- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.361
canım bizimki de başta öyle diyodu ama kürü daha etkiliymiş şimdi alıştı ben suyunun içindeki taneleri hemen süzmüyorum içinde kalıyor o zaman aynı mayve suyu gibi oluyor bizimki seviviyo valla her iki türlüsünü de hatta hep bana kızar kürümü hazırla diye çoğu zaman kendi hazırlar çünkü onun faydasını çok gördüğünü söylüyorCanım benimki de sürekli bir hareket halinde her an atlamaya hazır:)) keçiboynuzundan sonra yanımdan ayrılmaz.herhalde:))
Nice33 devam edeceğim ama tadını sevmiyor yesem olmaz mi diyor suyundan daha iyimis:))
evet bende bu markayı kullanmıştım ve hiç kaybolmadı tamemenbende de laboquıck var o zaman sanırım kaybolmayacak
yumurta çatlatma iğneleri sadece yumurta büyüdüğünde tek doz olarak uygulanır, yumurta büyütme amacıyla kullanılan ilaçlar ise ardışık günler boyunca (1-2 hafta) her gün uygulanır genellikle, ta ki yumurta büyüyene kadar.ebdacım selam ben de kolmene başladım 3.günümdeyim ilk kullanıyorum p.tesi kontrole çağırdı doktor sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun birassss bilgiiii
yok kıs çıkarmaz,yeter ki ona cinsel gücü arttırıyormuş dee.Kocana keciboynuzu iciiirr. ben bu ay icirdim bilmiyorum ondanmi yada olacagi mi vardi..ama oldu isteee...icir mutlaka. ama senin adam zorluk cikarir gibe geliyoo:)))
yoookkk bulanmıyor anacım,bulanmıyor onun midesi.yok öle bişşiiiiisenin miden bulanıyomuu:44:
tütsünün kokusu hafif mi allahaşkına?midemi bulandırıyo benim.anaaaaa iyi fikir
ama keskin kokusu yok dimi ben çok hassasım kokulara karşı çok hafif koksun alttan alttan tütsü misali
aferin yüsss puan sana.gzm de öle yapmıştı.azmin zaferi 2 olursun sen deKizlaaar ben neredeyse hergun mik mik yaptim hata mi yaptiiimm
ayyy canım dikkat şey etmemişim.affet lütfen,bi daha olmaz.yaşasın pko kardeşliğiiiiiiiebdaaa ayy çok alındım sana kız ben burda neciyim bende bas bas bağırıyorum ya pko varmı diye her doktordn gelişimde şunu verdi bunu içtim şu kürü yaptım anlatıyorum ama nerdeee boşa konuşuyorum b en burda ohh valla sen alma beni aranıza ben yalnız başıma pkomla yaşar giderim şuracıkta
iki kez kullandım canım duphastonu birinde sorunun yok adetin gecikirse kullan demişti diğerinde klomenden sonra kontrolde yumurtamın çatladığını gördü adetlerim düzensiz deyince duphaston verdi varsa korusun yoksa adet ol diye
canım sorununun ne olduğunu ne yapcağınızı öğrenmişsin hiç değilse bişeyin yok deyip deyip aylarca boşa kürek çekmekten iyidir biran önce tedavinize bakarsınız keçiboynuzu suyu içir bide çakşır kökü suyu sende soğan suyuna başla canım bide eşinin değerlerini yazabilirmisin bizde yaptırmıştık test karşılaştırma imkanımız olur
delisin,güldüm çoookkkanaaam bak herşeyim tamam diyodum yakıyı unutmuşum ay yakı almayada başka eczaneye gidiyim en iyisi yine aynı eczaneye gidersem kadın napıyosun sen yaaa dicek geçen termometre alırken koltuk altından ölçer bu felan dedi ama olmaz ağızdan olcak diyorum ısrarla kadında siz kim için kullanıcaksınızki diyo araya laf karıştırdım
aramızda bir merve dolaşıyor ama celal mi duman mı o da karar verememiş...KIZLARRR BEN 2 kullanıcı adımdanda giriyorum nasıl oluyor anlamadım :)
ay bu cimcime heralde hamile olduğunu öğrenip gelcek nerde kaldı yaaa çatladım meraktan
çatlatma insanı bebemmmm,ne oldu söle bakem?hamile haberlerimi çok beklersin daha
7hamile haberlerimi çok beklersin daha
hamile haberlerimi çok beklersin daha
çatlatma insanı bebemmmm,ne oldu söle bakem?
7
noldu tatlım anlat hadi meraktan öldük
anlatasanaa nolduu ayy telefonumda bozulcak zamanı buldu arayamıyorum heyyyyyyyy anlat hadiii
kızlar özür dilerim telefondaydım yazdım ama sonra sistem atmış beni kayıtlı değilim diye msj silindi....
ben bitik durumdayım
hamilelik heyecanımı bir süre daha erteledim ve ne kadar olduğu belli bile değil.
evet iltihaplarım gitmiş rahim tertemiz ama rahim ağzındaki kızarıklık hala geçmemiş.
doktor sağolsun yine muayene sonrası 1,5 saat gibi bir süre psikolojik destek verdi bana.
hatta espiri bile yaptı o kadar kustun kustun inat ettin ama bak ilaçlar yaradı diye...
yalnız ilaç tedavim bitmedi aksine 2 fitil daha aldım
yani şimdilik hamileik planlarımı 1 ay erteledim
o 1 ayın sonunda ne olur Allah bilir
smear testi istedi doktor
şok oldum
smear testinin ne anlama geldiğini biliyorum lütfen doğruyu söyleyin şüphe uyandıracak bir durum varsa gideyim başka yere ama ne olur oyalamayın beni dedim
sağolsun çok güzel bir örnekle açıkladı durumu ve bebek çalışmalarını ertelemem gerektiğini söyledi.
biz eski binayı yıkıp temelden değiştirdik yerine yepyeni sağlam bir bina yapıyoruz tam temeli atmışken daha beton kurumadan tuğla dizmeye başlarsak o bina yıkılır yada içinde insan varken yıkılır şuan o binayı yıkma biraz bekle test sonuçların güzel gelsin o zaman bakacağız dedi.
ya anlamıyorum ilaçları kullandığım zamanlar ilişki olmadı yaklaşık 16 gündür birliktelik yok hergün çamaşır değiştiriyorum yedikelrime içtiklerime dikkat ediyorum neden geçmiyo bu enfeksiyon .
şimdi ilaçları kullanacağım sonra adet olduktan sonra bitince yine gideceğim test için.
şuan gözlerim dolu dolu oldu. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
belkide en az 6 ay 1 sene erteliyorum hayallerimi.
belkide daha uzun sürecek bir tedavi sürecine gireceğim hiçbişey belli değil
şuan tek işim ilaçlarımı alıp adet olmayı beklemek
hani 13 mayısta hamileyim diye müjde vermeyi düşünüyordumya
ne zaman o müjdeyi vereceğim bilmiyorum.
ben aslında şuan hiçbişey bilmiyorum.
sadece haberiniz olsun aklınız bende kalmasın istedim.
hepinizi çok seviorum
ya aşkım ne dicem bilmiyorum ama yara dediğin nedir ki elbette geçicek tedavisi var ve düzelicek bişey bu kendini sakın üzme.insanlara heyet raporuyla kısır teşhisi konuyo sonra hop hamile kendi kendine Allah'ın mucizelerine akıl sır erdiremeyiz yani altı üstü yara bu 1 ay veya 5 ay ne kadar olursa olsun sen pozitif ol inan olucak de çünkü zaten olucak eninde sonunda.bikere nasıl olduysa bu da öyle olucakk..ama sen sakın kendini üzme yıpratma en önemlisi bu..
Kuzucumm ne. desem bilemiyorum...ama doktor guzel ornek vermiss..du bakalim hele 1 ay gecsinn ilacina devam et..tara varsa iyilesor. bwnim veli vardi onda rahim yarasi vardi 1 ay sonra duzeldu....lutfen kendini heder etmee canim...once senin iyi olman gerekiyor...
ben çocuktan geçtim artık canım. onu düşünemiyorum bile. şuan o testin sonucunu düşünüyorum. artık ilaç içmek istemiyorum daha fazlasını kaldıramam doktorumda bu yüzden zaten fitil verdi benim derdim bebek değilki testin sonucu
canım ya çok geçmiş olsun.ama bu kadar üzme kendini.enfeksiyonları atlatması zor olur.antibiyotiklere karşı çok çabuk direnç gösteriyorlar.üzerine düşüp,ilaçlarını takip edersen 1-2 aya kalmaz düzelir.mümkün olduğunca da mik mik olmasın.bak ne güzel,iltihap geçmiş,rahmin temizmiş.ne dertleri olanlar var tatlım,bi de onları düşün.hatta bak biz pkoluların durumu bile daha vahim.hiç kafaya takmıyoruz.bebek yapmak için yımırtamız bile yok,olmiiii.olsa olsa kist oliiikızlar özür dilerim telefondaydım yazdım ama sonra sistem atmış beni kayıtlı değilim diye msj silindi....
ben bitik durumdayım
hamilelik heyecanımı bir süre daha erteledim ve ne kadar olduğu belli bile değil.
evet iltihaplarım gitmiş rahim tertemiz ama rahim ağzındaki kızarıklık hala geçmemiş.
doktor sağolsun yine muayene sonrası 1,5 saat gibi bir süre psikolojik destek verdi bana.
hatta espiri bile yaptı o kadar kustun kustun inat ettin ama bak ilaçlar yaradı diye...
yalnız ilaç tedavim bitmedi aksine 2 fitil daha aldım
yani şimdilik hamileik planlarımı 1 ay erteledim
o 1 ayın sonunda ne olur Allah bilir
smear testi istedi doktor
şok oldum
smear testinin ne anlama geldiğini biliyorum lütfen doğruyu söyleyin şüphe uyandıracak bir durum varsa gideyim başka yere ama ne olur oyalamayın beni dedim
sağolsun çok güzel bir örnekle açıkladı durumu ve bebek çalışmalarını ertelemem gerektiğini söyledi.
biz eski binayı yıkıp temelden değiştirdik yerine yepyeni sağlam bir bina yapıyoruz tam temeli atmışken daha beton kurumadan tuğla dizmeye başlarsak o bina yıkılır yada içinde insan varken yıkılır şuan o binayı yıkma biraz bekle test sonuçların güzel gelsin o zaman bakacağız dedi.
ya anlamıyorum ilaçları kullandığım zamanlar ilişki olmadı yaklaşık 16 gündür birliktelik yok hergün çamaşır değiştiriyorum yedikelrime içtiklerime dikkat ediyorum neden geçmiyo bu enfeksiyon .
şimdi ilaçları kullanacağım sonra adet olduktan sonra bitince yine gideceğim test için.
şuan gözlerim dolu dolu oldu. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
belkide en az 6 ay 1 sene erteliyorum hayallerimi.
belkide daha uzun sürecek bir tedavi sürecine gireceğim hiçbişey belli değil
şuan tek işim ilaçlarımı alıp adet olmayı beklemek
hani 13 mayısta hamileyim diye müjde vermeyi düşünüyordumya
ne zaman o müjdeyi vereceğim bilmiyorum.
ben aslında şuan hiçbişey bilmiyorum.
sadece haberiniz olsun aklınız bende kalmasın istedim.
hepinizi çok seviorum
smear testini banada yapmışlardı bi çubukla bişey alıyo falan o test dimiii?
ee kötü bişey değil bu adam kontrol amaçlı yapmış yani ne bekliyosun sonuçtan neyden korkuyosun Alahım yarabbim tövbe ya aklına saçma sapan şeyler getirmesenee!!
canım ya çok geçmiş olsun.ama bu kadar üzme kendini.enfeksiyonları atlatması zor olur.antibiyotiklere karşı çok çabuk direnç gösteriyorlar.üzerine düşüp,ilaçlarını takip edersen 1-2 aya kalmaz düzelir.mümkün olduğunca da mik mik olmasın.bak ne güzel,iltihap geçmiş,rahmin temizmiş.ne dertleri olanlar var tatlım,bi de onları düşün.hatta bak biz pkoluların durumu bile daha vahim.hiç kafaya takmıyoruz.bebek yapmak için yımırtamız bile yok,olmiiii.olsa olsa kist oliiidoktor bana senin yumurtalıklarda iğne atsan yere düşmez,spoşlar ne yapsın dedi.ben senin kadar üzmedim kendimi.derdini veren dermanını da verir elbet.pozitif ol,bu ay kurtulucam bu hastalıktan de.
bi yaradan mı korkucazzzzzzzzzzo bizden korksun....
evet rahim ağzındaki sıvıdan huyuna bakılıyor diye biliyorum bende. ne bileyim yine ertelendi yani ben 1 ay daha ertelicem çocuğu dedim evet dedi hatta bi süre ertelesen iyi olur dedi
ben yaradan korkmuyrum sonuçtan korkuyorum bide bu akşam adama müjde verecektim yalan oldu oda.
galiba bayramdan sonraya kadar beklemem lazım
hımmm ilk başta yara demişsin ya ondan yanlış anladık.smear da kötü bişey olacak şartı yok ki?bekareti olmayan her kadının 6 ayda bir yaptırması gereken bir şey.ben akıntım var demiştim,smear yaptılar.aklıma da hiç senin aklına gelenler gelmedi.kendini fazla yıprattığını düşünüyorum.ayrıca sadece 1 doktora bakma derim.çünkü onların sağı solu belli olmuyor.iyi düşün,iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?