HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Iyi gelecek bu ara inanıyorum :)
Hem doktorum çok rahatlattı beni. Hu değerlerle aşılama bile olmazmış ama en kötü ihtimal tüp bebek olurmuş boz de onu yaparıZ 2-3 Allah ne verdiyse

Yakı ne ile yarıo kızz ahahha yeni duydum yok anam ben bitek şu bçt yaparım sanki yetmez mi ? Ya cidden ben onu hergün sabah akşam bi tatlı kaşığı mı alıcaktım ve adet bitincemiydi :SS

canım yakıyı beline yapıştırıyosun o belini sıcak tutuyo belinden rahmine sıcacık etki yapıyo yumoşlarşa spoşlar sıcak sıcak kaynaşsın diye

Bu kayınvalidelere ne oluyorsa bilmem kendilerini nimetten sayıyorlar Alla allahhh sanki oluyorda mille yapmıyor .Allah hayırlısı ile sağlık sıhatle bebekler versin de ben dahil hepimizi Sevindirsin işallah .Bakkk şimdi zaten gıcık modundayım şu kadına tam üstüne geldi [/B]

Son düzenleme:
kizlar bilginize ihtiyacim vaaar,ignemi oldum ya bugun esime yedirmem gereken ozel birsey var mi yarin aksama kadarr
somon yiyecekmişsin.cimcime kızıyorrrr bak.türk kahvesi içir bi de mik mikten önce.
canım yakıyı beline yapıştırıyosun o belini sıcak tutuyo belinden rahmine sıcacık etki yapıyo yumoşlarşa spoşlar sıcak sıcak kaynaşsın diye
eee biz niye almıyoruz?

somon yiyecekmişsin.cimcime kızıyorrrr bak.türk kahvesi içir bi de mik mikten önce.

eee biz niye almıyoruz?

kııııızzzz neden kızayım aşk olsun
nasıl yani almadınmı sen yakı hemen koş al canım benim bak ben aldım bomba gibi giriyorum mayısa

yaaa sen de miii? aman yalnız değilmişim.doktor süreçlerimizi yazalım ki bilgimiz olsun tatlım.mesela ben duphostonu bebekimsinden öğrendim.
ben daha başlamadım klomene falan şuan yasmin kullanıyorum ilk başta kistimin gitmesi gerek evet şimdide pko arkadaşı olduk sizinle

kııııızzzz neden kızayım aşk olsun
nasıl yani almadınmı sen yakı hemen koş al canım benim bak ben aldım bomba gibi giriyorum mayısa
hakkaten aldın mı sen yakı?benim nie haberim yok sormasak söylemiyorsun,gizliden hamiş kalıcan di mi???aldıysan ben bi koşu gidim,alimmm

hakkaten aldın mı sen yakı?benim nie haberim yok sormasak söylemiyorsun,gizliden hamiş kalıcan di mi???aldıysan ben bi koşu gidim,alimmm

kız yok ben onun için almadım aslında. yani hamile kalmak için kullnıyolar ama ben süt buharı yaparken üşümemek lazım diye aldım ama buharıda yapamadığım için kaldı öylece.
ama yum yum haftasında muhakkak kullancam git bi koşu al sende bu ay eksik kalmasın yarın son kez alet edevatları gözden geçircez

termometre tamam,pekmez tamam.eeee çok eksik var ben de.somon alınacak,yakı alınacak,süt buharı yapılacak,tencere,maydanoz,1 litre süt,btç yenecek,incir havuç kürü içilecek,soğan yutulacak.ölme eşeğim yaz gele bunları ne yemeye mide dayanır ne yapmaya can dayanır bebek yolundaki kutsal ,çileli mücadele adlı bir kitap yazıcam valla

arada benim için de bi his ,dürtü neyin bişi gelmiyoo mu canım yaaa?iyi bak hele
Canımmm Rabbim büyük Ezanlar hürmetine Hepimizin kucaklarını doldursun işallah .
Elbet çilemiz dolacak bir gün Allah hepimizi ellerle bir etsin koklicakkk kadar olsun bir tanecikte olsa evlat sevgisini Tattırsın hepinize .Evlat çok tatlı o kadar iyi anlıyorumki sizleri ama daha öncedende dediğim gibi Bu stresleee sürekli bebek beklentisiylle hamile kalamazsınızzzzz

/
( Tecrübeyle sabit )

Kısslar birde bişi dicem Benim göbeğim kaçıktı inanmazdım ama göbeğim sol tarafa doğruymuş Benim göbüşümü yerine getiren kadın benim hamile olduğumu duyunca bu kaçıncı kimin göbeğini yaptıysak hamile demişti =))
Göbek deliğinize yere uzanın parmağınızı koyun hafif bastırın basınçla parmağınızı attırıyormu bakın nabız gibi.Tam ortada göbüş deliğinin altında .

Son düzenleme:
kıssss benimki atmıyoooo öldüm mü acaba

ebdacım selam ben de kolmene başladım 3.günümdeyim ilk kullanıyorum p.tesi kontrole çağırdı doktor sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun birassss bilgiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…