- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.261
Iyi en azindan teshis koyulmus canim. o yolda ilerlersin esine kecibounuzu kuru yapiyomusun mutlakaaa yap...bu ara dinlen. temmuzda geri baslarsin degerleriniz iyi olunca. nisana dogar..iyi olur.Selam kızlar.
Tamı tamına 10 ay 1 haftalık evlilik ve korunmamaya rağmen bebek sevdamin surmesinden ötürü kafam sürekli meşguldü ve sürekli bir stres halindeydim..
Halime acıyan öğretmen arkadaşlarımin tavsiyesi üzerine memlekette bir doktor buldum ve bugün muayene oldum..
Sonuç, üç dört ay bebek sevdam devam edecek yani hiçbir umut yok...
Eşimin testlerinde değerleri düşüktü ve doktor düşük ihtimal de olsa olabilir diyordu. Hatta iki ay önce klomen+catlatma iğnesi tedavisi gördüm..
Aylardır bana miyom var diyen doktorcuk aylar sonra polip olabilir diyerek kafamı bulandırdı ve bugünku doktora bütün bu sebeplerden gorundum..
Şükür kist yok, yumurtalar çalışkan amaaa bir beyazlık gördü ve bunun %90 adetten %10 polip olduğunu düşündü önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Polip ise kürtaj veya histereskopi ile alınacak.. Ve beni bebeğe hazır hale getirecek..
Gelgelelim eşime, bu değerlerle mucize olur dedi.. Eşim de iki aylık bir ilaç tedavisine başladı ve ne kadar sürer bilmiyorum..
Onca heves, onca heyecan bosaymis yani..
Tabi eşimin tedavisinin daha basit olması biraz rahatlattı beni..
Velhasıl, bir üç dört aylığına bebek işi askıda.. Herşeyde var br hayır diyorum.. Rabbim hepimiz için en güzelini en hayırlısını versin inşallah..
En azından bir süreligine kafam rahat olacak :)
Kaynanamin meraklı sorularını da oğlu cevaplayip bir daha sordurmayacak umuyorum..
Kısslar birde bişi dicem Benim göbeğim kaçıktı inanmazdım ama göbeğim sol tarafa doğruymuş Benim göbüşümü yerine getiren kadın benim hamile olduğumu duyunca bu kaçıncı kimin göbeğini yaptıysak hamile demişti =))
Göbek deliğinize yere uzanın parmağınızı koyun hafif bastırın basınçla parmağınızı attırıyormu bakın nabız gibi.Tam ortada göbüş deliğinin altında .
Kocana keciboynuzu iciiirr. ben bu ay icirdim bilmiyorum ondanmi yada olacagi mi vardi..ama oldu isteee...icir mutlaka. ama senin adam zorluk cikarir gibe geliyoo:)))
Amannn ne bilim ben kadın öle dedi Göbeği kaçık olanın çocuğu kolay kolay olamz dedi .bU YOLDA HER ŞEY mübah olunca bende inandım gittiIyi en azindan teshis koyulmus canim. o yolda ilerlersin esine kecibounuzu kuru yapiyomusun mutlakaaa yap...bu ara dinlen. temmuzda geri baslarsin degerleriniz iyi olunca. nisana dogar..iyi olur.
O ne kizzzz. ee atiyosa noluyomus atmiyosa noluyomusss..:))))
Amannn ne bilim ben kadın öle dedi Göbeği kaçık olanın çocuğu kolay kolay olamz dedi .bU YOLDA HER ŞEY mübah olunca bende inandım gitti
Bu kayınvalidelere ne oluyorsa bilmem kendilerini nimetten sayıyorlar Alla allahhh sanki oluyorda mille yapmıyor .Allah hayırlısı ile sağlık sıhatle bebekler versin de ben dahil hepimizi Sevindirsin işallah .Bakkk şimdi zaten gıcık modundayım şu kadına tam üstüne geldi[/B]
Hergun olmasina gerek yok iki gune bir. dun yaptiysan yarin yap bugun yaptiysan cuma yap..ben oyle yaptim..benim asil gun 4 nisandi enson bode 6 nisanda oldu..sonra bidahaa 11 nisanda oldu...Kızlar herkese iyi akşamlar..
Ben bugün ki halimle ilgili size birşey sormak istiyorum..
Malum çalışma günlerindeyim ve 25 i yumurtlama olarak gösteriyor takvim benim çalışmalar 19 undan beri sürüyor ancak bugün bende bir halsizlik ve ateş basması vardı sizce bu nedendir?? Denildiği gibi yumurtlama olabilir mi ? Emin olmak istiyorum ona göre bugün ve yarında mik mik olsa yeterli olur mu acaba?? Yardımcı olun bana meleklerim hadii
esracım sen sadece yumyum günlerini mi değerlendirdin...
kızlar benim koca deli gibi keçiboynuzu yemeye başladıyarına kadar beklemedeyiz ya markette keçiboynuzu gördü ben çok severim diye oturdu bir tabak doldurdu yiyor yarına hazırlıkmış
kızlar benim koca deli gibi keçiboynuzu yemeye başladıyarına kadar beklemedeyiz ya markette keçiboynuzu gördü ben çok severim diye oturdu bir tabak doldurdu yiyor yarına hazırlıkmış
benim kocamda pekmezini yiyor işe yarar dimi :)
inşallah canım yarar,güzel haberler alırız bizdebenim kocamda pekmezini yiyor işe yarar dimi :)
Hergun olmasina gerek yok iki gune bir. dun yaptiysan yarin yap bugun yaptiysan cuma yap..ben oyle yaptim..benim asil gun 4 nisandi enson bode 6 nisanda oldu..sonra bidahaa 11 nisanda oldu...
valla çok kötü bakıyorKizzz enerjide verir oo ustune atlamasin dayanamayippp....:)))))
Kaynat suyunu icsinn...45 gun .esim halaa devam ediyo.daha baska faydasi da varmis..balgam sokturuyor...vitamini cok direnc veriyor...
kullandığın limonları çöpe atma makinenin içine koy..yaaaaaaaaaa
kızlar çok büyük bi derdim vaaaaaaaaaaaaarrrr
bulaşık makinem ölü balık gibi ve hatta çılık yumurtaya bulanmış balık gibi kokuyooooo :104:
ne yapsam hangi marka deterjanı kullansamda yok anam çare bulamadım az önce makine temizleyiciyi çalıştırdım hala pis kokuyo çıkardım bütün filtrelerini selesini sepetini içini dışını heryerini bi güzel yıkadım domestosla sildim parladı ama hala kokuyo
bana bi akıl verin ben nasıl baş etcem bu kokuyla
inşallah canım yarar,güzel haberler alırız bizde
kullandığın limonları çöpe atma makinenin içine koy..
bulaşıklar yıkandıkça o kötü kokuyu limon kabukları kendine çeker durur
bulaşıklarında mis gibi kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?