HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kis makinen ne marka kokuyor bu kadar ben 2 ayda bir temizliciyle calistiriyorum 5 senedir mis gibi valla ..

Cimcimeee tam bilmiyorum amaa bide sirke ile bos calistir bakalim birazda domestos koy olmadsa

ayyy parlatıcısını daha sabah doldurdum onu nasıl boşaltcam :26:

Kis makinen ne marka kokuyor bu kadar ben 2 ayda bir temizliciyle calistiriyorum 5 senedir mis gibi valla ..

beko canım. aman ne bilim benmi takıyorum bu kadar anlamadım ben her ay temizliyorum bu ay 2 defa yaptım offfff başa çıkamıyorummmmm

Anneminde beko ama eski artik seninki yeni. anneminkide kokuyo normal ama seninki daha yeni...benim ki arcelik 3 senedir daha temizleyici koymadim koku falan yok...ggorumceminki simens ..ama esi pimpirikli parlatici yerine sirke kullandiriyor. makine kokusu koydirmuyor neymis organik degilmis..simdi daha 1 sene olmadi alali ici keskin srkilde hani islak kalmis kokmus sari bezler olur ya onlarin ki onun gibi kokuyo :))))

inş midennn feciii feciii bulanır,öööğüree öğüüreee bi hal olursun da görürüsün gününü çatlak hatunum benim

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kist ne güzel gitmiş cookk sevindim olcak bu iş ama senin bu herif ne istiyo ben anlamadım bacım valla takıcak yer arıyo heralde :44:

Ya niye karışıo ya burada olmanda ne fibi bi zarar varki bak zaten gıcığım şu aralar kocam dahil bütün erKEKlere şimdi yine gıcık dürtülerim kabardı

ay o kadar kötü değil kokusu ama beni rahatsız ediyo kokulardan bende kullanmıyorum kullandım ama rahatsız etti keskin koku. ya zaten kokulara karşı hassasım ben üstüne gittikçe biyerden bişii kokusu almak deli ediyo (

kızzz çatlatma iğnesi göbekten mi oluyormuş zaten bi orayı deldirmemiştim.kıçımdaki morluklar hala duruyor valla.inş kendiliğinden çatlar da gerek kalmaz:18:

evet bende yeni öğrendim hatta aynı şeyi bende söyledim bi delinmedik göbeğim kaldı bide oraya iğne sokturmam inşallah dedim

Aaa nasi yaptiinn bende degistirecemmm.kabak gibi ad soyad yapmisim...kullanici adini giris adi sanip yazmistim 5 sene oldu acemilik. bende istiyeyimm...
sonunda anladın.açık adresini de yazsan tam olacak yanearayan hemen bulabilsin esra dinçel nerdeeeeee

reglin 3.günü tatlım...
ya sormayın işte bu seferde foruma taktı.çok fazla vakit geçiriyormuşum nette.özel hayatımızı mı anlatıyorsun yoksa diyoryokk canım,ne münasebet dedim yakalanmamam,kavga etmemem lazım kıslar.zaten dün dedim,sen kavga edecek yer arıyorsun herhalde diye.hemen gözleri döndü.baktım iş uzayacak.agudu bugudu hanimiş manimiş yaptım bişiler,kavgayı savdım ayyy çok dikkatli olmam ilazım.şimdi gider gider yumurtladığım gün kavga çıkar,deli olurum.aht ettim bu ay her şeyi alttan alıcam,rövanşını bebişten sonraya bırakıcamyaşasın kötülük.

kızzz çatlatma iğnesi göbekten mi oluyormuş zaten bi orayı deldirmemiştim.kıçımdaki morluklar hala duruyor valla.inş kendiliğinden çatlar da gerek kalmaz:18:

Sadece göbek değil kızlar göbektende olabilir koldanda farkeden bişi yok ben 2 kere oldum koldan ve 36 saat sonra çatır çatır sancılar içinde çatlasım :) ama neden kocaaaa bie hiiiiççç içinnn ! Meryem anayım sanki Allam ya aklıma geldikçe deli oluorum ! Sen kalk doktora git takip ettir ilaçlar kullan çatlatma iğneleri ol ama doktorun ilişkiye gir dediği günler girme onu bırak sonrasındada girme hey Allam yaaa

Walla işin bitene kadar alttan al şekerim bak beni örnek al boşuna çatladım durdum insan dahada sinir oluo aaaaaaaaaaayyyyyyyy sinir küpüyümmmmmm adamın bi taraflarına tüküresim var bi işe yaramıosun bok die aaaaaaayyyyyyy

ayy bu erkekler ne kadar salak.benimkide ilk başta mızırdanıyodu ne bok yiyosun sabahtan akşama kadar o sitede diye al dedim bak okudu okudu kaç saat iyi napıyosan yap dedi.göstersen okutsan aslında bişey olmadığını anlar.erkek vardır orda diyodu bana hee dedim erkek girip ay ne zaman yumurtladım çatladımı onumu konuşcak beyinsizler yiaaaaaaaaasen yinede alttan al ama

ayyy parlatıcısını daha sabah doldurdum onu nasıl boşaltcam :26:

beko canım. aman ne bilim benmi takıyorum bu kadar anlamadım ben her ay temizliyorum bu ay 2 defa yaptım offfff başa çıkamıyorummmmm

hahahahaha

senin gelecek ay çatlatma iğnesi yapmana gerek yok canım.bu sinirle korkudan çatlar yımırtan
zaten o kendi okumuş.ne saçmasapan muhabbetler dönüyor dedi.yok birisi kocama vermek istemiyorum,ne yapayım diye sormuş.biri de 'ölü taklidi yapın' diye cevap vermişdalga geçiyor işte kendince. ya ben al oku diyeyim de görsün tabe yazdıklarımı.kozalaktan girdim öküzden çıktım, camışları saymadım değil yımırta, sittin sene konuşmaz.

Son düzenleme:

ayy ne güldüm tamam vazgeçtim okutma sakın burayı ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…