HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim karnıma göğsüme sanki öküz oturmuş zor nefes alıyorum töbe yarabbim ya bi değişiğim valla bakkk gülme sakınn

eeee hergece derken iyiydiya beee
işte o hergünkü sıradanlığın birinde girdi içine bişiii daha dur 7-8-9. aylarda görcen öküzü

senin süreci çok merak ettim.sen de pkoluydun di mi ,pko kardeşim başka bir sorun var mıydı eşinde ya da sende?sadece yımırtlama mı?öyleyse senle aynı süreçleri yaşıycaz demektir.bir de bebekimsinle.

ebdaaa ayy çok alındım sana kız ben burda neciyim bende bas bas bağırıyorum ya pko varmı diye her doktordn gelişimde şunu verdi bunu içtim şu kürü yaptım anlatıyorum ama nerdeee boşa konuşuyorum b en burda ohh valla sen alma beni aranıza ben yalnız başıma pkomla yaşar giderim şuracıkta

iki kez kullandım canım duphastonu birinde sorunun yok adetin gecikirse kullan demişti diğerinde klomenden sonra kontrolde yumurtamın çatladığını gördü adetlerim düzensiz deyince duphaston verdi varsa korusun yoksa adet ol diye

canım sorununun ne olduğunu ne yapcağınızı öğrenmişsin hiç değilse bişeyin yok deyip deyip aylarca boşa kürek çekmekten iyidir biran önce tedavinize bakarsınız keçiboynuzu suyu içir bide çakşır kökü suyu sende soğan suyuna başla canım bide eşinin değerlerini yazabilirmisin bizde yaptırmıştık test karşılaştırma imkanımız olur

anaaam bak herşeyim tamam diyodum yakıyı unutmuşum ay yakı almayada başka eczaneye gidiyim en iyisi yine aynı eczaneye gidersem kadın napıyosun sen yaaa dicek geçen termometre alırken koltuk altından ölçer bu felan dedi ama olmaz ağızdan olcak diyorum ısrarla kadında siz kim için kullanıcaksınızki diyo araya laf karıştırdım

canım arkadasım benim en azından derdinin dermanını da biliyorsun Allah'ım dermansız dert veripte aratmasın hakkımızda hayırlısı olsun Rabbi'm hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.Canım benim kendini sakın üzme kaynananda birşey demez dert etme bakkkk buradaaaaa kocamnnn bir ailen var :) canım yerim sen ben

su_sisesi

derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah.Eşin içinde bence çok kafana takma en azından sen tedavini olursun sonra aşılama yada tüp bebekte olsa bebeğin olur inşallah.

kızzz o an aklına gelmemiştir,sen her zaman aramızdasın :) deliiiiiii trip atma şimdi bize

kızzz o an aklına gelmemiştir,sen her zaman aramızdasın :) deliiiiiii trip atma şimdi bize

banane banane atarım trip banane benide yazsındı küstüm alındım işte bişeyler oldu
asıl tribi ben hamile kalınca görün siz anaaam zaten alıngan herşeyi üzerime alınan gıcık bi tipim hamile olsam hiç çekilmem heralde allah kolaylık versin şimdiden eşime anneme veeee tabikisi sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…