- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.181
Uyuzluk parayla değilya sinir etti beni geçen hafta ! Hep gözü yaşlıydımbende otomatikman istemiorum geçti gitti zaten günler topu topu 3 kere ilişki olucaktı onuda beceremedik ! AYI sinir edio beni
Hadi bakalım inşallaahhh güzel haberlerle gelirsinnadam gıcık ya yok götüm ağrıo yok başım ağrıo hastalık hastası tipler varya onlardan benimki ! Pazar sabahı kalkmışız mis gibi gün bu lambayı değiştirio o arada duvardaki tabloya parmak atıo toz var mı yok mu die ama öle gıcık halde yapıoki sinirden gülüorum sonta geçmiş çamaşır çekmecesine atletlerini tek tek kontrol edio yakaları temiz mi die dayanamadım patladım napıosun sen dedim ya ? Yıkamadan mı koyucam onları oraya bi pazarımız var insan gibi geçirelim şu günü falan die başlayınca gerisi geldi zaten ! Bu aralar çok hassasım bişi söledimi başlıorum ağlamaya ama elimde değil psikolojim fena kayık sanırım
maşallah yaa inş bende memnun olurum doktorumdan son gittiğimde doktorla muhabbet bile ettik inş öyle devam eder buarad benim ballı kocam yine dört ayak üzerinde öğrencilerinden biri kadın doğumcu çıktı dur ben bi öğreniyim samimi oluyumda seni ona götürüyüm diyo uyuz ismine baktım araştırma görevlisiymiş hemde özelde değil tıpta ee eşimin öğrencisi olunca muhakkak ilgilenir ama araştıma görevlileri muayene ediyomu bileniniz varmı????????
Ahhh canim hangisi ayi degilki uzmesin... Valla millete iyi bizelere okuz bunlarain hepsi ..
amaaaannn benimkide öyle ben hergün temizlik yapıyorum sabah kalkmış ev çok pis temizlik yapmıyomusun diyo yok yapmıyorum akşama kadar kıçımı yayıyorum koltukta dedim. belli zaten diyo bana bak pazar günü temizliği beraber yapcaz bakalım kaç saat durcak temiz senin gibi adam varken evde temizlikmi kalır dedim gülüyo pis pis sonra az yede eve kamera taktır akşama kadar napıyorum seyredersin dedim.
sende bebek için katlan canım yaaa o öyle yapıyosa sende evet pis koydum bi kere giydin attın deterjan ne kadar haberin varmı falan de altta kalma kendine sinir yapma(
e o zaman git canım araştırma görevliside olsa muayene eder kendisi etmese bile o daha iyi bilir kimin daha iyi olduğunu ve ona yönlendirir. zaten doktorlara referansla gitmek çok kârlı oluyo kendimden biliyorum
Canim miden bulanmiyorsa ne mutlu sana bak bende toplasan 5 kere fln kusmusumdur ama bole ogurme istegi oluyor bos bos oguruyor gegiriyon azcik sari su tukuruyon geciyor ki benim 9-11 hafta arasi oldu sadece .. Simdi azcik gobisim var sanki cok yemek yemisim gibi onun disinda hic bir belirti agri sizi yok.. Hep uyumak istiyorum orasi ayri ben oldum olasi severim uyurum her yerde .. O yuzden skma canini ne guzel iste zaten asiri bulanti vitamin eksikliginden kaynaklaniyormus ozellikle B vitaminleri eksikliginden hormonlar yukselirken bunye dengeleyemedigi icin bulanti yapiyormus. Bak 12+1 den beri cok sukur biseyim yok benim .. bugun 14+0 olduk 15. haftaya giriyoruz cok sukur ..
kız sen manyak mısınn.. bi başlarsa varyaaaaaa görürsün gününü dur hele dedim sanaa 8 haftalıktan 12 haftalıka kadar oluyor bulantı. 8. de başlar yaniii şanslıysan hiç başlamaz....
lütfen cicim ne o öyle gitmedikelri kocakarı yapmadıkları kür kalmamış aaa üzerime alınıyorum bak ne varki altı üstü iki gün çörek otu yedim ben sonra vazgeçip soğana başladım onu bitirdim şimdi başka bi ot karışımına geçtim dualarımı okuyorum eime keçiboynuzu suyu içiriyorum yanındada vitaminleri ve çakşırkökü suyu ayy fazlamı oldu ne
maşallah yaa inş bende memnun olurum doktorumdan son gittiğimde doktorla muhabbet bile ettik inş öyle devam eder buarad benim ballı kocam yine dört ayak üzerinde öğrencilerinden biri kadın doğumcu çıktı dur ben bi öğreniyim samimi oluyumda seni ona götürüyüm diyo uyuz ismine baktım araştırma görevlisiymiş hemde özelde değil tıpta ee eşimin öğrencisi olunca muhakkak ilgilenir ama araştıma görevlileri muayene ediyomu bileniniz varmı????????
kızım piskopatmısın nesin ne güzel işte seninki uslu zahmetsiz bimiyomusun annesini bekletmedn yavrucak erkenden ben burdayım dedi şimdide uslu uslu bekliyo merak etme o doğsun seni kendinden öyle bi haberdar etcekki allahım yaa azcık daha dursaydı karnımda diceksin bid ene var biliyomusunuz anne hamileyken neyi çok yerse yada neden nefret ederse bebek onları sever yada sevmezmiş şahsen tecribeyle sabit annem hamileyken neden nefret ettiyse ben onları yiyemem
ay esraaaaa ne meraksız hatunsun maşallah ne sabır var kız sende pes yani buarada ben doğumevinin aciline yaptırmıştım bikeresinde günüm geçeli 2gün olmasına rağmen 15gün geçti demiştim nolur yapın die dil döktüm yaptılardı ama normalde yapıolar doğum evlerinde ama devlet hastanesi acilde yaparmı bilmiyorum muhtemelen yapması lazım gıcık birine denk gelirsende benim yaptığım gibi çok hastayım ölüyorum iğne olcam antibiyotik alcam hamile olma ihtimalim var işyerimdende izin vermediler gündüz gelemedim felan de acındır yaparlar
ay ne biliyimmm sıyırdım iyice
manyakım beeenn
şimdide arada bi burdayım dese fenamı olur
erkenden bikere dedi işte o sana yeter 9 ay boyunca doğduktan sonra atom karınca olacağı için şimdiden seni üzmek yormak istemiyo anlasana gözünü korkutmuyo şimdiden anlayışlı akıllı çocuk hem sen okadar gzdir bebişi ohhh keyif 56 daha ne sıkıntı çıkarsın sana mis gibi gezip tozuyo eve dönüncede yoruluyo uyuyo annesi
inş midennn feciii feciii bulanır,öööğüree öğüüreee bi hal olursun da görürüsün gününü çatlak hatunum benimyemin ederim razıyım ya kafamı kaldıramiyim herşey koksun ne uslu bebe len bu anlamıyorum hiçbişey inanamıyorum hala sırf bu yüzden yemin ederim psikolojim bozuldu
kıslar bugün doktora gittim.kist gitmiş şükür.benim yımırtalık, folikül tarlası gibiymiş.iğne atsan yere düşmez dedi.acaba ne demek istiyo len bu derken açıkladı kendisi: yani çok fazla yumurtan var.hiçbiri yeterli olgunluga erişemiyor.yumurtalığın hep bir savaş içinde kendine bir lider seçip atamıyor dedi.bundan kelli bebiş olmuyor diyor.klomeni günde 3 e çıkardı.ilaç bittiğinde tekrar gidicem.çatlatma iğnesi yapacakmış.bir kur daha atladım,klomen+glifordan sonra iğneye geçtim.Allah sonumu hayrede
bu arda benim kozalak,acayip derecede foruma taktı bu kezde.bi daha görmiycem,yoksa bilgisayara da yasak koyucam sana diyor.karı gibi her şeye karışıyoooooooooosinir oluyorum.bu yüzden çok yazamıyorum,ama hep takipteyim yavru kuşlar...
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben merve_celal kullanıcı adı değişikliği talebinde bulunmuştum :) bana bu adı uygun görmüşler bilginizeeeee......
kıslar bugün doktora gittim.kist gitmiş şükür.benim yımırtalık, folikül tarlası gibiymiş.iğne atsan yere düşmez dedi.acaba ne demek istiyo len bu derken açıkladı kendisi: yani çok fazla yumurtan var.hiçbiri yeterli olgunluga erişemiyor.yumurtalığın hep bir savaş içinde kendine bir lider seçip atamıyor dedi.yani ben pkoluymuşum.(zaten biliyordum,çaktırmadım.)bundan kelli bebiş olmuyor diyor.klomeni günde 3 e çıkardı.ilaç bittiğinde tekrar gidicem.çatlatma iğnesi yapacakmış.bir kur daha atladım,klomen+glifordan sonra iğneye geçtim.Allah sonumu hayrede
bu arda benim kozalak,acayip derecede foruma taktı bu kezde.bi daha görmiycem,yoksa bilgisayara da yasak koyucam sana diyor.karı gibi her şeye karışıyoooooooooosinir oluyorum.bu yüzden çok yazamıyorum,ama hep takipteyim yavru kuşlar...
ay canım şimdide buna atktıysa sen sakinleşene kaadr girme en iyisi yine bozulmasın aranız şimdi o takıldıysa girer bilgisayar ayarlarından napar eder sen silsende bulur nereye girdiğini gelişmelerde güzel inş mutlu sonla nihayet bulur bu ay
selaam kızlarr..naslsnz?
Rombikcin iyiyiz sen nasilsinn..
burcuuuu canim nasi sinirin gecti mi bebisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?