HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İŞ VAR ama yapasım yok felaket bir uyku bastırdı

sorma sabahtan beridir gözümü açamıyorum bide baş ağrısı başladı alttan alttan fenayım gittim uykum açılsın diye abdest aldım banamısın demiyor normaldede uykum gelir zaten ama geçen haftadan beri sürekli çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli bi uyku hali ama dün ve bugün iyice beterim gözümü açamıyorum ya
kendimden emin olmasam hamilelik yorgunluğu diyecem belirti diyecem ama olma ihtimalinin olmadığını biliyorum bu ay

Son düzenleme:
bahar yorgunluğu heralde ya bende öyleyim.
işleri zor yapıom.
dün test yaptım dayanamayıp negatifti :18::18:
iki ayrı test alıp yapmıştım ikiside bozukmuş heralde çok canım sıkıldı bidaha o eczanelerden bişey almıcam.

canım benım allah yardımcın olsun ınşallah rabım bu ay sana hayırlı bır evlat vererek sevınce ve mutlulugs bogsr rabbim canım benım

canım benım allah yardımcın olsun ınşallah rabım bu ay sana hayırlı bır evlat vererek sevınce ve mutlulugs bogsr rabbim canım benım

inşallah canım sabırla beklicez napalım artık.
Allah hayırlısıyla herkesi evlat sahibi yapsın.

selam kızlar nasılsınızz ? bişi sorucam ya yumurtlama gününden sonra kaç gün daha ilişkiye girilir sizce ayın 22 sinde ovülasyon testinde çifti gördüm hergün ilişkiye devam ediyoruz bu ay inat ettim testteki silik çizgi kaybolana kadar ilişki olucak diye silik çizgi hep olmuodu dimi ya ?

canım silik çizgi tamamen gitmiyor bende de sürekli vardı

tamamen kayboluyo canım bende senin gibi çizgi tamamen kaybolana kadar yaptım ordan biliyorum :)

demekki kişiden kişiye farkedio o zaman ben birkaç gün daha devam edeyim test yapmaya inşallah tez zamanda kaybolur da bende pas tutmaktan kurtulurum teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…