HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amaaaannn benimkide öyle ben hergün temizlik yapıyorum sabah kalkmış ev çok pis temizlik yapmıyomusun diyo yok yapmıyorum akşama kadar kıçımı yayıyorum koltukta dedim. belli zaten diyo bana bak pazar günü temizliği beraber yapcaz bakalım kaç saat durcak temiz senin gibi adam varken evde temizlikmi kalır dedim gülüyo pis pis sonra az yede eve kamera taktır akşama kadar napıyorum seyredersin dedim.
sende bebek için katlan canım yaaa o öyle yapıyosa sende evet pis koydum bi kere giydin attın deterjan ne kadar haberin varmı falan de altta kalma kendine sinir yapma (

e o zaman git canım araştırma görevliside olsa muayene eder kendisi etmese bile o daha iyi bilir kimin daha iyi olduğunu ve ona yönlendirir. zaten doktorlara referansla gitmek çok kârlı oluyo kendimden biliyorum

Hepsinin götü kokuo erkek değiller mi !!! Analarından görmemişler karılarından geyşalık bekliolar

ay ne biliyimmm sıyırdım iyice

kız sen manyak mısınn.. bi başlarsa varyaaaaaa görürsün gününü dur hele dedim sanaa 8 haftalıktan 12 haftalıka kadar oluyor bulantı. 8. de başlar yaniii şanslıysan hiç başlamaz....

manyakım beeenn

şimdide arada bi burdayım dese fenamı olur

ay ne biliyimmm sıyırdım iyice

manyakım beeenn

şimdide arada bi burdayım dese fenamı olur

erkenden bikere dedi işte o sana yeter 9 ay boyunca doğduktan sonra atom karınca olacağı için şimdiden seni üzmek yormak istemiyo anlasana gözünü korkutmuyo şimdiden anlayışlı akıllı çocuk hem sen okadar gzdir bebişi ohhh keyif 56 daha ne sıkıntı çıkarsın sana mis gibi gezip tozuyo eve dönüncede yoruluyo uyuyo annesi

ayy canım benimm yaaa :):)

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben merve_celal kullanıcı adı değişikliği talebinde bulunmuştum :) bana bu adı uygun görmüşler bilginizeeeee......

yemin ederim razıyım ya kafamı kaldıramiyim herşey koksun ne uslu bebe len bu anlamıyorum hiçbişey inanamıyorum hala sırf bu yüzden yemin ederim psikolojim bozuldu
inş midennn feciii feciii bulanır,öööğüree öğüüreee bi hal olursun da görürüsün gününü çatlak hatunum benim

kıslar bugün doktora gittim.kist gitmiş şükür.benim yımırtalık, folikül tarlası gibiymiş.iğne atsan yere düşmez dedi. acaba ne demek istiyo len bu derken açıkladı kendisi: yani çok fazla yumurtan var.hiçbiri yeterli olgunluga erişemiyor.yumurtalığın hep bir savaş içinde kendine bir lider seçip atamıyor dedi.yani ben pkoluymuşum.(zaten biliyordum,çaktırmadım.)bundan kelli bebiş olmuyor diyor.klomeni günde 3 e çıkardı.ilaç bittiğinde tekrar gidicem.çatlatma iğnesi yapacakmış.bir kur daha atladım,klomen+glifordan sonra iğneye geçtim.Allah sonumu hayrede

bu arda benim kozalak,acayip derecede foruma taktı bu kezde.bi daha görmiycem,yoksa bilgisayara da yasak koyucam sana diyor.karı gibi her şeye karışıyoooooooooosinir oluyorum.bu yüzden çok yazamıyorum,ama hep takipteyim yavru kuşlar...

Son düzenleme:

ay canım şimdide buna atktıysa sen sakinleşene kaadr girme en iyisi yine bozulmasın aranız şimdi o takıldıysa girer bilgisayar ayarlarından napar eder sen silsende bulur nereye girdiğini gelişmelerde güzel inş mutlu sonla nihayet bulur bu ay

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben merve_celal kullanıcı adı değişikliği talebinde bulunmuştum :) bana bu adı uygun görmüşler bilginizeeeee......

Aaa nasi yaptiinn bende degistirecemmm.kabak gibi ad soyad yapmisim...kullanici adini giris adi sanip yazmistim 5 sene oldu acemilik. bende istiyeyimm...

Iyi kist gitmiss. simdi daha iyi olur insallah..kontriol altinda yumurtalarin:)))

anacim. sizin bu adamlarda ne cok seye karisiyor...nevar yani herkes. bayannn.konusmalardan anlasiliyor. herkesin bayan oldugu. okuz erkeklerin anlayamayacagi dilden konusuyoruz...regl bitti mi seninn

Kizben boyle gamsizim az..:)) aslinda gidecektim ama. cmt yi bekliim dedim..ooo buda bisey mi caganda sadece idrar testi yaptim..22 gun sonra dr ye gittim...kalp atisini duydum ilk muayenede. Kan testi bile yaptirmamisimm :)))))

yaaaaaaaaaa
kızlar çok büyük bi derdim vaaaaaaaaaaaaarrrr

bulaşık makinem ölü balık gibi ve hatta çılık yumurtaya bulanmış balık gibi kokuyooooo :104:

ne yapsam hangi marka deterjanı kullansamda yok anam çare bulamadım az önce makine temizleyiciyi çalıştırdım hala pis kokuyo çıkardım bütün filtrelerini selesini sepetini içini dışını heryerini bi güzel yıkadım domestosla sildim parladı ama hala kokuyo

bana bi akıl verin ben nasıl baş etcem bu kokuyla

Rombikcin iyiyiz sen nasilsinn..

burcuuuu canim nasi sinirin gecti mi bebisimmm

Yok kiz nerde aksam eve gittim yattim hemen konusmadim kozalakla .. Konussamda degismicegi icin vazgectim, Hst dedigi gibi simdi bizimki otekinin cocugyla aralarinda 15 gun olcak ins onada babalik taslamaz iste bizimkine aldik onada alalim bizimdi yedi oda yesin gibilerinden, cocuga lafim yok ama sanki ustumuze kalcak gibi uff cikis yok kizlar bugun bu yarin baska birsey.. Dusun dusun kafayi yicem, Allah hakkimizda hayirlisini versin demekten baska care gelmiyor aklima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…