- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.301
bu gece ne kadar sessiz burası
kullandığın limonları çöpe atma makinenin içine koy..
bulaşıklar yıkandıkça o kötü kokuyu limon kabukları kendine çeker durur
bulaşıklarında mis gibi kokar
benim karnıma göğsüme sanki öküz oturmuş zor nefes alıyorum töbe yarabbim ya bi değişiğim valla bakkk gülme sakınn
eeee hergece derken iyiydiya beee
işte o hergünkü sıradanlığın birinde girdi içine bişiii daha dur 7-8-9. aylarda görcen öküzü
ay güldürme yaaa 9.ayda fil olurum benn bak görr
aaahhhh ahh bende razıyım o günleri görmeye nefes almadan otururum 24 saat yeterki benim içime karnımada öküz otursun
mayısta anlatırsın gizeeem nefes alamıyorum diyesüphaneke dinimizz aminnnnnnn
mayısta anlatırsın gizeeem nefes alamıyorum diyesüphaneke dinimizz aminnnnnnn
yemin ediyom gebercem gülmektendedemin az birazını getirdim yarısı köyde duruyo diyo yaaa nohut kafa
senin süreci çok merak ettim.sen de pkoluydun di mi ,pko kardeşimbaşka bir sorun var mıydı eşinde ya da sende?sadece yımırtlama mı?öyleyse senle aynı süreçleri yaşıycaz demektir.bir de bebekimsinle.
Ben artık klomen kullanmıycam ovitrellide bi. Süre kkendi haline bırakıcam doktorda tamam zaten kendiliğinden çatlamaların oluo üstelik tarihte verdi diğer zamanlarıma bakarak 12-14-16. Günler dedi bende yumurtlama normal günlerdey mişkızlar bide şey dicem bu klomen ovitrelli kullanınca devamında ilaç verdimi size doktorunuz kist olmaması ve eğer bebe olursa rahat tutunabilsün die ? En iyi ilaç duphaston muş kisti eritip bebeyi tutuomuş !!!
Selam kızlar.
Tamı tamına 10 ay 1 haftalık evlilik ve korunmamaya rağmen bebek sevdamin surmesinden ötürü kafam sürekli meşguldü ve sürekli bir stres halindeydim..
Halime acıyan öğretmen arkadaşlarımin tavsiyesi üzerine memlekette bir doktor buldum ve bugün muayene oldum..
Sonuç, üç dört ay bebek sevdam devam edecek yani hiçbir umut yok...
Eşimin testlerinde değerleri düşüktü ve doktor düşük ihtimal de olsa olabilir diyordu. Hatta iki ay önce klomen+catlatma iğnesi tedavisi gördüm..
Aylardır bana miyom var diyen doktorcuk aylar sonra polip olabilir diyerek kafamı bulandırdı ve bugünku doktora bütün bu sebeplerden gorundum..
Şükür kist yok, yumurtalar çalışkan amaaa bir beyazlık gördü ve bunun %90 adetten %10 polip olduğunu düşündü önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Polip ise kürtaj veya histereskopi ile alınacak.. Ve beni bebeğe hazır hale getirecek..
Gelgelelim eşime, bu değerlerle mucize olur dedi.. Eşim de iki aylık bir ilaç tedavisine başladı ve ne kadar sürer bilmiyorum..
Onca heves, onca heyecan bosaymis yani..
Tabi eşimin tedavisinin daha basit olması biraz rahatlattı beni..
Velhasıl, bir üç dört aylığına bebek işi askıda.. Herşeyde var br hayır diyorum.. Rabbim hepimiz için en güzelini en hayırlısını versin inşallah..
En azından bir süreligine kafam rahat olacak :)
Kaynanamin meraklı sorularını da oğlu cevaplayip bir daha sordurmayacak umuyorum..
Selam kızlar.
Tamı tamına 10 ay 1 haftalık evlilik ve korunmamaya rağmen bebek sevdamin surmesinden ötürü kafam sürekli meşguldü ve sürekli bir stres halindeydim..
Halime acıyan öğretmen arkadaşlarımin tavsiyesi üzerine memlekette bir doktor buldum ve bugün muayene oldum..
Sonuç, üç dört ay bebek sevdam devam edecek yani hiçbir umut yok...
Eşimin testlerinde değerleri düşüktü ve doktor düşük ihtimal de olsa olabilir diyordu. Hatta iki ay önce klomen+catlatma iğnesi tedavisi gördüm..
Aylardır bana miyom var diyen doktorcuk aylar sonra polip olabilir diyerek kafamı bulandırdı ve bugünku doktora bütün bu sebeplerden gorundum..
Şükür kist yok, yumurtalar çalışkan amaaa bir beyazlık gördü ve bunun %90 adetten %10 polip olduğunu düşündü önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Polip ise kürtaj veya histereskopi ile alınacak.. Ve beni bebeğe hazır hale getirecek..
Gelgelelim eşime, bu değerlerle mucize olur dedi.. Eşim de iki aylık bir ilaç tedavisine başladı ve ne kadar sürer bilmiyorum..
Onca heves, onca heyecan bosaymis yani..
Tabi eşimin tedavisinin daha basit olması biraz rahatlattı beni..
Velhasıl, bir üç dört aylığına bebek işi askıda.. Herşeyde var br hayır diyorum.. Rabbim hepimiz için en güzelini en hayırlısını versin inşallah..
En azından bir süreligine kafam rahat olacak :)
Kaynanamin meraklı sorularını da oğlu cevaplayip bir daha sordurmayacak umuyorum..
kızzz o an aklına gelmemiştir,sen her zaman aramızdasın :) deliiiiiii trip atma şimdi bizeebdaaa ayy çok alındım sana kız ben burda neciyim bende bas bas bağırıyorum ya pko varmı diye her doktordn gelişimde şunu verdi bunu içtim şu kürü yaptım anlatıyorum ama nerdeee boşa konuşuyorum b en burda ohh valla sen alma beni aranıza ben yalnız başıma pkomla yaşar giderim şuracıkta
iki kez kullandım canım duphastonu birinde sorunun yok adetin gecikirse kullan demişti diğerinde klomenden sonra kontrolde yumurtamın çatladığını gördü adetlerim düzensiz deyince duphaston verdi varsa korusun yoksa adet ol diye
canım sorununun ne olduğunu ne yapcağınızı öğrenmişsin hiç değilse bişeyin yok deyip deyip aylarca boşa kürek çekmekten iyidir biran önce tedavinize bakarsınız keçiboynuzu suyu içir bide çakşır kökü suyu sende soğan suyuna başla canım bide eşinin değerlerini yazabilirmisin bizde yaptırmıştık test karşılaştırma imkanımız olur
günaydın
merve-celal sen kullanıcı adını değiştirmedin mi?hala eskisi gibi gözüküyor.
kızzz o an aklına gelmemiştir,sen her zaman aramızdasın :) deliiiiiii trip atma şimdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?