktora gidiyoruz arka arkaya aldık randevuları yarın belli olacak benim son durum...
siz niye kavga ettiniz yaaaa :26:
canım burda devlette bakılmıyo acilde ama orda bakarlarmı bilmem kıs yan taraftaysa git hemen 2 dk soruver
Uyuzluk parayla değilya sinir etti beni geçen hafta ! Hep gözü yaşlıydımbende otomatikman istemiorum geçti gitti zaten günler topu topu 3 kere ilişki olucaktı onuda beceremedik ! AYI sinir edio beni
üşengeçlikten napacağımı bilemedim. hiç sevmiyorum hastanelrii allah eksiliğini de göstermesin tabiii.. ablam cumartesi birlikte gideriz deyince gidesim de gelmedi...
canım ben yarın gidiyorum randevumu yarın 12 ye aldım kocam yalnız gitmeme izin vermedi arkadasıyla gönderiyo arkadasının eşide hamile Allahtan aynı doktora gidiyoruz arka arkaya aldık randevuları yarın belli olacak benim son durum...
siz niye kavga ettiniz yaaaa :26:
Hadi bakalım inşallaahhh güzel haberlerle gelirsinnadam gıcık ya yok götüm ağrıo yok başım ağrıo hastalık hastası tipler varya onlardan benimki ! Pazar sabahı kalkmışız mis gibi gün bu lambayı değiştirio o arada duvardaki tabloya parmak atıo toz var mı yok mu die ama öle gıcık halde yapıoki sinirden gülüorum sonta geçmiş çamaşır çekmecesine atletlerini tek tek kontrol edio yakaları temiz mi die dayanamadım patladım napıosun sen dedim ya ? Yıkamadan mı koyucam onları oraya bi pazarımız var insan gibi geçirelim şu günü falan die başlayınca gerisi geldi zaten ! Bu aralar çok hassasım bişi söledimi başlıorum ağlamaya ama elimde değil psikolojim fena kayık sanırım
evet kullandıklarından olabilir.Pek bilemiyorum çünkü ben yalnızca yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandım bugüne kadar.Kür falanda yapmadım hiç.Bazen okuyorum yapmadıkları kür ,gitmedikleri koca karı kalmamıs olmayınca olmamıs.Allah yazdıysa alnıma evde boş beklemiyorum doktora gidiyorum.Olacaksa olur.
ayyy bi orama batmadı iğne inşallah batmaz ama bende dediğin gbi alıştım artık iğneye
kaşıdım kaşıdım
inşallah iltihap diye bişey kalmamıştır yaaaa doktorumdan çok memnunum çok rahatlatıyo her seferinde bu seferde öyle olsun diye dua ediyorum
yemin ederim razıyım ya kafamı kaldıramiyim herşey koksun ne uslu bebe len bu anlamıyorum hiçbişey inanamıyorum hala sırf bu yüzden yemin ederim psikolojim bozuldu
kan vermeye gidemedim kızlar cuma günü sabah yada cumartesi adanaya gidecem ablamda gelecek doktor kendisi birlikte gideceğiz..
çağan için gittiğim kadın doğumcum özel muayene hanesi vardı bende oraya gidiyodum. sonra bi tıp merkezine geçmiş.. orayaı aradım .. adını söyledim.. o emekli oldu dediler.. çok moralim bozulduuu. yaaa. çok iyi dr du..emekli olacak yaştada değildi yalan mı söylediler acaba. çünkü 1988 de mezun olmus..nası emekli olur anlamıyorum. şimdi bide dr araştırmam lazımm
bu arada acilde bhcg ye bakıyolar mı biliyomusunuz..yada devlet hastanesi var yan tarafımızda. dr randevusu almadan acaba hcg bakarlar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?