HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

anaaaaa iyi fikir
ama keskin kokusu yok dimi ben çok hassasım kokulara karşı çok hafif koksun alttan alttan tütsü misali

Seni hamile dusunemiyorum kisss...burnuna hersey kokuyor insanin. gecen uyandim heryer sarimsak kokuyor..kac haftadir sarimsaklu bisey yapmadim halbuki...duvarlara sinen is kokuyor sanirim.

Seni hamile dusunemiyorum kisss...burnuna hersey kokuyor insanin. gecen uyandim heryer sarimsak kokuyor..kac haftadir sarimsaklu bisey yapmadim halbuki...duvarlara sinen is kokuyor sanirim.

kıs ilkinde köfte kıyma ispanak ve tavuktan tiksindim afedersiniz nimettir ama burnuma hep pis pis koktular hala yiyemiyorum. o dönem bide tutturdum havalandırmadan koku geliyo diye kocam kaç defa usta getirdi adamlar yok yenge burda koku yok havalandırmada zaten temiz diyolar hayır iyi bakın kokuyo diyorum benim karı kafayı yedi diyo benimkide

senin miden bulanıyomuu:44:
Hamilelikte diye soruyorsan miğdem çok hassas bu ara acayip hassasiyet başladı çok kötüyüm dua edin .
Yok hamilelik öncesi göbek kaçıklığından miğde bulantısı varmıydı diye soruyorsan hat safhada ne açlığımı ne tokluğumu hissder olmuştum Çok şükür geçti .Ama şimdilerde hep aç

senin miden bulanıyomuu:44:
Hııım şimdi miğdem bulanıyormu diye sordun şimdi anladım Geçenlerde okumuştum miğdenin hiç bulanmadığını yazmıştın

Cicim bu hamileliğimde bu hafta başladı ama süründürmüyor çok şükür Ama ilk hamileliğimde öğğ demeden doğuma gittim :18::13:
(İkonları kızım yaptı teyzesi Çok hevesliyiz)

anaaaaa iyi fikir
ama keskin kokusu yok dimi ben çok hassasım kokulara karşı çok hafif koksun alttan alttan tütsü misali

yok kız keskin kokusu yok..
ferahlatıcı bir koku var
limon kabukları renk değişince at, yeni limon kabuklarını bırak,sirkülasyon devam etsin bu şekilde

canım yakıyı beline yapıştırıyosun o belini sıcak tutuyo belinden rahmine sıcacık etki yapıyo yumoşlarşa spoşlar sıcak sıcak kaynaşsın diye

Eee evde yakı var ama ne zaman kullancam onu ? İlişki olucağı zaman mı ? Takıp çıkarıcam mı orda kalıcak mı bütün gece ??? Beni aydınlatır mısın yürtfen cimcimeee

Eee evde yakı var ama ne zaman kullancam onu ? İlişki olucağı zaman mı ? Takıp çıkarıcam mı orda kalıcak mı bütün gece ??? Beni aydınlatır mısın yürtfen cimcimeee

kalsın canım zaten en fazla 2 gün kalabiliyo vücudunda. sen yap gece sonra mik mikten sonra kalkma hiç sabah olunca duşa girerken çıkar

ayy yerim ben onu ısır yanaklarını benim yerimeeee
tamam panik yapmıyorum o zaman.
koskoca7 haftalık hamileliğimde henüz 2 kere öğürme dışında bişey olmadı bana

Kizlaaar ben neredeyse hergun mik mik yaptim hata mi yaptiiimm

Hata değilde gerek yok gün aşırı olması en sağlıklısı çünkü hergün olunca sperm kalitesi düşüo ! Şöle düşün adamın 24 saatte bir vücuduna aldıklarının vitamin olmasıyla 48 saat tükettikleriinnin vitaminleşmesi daha fazla detaylı anlatanildim mi bilmem ve sperm 72 saat canlı kalabilio hergün can mı dayanır be kızımmm :) biz şurda 3 gün yapamadık millet hergün dio ayy fenalık geçiricemm

Canim sanki yapmazsak yumurtayi kaciracakmisiz gibi geldi cok zorlandik ama yaptiiikkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…