- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.321
banane banane atarım trip banane benide yazsındı küstüm alındım işte bişeyler oldu
asıl tribi ben hamile kalınca görün siz anaaam zaten alıngan herşeyi üzerime alınan gıcık bi tipim hamile olsam hiç çekilmem heralde allah kolaylık versin şimdiden eşime anneme veeee tabikisi sizeeee
Pardon hsst canım sn demissin caksir otunu siz yapıyor musunuz sizin degerleriniz nasıl??
Kızlar eğer bebeginz olmuyorsa bir şekilde eşinizi kontrole ikna edin. Sorun bazen onlardan oluyor ve biz boşuna hormon yukluyoruz kendimize..
Hsst canım soyle deyim, hızlı ileri dedikleri A grubu değer sıfır. Asıl gebelik o değerle olduğu için, aşılama bile olmaz dedi. Ama en kötü ihtimal hiç düzelme olmasa bile tüp bebekmis.
Mervem canım sağol :)) valla rahatım yani olacak mi olmayacak mi stresinden uzağım artık.
Klomen tedavisi görecek eşim. Keçiboynuzunu da yapacağım da sonbaharim canım bu caksir otu ne olig ise yarıyor mu
Pardon hsst canım sn demissin caksir otunu siz yapıyor musunuz sizin degerleriniz nasıl??
Kızlar eğer bebeginz olmuyorsa bir şekilde eşinizi kontrole ikna edin. Sorun bazen onlardan oluyor ve biz boşuna hormon yukluyoruz kendimize..
ayyy bende çok alıngan birşeyimama olsun sen hamiş olda biz tribini çekeriz şeker
Günaydın kuzular nasılsınz ?Dün hiç giremedim bugünde anca sizi takip edebilecek kadar girebilirim sanırım işler çok.
Hssst sağol gülüm bugün keçiboynuzuna baslatacam bir hafta sonra dediğin otu da alayım inşallah şifa olur.. Ben de merak ediyordum düşer mi diye demek ki dusmuyormus :) inşallah bi yukseltelim de inmez umarım. Sizin değerde şans var yüz taneden yedi tanesi hareketli bizimki sıfır oldukları yerde oturuyorlar tembeller :)
Hssst sağol gülüm bugün keçiboynuzuna baslatacam bir hafta sonra dediğin otu da alayım inşallah şifa olur.. Ben de merak ediyordum düşer mi diye demek ki dusmuyormus :) inşallah bi yukseltelim de inmez umarım. Sizin değerde şans var yüz taneden yedi tanesi hareketli bizimki sıfır oldukları yerde oturuyorlar tembeller :)
Mervee canım Allah nice senelere erdirsin bebeklerinizle inşallah mutlu ol hep :)
Mervee canım Allah nice senelere erdirsin bebeklerinizle inşallah mutlu ol hep :)
mervecim allahım size daha uzun ömürler versin. birlikte mesut mutlu yaşayın canım daha nice seneleri devirmeyi nasip etsin
Bugün özel bir tatil günü falan mı:)
herkessssss nerde?
ay banada çok uzun geldi bu ay yaakızlar adet olcam sanırsam başım çok ağrıyor bi olaydımda biteydi bu ay amma uzun geldi bu nisan bana yaaa
ay valla canım yaa millet nerde ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?