HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy bende çok alıngan birşeyim ama olsun sen hamiş olda biz tribini çekeriz şeker

Hsst canım soyle deyim, hızlı ileri dedikleri A grubu değer sıfır. Asıl gebelik o değerle olduğu için, aşılama bile olmaz dedi. Ama en kötü ihtimal hiç düzelme olmasa bile tüp bebekmis.
Mervem canım sağol :)) valla rahatım yani olacak mi olmayacak mi stresinden uzağım artık.
Klomen tedavisi görecek eşim. Keçiboynuzunu da yapacağım da sonbaharim canım bu caksir otu ne olig ise yarıyor mu

Pardon hsst canım sn demissin caksir otunu siz yapıyor musunuz sizin degerleriniz nasıl??
Kızlar eğer bebeginz olmuyorsa bir şekilde eşinizi kontrole ikna edin. Sorun bazen onlardan oluyor ve biz boşuna hormon yukluyoruz kendimize..

Günaydın kuzular nasılsınz ? Dün hiç giremedim bugünde anca sizi takip edebilecek kadar girebilirim sanırım işler çok.

canım bizim sayıda problem yok ama ileri hızlı %7 çıktı olma ihtimali var kötü bi sonuç değil dedi doktor bize iki tane vitamin verdi 3ay kullancak bu sıradada denemeye devam etcez ya tutarsa diye keçiboynuzunu saraçoğlunun sitesinde yazdığı gibi yazptık bir hafta sabah akşam içti şimdi sadece akşamları içiyo bide aktar bana çakşır kökü suyunu önermişti nettende araştırdım baya faydalı bişeymiş hem kadın hem erkek kullanıyomuş ama ben kullanmıyorum şimdilik sadece eşim içiyo internette çakşır kökünden bahsediliyo toz haline getirilip yenilir felan diyo aktara sordum suyu daha pratik ve faydalı olur hem içmeside kolay dedi sprem kalitesini sayısını felan artırıyo kadınlardada yumurtalıklar için tedavi edici yarım çay bardağı sabah akşam içiyo eşim tadı kötü baya bi süre ağzından gitmiyomuş ama valla içiyo gık demiyo sağolsun zamanla miktarı artırabilirsiniz dedi aktar bide eğer içemezseniz yarım çay bardağı çakşır suyuna istediğiniz kadar suyla karıştırın öyle için dedi bide 5litre felan tüketmek gerekiyomuş

inş rabbim şifasını verirde tüp bebeğe felan gerek kalmadan hamile olursun ha bide unuttum çakşır suyunda içtin sayı yada hız neyse artık belli bi seviyeye çıktı ya o suyu bırakıncadeğer düşcek diye bişey yokmuş atıyorum hareketli sayısı %10a çıktı o değerdeyken suyu içmeyi bıraktınız o değerde kalır tekrar düşme olmaz dedi bana aktar

kızlarrrr kocacığım la evleneli bugün tam tamına 3 yıl dolduu bu 3 yılda acı tatlı çokkkk şeyler yasadık ama iyiki onu tanıdım iyiki onunla evlendim ; bugün olsa yine evlenirdimmm.
Rabbi'm hayırlı yıllar yaşamayı nasip etsinnn Rabbi'm bu yılımızı da bebekle müjdeletsin bize İnş.
Canım kocam duyamasandaaaa Seni Çokkkkkkk Seviyrum gözümün nuru :)

Hssst sağol gülüm bugün keçiboynuzuna baslatacam bir hafta sonra dediğin otu da alayım inşallah şifa olur.. Ben de merak ediyordum düşer mi diye demek ki dusmuyormus :) inşallah bi yukseltelim de inmez umarım. Sizin değerde şans var yüz taneden yedi tanesi hareketli bizimki sıfır oldukları yerde oturuyorlar tembeller :)
Mervee canım Allah nice senelere erdirsin bebeklerinizle inşallah mutlu ol hep :)

inş şifa olurda tavan yaparlar canım keçiboynuzunun etkisini valla ben görüyorum canım enerjı ve cinsel istek felanda veriyo ya ayy adama çuval giysem seksi geliyorum üzerime atlamaya bahane arıyo zaten aklı fikri ordaydı şimdi hiç aklı ordan ayrılmıyo

canım bencede mutlaka keçiboynuzunu içir ama hemen bıraktırma 3 ay kadar kullansın bak benim eşimdede çift taraflı varikosel var ama o testte A olan yer %31 çıktı bizim ve amaliyat bile demedi doktor biz ona bağlıyoruz hatta eşim sürekli yap diyor kendiside içtikten sonra değişikliği farketti sende en azından o canlı olanları hareketlendirsi

mervecim allahım size daha uzun ömürler versin. birlikte mesut mutlu yaşayın canım daha nice seneleri devirmeyi nasip etsin

mervecim allahım size daha uzun ömürler versin. birlikte mesut mutlu yaşayın canım daha nice seneleri devirmeyi nasip etsin

canlarımmm çok saolun daha nice 3 yıllara inş. hadi kızlar umutlarıkaybetmek yok daha yeni başladık görecek çooooooooooooook seyimiz var Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…