HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Iyi en azindan teshis koyulmus canim. o yolda ilerlersin esine kecibounuzu kuru yapiyomusun mutlakaaa yap...bu ara dinlen. temmuzda geri baslarsin degerleriniz iyi olunca. nisana dogar..iyi olur.

O ne kizzzz. ee atiyosa noluyomus atmiyosa noluyomusss..:))))

Kocana keciboynuzu iciiirr. ben bu ay icirdim bilmiyorum ondanmi yada olacagi mi vardi..ama oldu isteee...icir mutlaka. ama senin adam zorluk cikarir gibe geliyoo:)))

Amannn ne bilim ben kadın öle dedi Göbeği kaçık olanın çocuğu kolay kolay olamz dedi .bU YOLDA HER ŞEY mübah olunca bende inandım gitti

Kızlar herkese iyi akşamlar..
Ben bugün ki halimle ilgili size birşey sormak istiyorum..
Malum çalışma günlerindeyim ve 25 i yumurtlama olarak gösteriyor takvim benim çalışmalar 19 undan beri sürüyor ancak bugün bende bir halsizlik ve ateş basması vardı sizce bu nedendir?? Denildiği gibi yumurtlama olabilir mi ? Emin olmak istiyorum ona göre bugün ve yarında mik mik olsa yeterli olur mu acaba?? Yardımcı olun bana meleklerim hadii

AYNEN ÖYLE ONLARA NE OLUYOR ANLŞAMIYORUM :s ÇOK SİNİR OLUYORUM RABBİM SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR VERSİN BAŞKA BİRŞEY İSTEMEYİZ.. AMA BENİM Kİ NE DİYORDU BİLİYORMUSUNUZ İKİZ DOĞUR BİRİ SANA BİRİ BANA YOKSA KAVGA EDERİZ DİYORDU NE SİNİR OLUYORDUM AMA NEYSE ARTIK DEMİYOR..

kızlar benim koca deli gibi keçiboynuzu yemeye başladı yarına kadar beklemedeyiz ya markette keçiboynuzu gördü ben çok severim diye oturdu bir tabak doldurdu yiyor yarına hazırlıkmış

Hergun olmasina gerek yok iki gune bir. dun yaptiysan yarin yap bugun yaptiysan cuma yap..ben oyle yaptim..benim asil gun 4 nisandi enson bode 6 nisanda oldu..sonra bidahaa 11 nisanda oldu...
esracım sen sadece yumyum günlerini mi değerlendirdin...

Ben adet bitti. 3-4 gun sonra iki gune bir calisma yaptim :))) guluyorum calusma deyince... adete 12 kala biraktim ... sonra adete 1 hafta kala 1 kere daha oldu oylesineee.. olmuss. internetten hcg degerime gore baktim. 3 yada 4 nisanda tutmus..
sat 17 mart

bat 18 nisan. 32 gun periyodum..

esimede keciboynuzu icirmistimmm...10 gundur. iciyodu yumurtlama zamanimda.

kızlar benim koca deli gibi keçiboynuzu yemeye başladı yarına kadar beklemedeyiz ya markette keçiboynuzu gördü ben çok severim diye oturdu bir tabak doldurdu yiyor yarına hazırlıkmış

Kizzz enerjide verir oo ustune atlamasin dayanamayippp....:)))))
Kaynat suyunu icsinn...45 gun .esim halaa devam ediyo.daha baska faydasi da varmis..balgam sokturuyor...vitamini cok direnc veriyor...

yaa bende içirsem benim keçiye ama yok içmezki nutellanın içine keçiboynuzu tozu koysam anlarmıki

Hergun olmasina gerek yok iki gune bir. dun yaptiysan yarin yap bugun yaptiysan cuma yap..ben oyle yaptim..benim asil gun 4 nisandi enson bode 6 nisanda oldu..sonra bidahaa 11 nisanda oldu...

19 undan beri hergün olmuyor canım zaten iki günde bir bugünde olacak mesela birde cumartesi yapınca bu ay ki önemli günleri bitirmiş oluyoruz inşallah ateş basması yumurtlama ile ilgili olabilri mi diye merak ettim sadece :) eşimede keçi boynuzu pekmezi içiroyurm hayırlısı artık benimde periyodum 31 gün sürüyo işte

kullandığın limonları çöpe atma makinenin içine koy..
bulaşıklar yıkandıkça o kötü kokuyu limon kabukları kendine çeker durur
bulaşıklarında mis gibi kokar

kullandığın limonları çöpe atma makinenin içine koy..
bulaşıklar yıkandıkça o kötü kokuyu limon kabukları kendine çeker durur
bulaşıklarında mis gibi kokar

anaaaaa iyi fikir
ama keskin kokusu yok dimi ben çok hassasım kokulara karşı çok hafif koksun alttan alttan tütsü misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…