HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aynenn canim. yaa bazen cekilmez oluyolar..benimki karismiyo allahtan..hatta biseyin cevabini bulamazssak sor senin sitedekilere diye:))))

Anaaaa kiz ozek hayat kalmadi o zaman. bizim topigimi okuttun kizzzzzz...baska usturuplu bi topiki okutsaydin...

kendi yazdığım topiği okuturmuyum esroş neler anlattım burda ahaha

Son düzenleme:

Yaaa kizlar eksisozlukte kadinlar kulubu yazin okuyun catladim gulmektenn ayniii bizzzz....kocalara kocis dendigi birbirlerine canim diye hitap edenlerin sitesi :))))

valla canim bugun ben yaptirdim gobegimin altindan yaptilar,ovitrelle diye bir igneydi
senin süreci çok merak ettim.sen de pkoluydun di mi ,pko kardeşim başka bir sorun var mıydı eşinde ya da sende?sadece yımırtlama mı?öyleyse senle aynı süreçleri yaşıycaz demektir.bir de bebekimsinle.

Yaaa kizlar eksisozlukte kadinlar kulubu yazin okuyun catladim gulmektenn ayniii bizzzz....kocalara kocis dendigi birbirlerine canim diye hitap edenlerin sitesi :))))

dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır..
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

kendi yazdığım topiği okuturmuyum esroş neler anlattım burda ahaha

Bende ilk ev dekorasyon bolumu var ya orayi gosterdim. cok kapsamli site dedim reklamini yaptim:)))
zeki arkadaşlarım benim, maşallah! iyi de benim kozalak da zeki,senin rumuzun ne söyle çabuk der o.ve diyeceği günün gelmesinden korkuyorum:18: yakında merve gibi rumuz değişikliğine gidicem zaten.
bi kere kociş demiyoruz,genelde kozalak ya da öküz diyoruz,uydurmasınlar.ayrıca ekşisözlükltekilerde kendilerini bir pok sanan ukala tipler.bazılarını tenzih ederim tabe

senin süreci çok merak ettim.sen de pkoluydun di mi ,pko kardeşim başka bir sorun var mıydı eşinde ya da sende?sadece yımırtlama mı?öyleyse senle aynı süreçleri yaşıycaz demektir.bir de bebekimsinle.

evet canim bende pkoluyum suanda bunun disinda esimde sıkıntı yok sukur simdilik,ins hersey guzel iyi olur hepimiz icin,iki yumyum var sagda catlar insallah

Ben artık klomen kullanmıycam ovitrellide bi. Süre kkendi haline bırakıcam doktorda tamam zaten kendiliğinden çatlamaların oluo üstelik tarihte verdi diğer zamanlarıma bakarak 12-14-16. Günler dedi bende yumurtlama normal günlerdey miş kızlar bide şey dicem bu klomen ovitrelli kullanınca devamında ilaç verdimi size doktorunuz kist olmaması ve eğer bebe olursa rahat tutunabilsün die ? En iyi ilaç duphaston muş kisti eritip bebeyi tutuomuş !!!

yok anam daha o safhaya geçemedim ben. aslına bakarsan seninle olan muhabetten sonra doktora söyledim ben duphastonu.o da dedi ki senin regl problemin yok,onu kullanman gerekmez dedi.duphaston regl olmanı sağlar dedi.hakkaten de benim regllerim çok düzenli.hatta ilk sayfaya bak bat 22 nisan dedim,22 sinde oldu.31 günde bir.ve reglle kistleri atabiliyorsun ,boşuna bir ilaç daha yüklemeyelim dedi.zaten bu ay iğne yaptırıcam,onla da çatlamazsa ohaaaa diycem yane

ayyy oralaradamı karıştın sen
ya ben en azından alakalı yerleri karıştırıyorum.en fazla ateş ölçme yöntemine gittim,hadi bilemedin pkolu olanlara baktım,beğenmedim ben iyiyim yine,aramızda bana bir kart bak vs.lerde fallar,burçlar ve tarotlarda dolaşanlara ne demeli

Selam kızlar.
Tamı tamına 10 ay 1 haftalık evlilik ve korunmamaya rağmen bebek sevdamin surmesinden ötürü kafam sürekli meşguldü ve sürekli bir stres halindeydim..
Halime acıyan öğretmen arkadaşlarımin tavsiyesi üzerine memlekette bir doktor buldum ve bugün muayene oldum..
Sonuç, üç dört ay bebek sevdam devam edecek yani hiçbir umut yok...
Eşimin testlerinde değerleri düşüktü ve doktor düşük ihtimal de olsa olabilir diyordu. Hatta iki ay önce klomen+catlatma iğnesi tedavisi gördüm..
Aylardır bana miyom var diyen doktorcuk aylar sonra polip olabilir diyerek kafamı bulandırdı ve bugünku doktora bütün bu sebeplerden gorundum..
Şükür kist yok, yumurtalar çalışkan amaaa bir beyazlık gördü ve bunun %90 adetten %10 polip olduğunu düşündü önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Polip ise kürtaj veya histereskopi ile alınacak.. Ve beni bebeğe hazır hale getirecek..
Gelgelelim eşime, bu değerlerle mucize olur dedi.. Eşim de iki aylık bir ilaç tedavisine başladı ve ne kadar sürer bilmiyorum..
Onca heves, onca heyecan bosaymis yani..
Tabi eşimin tedavisinin daha basit olması biraz rahatlattı beni..
Velhasıl, bir üç dört aylığına bebek işi askıda.. Herşeyde var br hayır diyorum.. Rabbim hepimiz için en güzelini en hayırlısını versin inşallah..
En azından bir süreligine kafam rahat olacak :)
Kaynanamin meraklı sorularını da oğlu cevaplayip bir daha sordurmayacak umuyorum..

Anladım canım benimde adet düzenli şükür hepsi ayrı şekilde yaklaşıo işte ! Benimkide yumurtalar kistleşebilir ihtimaliyle riske atamam dio sonra bi dahaki ay doğum k. Hapı alınca moralim bozuluo iş uzuo die! Amaann sonuç iyi olsunda hayırlısıyla ne biliim vakti zamanı var demekki herşeyde bi hayır vardır Allah büyük

kendi kendine trip yap sen daha.aman kozalak duymasın bari trip yapacaksan tam yap.bak biz kozalakla 20 gündür ölümüne kankayız gerçi kafaya takmayınca bebek geliyor diyorlar.hadi görücez bakalım,ne kadar sabredeceksin,kürsüz,iğnesiz,ilaçsızbare bir taktik neyim uygula.bacak omza(gizem pozisyonu),bele yastık,yakı makı.....saydırtma işte.

En azından gittin ve ne gerekliyse yapılıcak buda güzel canım 3-4 ay neki hemen geçiverir sende biraz kafa dinlersin ! Bozma motalini vardır bir hAyır

geçmiş olsun canım ara ver bayramdan sonra başlarsın tekrar çalışmalara bu arada psikolojinide hazır hale getirirsin merak etme :))

leeeeennnnnn somonları unutma

Yakı ne ile yarıo kızz ahahha yeni duydum yok anam ben bitek şu bçt yaparım sanki yetmez mi ? Ya cidden ben onu hergün sabah akşam bi tatlı kaşığı mı alıcaktım ve adet bitincemiydi :SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…