HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım benimki de sürekli bir hareket halinde her an atlamaya hazır:)) keçiboynuzundan sonra yanımdan ayrılmaz.herhalde:))
Nice33 devam edeceğim ama tadını sevmiyor yesem olmaz mi diyor suyundan daha iyimis:))
canım bizimki de başta öyle diyodu ama kürü daha etkiliymiş şimdi alıştı ben suyunun içindeki taneleri hemen süzmüyorum içinde kalıyor o zaman aynı mayve suyu gibi oluyor bizimki seviviyo valla her iki türlüsünü de hatta hep bana kızar kürümü hazırla diye çoğu zaman kendi hazırlar çünkü onun faydasını çok gördüğünü söylüyor

Slm kızlar. Bende her ay anne olmayı bekleyenlerdenim iki buçuk yıldır olmadı 6 ay önce pkolusun dediler. Bendeki tek belirti adet duZnszligi her ay 3 4 5 gün atar ...bı ay tedavi gördüm guZel yanıt aldım ama olmadı yine . Snr kürleri denedim soğan ise yaradı ama yine olmadı. İncirse hayatımda ilk defa 19gun geciktirdi adetimi. Tarlusalla söküldüm. İlk defa. PZrtsi hsg çekildim çok kötüydü, ve tek tüpüm tıkalı çıktı sanırım . Esimdede grade 1 varikosel var . İyice morelim bozuldu. Rbbm hyrlisini versin B'nde her ay bekliyorum mucizem gelsin diye...... Hiç iyi değilim ...

Son düzenleme:
ebdacım selam ben de kolmene başladım 3.günümdeyim ilk kullanıyorum p.tesi kontrole çağırdı doktor sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun birassss bilgiiii
yumurta çatlatma iğneleri sadece yumurta büyüdüğünde tek doz olarak uygulanır, yumurta büyütme amacıyla kullanılan ilaçlar ise ardışık günler boyunca (1-2 hafta) her gün uygulanır genellikle, ta ki yumurta büyüyene kadar.
LH hormonu normalde kadın vücudunda yumurtlama olmadan yaklaşık 36 saat önce yükselmeye başlayan ve maksimal değere ulaşması ile yumurtlamayı tetikleyen (yumurta çatlamasını sağlayan) hormondur. HCG içeren ilaçlar ile LH hormonunun bu etkisi taklit edilir, bu nedenle HCG ilacı (yumurta çatlatma iğnesi) uygulandıktan ortalama 36 saat sonra (bir buçuk gün sonra) yumurtla çatlaması yani yumurtlama (ovulasyon) olayı meydana gelir.
Bu ilaçlar genellikle yumurta 18-20 mm civarında büyüklüğe eriştiğinde uygulanır. Ancak çok fazla yumurta oluşmussa veya E2 hormon değeri çok yüksekse çatlatma iğnesi uygulanmayabilir bazı hallerde. Burada önemli olan yumurtanın eriştiği büyüklüktür, adetin kaçıncı gününde uygulandığı şeklinde bir kural yoktur. Yumurtanın yeterli büyüklüğe erişmesi genellikle adet kanaması başladıktan sonraki 10.-17 günler arasına denk gelir. Asla doktor kontrolü olmadan uygulanmaması gereken ilaçlardır.
Yumurtlama (folikül çatlaması) yumurta çatlatma iğnesi uygulandıktan 36 saat sonra olacağı için ilk ilişki bu saate yakın zamanda önerilir. Yumurta çatlatma ilacının yapıldığı gün ilişki önerilmez. İlk ilişkiden sonra birer gün ara ile bir iki kez daha ilişki önerilir.

Kocana keciboynuzu iciiirr. ben bu ay icirdim bilmiyorum ondanmi yada olacagi mi vardi..ama oldu isteee...icir mutlaka. ama senin adam zorluk cikarir gibe geliyoo:)))
yok kıs çıkarmaz,yeter ki ona cinsel gücü arttırıyormuş dee. zaten kendi söylemişti,keçiboynuzu özünü aldığımızda.ben içmeyecek miyim,ben de içeyim falan demişti...valla ona da içereyim bare,haklısın.

senin miden bulanıyomuu:44:
yoookkk bulanmıyor anacım,bulanmıyor onun midesi.yok öle bişşiiiii kim soktu bu kızın kafasına mide bulantısını uleennn
anaaaaa iyi fikir
ama keskin kokusu yok dimi ben çok hassasım kokulara karşı çok hafif koksun alttan alttan tütsü misali
tütsünün kokusu hafif mi allahaşkına?midemi bulandırıyo benim.

Kizlaaar ben neredeyse hergun mik mik yaptim hata mi yaptiiimm
aferin yüsss puan sana.gzm de öle yapmıştı.azmin zaferi 2 olursun sen de ayıptır sorması bacım ,siz de somon mu yediniz her gün mik mik için

ayyy canım dikkat şey etmemişim.affet lütfen,bi daha olmaz.yaşasın pko kardeşliğiiiiiii
delisin,güldüm çoookkk
KIZLARRR BEN 2 kullanıcı adımdanda giriyorum nasıl oluyor anlamadım :)
aramızda bir merve dolaşıyor ama celal mi duman mı o da karar verememiş...

çatlatma insanı bebemmmm,ne oldu söle bakem?

7
noldu tatlım anlat hadi meraktan öldük

anlatasanaa nolduu ayy telefonumda bozulcak zamanı buldu arayamıyorum heyyyyyyyy anlat hadiii

kızlar özür dilerim telefondaydım yazdım ama sonra sistem atmış beni kayıtlı değilim diye msj silindi....

ben bitik durumdayım
hamilelik heyecanımı bir süre daha erteledim ve ne kadar olduğu belli bile değil.
evet iltihaplarım gitmiş rahim tertemiz ama rahim ağzındaki kızarıklık hala geçmemiş.
doktor sağolsun yine muayene sonrası 1,5 saat gibi bir süre psikolojik destek verdi bana.
hatta espiri bile yaptı o kadar kustun kustun inat ettin ama bak ilaçlar yaradı diye...
yalnız ilaç tedavim bitmedi aksine 2 fitil daha aldım
yani şimdilik hamileik planlarımı 1 ay erteledim
o 1 ayın sonunda ne olur Allah bilir
smear testi istedi doktor
şok oldum
smear testinin ne anlama geldiğini biliyorum lütfen doğruyu söyleyin şüphe uyandıracak bir durum varsa gideyim başka yere ama ne olur oyalamayın beni dedim
sağolsun çok güzel bir örnekle açıkladı durumu ve bebek çalışmalarını ertelemem gerektiğini söyledi.
biz eski binayı yıkıp temelden değiştirdik yerine yepyeni sağlam bir bina yapıyoruz tam temeli atmışken daha beton kurumadan tuğla dizmeye başlarsak o bina yıkılır yada içinde insan varken yıkılır şuan o binayı yıkma biraz bekle test sonuçların güzel gelsin o zaman bakacağız dedi.
ya anlamıyorum ilaçları kullandığım zamanlar ilişki olmadı yaklaşık 16 gündür birliktelik yok hergün çamaşır değiştiriyorum yedikelrime içtiklerime dikkat ediyorum neden geçmiyo bu enfeksiyon .
şimdi ilaçları kullanacağım sonra adet olduktan sonra bitince yine gideceğim test için.
şuan gözlerim dolu dolu oldu. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
belkide en az 6 ay 1 sene erteliyorum hayallerimi.
belkide daha uzun sürecek bir tedavi sürecine gireceğim hiçbişey belli değil
şuan tek işim ilaçlarımı alıp adet olmayı beklemek
hani 13 mayısta hamileyim diye müjde vermeyi düşünüyordumya
ne zaman o müjdeyi vereceğim bilmiyorum.

ben aslında şuan hiçbişey bilmiyorum.
sadece haberiniz olsun aklınız bende kalmasın istedim.
hepinizi çok seviorum

ya aşkım ne dicem bilmiyorum ama yara dediğin nedir ki elbette geçicek tedavisi var ve düzelicek bişey bu kendini sakın üzme.insanlara heyet raporuyla kısır teşhisi konuyo sonra hop hamile kendi kendine Allah'ın mucizelerine akıl sır erdiremeyiz yani altı üstü yara bu 1 ay veya 5 ay ne kadar olursa olsun sen pozitif ol inan olucak de çünkü zaten olucak eninde sonunda.bikere nasıl olduysa bu da öyle olucakk..ama sen sakın kendini üzme yıpratma en önemlisi bu..

Kuzucumm ne. desem bilemiyorum...ama doktor guzel ornek vermiss..du bakalim hele 1 ay gecsinn ilacina devam et..tara varsa iyilesor. bwnim veli vardi onda rahim yarasi vardi 1 ay sonra duzeldu....lutfen kendini heder etmee canim...once senin iyi olman gerekiyor...

ben çocuktan geçtim artık canım. onu düşünemiyorum bile. şuan o testin sonucunu düşünüyorum. artık ilaç içmek istemiyorum daha fazlasını kaldıramam doktorumda bu yüzden zaten fitil verdi benim derdim bebek değilki testin sonucu

canım yara değilki yara olsa hemen yakardım ama yara değil bu yara yok sende enfeksiyon var kızarıklık aynen duruyo dedi. neden olduğunu araştıracak.
smear testini bu yüzden istedi. rahim ağzındaki kızarıklık kansermi değilmi buna bakacaklar. veya o hastalığa sebep olacak kadar kötü huylumu yoksa iyi huylumu diye bakılacak.
keşke yara olsa yara olanlar yakınca iyileşiyo ama ya bide kötü bişey olursa ben ondan korkuyorum

smear testini banada yapmışlardı bi çubukla bişey alıyo falan o test dimiii?
ee kötü bişey değil bu adam kontrol amaçlı yapmış yani ne bekliyosun sonuçtan neyden korkuyosun Alahım yarabbim tövbe ya aklına saçma sapan şeyler getirmesenee!!

canım ya çok geçmiş olsun.ama bu kadar üzme kendini.enfeksiyonları atlatması zor olur.antibiyotiklere karşı çok çabuk direnç gösteriyorlar.üzerine düşüp,ilaçlarını takip edersen 1-2 aya kalmaz düzelir.mümkün olduğunca da mik mik olmasın.bak ne güzel,iltihap geçmiş,rahmin temizmiş.ne dertleri olanlar var tatlım,bi de onları düşün.hatta bak biz pkoluların durumu bile daha vahim.hiç kafaya takmıyoruz.bebek yapmak için yımırtamız bile yok,olmiiii.olsa olsa kist oliiidoktor bana senin yumurtalıklarda iğne atsan yere düşmez,spoşlar ne yapsın dedi.ben senin kadar üzmedim kendimi.derdini veren dermanını da verir elbet.pozitif ol,bu ay kurtulucam bu hastalıktan de.
bi yaradan mı korkucazzzzzzzzzz o bizden korksun....

evet rahim ağzındaki sıvıdan huyuna bakılıyor diye biliyorum bende. ne bileyim yine ertelendi yani ben 1 ay daha ertelicem çocuğu dedim evet dedi hatta bi süre ertelesen iyi olur dedi

ben yaradan korkmuyrum sonuçtan korkuyorum bide bu akşam adama müjde verecektim yalan oldu oda.
galiba bayramdan sonraya kadar beklemem lazım

hımmm ilk başta yara demişsin ya ondan yanlış anladık.smear da kötü bişey olacak şartı yok ki?bekareti olmayan her kadının 6 ayda bir yaptırması gereken bir şey.ben akıntım var demiştim,smear yaptılar.aklıma da hiç senin aklına gelenler gelmedi.kendini fazla yıprattığını düşünüyorum.ayrıca sadece 1 doktora bakma derim.çünkü onların sağı solu belli olmuyor.iyi düşün,iyi olsun.

ya sana bişey olmasın canıımmm beniimmm geçicek bütün bunlar sabret güçlü oll

ay ne bilim canım yaa benim etrafımda smear yapılan 2 kadın vardı ikiside rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendi bende o tahlil yapılınca sonucun aynı olduğunu düşündüm sanırsam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…