- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.241
canım kistin gittiğine sevindim darısı başımızakızzz çatlatma iğnesi göbekten mi oluyormuşzaten bi orayı deldirmemiştim.kıçımdaki morluklar hala duruyor valla.inş kendiliğinden çatlar da gerek kalmaz:18:
Yakı ne ile yarıo kızz ahahha yeni duydum yok anam ben bitek şu bçt yaparım sanki yetmez mi ? Ya cidden ben onu hergün sabah akşam bi tatlı kaşığı mı alıcaktım ve adet bitincemiydi :SS
bir de benimle de canımmsenin süreci çok merak ettim.sen de pkoluydun di mi ,pko kardeşimbaşka bir sorun var mıydı eşinde ya da sende?sadece yımırtlama mı?öyleyse senle aynı süreçleri yaşıycaz demektir.bir de bebekimsinle.
somon yiyecekmişsin.cimcime kızıyorrrr bak.türk kahvesi içir bi de mik mikten önce.kizlar bilginize ihtiyacim vaaar,ignemi oldum ya bugun esime yedirmem gereken ozel birsey var mi yarin aksama kadarr
eee biz niye almıyoruz?canım yakıyı beline yapıştırıyosun o belini sıcak tutuyo belinden rahmine sıcacık etki yapıyo yumoşlarşa spoşlar sıcak sıcak kaynaşsın diye
yaaa sen de miii? aman yalnız değilmişim.doktor süreçlerimizi yazalım ki bilgimiz olsun tatlım.mesela ben duphostonu bebekimsinden öğrendim.bir de benimle de canımm
somon yiyecekmişsin.cimcime kızıyorrrr bak.türk kahvesi içir bi de mik mikten önce.
eee biz niye almıyoruz?
ben daha başlamadım klomene falan şuan yasmin kullanıyorum ilk başta kistimin gitmesi gerek evet şimdide pko arkadaşı olduk sizinleyaaa sen de miii? aman yalnız değilmişim.doktor süreçlerimizi yazalım ki bilgimiz olsun tatlım.mesela ben duphostonu bebekimsinden öğrendim.
hakkaten aldın mı sen yakı?benim nie haberim yokkııııızzzz neden kızayım aşk olsun
nasıl yani almadınmı sen yakı hemen koş al canım benim bak ben aldım bomba gibi giriyorum mayısa
Sen Mayısta hamilesin öyle hissediyorumkııııızzzz neden kızayım aşk olsun
nasıl yani almadınmı sen yakı hemen koş al canım benim bak ben aldım bomba gibi giriyorum mayısa
hakkaten aldın mı sen yakı?benim nie haberim yoksormasak söylemiyorsun,gizliden hamiş kalıcan di mi???aldıysan ben bi koşu gidim,alimmm
termometre tamam,pekmez tamam.eeee çok eksik var ben de.somon alınacak,yakı alınacak,süt buharı yapılacak,tencere,maydanoz,1 litre süt,btç yenecek,incir havuç kürü içilecek,soğan yutulacak.ölme eşeğim yaz gelekız yok ben onun için almadım aslında. yani hamile kalmak için kullnıyolar ama ben süt buharı yaparken üşümemek lazım diye aldım ama buharıda yapamadığım için kaldı öylece.
ama yum yum haftasında muhakkak kullancam git bi koşu al sende bu ay eksik kalmasın yarın son kez alet edevatları gözden geçircez
arada benim için de bi his ,dürtü neyin bişi gelmiyoo mu canım yaaa?iyi bak heleSen Mayısta hamilesin öyle hissediyorum(Allah bilir ama )
Canımmm Rabbim büyük Ezanlar hürmetine Hepimizin kucaklarını doldursun işallah .arada benim için de bi his ,dürtü neyin bişi gelmiyoo mu canım yaaa?iyi bak hele
kıssss benimki atmıyooooKısslar birde bişi dicem Benim göbeğim kaçıktı inanmazdım ama göbeğim sol tarafa doğruymuş Benim göbüşümü yerine getiren kadın benim hamile olduğumu duyunca bu kaçıncı kimin göbeğini yaptıysak hamile demişti =))
Göbek deliğinize yere uzanın parmağınızı koyun hafif bastırın basınçla parmağınızı attırıyormu bakın nabız gibi.Tam ortada göbüş deliğinin altında .
Kıss Alaymı ediyorsun gerçekmi diyorsun anlayamadım bak ben şimdi .Duyduğunda çok komik geliyor amakıssss benimki atmıyooooöldüm mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?