- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.341
İŞ VAR ama yapasım yok felaket bir uyku bastırdı
İŞ VAR ama yapasım yok felaket bir uyku bastırdı
yorgun bitkin sıkkın uykudan gözünü acamıyo bi haldeyiz siz nasılsınız
bahar yorgunluğu heralde ya bende öyleyim.
işleri zor yapıom.
dün test yaptım dayanamayıp negatifti :18::18:
iki ayrı test alıp yapmıştım ikiside bozukmuş heralde çok canım sıkıldı bidaha o eczanelerden bişey almıcam.
canım benım allah yardımcın olsun ınşallah rabım bu ay sana hayırlı bır evlat vererek sevınce ve mutlulugs bogsr rabbim canım benım
inşallah canım sabırla beklicez napalım artık.
Allah hayırlısıyla herkesi evlat sahibi yapsın.
canım silik çizgi tamamen gitmiyor bende de sürekli vardıselam kızlar nasılsınızz ? bişi sorucam ya yumurtlama gününden sonra kaç gün daha ilişkiye girilir sizce ayın 22 sinde ovülasyon testinde çifti gördüm hergün ilişkiye devam ediyoruz bu ay inat ettim testteki silik çizgi kaybolana kadar ilişki olucak diyesilik çizgi hep olmuodu dimi ya ?
selam kızlar nasılsınızz ? bişi sorucam ya yumurtlama gününden sonra kaç gün daha ilişkiye girilir sizce ayın 22 sinde ovülasyon testinde çifti gördüm hergün ilişkiye devam ediyoruz bu ay inat ettim testteki silik çizgi kaybolana kadar ilişki olucak diyesilik çizgi hep olmuodu dimi ya ?
ee bende de hiç kaybolmamıştı ne olcak şimdi . ben o zamnalar sormuştum insanda bu hormon hep bulunrmuş acaba insandan insana değişiyor mu bende kaybolmadıydıtamamen kayboluyo canım bende senin gibi çizgi tamamen kaybolana kadar yaptım ordan biliyorum :)
Canım benimki de sürekli bir hareket halinde her an atlamaya hazır:)) keçiboynuzundan sonra yanımdan ayrılmaz.herhalde:))
ee bende de hiç kaybolmamıştı ne olcak şimdi . ben o zamnalar sormuştum insanda bu hormon hep bulunrmuş acaba insandan insana değişiyor mu bende kaybolmadıydı
testtebde olabilir canımm
Bencede testten bende laboquıck kullanıyorum ve bende de sılık cızgı devamlı var kızlar bencede testın markasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?