- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.201
yaaaaaaaaaa
kızlar çok büyük bi derdim vaaaaaaaaaaaaarrrr
bulaşık makinem ölü balık gibi ve hatta çılık yumurtaya bulanmış balık gibi kokuyooooo :104:
ne yapsam hangi marka deterjanı kullansamda yok anam çare bulamadım az önce makine temizleyiciyi çalıştırdım hala pis kokuyo çıkardım bütün filtrelerini selesini sepetini içini dışını heryerini bi güzel yıkadım domestosla sildim parladı ama hala kokuyo
bana bi akıl verin ben nasıl baş etcem bu kokuyla
Cimcimeee tam bilmiyorum amaa bide sirke ile bos calistir bakalim birazda domestos koy olmadsa
Kis makinen ne marka kokuyor bu kadar ben 2 ayda bir temizliciyle calistiriyorum 5 senedir mis gibi valla ..
kızzz çatlatma iğnesi göbekten mi oluyormuşhadi bakalım allah şimdiden faydasını göstersin inşallah. kıs göbekten acımadımı :26:
inş midennn feciii feciii bulanır,öööğüree öğüüreee bi hal olursun da görürüsün gününü çatlak hatunum benim
kıslar bugün doktora gittim.kist gitmiş şükür.benim yımırtalık, folikül tarlası gibiymiş.iğne atsan yere düşmez dedi.acaba ne demek istiyo len bu derken açıkladı kendisi: yani çok fazla yumurtan var.hiçbiri yeterli olgunluga erişemiyor.yumurtalığın hep bir savaş içinde kendine bir lider seçip atamıyor dedi.yani ben pkoluymuşum.(zaten biliyordum,çaktırmadım.)bundan kelli bebiş olmuyor diyor.klomeni günde 3 e çıkardı.ilaç bittiğinde tekrar gidicem.çatlatma iğnesi yapacakmış.bir kur daha atladım,klomen+glifordan sonra iğneye geçtim.Allah sonumu hayrede
bu arda benim kozalak,acayip derecede foruma taktı bu kezde.bi daha görmiycem,yoksa bilgisayara da yasak koyucam sana diyor.karı gibi her şeye karışıyoooooooooosinir oluyorum.bu yüzden çok yazamıyorum,ama hep takipteyim yavru kuşlar...
Anneminde beko ama eski artik seninki yeni. anneminkide kokuyo normal ama seninki daha yeni...benim ki arcelik 3 senedir daha temizleyici koymadim koku falan yok...ggorumceminki simens ..ama esi pimpirikli parlatici yerine sirke kullandiriyor. makine kokusu koydirmuyor neymis organik degilmis..simdi daha 1 sene olmadi alali ici keskin srkilde hani islak kalmis kokmus sari bezler olur ya onlarin ki onun gibi kokuyo :))))
kızzz çatlatma iğnesi göbekten mi oluyormuşzaten bi orayı deldirmemiştim.kıçımdaki morluklar hala duruyor valla.inş kendiliğinden çatlar da gerek kalmaz:18:
ay canım şimdide buna atktıysa sen sakinleşene kaadr girme en iyisi yine bozulmasın aranız şimdi o takıldıysa girer bilgisayar ayarlarından napar eder sen silsende bulur nereye girdiğini gelişmelerde güzel inş mutlu sonla nihayet bulur bu ay
sonunda anladın.açık adresini de yazsan tam olacak yaneAaa nasi yaptiinn bende degistirecemmm.kabak gibi ad soyad yapmisim...kullanici adini giris adi sanip yazmistim 5 sene oldu acemilik. bende istiyeyimm...
reglin 3.günü tatlım...Iyi kist gitmiss. simdi daha iyi olur insallah..kontriol altinda yumurtalarin:)))
anacim. sizin bu adamlarda ne cok seye karisiyor...nevar yani herkes. bayannn.konusmalardan anlasiliyor. herkesin bayan oldugu. okuz erkeklerin anlayamayacagi dilden konusuyoruz...regl bitti mi seninn
ya sormayın işte bu seferde foruma taktı.çok fazla vakit geçiriyormuşum nette.özel hayatımızı mı anlatıyorsun yoksa diyorAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kist ne güzel gitmiş cookk sevindim olcak bu iş ama senin bu herif ne istiyo ben anlamadım bacım valla takıcak yer arıyo heralde :44:
kızzz çatlatma iğnesi göbekten mi oluyormuşzaten bi orayı deldirmemiştim.kıçımdaki morluklar hala duruyor valla.inş kendiliğinden çatlar da gerek kalmaz:18:
sonunda anladın.açık adresini de yazsan tam olacak yanearayan hemen bulabilsin esra dinçel nerdeeeeee
reglin 3.günü tatlım...
ya sormayın işte bu seferde foruma taktı.çok fazla vakit geçiriyormuşum nette.özel hayatımızı mı anlatıyorsun yoksa diyoryokk canım,ne münasebet dedim yakalanmamam,kavga etmemem lazım kıslar.zaten dün dedim,sen kavga edecek yer arıyorsun herhalde diye.hemen gözleri döndü.baktım iş uzayacak.agudu bugudu hanimiş manimiş yaptım bişiler,kavgayı savdım ayyy çok dikkatli olmam ilazım.şimdi gider gider yumurtladığım gün kavga çıkar,deli olurum.aht ettim bu ay her şeyi alttan alıcam,rövanşını bebişten sonraya bırakıcam yaşasın kötülük.
sonunda anladın.açık adresini de yazsan tam olacak yanearayan hemen bulabilsin esra dinçel nerdeeeeee
reglin 3.günü tatlım...
ya sormayın işte bu seferde foruma taktı.çok fazla vakit geçiriyormuşum nette.özel hayatımızı mı anlatıyorsun yoksa diyoryokk canım,ne münasebet dedim yakalanmamam,kavga etmemem lazım kıslar.zaten dün dedim,sen kavga edecek yer arıyorsun herhalde diye.hemen gözleri döndü.baktım iş uzayacak.agudu bugudu hanimiş manimiş yaptım bişiler,kavgayı savdım ayyy çok dikkatli olmam ilazım.şimdi gider gider yumurtladığım gün kavga çıkar,deli olurum.aht ettim bu ay her şeyi alttan alıcam,rövanşını bebişten sonraya bırakıcam yaşasın kötülük.
ayyy parlatıcısını daha sabah doldurdum onu nasıl boşaltcam :26:
beko canım. aman ne bilim benmi takıyorum bu kadar anlamadım ben her ay temizliyorum bu ay 2 defa yaptım offfff başa çıkamıyorummmmm
Anneminde beko ama eski artik seninki yeni. anneminkide kokuyo normal ama seninki daha yeni...benim ki arcelik 3 senedir daha temizleyici koymadim koku falan yok...ggorumceminki simens ..ama esi pimpirikli parlatici yerine sirke kullandiriyor. makine kokusu koydirmuyor neymis organik degilmis..simdi daha 1 sene olmadi alali ici keskin srkilde hani islak kalmis kokmus sari bezler olur ya onlarin ki onun gibi kokuyo :))))
ayy bu erkekler ne kadar salak.benimkide ilk başta mızırdanıyodu ne bok yiyosun sabahtan akşama kadar o sitede diye al dedim bak okudu okudu kaç saat iyi napıyosan yap dedi.göstersen okutsan aslında bişey olmadığını anlar.erkek vardır orda diyodu bana hee dedim erkek girip ay ne zaman yumurtladım çatladımı onumu konuşcak beyinsizler yiaaaaaaaaasen yinede alttan al ama
Ayyyy o ne yaaa ben bişileei karıştırdım herkesin konuşması çıktıı
fazla alıntı yapmışsın şekerim sadece bana gülcektin anladım ben
valla canim bugun ben yaptirdim gobegimin altindan yaptilar,ovitrelle diye bir igneydikızzz çatlatma iğnesi göbekten mi oluyormuşzaten bi orayı deldirmemiştim.kıçımdaki morluklar hala duruyor valla.inş kendiliğinden çatlar da gerek kalmaz:18:
senin gelecek ay çatlatma iğnesi yapmana gerek yok canım.bu sinirle korkudan çatlar yımırtanWalla işin bitene kadar alttan al şekerim bak beni örnek al boşuna çatladım durduminsan dahada sinir oluo aaaaaaaaaaayyyyyyyy sinir küpüyümmmmmm adamın bi taraflarına tüküresim var bi işe yaramıosun bok die aaaaaaayyyyyyy
zaten o kendi okumuş.ne saçmasapan muhabbetler dönüyor dedi.yok birisi kocama vermek istemiyorum,ne yapayım diye sormuş.biri de 'ölü taklidi yapın' diye cevap vermişayy bu erkekler ne kadar salak.benimkide ilk başta mızırdanıyodu ne bok yiyosun sabahtan akşama kadar o sitede diye al dedim bak okudu okudu kaç saat iyi napıyosan yap dedi.göstersen okutsan aslında bişey olmadığını anlar.erkek vardır orda diyodu bana hee dedim erkek girip ay ne zaman yumurtladım çatladımı onumu konuşcak beyinsizler yiaaaaaaaaasen yinede alttan al ama
ya bak koldan da yapıyorlarmış.göbek bana zor geldi yafvalla canim bugun ben yaptirdim gobegimin altindan yaptilar,ovitrelle diye bir igneydi
senin gelecek ay çatlatma iğnesi yapmana gerek yok canım.bu sinirle korkudan çatlar yımırtan
zaten o kendi okumuş.ne saçmasapan muhabbetler dönüyor dedi.yok birisi kocama vermek istemiyorum,ne yapayım diye sormuş.biri de 'ölü taklidi yapın' diye cevap vermişdalga geçiyor işte kendince. ya ben al oku diyeyim de görsün tabe yazdıklarımı.kozalaktan girdim öküzden çıktım, camışları saymadım değil yımırta, sittin sene konuşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?